![]() |
2012.09.16. 00:19
Imco írta:, csak most ittas-fáradt vagyok.
2012.09.29. 23:00
2012.09.30. 09:17
tökmöc írta:Hali!!! Pénteken sikerült megvenni végre az első Bmw-ém ami egy x5 4.4i és az első nagy utáni uton vagyis mikor haza értünk vele egyből kigyulladt "chek engine" kis jelecske. Másnap a szerelő csak nézet rám mert a vizsga után több hiba lehetöséget irt ki de semminek semmi nyoma igy úgy döntött kitörli a jelet és ha pár nap mulva ujból kigyulad akkor tuti baj van és a kérdésem kivel fordult elő ilyesmi és mik lettek a következményei?
2012.09.30. 12:11
Labi írta:tökmöc írta:Hali!!! Pénteken sikerült megvenni végre az első Bmw-ém ami egy x5 4.4i és az első nagy utáni uton vagyis mikor haza értünk vele egyből kigyulladt "chek engine" kis jelecske. Másnap a szerelő csak nézet rám mert a vizsga után több hiba lehetöséget irt ki de semminek semmi nyoma igy úgy döntött kitörli a jelet és ha pár nap mulva ujból kigyulad akkor tuti baj van és a kérdésem kivel fordult elő ilyesmi és mik lettek a következményei?
Biztos sokakkal előfordult már, de hogy nálad mi lesz, nem tudjuk. majd a diag. ...írd majd meg azért.
amúgy gratula a géphez!
2012.09.30. 12:24
2012.09.30. 14:40
tökmöc írta:Labi írta:tökmöc írta:Hali!!! Pénteken sikerült megvenni végre az első Bmw-ém ami egy x5 4.4i és az első nagy utáni uton vagyis mikor haza értünk vele egyből kigyulladt "chek engine" kis jelecske. Másnap a szerelő csak nézet rám mert a vizsga után több hiba lehetöséget irt ki de semminek semmi nyoma igy úgy döntött kitörli a jelet és ha pár nap mulva ujból kigyulad akkor tuti baj van és a kérdésem kivel fordult elő ilyesmi és mik lettek a következményei?
Biztos sokakkal előfordult már, de hogy nálad mi lesz, nem tudjuk. majd a diag. ...írd majd meg azért.
amúgy gratula a géphez!
Volt már diagnosztikázva és semmi konkrétat nem irt csak a hiba lehetőségeket sorolta fel. Igaz nem BMW-nél voltam de szerintem sokmindenen nem számít! Csak azért érdeklödöm mert keden mennénk ki vele külföldre és nem akarom hogy kelljen javíttatni. Amugy köszi szépen nagy az öröm most nem gondoltam hogy ennyire fog tetszeni azok után amiket gondoltam a BMW-röl.
2012.09.30. 15:05
muhaati írta:tökmöc írta:Labi írta:tökmöc írta:Hali!!! Pénteken sikerült megvenni végre az első Bmw-ém ami egy x5 4.4i és az első nagy utáni uton vagyis mikor haza értünk vele egyből kigyulladt "chek engine" kis jelecske. Másnap a szerelő csak nézet rám mert a vizsga után több hiba lehetöséget irt ki de semminek semmi nyoma igy úgy döntött kitörli a jelet és ha pár nap mulva ujból kigyulad akkor tuti baj van és a kérdésem kivel fordult elő ilyesmi és mik lettek a következményei?
amúgy gratula a géphez!
Volt már diagnosztikázva és semmi konkrétat nem irt csak a hiba lehetőségeket sorolta fel. Igaz nem BMW-nél voltam de szerintem sokmindenen nem számít! Csak azért érdeklödöm mert keden mennénk ki vele külföldre és nem akarom hogy kelljen javíttatni. Amugy köszi szépen nagy az öröm most nem gondoltam hogy ennyire fog tetszeni azok után amiket gondoltam a BMW-röl.
Erről egy klubtagunk régebbi masinája jut eszembe. Remélhetőleg nem gázüzemű a kocsi!
Egyébiránt valamelyik lambdaszonda hibájára utalhat a legvalószínűbben.
2012.09.30. 16:05
2012.09.30. 20:22
Labi írta:Ati kié volt az az autó!![]()
![]()
Tökmöc! Mennyit eszik a kocsid átlagban? ....remélhetőleg nem jön elő többet a hiba.
2012.09.30. 20:23
tökmöc írta:Labi írta:Ati kié volt az az autó!![]()
![]()
Tökmöc! Mennyit eszik a kocsid átlagban? ....remélhetőleg nem jön elő többet a hiba.
Az átlag most olyan 15liter vegyesben vagyis ezt irja ki de szerintem kevesebb az én számitásom szerint "tele tankos számitással"
2012.09.30. 20:52
Labi írta:tökmöc írta:Labi írta:Ati kié volt az az autó!![]()
![]()
Az átlag most olyan 15liter vegyesben vagyis ezt irja ki de szerintem kevesebb az én számitásom szerint "tele tankos számitással"
az teljesen jó!
2012.10.06. 23:10

2012.10.06. 23:15
2012.10.06. 23:40
kzolee írta:A lámpamosó csak felkapcsolt világításnál működik, értelemszerűen.
