Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E60

2013.11.29. 07:39

Az E6x modelleknél energiamenedzsment van, ha új akksit raksz bele, arról tudnia kell. Még akkor is, ha ugyanolyan kapacitású kerül bele.

Keress rá, párszor le van írva, az oka is.

2013.11.29. 20:49

A mai nap megoldódott a nagy talány hogy miert 2 aksi van a kocsiban ahogy bummer mondta hogy az elofutes miatt kímélje az aksit :)
Az első tulaj Skóciában el eleg fent északon ott egy kicsit non hideg van télen -28 volt a rekord mikor ott éltem :) es nem csak egy embernek a BMW 80 százalékát igy kérik arra fele,csak kíváncsiságból felhívtak a szevizet mert nem talakoztak meg ikyenel :)a lényeg ma elvitem a kocsit az itteni szervizbe regelni az aksit ami annyiból alt hogy be írva a szerviz historiba es a kocsi service reset:) kozben ha mar ott voltam megkapta a nagy szervizt minden folyadék lecserélve szűrők szíjak feszitok es külső belső kormány összekötő gomb fej es uj aksik bele uj szoftver potom 1000font :) amiből szerencsémre a biztosító alja 800fontot a többire ott a Visa (hozza teszem az éves biztosítása a kocsinak 1350 font ebből álljak csak nyugodtan ) es remelem nem lesz vele gondom egy jo darabig

Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával

2013.11.29. 22:03

rockerekhu írta:A mai nap megoldódott a nagy talány hogy miert 2 aksi van a kocsiban ahogy bummer mondta hogy az elofutes miatt kímélje az aksit :)

Szóval van külön skót csomagtérkárpit? :o

2013.11.29. 22:03

kzolee írta:
rockerekhu írta:A mai nap megoldódott a nagy talány hogy miert 2 aksi van a kocsiban ahogy bummer mondta hogy az elofutes miatt kímélje az aksit :)

Szóval van külön skót csomagtérkárpit? :o

Persze, kockásba ... :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2013.11.29. 22:05

Nem hegylako mintás van amugy nincs elfér a kis aksi igaz hiányolom a rekeszt onnét :)

2013.11.29. 22:15

Azért az eleg szep összeg hogy a nagy szerviz 800 font az alkatrész csak 200 igaz az alkatrészek negyed árban vannak mint otthon ha jo helyen veszed, es a biztositok is eleg rendesen megkérik a pénzt de adnak is cserébe :) igy non meggondolom hogy beirjam otthon a kocsit es 180 naponta haza menyek vele ugyan ott vok makdnem anyagilag :)

2013.11.29. 22:27

rockerekhu írta:Azért az eleg szep összeg hogy a nagy szerviz 800 font az alkatrész csak 200 igaz az alkatrészek negyed árban vannak mint otthon ha jo helyen veszed, es a biztositok is eleg rendesen megkérik a pénzt de adnak is cserébe :) igy non meggondolom hogy beirjam otthon a kocsit es 180 naponta haza menyek vele ugyan ott vok makdnem anyagilag :)

"... minden folyadék lecserélve szűrők szíjak feszitok es külső belső kormány összekötő gomb fej es uj aksik bele uj szoftver ..."

ha ez 200 fontból kijön én megeszem a kalapomat ....

2013.11.29. 22:30

Anyit en fizetem a többi a biztosításra ment az egesz művelet 1000 lett :)

2013.11.29. 22:34

rockerekhu írta:Anyit en fizetem a többi a biztosításra ment az egesz művelet 1000 lett :)

"... a nagy szerviz 800 font az alkatrész csak 200 ..."

Nem kötegszem , csak én ezt így értelmezem ,... függetlenül attól hogy ebből mennyit kellett neked kifizetni ...
De hagyjuk a fenébe, lényeg hogy neked nem fájt ...

2013.11.29. 22:51

79 szij feszitok .54.99 8l castrol oil szűrők 54.99 fekolaj 5.99 fagyálló 4.99 a többi a biztosítás
1000 az fajt volna non csak a gombfej cserére állítással 289 fontot kérnek sima állítás 66 font jol keresnek az tuti :)

2013.11.29. 23:24

jlaci74 írta:Nem kötegszem

Ne is! Elég az a szem, ami az avatarodon van! :mrgreen:

2013.11.29. 23:28

rockerekhu írta: igy non meggondolom hogy beirjam otthon a kocsit es 180 naponta haza menyek vele ugyan ott vok makdnem anyagilag :)

Az van tesó, h nem vok nagy ralyongólya annak h nem tom h mi van oda írva h úgy mondjam halvány lila segédfingom nincs h mit is írtál. :mrgreen: h h nem.

2013.11.29. 23:42

Na akkor :) a tervem az volt mikor a kocsit megvetem hogy mikor megyek haza beiratom otthon drága jo magyar EU-s rendszámot kapjon. Indok azért akar hogy veszuk megis csak közel félmillió a biztosítás es az adó évente műszaki vizsga .otthon meg kijönn 100000 magyar forintból (válság van :d) De mivel felvilagositotak mi tartozik bele a biztositasba igy meggondolando számomra ez a lépés. Mivel magyar rendszámmal max 180 napot lehetek itt a kocsival egy évben 2x kell haza menyek ami azt jelenti egy út oda visza 380 font kb :) remelem igy mar érthetőbb .
Es bocsánat a fogalmazás miatt

2013.11.29. 23:43

Hagyuk a dolgot admin bácsi kinyir ez mar nem ide valao :)

2013.12.02. 01:53

Sziasztok!
A kormányon lévő gombok világitanak ?

2013.12.02. 05:50

sirrudi írta:Sziasztok!

Felkapcsolt világításnál igen.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: sirrudi

2013.12.02. 10:25

hamoriarpi írta:
sirrudi írta:Sziasztok!

Felkapcsolt világításnál igen.

:franko:
Sajnos az enyémben nem világítanak. Gondolom valamilyen ledes megoldással van megoldva.
Van, valami ötlet valakinek mi lehet a gond.

2013.12.02. 14:43

Sziasztok!

Boldogan hajtom az e60-at, és okosodok itt sokat :franko: egy kérdésem lenne, remélem nem gond, hogy ebben a topikban.
Kell-e cserélni a kéziváltóban az olajat? 220ezer km, benzines kocsi :) eddig nem volt benne cserélve

Köszönöm!

2013.12.02. 15:07

Swordfish írta:Sziasztok!

Boldogan hajtom az e60-at, és okosodok itt sokat :franko: egy kérdésem lenne, remélem nem gond, hogy ebben a topikban.
Kell-e cserélni a kéziváltóban az olajat? 220ezer km, benzines kocsi :) eddig nem volt benne cserélve

Köszönöm!

szerintem szoktak cserélni benne...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: Swordfish

2013.12.02. 15:40

Swordfish írta:Sziasztok!

Köszönöm!

Ha engem kérdezel, akkor igen, kell benne cserélni. Ha a BMW-t, akkor Lifetime.
Odabízom.
Ha meglátod a réginek és az újnak a színét, akkor már nem fogsz kételkedni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Swordfish
Hozzászólás küldése

VigLink badge