Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Nyárigumi - Felni

2013.09.16. 20:34

hamoriarpi írta:
kzolee írta:
hamoriarpi írta:Segítséget kérnék! Létezik-e más, új BMW-tipus, amelyiknek a felnijeit fel lehet tenni E61-re?
Vagyis aminek az ET-je és az agyátmérője is egyezik.
Jövő nyárra keresek 18-as felniket, de ami tetszi (styling 246) az még ebayen sincs.

AlpinaFan szerintem tud szerezni 246-ost. :wink:

Az E39-et kivéve az összes ötös felnije jó rá, sőt a legtöbb hetesé is.

ET nem egyezik.

Ha hátsókerekes, akkor jó, hidd el. ET 20 körüli az összes ötös (az F10-et kivéve), nekem ami van E28, E32, E34, E61 felnim, mind ET20.

Szerk: most látom, hogy az új szócskán átsiklottam. :oops:

2013.09.16. 21:28

Még egy másik kitétel: csak 4 egyforma felni jön szóba, mert nem akarok 20d-vel 275-ösökkel nagyképűsködni hátul.

2013.09.21. 19:27

hamoriarpi írta:Még egy másik kitétel: csak 4 egyforma felni jön szóba, mert nem akarok 20d-vel 275-ösökkel nagyképűsködni hátul.

Helo
a 246-os felni elég járatos egy darab a neten

2013.09.21. 19:30

lepke írta:
hamoriarpi írta:Még egy másik kitétel: csak 4 egyforma felni jön szóba, mert nem akarok 20d-vel 275-ösökkel nagyképűsködni hátul.

Helo

Szia Zoli!
Sajnos csak ET43-ban gyakori.

2013.09.21. 19:36

hamoriarpi írta:
lepke írta:

Helo

Szia Zoli!

Helo
A különbözet nyomtávszélesítővel lehet hogy pótolható

2013.09.21. 19:40

lepke írta:
hamoriarpi írta:
lepke írta:

Helo

Szia Zoli!

Helo
A különbözet nyomtávszélesítővel lehet hogy pótolható

Sajnos másképp is néz ki. Az ET20 nekem sokkal jobban tetszik. Mélyebbről indulnak a küllők.

2013.10.05. 15:16

jlaci74 írta:
muhaati írta:
hamoriarpi írta:Kisvárdán van ET 43-as emberi áron. Ugyanolyan, mint ami a kocsidon van.

Egy elérhetőség, vagy link, Please!!!!

http://www.autoalkatresz.hu/auto-gumife ... zat-759820

Ma délelőtt 10.30-kor telefonon lefixáltam a portékát. Fiatalember mondja: Le sem kell mennem értük, 12.000-ért elküldi futárral. Tök jó!!!!! Sőt! Most jut eszébe, hétfőn jönnek Pestre, akár el is hozzák!!! (Ez már csak hab lett volna a tortán )
Ígéri, visszahív a pontos cím miatt, most dolgozik. Rendben. Nem hív, 13.00-, mindjárt zárnak, gondolom, csak felhívom őket. Srác felveszi, : Ó bocsánat hát nem eladtuk egy órával ezelőtt! :doglotlo: MATT.

2013.10.05. 15:43

muhaati írta:
jlaci74 írta:
muhaati írta:
hamoriarpi írta:Kisvárdán van ET 43-as emberi áron. Ugyanolyan, mint ami a kocsidon van.

Ma délelőtt 10.30-kor telefonon lefixáltam a portékát. Fiatalember mondja: Le sem kell mennem értük, 12.000-ért elküldi futárral. Tök jó!!!!! Sőt! Most jut eszébe, hétfőn jönnek Pestre, akár el is hozzák!!! (Ez már csak hab lett volna a tortán )
Ígéri, visszahív a pontos cím miatt, most dolgozik. Rendben. Nem hív, 13.00-, mindjárt zárnak, gondolom, csak felhívom őket. Srác felveszi, : Ó bocsánat hát nem eladtuk egy órával ezelőtt! :doglotlo: MATT.

Korrekt! :pisztolyos :facepalm:

2013.10.05. 18:34

muhaati írta:
jlaci74 írta:
muhaati írta:

Pont így jártam annó az E28 sperrdifijével, inkább odadta másnak, két hónap hirdetgetés után nem bírt már várni 1 napot... :sírás:

Aztán lett máshonnan. :wink:

2014.02.13. 21:09

Uraim!

Ki milyen nyári gumival tolja a gépeknek?

Nyári gumigarnitúra vásárlása előtt állok, de a "bőség zavara" miatt tétovázok egy cseppet.

A nyári , gyári méret: 245/41/18.

A bordó villámra Dunlop Sport Maxx-okat vettem, 100% os elégedettséggel. Sajnos ezzel a mintázattal már nem gyártják, változott a mintázat.

