Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

e 60 hátso fékbetét csere

2009.01.29. 20:28

sziasztok ! hátso fékbetét csere otthon elvégezhetö vagy szerviz! nem tud valaki ár alatt fékbetétet ???!!elöre is köszi

e 60 fékkopásjelzö

2009.01.29. 20:35

a kopásjelzö egyben van a fékbetéttel vagy külön azt is kell cserélni!!!

Re: e 60 hátso fékbetét csere

2009.01.29. 20:53

czifraantal írta:sziasztok ! hátso fékbetét csere otthon elvégezhetö vagy szerviz! nem tud valaki ár alatt fékbetétet ???!!elöre is köszi

Szia,

minden további nélkül kicserélhető otthon.

Re: e 60 fékkopásjelzö

2009.01.29. 20:54

czifraantal írta:a kopásjelzö egyben van a fékbetéttel vagy külön azt is kell cserélni!!!

Kopásjelző külön van.
Amennyiben jelezte az autó a fékbetét cserét, akkor a kopásjelzőt is cserélni kell.

kopásjelzö , olajcsereperiodus

2009.02.01. 12:22

sziasztok!hátsó fékbetét cserén tul még mindig világit a kopásjelzöm ,ki lehet ütni házilag vagy computeres kell!!irta a computer ,hogy olaj -700 nem fog letiltani??? milyen olajat tegyek bele????ll 0w40 vagy castrol 0w30 vagy 5w40 160000km !

e 60 bal tükörlap müanyag burkolat

2009.02.01. 12:27

sziasztok ! tud valaki bontot vagy boltot ahol lehet venni burkolatot !köszi

Re: kopásjelzö , olajcsereperiodus

2009.02.01. 20:53

czifraantal írta:sziasztok!hátsó fékbetét cserén tul még mindig világit a kopásjelzöm ,ki lehet ütni házilag vagy computeres kell!!irta a computer ,hogy olaj -700 nem fog letiltani??? milyen olajat tegyek bele????ll 0w40 vagy castrol 0w30 vagy 5w40 160000km !

Van direkt BMW dízelhez castrol legjobb emlékeim szerint az 5w40-es. Szervíz intervallumot házilag nemtom hogy ki lehet e ütni, én eddig csak hibaüzenetről tudok.

2009.02.01. 22:44

saw írta:
czifraantal írta:sziasztok!hátsó fékbetét cserén tul még mindig világit a kopásjelzöm ,ki lehet ütni házilag vagy computeres kell!!irta a computer ,hogy olaj -700 nem fog letiltani??? milyen olajat tegyek bele????ll 0w40 vagy castrol 0w30 vagy 5w40 160000km !

Van direkt BMW dízelhez castrol legjobb emlékeim szerint az 5w40-es. Szervíz intervallumot házilag nemtom hogy ki lehet e ütni, én eddig csak hibaüzenetről tudok.

Ki lehet ütni házilag! :wink:

2009.02.16. 23:30

mate írta:
saw írta:

most figyeltem ahogy csinálták szervízben, de én azért nem mernék belekontárkodni otthon :lol:

2009.02.16. 23:45

saw írta:
mate írta:
saw írta:

most figyeltem ahogy csinálták szervízben, de én azért nem mernék belekontárkodni otthon :lol:

Én meg magam játszottam a szervízest, természetesen nem a saját E60-on. 8) A szervízben, hogy csinálják?

2009.02.19. 12:06

mate írta:
saw írta:
mate írta:
saw írta:

Én meg magam játszottam a szervízest, természetesen nem a saját E60-on. 8) A szervízben, hogy csinálják?

gyújtáson hosszan nyomta a km nullázót és onnan röviden nyomva kiválasztotta amelyik kell azt hosszabban nyomta és mintha közbe benyomta volna a váltón a kioldót és akkor kérdezte hogy reset, és ok, és ennyi röviden.

2009.04.17. 21:20

Hi! Ki tudja megmondani,hogy az alapjárat ingadozás meleg motornál is milyen hibára utal.Igaz hogy nem mindig,de igy is idegesitő!

2009.04.17. 21:23

jade804 írta:Hi! Ki tudja megmondani,hogy az alapjárat ingadozás meleg motornál is milyen hibára utal.Igaz hogy nem mindig,de igy is idegesitő!

Helo jade
A kocsi tipus :?:
üdv zoli

2009.04.17. 21:27

lepke írta:
jade804 írta:Hi! Ki tudja megmondani,hogy az alapjárat ingadozás meleg motornál is milyen hibára utal.Igaz hogy nem mindig,de igy is idegesitő!

Helo jade
üdv zoli
E60 2005 tda

2009.04.17. 21:35

jade804 írta:
lepke írta:

Helo jade
üdv zoli
E60 2005 tda

Helo jade
Nagy a valószinüség hogy porlaszto,ha berakod hátra menetbe és nagyon lassan indulsz vagy lámpánál mozog a kaszni akkor porlaszto
üdv zoli

2009.04.17. 21:46

A hátramenetben még nem tapasztam ,csak kizárólag álló helyzetben és akkor is csak minimális időre,de ha kicsit megnyomom a gázt már abba is marad.Olyan tüneteket produkál mint mikor kihagy az egyik henger.

