Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Nyárigumi - Felni

2013.04.16. 18:20

Első párszáz km a Bridgestone-al.

Az oldalfal nagyobb merevségét érezni a PilotSporthoz képest, jobb az oldaltartása a guminak.

A vízelvezető vályúk (ez ugye szó szerint értendő ennél a guminál :) ) méretét illusztrálnám: (Működnek is, ahogy kell)

Kép

2013.04.16. 20:36

kzolee írta:Első párszáz km a Bridgestone-al.

Az oldalfal nagyobb merevségét érezni a PilotSporthoz képest, jobb az oldaltartása a guminak.

A vízelvezető vályúk (ez ugye szó szerint értendő ennél a guminál :) ) méretét illusztrálnám: (Működnek is, ahogy kell)

Kép

Helo Haverom
Azért megkérdezem hogy az illusztráció egy hagyományos cigaretta vagy egy nőies vékonyabb változat :facepalm: :lol:

2013.04.16. 20:48

lepke írta:Helo Haverom
Azért megkérdezem hogy az illusztráció egy hagyományos cigaretta vagy egy nőies vékonyabb változat :facepalm: :lol:

Én a hagyományos dolgokban hiszek. :lol:

2013.04.16. 21:01

kzolee írta:Első párszáz km a Bridgestone-al.

Kép

Mózes elbújhat, ez még egy Óceánra se úszna fel, inkább kettényitja :D :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Endi az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2013.05.02. 21:25

Kép

16" vs 18"

Felkerült a 18-as osztag ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Baloghgy az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2013.05.02. 22:15

Baloghgy írta:Kép

16" vs 18"

Helo
Mintha kicserélték volna a kocsit, óriásian megdobja a 18-as kerék
Gratulálok :franko:

2013.05.02. 22:29

lepke írta:

16" vs 18"

Helo
Mintha kicserélték volna a kocsit, óriásian megdobja a 18-as kerék
Gratulálok :franko:

Köszönöm Szépen Lepke :oops:

2013.05.04. 08:24

16" vs 18"

Ha megengeded a konzervatív oldal véleményét - nekem speciel kifejezetten tetszik az eredeti állapot.

2013.05.04. 20:16

hamoriarpi írta:Ha megengeded a konzervatív oldal véleményét - nekem speciel kifejezetten tetszik az eredeti állapot.

Az E60/61 kerékátmérője eleve nagyobb, mint az E39-é, és a 16-osok nagyon bután mutatnak rajta :szerintem

Szerencsére ez nem E39 futómű, nagyon jól fut a 18-as kerekekkel is. :franko: mivel pont ilyen az én nyári garnitúrám, tanusíthatom, hogy sokkal jobb az autó úttartása. 16-ossal még nem próbáltam, nekem 17 a téli is, de ahhoz képest is jobb így. :szerintem

2013.05.05. 09:32

hamoriarpi írta:

16" vs 18"

Ha megengeded a konzervatív oldal véleményét - nekem speciel kifejezetten tetszik az eredeti állapot.

Kép

Hogyne engedném meg :) Most már nekem is... mivel azok vannak fenn ismét sajnos...

2013.05.05. 09:41

kzolee írta:
hamoriarpi írta:Ha megengeded a konzervatív oldal véleményét - nekem speciel kifejezetten tetszik az eredeti állapot.

Az E60/61 kerékátmérője eleve nagyobb, mint az E39-é, és a 16-osok nagyon bután mutatnak rajta :szerintem

Szerencsére ez nem E39 futómű, nagyon jól fut a 18-as kerekekkel is. :franko: mivel pont ilyen az én nyári garnitúrám, tanusíthatom, hogy sokkal jobb az autó úttartása. 16-ossal még nem próbáltam, nekem 17 a téli is, de ahhoz képest is jobb így. :szerintem

Igyvan, remekül szedi a kanyarokat :) Zolee neked hátul 9-esek v 8as?

2013.05.06. 06:28

Baloghgy írta:
kzolee írta:

8-as van.

2013.05.06. 14:21

kzolee írta:
Baloghgy írta:
kzolee írta:

8-as van.

Nekem 9es :nyelves: :mrgreen:

2013.09.16. 18:17

Segítséget kérnék! Létezik-e más, új BMW-tipus, amelyiknek a felnijeit fel lehet tenni E61-re?
Vagyis aminek az ET-je és az agyátmérője is egyezik.
Jövő nyárra keresek 18-as felniket, de ami tetszi (styling 246) az még ebayen sincs.

2013.09.16. 18:32

hamoriarpi írta:Segítséget kérnék! Létezik-e más, új BMW-tipus, amelyiknek a felnijeit fel lehet tenni E61-re?
Jövő nyárra keresek 18-as felniket, de ami tetszi (styling 246) az még ebayen sincs.

Én is ebben a cipőben járok. A különbség az, hogy neked ET20-as kell, nekem ET43. A mostani nyári gumis szettem ez a felni, az LCI jött ezzel a fajtával. Nekem a téliekhez kellene, emberi áron :oops: Viszont nekem jó lenne a nem LCI , de X -es ET43-as is , ha belebotlanál,keresgetés közben, légyszives szólj! ( Ha találok et20-ast neked, hívlak! )

2013.09.16. 18:40

muhaati írta:
hamoriarpi írta:Segítséget kérnék! Létezik-e más, új BMW-tipus, amelyiknek a felnijeit fel lehet tenni E61-re?

Én is ebben a cipőben járok. A különbség az, hogy neked ET20-as kell, nekem ET43. A mostani nyári gumis szettem ez a felni, az LCI jött ezzel a fajtával. Nekem a téliekhez kellene, emberi áron :oops: Viszont nekem jó lenne a nem LCI , de X -es ET43-as is , ha belebotlanál,keresgetés közben, légyszives szólj! ( Ha találok et20-ast neked, hívlak! )

Kisvárdán van ET 43-as emberi áron. Ugyanolyan, mint ami a kocsidon van.

2013.09.16. 19:26

hamoriarpi írta:Kisvárdán van ET 43-as emberi áron. Ugyanolyan, mint ami a kocsidon van.

Egy elérhetőség, vagy link, Please!!!!

2013.09.16. 20:03

AlpinaFan szerintem tud szerezni 246-ost. :wink:

Az E39-et kivéve az összes ötös felnije jó rá, sőt a legtöbb hetesé is.

2013.09.16. 20:20

muhaati írta:
hamoriarpi írta:Kisvárdán van ET 43-as emberi áron. Ugyanolyan, mint ami a kocsidon van.

Egy elérhetőség, vagy link, Please!!!!

http://www.autoalkatresz.hu/auto-gumife ... zat-759820

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: 2 hamoriarpi, muhaati
Értékelés: 9.52%

2013.09.16. 20:21

kzolee írta:

AlpinaFan szerintem tud szerezni 246-ost. :wink:

Az E39-et kivéve az összes ötös felnije jó rá, sőt a legtöbb hetesé is.

ET nem egyezik.
Hozzászólás küldése

VigLink badge