Ha jól sejtem, minden ötödik szélvédőmosással egyszerre...
2012.10.07. 07:41
tökmöc írta:Lenne még egy kérdésem!!! Lehet hülyének néztek érte meg is érdemlem de van a fényszórómosónak külön tartálya? Vagy csak menet közben mos? Álló helyzetben próbáltam és nem jött belőle semmi!
Ja azóta elő jött újból a hiba kód és újból töröltettem egy másik szerelővel akik pont ilyen nagy gépekre szakosodtak és ők sem tudták pontosan megmondani mi lehet a baj. De novemberben addig nem nyugszom míg nem csináltatom meg, mert szuper a gép a hiba kód ellenére!!!
2012.10.07. 22:12
barbrady írta:tökmöc írta:Lenne még egy kérdésem!!! Lehet hülyének néztek érte meg is érdemlem de van a fényszórómosónak külön tartálya? Vagy csak menet közben mos? Álló helyzetben próbáltam és nem jött belőle semmi!
Ja azóta elő jött újból a hiba kód és újból töröltettem egy másik szerelővel akik pont ilyen nagy gépekre szakosodtak és ők sem tudták pontosan megmondani mi lehet a baj. De novemberben addig nem nyugszom míg nem csináltatom meg, mert szuper a gép a hiba kód ellenére!!!
A WDS szerint:
"The drive for the headlight washer pump is actuated via an external relay.
The headlight wash function is triggered every fifth time wash or intensive wash is activated when the headlight or parking lights are switched on. The headlights are sprayed twice.
The headlight wash function is blocked for 3 minutes at the end of a wash cycle.
Switching off terminal R resets the repeat lock-out and the counter for wash operations. When terminal R is switched on again with the lights on, the headlight wash function can be activated immediately."
2012.10.07. 22:25
tökmöc írta:barbrady írta:tökmöc írta:Lenne még egy kérdésem!!! Lehet hülyének néztek érte meg is érdemlem de van a fényszórómosónak külön tartálya? Vagy csak menet közben mos? Álló helyzetben próbáltam és nem jött belőle semmi!
A WDS szerint:
The headlight wash function is triggered every fifth time wash or intensive wash is activated when the headlight or parking lights are switched on. The headlights are sprayed twice.
The headlight wash function is blocked for 3 minutes at the end of a wash cycle.
Switching off terminal R resets the repeat lock-out and the counter for wash operations. When terminal R is switched on again with the lights on, the headlight wash function can be activated immediately."
Áhhh kösszi szépen!!! Igaz angolul nem tudok de megoldottama lényeg, hogy az sem müködik de végül is lényegtelen hissz már megszoktam hogy a benzin kuton mindig megmosom a lámpákat.
2012.10.07. 23:59
adam001 írta:tökmöc írta:barbrady írta:tökmöc írta:Lenne még egy kérdésem!!! Lehet hülyének néztek érte meg is érdemlem de van a fényszórómosónak külön tartálya? Vagy csak menet közben mos? Álló helyzetben próbáltam és nem jött belőle semmi!
A WDS szerint:
Áhhh kösszi szépen!!! Igaz angolul nem tudok de megoldottama lényeg, hogy az sem müködik de végül is lényegtelen hissz már megszoktam hogy a benzin kuton mindig megmosom a lámpákat.
Ezaz egész kb azt jelenti hogy a fenyszórómosás bekapcsolt fenyszorónál mukodik csak ,és minden 5. szélvédőmosással együtt aktiválodik, és a lámpamosások min 3 percenként lehetségesek! Es gondolom menet közben! Javitsatok ha tévedek!
Ja es ha sokat sikálod a benzinkutas kefével vagy ablakmoso lapátszerüséggel a lámpádat hamar kuka lessz....
2012.10.08. 08:11
tökmöc írta:adam001 írta:tökmöc írta:barbrady írta:tökmöc írta:Lenne még egy kérdésem!!! Lehet hülyének néztek érte meg is érdemlem de van a fényszórómosónak külön tartálya? Vagy csak menet közben mos? Álló helyzetben próbáltam és nem jött belőle semmi!
A WDS szerint:
Ezaz egész kb azt jelenti hogy a fenyszórómosás bekapcsolt fenyszorónál mukodik csak ,és minden 5. szélvédőmosással együtt aktiválodik, és a lámpamosások min 3 percenként lehetségesek! Es gondolom menet közben! Javitsatok ha tévedek!
Ja es ha sokat sikálod a benzinkutas kefével vagy ablakmoso lapátszerüséggel a lámpádat hamar kuka lessz....
Kösszi de mint írtam lefordítottam már és ugyan ez jött le.Az mondjuk új dolog, hogy csak menet közben megy mert eddig mindegyik autómon megtudtam nézni álló helyzetben. " motor beindít, lámpa felkapcs. és sebességbe raktam" De ha tényleg csak menet közben megy akkor is látszana amikor spriccel és ezért is írtam biztos az is tönkre ment. Nyaranta szoktam többször mosni de ez is csak azt jelenti hogy 6hónap alatt 3szor.
Azért érdekelne miért nem szabad mosni?
2012.10.08. 20:50
festo írta:
Menni kell ennek is álló helyzetben!!