Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

led

2009.01.11. 20:15

Köszi .hogy megnézted !egyik se világit ?a helyzetjelzöre van kötve?megnézem a kesztyütartoban szrintem bizti lesz!!

Re: led

2009.01.11. 21:04

czifraantal írta:Köszi .hogy megnézted !egyik se világit ?a helyzetjelzöre van kötve?megnézem a kesztyütartoban szrintem bizti lesz!!

Nincs mit,megtaláltam közben jól eldugva DAYTIME DRIVING LIGHT néven:
Bal oldalon a 4-es és a 7-es láb között kellene mérni 12V-ot,a jobb oldalon 1-es és a 4-es lábaknál van neki a tápja

Bal lámpa /E7/ csati száma X130,jobb lámpa /E8/ csati száma X135 egész az A3 light modulba megy.

Helyzetjelzőre van kötve az nem tudom Nekem E39-es van.

led

2009.01.11. 21:23

köszi a segitséged igy már könnyebb lesz !a 4 es és a 7 láb a fényszoró csatinál mérjem ki ?a modul a kesztyütartoban van ?vagy a csomagtartoban van most kezdtem felfedezni a dolgokat elöre is köszi!!!

Re: led

2009.01.11. 21:33

czifraantal írta:köszi a segitséged igy már könnyebb lesz !a 4 es és a 7 láb a fényszoró csatinál mérjem ki ?a modul a kesztyütartoban van ?vagy a csomagtartoban van most kezdtem felfedezni a dolgokat elöre is köszi!!!

Igen ott mérjél 0,5 vezeték megy oda. A kesztyűtartóban a csomitérben csak biztik vannak.
(letölteném a magyar e60-as kézikönyvet az oldalról abban sok infó benne van 2 könyv van én az alapra gondoltam)

MCHris

2009.01.12. 00:02

MINDENT NAGYON KÖSZÖNÖK!holnap kezdek hozzá!reméleé sikerül!

Re: ledek cseréje az elsö lámpában?

2009.01.12. 10:16

MChris írta:
czifraantal írta:elsö fényszoró oldalán lévö ledek cseréje ?

szerintem sehogy! Kézikönyv 203 oldal az izzócsere,de Led nincs benne,Led elvileg "örök életű" Ha nem világit az egész sor akkor tápot mérnék elöbb.

Én úgy tudom,hogy a ledeket külön lehet felprogramoztatni egyes autókon!!!
Az "amerikai" modelleknél alapból aktiv a led sor!
Ezt onnan tudom vagyis hallottam,hogy karácsony előtt az egyik haveromnak új sofwaret raktak az E60-jára és kérdezték tőle,hogy akarja-e,hogy világitson a led sor... :roll:

MChris

2009.01.12. 10:57

köszi kimérem ahogy mondtad a lámpát nem kell kivenn hozzá remélem ?megprobáltamletölteni a magyar kézikönyvet de nem jön le hibás !!a modult hol találom meg!!elöre is köszi !!

Re: MChris

2009.01.12. 11:28

czifraantal írta:köszi kimérem ahogy mondtad a lámpát nem kell kivenn hozzá remélem ?megprobáltamletölteni a magyar kézikönyvet de nem jön le hibás !!a modult hol találom meg!!elöre is köszi !!

Nem kell kivenni hozzá,a csatlakozon kell mérni a feszt,azokon a lábakon,a LED + tápja 0,5 vezetéken a test 2,5 vezetéken "megy".

Ezt érdemes letölteni,minden elektromos rajz benne van fényképekkel,csatlakozokkal,müködési leírással.

BMW WDS DVD

Magyar kézikönyv:

E60

Czifra

2009.01.12. 11:33

Szerintem vidd a kocsidat a BMW szervizbe ott tutira, megjavítsák!!! :lol:

MChris

2009.01.12. 12:23

köszi ! megnézem !!

led!

2009.01.12. 16:22

megvan a hiba !nincs áram a vezetékben ! bonyolult az e 60 as lámpa kiszedése???!!!vagy tényyleg programozási hibája van?!

Re: led!

2009.01.12. 17:09

czifraantal írta:megvan a hiba !nincs áram a vezetékben ! bonyolult az e 60 as lámpa kiszedése???!!!vagy tényyleg programozási hibája van?!

Nincs fesz a vezetékben akkor felesleges kiszedni a lámpát mert nem ott a "hiba",ha kiszednéd akkor vissza rakás után fényszóróbeállításra kellene menned! E60 nem szedtem ki,de kérdezz ra Bömbölő klubtársnál. Programozás is lehet ha Storbi mondja,bár nem láttam még 1 E60-61-et sem amelyiknem nem világitott volna a LED-sora,de ettől még lehetséges. Modicra vidd el az nem nagy "pénz" max beállítatsz mást is úgy ahogy neked jó lenne.

2009.01.12. 17:14

czifraantal írta:megvan a hiba !nincs áram a vezetékben ! bonyolult az e 60 as lámpa kiszedése???!!!vagy tényyleg programozási hibája van?!

Na meg kérdeztem a haveromat!
Volt egy kis gondja a kocsival és most kapott egy új softwaret az 530D és most már világitanak a ledek!!! Előtte nem világitottak!!!
Szerintem ne piszkáldd!!!

2009.01.12. 17:20

strobi írta:

Na meg kérdeztem a haveromat!
Volt egy kis gondja a kocsival és most kapott egy új softwaret az 530D és most már világitanak a ledek!!! Előtte nem világitottak!!!
Szerintem ne piszkáldd!!!

Software bug 8O és ilyenkor nincs visszahívás??? Gyártás utáni teszten nem látják a hibát???

re

2009.01.12. 19:18

A lámpa kiszedéshez le szokták venni a lökhárítót szervizben meg csak így csinálják ugye ketyeg az óra!te meg fizetsz!))De ki lehet venni löksi levétel nélkül is!Aki tölem többet vette ki az festi magát!))))Elsönek tedd gépre!

Re: re

2009.01.12. 21:39

festo írta:A lámpa kiszedéshez le szokták venni a lökhárítót szervizben meg csak így csinálják ugye ketyeg az óra!te meg fizetsz!))De ki lehet venni löksi levétel nélkül is!Aki tölem többet vette ki az festi magát!))))Elsönek tedd gépre!

Na na! :lol:

2009.01.12. 23:08

Sztem az az alapkérdés hogy sosem világítottak azok a LED-ek, vagy eddig igen, és eccecsak nem. :?:
Asszem strobi nem mond hülyeséget, én sem gongoltam volna, mennyi mindent lehet állítani programozáskor.

bremsbelage?

2009.01.24. 00:20

Sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni azt irta ki a computer ,hogy bremsbelage ? egy emelö a müszerfalon valami a fékkel köszi e 60 530d köszi!

Re: bremsbelage?

2009.01.24. 09:52

czifraantal írta:Sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni azt irta ki a computer ,hogy bremsbelage ? egy emelö a müszerfalon valami a fékkel köszi e 60 530d köszi!

Szerintem fékbetét. :sör: :drunk

Re: bremsbelage?

2009.01.24. 13:45

czifraantal írta:Sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni azt irta ki a computer ,hogy bremsbelage ? egy emelö a müszerfalon valami a fékkel köszi e 60 530d köszi!

Nézd meg a szervíz menüben (közép/info/car/service) hogy hány km-et ír ki még fékbetétcserére, szerintem 1000-en belül vagy és azért kezd figyelmeztetni.
Hozzászólás küldése

VigLink badge