Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.09.11. 12:46

admin írta:
attila írta:Laci !
Köszönöm a lemezt, megkaptam, de nem működik. Kellene a telefonszámod, hogy meg tudjuk beszélni. Ha nem nyilvános, akkor küld el sms-ben a 70/4535556-ra.
Előre is köszönöm !
Attila

Nincs mit.Ezt nem értem ugyan ilyen lemezre ugyan így írtam meg Geisz-nek és nála működik!

Nálam is működik!
Még egyszer köszönöm Laci! :wink:

2008.09.12. 19:19

Sziasztok. Új vagyok ezen az oldalon, egy ismerős ajánlotta a regisztrációt. Rögtön lenne is egy kérdés. Nemrég sikerült szereznem navi dvd-t. Mindegyik fordítási hibás ( utca=köz, út=sétány) ?

2008.09.12. 19:33

saw írta:Sziasztok. Új vagyok ezen az oldalon, egy ismerős ajánlotta a regisztrációt. Rögtön lenne is egy kérdés. Nemrég sikerült szereznem navi dvd-t. Mindegyik fordítási hibás ( utca=köz, út=sétány) ?

Először is üdvözlet az E39 Klub (E60 alrészlegében :lol: )
Tudomásom szerint az összes hibás, reméljük a következő lemezen a 2009-01-ben orvosolják a problémát.

2008.09.12. 19:33

Igen...

Ez egy attribútum hiba a lemezen, hamarosan javítva lesz a gyár által.

Üdv, Jani

saw írta:Sziasztok. Új vagyok ezen az oldalon, egy ismerős ajánlotta a regisztrációt. Rögtön lenne is egy kérdés. Nemrég sikerült szereznem navi dvd-t. Mindegyik fordítási hibás ( utca=köz, út=sétány) ?

2008.09.12. 21:57

mate írta:

Először is üdvözlet az E39 Klub (E60 alrészlegében :lol: )
Tudomásom szerint az összes hibás, reméljük a következő lemezen a 2009-01-ben orvosolják a problémát.

Köszönöm az üdvözlést :D
Reméljük. De legalább már van. Eddig bosszantott, hogy még vatikán térkép is volt benne, csak Magyar nem. Az eredetivel meg jól arcra estem, mert 2006-os volt, és féláron adták volna, ha visszaviszem nekik a régit, ott meg közölték hogy csak 2007-est számítanak be...... :?

2008.09.13. 10:07

Sziasztok.

Technikai segítségre lenne szükségem.

Hogyan kell feltelepíteni az új Navi Dvd-t. (2008-2)
Bmw E60 Professional Dvd-t behelyeztem, majd kiírta, hogy új dvd verzió, és 5 perc után indítsam újra, de semmi változás.

Van valami trükk?

Előre is köszi.

2008.09.13. 12:29

admin írta:
attila írta:Laci !
Köszönöm a lemezt, megkaptam, de nem működik. Kellene a telefonszámod, hogy meg tudjuk beszélni. Ha nem nyilvános, akkor küld el sms-ben a 70/4535556-ra.
Előre is köszönöm !
Attila

Nincs mit.Ezt nem értem ugyan ilyen lemezre ugyan így írtam meg Geisz-nek és nála működik!

Igen ez igy van!!! 8) 8) 8)

Nekem is első berakáskor azt írta ki hogy 5 perec múlva indítsam újra, levettem a gyújtást, becsuktam ajtót, és 10 pereces parkolást követően műkszik!

2008.09.13. 20:06

Sziasztok!

Az én BMW-ben nincs navi, de az asszony kocsijában van (nem bmw) VDO dayton tipusu a navi. Olvasgattam neten és elméletileg ugyan az a DVD lemez kell
kell bele mint a bömösbe.
Találtam is europa dvd-t de abban nincs magyarország, és jó volna az a dvd amelyikben van.
Ha megtennétek hogy adtok egy linket, vagy valaki írna nekem egy ilyen lemezt!

Nagy tisztelettel köszönném!

2008.09.22. 10:03

Kori írta:Sziasztok!

Az én BMW-ben nincs navi, de az asszony kocsijában van (nem bmw) VDO dayton tipusu a navi. Olvasgattam neten és elméletileg ugyan az a DVD lemez kell
kell bele mint a bömösbe.
Találtam is europa dvd-t de abban nincs magyarország, és jó volna az a dvd amelyikben van.
Ha megtennétek hogy adtok egy linket, vagy valaki írna nekem egy ilyen lemezt!

Nagy tisztelettel köszönném!

Kori!

Mi a típusa pontosan az asszony navi egységének? Az biztos, hogy a Prof. és a Buss. lemezek nem fognak működni benne. A Dayton fejegységek általában CD alapúak, ha DVD, akkor az kivülről fel van tüntetve (mint a BMW-n). A pontos típus alapján te is meg tudod nézni, milyen lemez való bele. Itt a LINK.
Ha meg van a típus és a bele való lemez, akkor ITT nézz utána, olvasd el a leveleket és megtalálod a kért információt. DE, ha a navi egységed C-IQ-s, akkor ne is keress ezen a fórumon, mert akkor nem BMW kompatibilis.

Üdv NaviProfi

2008.11.18. 03:06

Sziasztok!

Úgy tudom megjelent a 2009-1 DVD-s navilemez. Van már ilyen valakinek?

Üdv.

Gyuszi

2008.11.23. 20:22

Sziasztok!

E60-as business navihoz van olyan térkép amin van magyarország is? Köszi!

re

2008.11.23. 20:29

Persze hogy van!!2007 utáni hoz nincs!!

Re: re

2008.11.23. 20:34

festo írta:Persze hogy van!!2007 utáni hoz nincs!!

Köszi a gyors választ, 2006os az autó úgyhogy akkor elvileg van.
Meg tudod mondani pontosan milyen cimmel keressem?

re

2008.11.23. 20:37

Igaz hogy odda ígértem ma valakinek de még nálam van a lemez ha gondolod ki probálhatod hogy müködik e!

2008.11.23. 20:49

Amint látom te bp.n vagy én meg sajna nem, de már egy linkért ahonnan le lehetne szedni is hálás lennék mert eddig nem volt sok szerencsém a keresgélésekkel....:(

re

2008.11.23. 20:53

Nem tudom honnan lehet letölteni!

navi

2008.11.23. 22:11

Sziasztok!

A héten kaptam egy sms-t, hogy van eladó BMW navi lemez.
Ha érdekel benneteket, akkor holnap megnézem az sms-t.

Re: navi

2008.11.23. 23:07

e39chip írta:Sziasztok!

A héten kaptam egy sms-t, hogy van eladó BMW navi lemez.
Ha érdekel benneteket, akkor holnap megnézem az sms-t.

Egy olyan lemezért amit letöltöt a netről pénzt kérni :oops:

2008.11.26. 17:24

Senkinek semmi ötlete hogy honnan tudnám leszedni azt a navilemezt ami e60as business naviba való, és van rajta magyaroszág? torrent link vagy valami?
köszi

2008.12.21. 13:29

Sziasztok!

2005.08-havi BMW 525 DA-hoz létezik-e magyarosított menü, vagy esetleg magyar nyelvű kézikönyv? Ha igen, hogy érhető el?
Hozzászólás küldése

VigLink badge