A mostani kiszemeltek:

DUNLOP, új mintázat

Uniroyal, tetszik a mintázat

Nagyon tetszik a mintázat

2014.02.13. 21:45

muhaati írta:Uraim!

Nyári gumigarnitúra vásárlása előtt állok, de a "bőség zavara" miatt tétovázok egy cseppet.

A bordó villámra Dunlop Sport Maxx-okat vettem, 100% os elégedettséggel. Sajnos ezzel a mintázattal már nem gyártják, változott a mintázat.

A mostani kiszemeltek:

DUNLOP, új mintázat

Helo
A 93-as terhelési index szerintem kevés, hiányolom az ( extra load ) jelölést is

2014.02.13. 22:01

lepke írta:Helo
A 93-as terhelési index szerintem kevés, hiányolom az ( extra load ) jelölést is

Zolim! Te már "lejártál" egy pár garnitúra gumit, a tapasztalatodra feltétlenül számítok!

A gyári minősítés: 93,95.

A téli garnitúrám RF, de 17-es. A nyári 18-as, erre nem szeretnék RF gumit, (megvettem a gyári mankókerék-stb. garnitúrát). Tudom, biztonság szempontjából jobb lenne, de ezekre az utakra ................

2014.02.13. 22:12

muhaati írta:
lepke írta:Helo

Zolim! Te már "lejártál" egy pár garnitúra gumit, a tapasztalatodra feltétlenül számítok!

A gyári minősítés: 93,95.

Helo
Most ezeken fog szaladni
Első kerekek Continental Sport Contact 5P 245/35/19 XL 96 extra load
Hátsó kerekek Continental Sport Contact 5P 275/30/19 XL 96 extra load
Jópár márkát kipróbáltam de eddig még ez vált be a legjobban.
A ,,run flat,, nem ajánlom mert szétveri az ember agyát és a futóműnek sem használ igazán, 96-os terhelési indexes gumi már megfelelő egy 230-240 es tempóról való komoly vészfékezés esetén is.
Mindenképpen erősített oldalfalú legyen a gumi

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, muhaati
Értékelés: 9.52%

2014.02.13. 22:57

Uniroyal RainSport 2 245/40 ZR18 93Y

Én csak ajánlani tudom. Eladás előtt kapta az 528i így nem tudtam túl sokat menni vele, de kellemes csalódás volt. A mintázata ellenére nem volt hangos. Tapadása szerintem első osztályú esőben és száraz úton is. 1-esbe 3500-nál leléptem a kuplungról és nem kapart el kerék, hanem betapadt és becsületesen tolt végig 70 ig :wink: 240-es vészfékezésről nem tudok nyilatkozni, mert nem az én világom, de érződik a gumin, hogy jó minőségű.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%

2014.02.14. 00:02

A mostani kiszemeltek:

DUNLOP, új mintázat

Bridgestone S001. Brutál jó 18-ban. :szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2014.02.14. 00:10

Az biztos! Az van a mostani kocsi alatt, csak sajnos RFT kivitelben. Hihetetlenül tapad :roker:

2014.02.14. 09:03

kzolee írta:

A mostani kiszemeltek:

DUNLOP, új mintázat

Bridgestone S001. Brutál jó 18-ban. :szerintem

Szintén.
Bridgestone Potenza, 245/40/18., igaz RFT.
Kicsit jobban ráz, de ez van.

2014.02.14. 16:36

muhaati írta:

Ez egy nagyon ritka, szinte beszerezhetetlen méret. :wink:

Viccet félretéve nekem a Dunlop Sport Maxx 20.000 után már nagyon hangos volt. Elavult, szimmetrikus, vacak mintázat, nagyon kemény gumi, hűvösebb napokon már komfortját veszítette.

Én a Pirelli P7 Cinturato-t ajánlom. Sokszoros tesztgyőztes. Komfortosság és tapadás jó összhangja. Viszonylag lassan kopik.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.02.14. 16:42

hamoriarpi írta:
muhaati írta:

Ez egy nagyon ritka, szinte beszerezhetetlen méret. :wink:

Viccet félretéve nekem a Dunlop Sport Maxx 20.000 után már nagyon hangos volt. Elavult, szimmetrikus, vacak mintázat, nagyon kemény gumi, hűvösebb napokon már komfortját veszítette.

Én a Pirelli P7 Cinturato-t ajánlom. Sokszoros tesztgyőztes. Komfortosság és tapadás jó összhangja. Viszonylag lassan kopik.

:facepalm: 41 :nyelves: Bocs, lebuktam.

2014.02.17. 14:22

Sziasztok!
Mankókerék készlet érdekelne (emelő, kulcs kitámasztó bak, tartó dobozzal egyben)
Ha valaki tud, segítsen előre is köszi
Hozzászólás küldése

VigLink badge