2009.04.19. 11:56

jade804 írta:A hátramenetben még nem tapasztam ,csak kizárólag álló helyzetben és akkor is csak minimális időre,de ha kicsit megnyomom a gázt már abba is marad.Olyan tüneteket produkál mint mikor kihagy az egyik henger.

Szia Jade!

Igaz nekem E39 530d-m van, de a hibás porlasztóm olyan tünetet produkált, hogy álló helyzetben eléggé remegtette a kocsit. Fordulaton semmi baja nem volt! Megnéztük gépen, s kiderült, hogy alapjáraton a tűréshatárértéknél kétszer rosszabbat produkált! :cry:
Kicseréltem, s azóta a rángatózás is elmúlt alapjáraton! Szerintem tedd gépre, az úgyis megmondja, ha valamelyik nem jó!

2009.04.19. 22:09

vaszarig írta:
jade804 írta:A hátramenetben még nem tapasztam ,csak kizárólag álló helyzetben és akkor is csak minimális időre,de ha kicsit megnyomom a gázt már abba is marad.Olyan tüneteket produkál mint mikor kihagy az egyik henger.

Szia Jade!

Igaz nekem E39 530d-m van, de a hibás porlasztóm olyan tünetet produkált, hogy álló helyzetben eléggé remegtette a kocsit. Fordulaton semmi baja nem volt! Megnéztük gépen, s kiderült, hogy alapjáraton a tűréshatárértéknél kétszer rosszabbat produkált! :cry:
Kicseréltem, s azóta a rángatózás is elmúlt alapjáraton! Szerintem tedd gépre, az úgyis megmondja, ha valamelyik nem jó!
Szia!Hát igazad van,amint lesz agy kis szabadidőm,elviszem kontrollra.Üdv Jade!

2009.06.06. 21:17

Elvittem megnézetni,és a 6 izzitógyertyából 4-et ki lehetett dobni.Azóta tökéletesen működik.

2010.01.01. 15:49

Én azt tudom elmondani amit láttam és éreztem.Az autó gyerekkori barátomé,tőle vettem azt amit használok E-39 20d,mert Ő ezt már unta.Rack autónál egy öreg papáé volt,nehezen tudott kiszálni belőle,ezért X3-ra cserélte,automata váltő nagy navi,tv és M csomag kivételével full.Vezetve ,a kinézetről nem írnék,vagy bejön,vagy nem a hatsebességes váltó nagyon fincsi,a gyorsulás-hang-végsebesség együttes példás,főleg hátra ülve hallani,(mert a 3-5-7 széria hangján külön mérnökgárda fejleszti az autóhoz)Chip tuningos,óra szerint 250,egyesben induláskor meg tud csúszni a kuplung,menet tempóban pedig egy 535d azért szopatta le,mert M futóműve volt és egy s kanyarban csúnyán gyorsabb volt,amúgy ugyan azt tudja.Mecseknádasd,Pécs felé 6-os út ha valaki tudja,emelkedő,kanyar hegyek,felfelé EVO (nem tudom sajnos hányas)nem tudta megelőzni,egyszer hagyta megelőzni magát már Pécs közelében.Cseh autópálya,Merci E-320CDI elkezdte tolni a gázt 190-nél a kanyarban majdnem kiszállt,kimenekült előlünk és úgy nézett át a srác meg a csaja mintha ufó lennénk,mi meg röhögtünk,nincs ráírva mi előzött meg!A Dynamic Drive egy kurva jó dolog az amúgy sem rosszul kanyarodó autón, nagy segítsége,meg a kormány mikor tőled függetlenül pár fokot ellen kormányoz,mert úgy érzi hogy ezt így kellene!A sok felügyelő elektronika szorult helyzetekből kisegít,de ha egyszer ezt a határt átszakítod akkor csúnya lesz a fénykép amit utána készítenek!A kormánya ég és föld az előző 5er hez:megfordulás közben majdnem letörtem a kormánykarikát a küllőkről,mert pikk-pakk végállástól végállásig,menet közben meg szinte nincs holtjáték és ezért néha a bódé is bemozdul miattam.Bátaszék-Mohács közt felfele emelkedő 220,aztán kanyar,gáz elvesz,persze segge kitör,száll az autó kicsit keresztben,aztán leesik az útra rendellenes használatkor lévő kisérő hangokkal és megy tovább Mohácsra!Na itt nem voltam, ezt ő mesélte és mivel barátom nem tartok hogy kamuzik,mert ez az alap a barátsághoz!Leömlő repedés,Dynamic Drive hibakód,ékszíjtárcsa leszakadt,defektűrő gumi probléma.ennyi.Rack Gyuri-bá a szervíz team,meg van velük elégedve.A komfort ülés tetszik a legjobban,aki arra rosszat ír az beteg.Ha finoman használja 7 liter,Hannoverbe menet 6,5 volt,nekem meg hét a 20d,irigy voltam...
Hozzászólás küldése

VigLink badge