Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: X3 3D

2011.10.21. 20:10

Labi írta:Na ilyen is ritka

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x3/ ... tt-5029475

Helo
A kilométer álláshoz képest az utastér kitűnő állapotban van

2011.10.21. 20:21

lepke írta:

Helo

így van, elég meglepő. ...vagy az ilyen belső állapotú autókban mind 400.000 futott km van? :mrgreen:

2011.10.21. 20:31

Labi írta:
lepke írta:

Helo

így van, elég meglepő. ...vagy az ilyen belső állapotú autókban mind 400.000 futott km van? :mrgreen:

Annyit nézed már Labi! Vedd meg! :D

2011.10.21. 20:44

:D

Nem rossz, de nem álomautó. ...nekem egy kicsit elrajzolt, bár ha hozzám vágnák, nem ellenkeznék! :P

Ez azért egy picit szebb (már csak a sport belső miatt is)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x3/ ... ta-4703526

nagyon rég óta hirdetik. lehet ha beajánlanék 2,5-öt és azt mondanák ok, elhoznám :D

2011.10.21. 21:01

Labi írta::D

Nem rossz, de nem álomautó. ...nekem egy kicsit elrajzolt, bár ha hozzám vágnák, nem ellenkeznék! :P

Ez azért egy picit szebb (már csak a sport belső miatt is)

nagyon rég óta hirdetik. lehet ha beajánlanék 2,5-öt és azt mondanák ok, elhoznám :D

Ezt én is néztem. Úgy érzem 4 milla alatt ebben sem tudnék rendeset venni. :cry:

2011.10.21. 21:07

Nem olyan biztos az! Nem hiszem, hogy a linkelt két autónak nagy baja lenne, vagy magas lenne a fenntartási ktge!

2011.10.21. 21:15

Szerintem mindkettő lehet reális kilóméter. Lásd lepke vs Oroszlán. Én meg a kettő között :D

2011.10.24. 23:07

lepke írta:

Helo

Ma megnéztem ezt a paripát! Hááát, nem semmi! Gyönyörű állapotban van :!:

Végig vezetett sz.köny, "karcmentes" gyári fényezés, első tulajos, gyönyörű belső és roskadozik az extráktól! TV, Navi, panoráma tető, DSP, elektromos székek...eceterá, eceterá Holnap megyek vele egy nagyobb kört is :oops:

Megmondom őszintén nagyon pozitívan csalódtam benne, mert elég tágas, főleg az üvegtető miatt és a világos bőr miatt. Benne a teló, mellette gyári csomagolásban egy akksi hozzá, megvan az összes kulcs, EÜ csomag, szóval minden.

na de megnéztem ezt is:

na hát ez egy hányadék ahogy kinéz. Minden eleme összefújva és nagyon rondán javítva. A bőr kiszakadva, ragadnak a gombok...pfuj, egy mondatot nem ér az egész, pedig képen szép darab.

2011.10.24. 23:58

Gabikám :!:
Már jó lenne, ha vennél egy Bömöst :!:

(mondjuk nem X3-ra gondoltam) az olyan "nőies" :lol:

2011.10.25. 00:01

simi64 írta:Gabikám :!:

én itt próbálkozom, erre meg lebuzizol?! :lol:

2011.10.25. 00:10

Labi írta:

Bocsika :!:
Igaz, 3 literes :franko:

2011.10.25. 00:14

NA AZÉ! :bmwkiraly

2011.10.25. 08:54

Labi írta:
lepke írta:

Helo

Ma megnéztem ezt a paripát! Hááát, nem semmi! Gyönyörű állapotban van :!:

Végig vezetett sz.köny, "karcmentes" gyári fényezés, első tulajos, gyönyörű belső és roskadozik az extráktól! TV, Navi, panoráma tető, DSP, elektromos székek...eceterá, eceterá Holnap megyek vele egy nagyobb kört is :oops:

Megmondom őszintén nagyon pozitívan csalódtam benne, mert elég tágas, főleg az üvegtető miatt és a világos bőr miatt. Benne a teló, mellette gyári csomagolásban egy akksi hozzá, megvan az összes kulcs, EÜ csomag, szóval minden.

na de megnéztem ezt is:

na hát ez egy hányadék ahogy kinéz. Minden eleme összefújva és nagyon rondán javítva. A bőr kiszakadva, ragadnak a gombok...pfuj, egy mondatot nem ér az egész, pedig képen szép darab.

