![]() |
2015.01.05. 22:01
2015.01.05. 22:04
lepke írta:Helo
Már megint kezdődik,hetente van valami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Csak a lámpamosó működik a kocsiban, a szélvédőre nem nyomja a vizet
Nagy valószínűséggel az egyik motor adta meg magát
2015.01.05. 22:36
lepke írta:Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2015.01.05. 22:45
hamoriarpi írta:lepke írta:Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Befagyott. Sajnos nekem is a múlt héten. Éjszaka a garázsban kiolvadt, kinyomtam a tartályt és tettem bele erősebb fagyállóságút. Nekem is csak a lámpáé ment. Sem az első, sem a hátsó.
2015.01.05. 23:45
lepke írta:hamoriarpi írta:lepke írta:Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Befagyott. Sajnos nekem is a múlt héten. Éjszaka a garázsban kiolvadt, kinyomtam a tartályt és tettem bele erősebb fagyállóságút. Nekem is csak a lámpáé ment. Sem az első, sem a hátsó.
Helo Árpi
Péntek óta lett volna ideje kiolvadni fűtött garázsba, de nem volt hajlandó ezt a kis szívességet megtenni.
2015.01.05. 23:49
2015.01.06. 09:13
hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:lepke írta:Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Helo Árpi
Péntek óta lett volna ideje kiolvadni fűtött garázsba, de nem volt hajlandó ezt a kis szívességet megtenni.
Biztosítékot megnézném.
2015.01.06. 19:19
lepke írta:hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:lepke írta:Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Helo Árpi
Biztosítékot megnézném.
Helo
Az pontosan melyik biztosíték![]()
![]()
és hol találom meg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2015.01.06. 21:27
Labi írta:atomot neki
2015.01.07. 23:19
Oroszlan írta:
Lenne itt egy végleges megoldás minden kocsi problémádra és nincs is messze hozzád.![]()
Ha elviszed hozzájuk, még fizetnek is érte, hogy hozzájuk viszed.![]()
http://www.blackbonto.com/
2015.01.07. 23:20
MChris írta:Labi írta:atomot neki
Kisfejszét jobban kezeli
2015.01.09. 22:35
lepke írta:kzolee írta:Nekem öt éve nem volt szükségem ilyesmire. Ez szerintem nem általános probléma (a hűtővízkupak.)
A Xenonbalu kolléga már más kérdés....
Helo Zoli
Nekem azért repedezik meg a kupak mert járok GYURNI és nem érzem milyen erővel húzom rá![]()
![]()
2015.01.13. 20:23
2015.01.13. 20:42
2015.01.13. 20:45
kzolee írta:Új akksit szoftveresen illeszteni kell az autóhoz, az energiamenedzsment és a generátor élettartama miatt.
A másik problémád az átvezető kábelek szakadása miatt van, Hamoriarpi jobb megoldást tud, mint én, valamelyik utángyártott javítószett jobb, mint a gyári, ami nekem egy évet sem bírt.
2015.01.13. 20:49
marmar78 írta:kzolee írta:Új akksit szoftveresen illeszteni kell az autóhoz, az energiamenedzsment és a generátor élettartama miatt.
A másik problémád az átvezető kábelek szakadása miatt van, Hamoriarpi jobb megoldást tud, mint én, valamelyik utángyártott javítószett jobb, mint a gyári, ami nekem egy évet sem bírt.
Akkor az aksi miatt csinalja ezeket a furcsa dolgokat, most vettem észre hogy a tükrök sem sötétednek.
Hamoriárpit hol lehet elérni?Köszönet.
2015.01.13. 20:58
jimbi525d írta:marmar78 írta:kzolee írta:Új akksit szoftveresen illeszteni kell az autóhoz, az energiamenedzsment és a generátor élettartama miatt.
Akkor az aksi miatt csinalja ezeket a furcsa dolgokat, most vettem észre hogy a tükrök sem sötétednek.
Írj Neki egy pü-t. Biztos segít a doktorúr!
2015.01.13. 21:00
2015.01.13. 21:01
marmar78 írta:jimbi525d írta:marmar78 írta:kzolee írta:Új akksit szoftveresen illeszteni kell az autóhoz, az energiamenedzsment és a generátor élettartama miatt.
Írj Neki egy pü-t. Biztos segít a doktorúr!
Köszönöm már keresem is, Ő a szoftverezést is meg tudja oldani?
2015.01.13. 21:02
marmar78 írta:jimbi525d írta:marmar78 írta:Köszönöm már keresem is, Ő a szoftverezést is meg tudja oldani?