Az a helyzet, hogy akkor tényleg mindben annyi van, ha 387 ezer után még jól tud kinézni a belseje is. Mondjuk valszeg. autópályán futott gépről van szó. :taps:

2011.10.25. 09:04

Rjani530d írta:Az a helyzet, hogy akkor tényleg mindben annyi van, ha 387 ezer után még jól tud kinézni a belseje is. Mondjuk valszeg. autópályán futott gépről van szó. :taps:

Igen, ez használatfüggő szerintem is.
Nem mindegy, hogy ki ül bele, és hogy' vigyáz rá. Na meg ápolja-e, vagy sem.
A szőke a 16 gyűrűjével, vagy az élettársa a fémcsatos nadrágszíjával, a gyerek meg beleborítja a kóláját stb, stb. (igaz, ebben az autóban csak a sofőr iszik :D az anyós szomjazik, mert csak 1 pohártartója van)

2011.10.25. 20:50

Nos ma kipróbáltam ezt a kis X3-at, de meg kell állapítsam, tényleg "kis" ikszhárom. Két kölökkel ez bizony kicsi! A gyerekülés miatt úgy előre kell tolni az első ülést, (hogy kényelmesen elférjen) hogy az anyósülésen lévő nyomorog. Nem gondoltam volna. Mögém a hordozó pedig pont cuppra fér el. ...egy szó mint száz nagyobb kell.

Amúgy az autó nagyon egyben van, nagyon megyen! :D

2011.10.25. 21:28

Labi írta:

A telefonjába is úgy vagy elmentve... :lol:

2011.10.25. 21:32

Labi írta:Nos ma kipróbáltam ezt a kis X3-at, de meg kell állapítsam, tényleg "kis" ikszhárom. Két kölökkel ez bizony kicsi! A gyerekülés miatt úgy előre kell tolni az első ülést, (hogy kényelmesen elférjen) hogy az anyósülésen lévő nyomorog. Nem gondoltam volna. Mögém a hordozó pedig pont cuppra fér el. ...egy szó mint száz nagyobb kell.

Amúgy az autó nagyon egyben van, nagyon megyen! :D

ÁÁÁ vazzeg... :roll:

Neked 7-es kell mondom én...:) Vagy egy 4.8-as Ikszöt... :wink:

2011.12.04. 17:31

Hannover...Igaz hogy nem 30d, de az új.
http://imageshack.us/photo/my-images/854/kp580.jpg/

2011.12.24. 21:01

Aki X3 tulaj, az le tudná nekem ide írni a fogyasztását (városon kivül, illetve kombinált érdekelne), illetve hogy sokba kerül-e a fenntartása, illetve hogy megbízhatósága BMW-s viszonylatban milyen? Illetve hogy van-e típushibája? Végig olvastam a topikot, de azért kíváncsi lennék így összességében.

2011.12.24. 23:10

BMW94 írta:Aki X3 tulaj, az le tudná nekem ide írni a fogyasztását (városon kivül, illetve kombinált érdekelne), illetve hogy sokba kerül-e a fenntartása, illetve hogy megbízhatósága BMW-s viszonylatban milyen? Illetve hogy van-e típushibája? Végig olvastam a topikot, de azért kíváncsi lennék így összességében.

olyan X3 fogyasztása érdekel, ami rendes üzemanyagos, vagy a kotyogós!? :wink:

...de sajnos el kell keserítselek, mert X3 tulaj itt csak egy van/volt

A Totálkár népítéleteit ajánlom.
Hozzászólás küldése

VigLink badge