![]() |
2011.01.25. 11:39
simi64 írta:Oroszlan írta:
Indexezünk ? Indexezünk ?
Ő legalább indexel!
Te azt sem szoktál.
2011.01.25. 12:26
kzolee írta:simi64 írta:Oroszlan írta:
Ő legalább indexel!
Te azt sem szoktál.
Oroszlán úr viszont index-el
2011.02.20. 18:21
2011.02.20. 21:59
lepke írta:Oroszlan írta:lepke írta:Helo
535jocika Amit ígértem, betartom!
Két negatívum:
-Eddig 2 ember kipuffogóját nézetem meg tűzetesebben körelről, Rityifi és Bazsa, mindkettőnek még a présgép által húzott vékony csíkok is látszódtak belülről a kipufogóban.
Nekem eddig sem látszott semmi mert hiába a fémtisztítózás, már 100km után is vékony, fekete réteg képződött.
Most viszont már vastagabb, még feketébb koromréteg borítja belülről mindkét csővemet.
-Ha a kezelési útmutató által "gyorsítási asszisztens"-ként aposztrofált tesztet próbálom ki, a 0km/h-nál, a kickdown kapcsoló átbillenésénél egy szép fekete, más dízel autóknál megszokott fekete pamacsot készítek. Ez utána illetve máskor sosem ismétlődik meg, hiába pörgetem üresben 4000-ig, hiába teszem manuálba és nyomatékolom, sosem máskor.
Eddigi tudásom a turbókról ott végeszakadt, hogy ha van a hátúlján "t" betű, akkor van benne, ha nincs akkor szívásos.
Amire gondolok, hogy mikor alapjáraton nem pörögnek a turbók nagyon és terheléssel gázt adok még nem tud olyan hamar megfelelő levegőt az üzemagyaghoz hozzáadni és ettől készül a pamacs.
Létezik ilyen?
A pamacskészítés utáni másodpercekről már csak homályos információim vannak, mert a dimezióugrás a periférikus látásomat leszűkíti és nem tudom a tükröt nézni, csak próbálok a G-ruha nélkül, a váltásoknál annyi levegőt magamba szívni, hogy a következő fokozatig
az agyamhoz és a jobb lábamhoz elegendő oxigént jutattni.
www.xtremetuning.hu
Helo
Nem az én világom
Telefonon szoktam beszélgetni jó pár emberrel az Indexes csapatból
2011.02.20. 22:07
Pocilaci írta:lepke írta:Oroszlan írta:lepke írta:Helo
535jocika Amit ígértem, betartom!
Két negatívum:
-Eddig 2 ember kipuffogóját nézetem meg tűzetesebben körelről, Rityifi és Bazsa, mindkettőnek még a présgép által húzott vékony csíkok is látszódtak belülről a kipufogóban.
Nekem eddig sem látszott semmi mert hiába a fémtisztítózás, már 100km után is vékony, fekete réteg képződött.
Most viszont már vastagabb, még feketébb koromréteg borítja belülről mindkét csővemet.
-Ha a kezelési útmutató által "gyorsítási asszisztens"-ként aposztrofált tesztet próbálom ki, a 0km/h-nál, a kickdown kapcsoló átbillenésénél egy szép fekete, más dízel autóknál megszokott fekete pamacsot készítek. Ez utána illetve máskor sosem ismétlődik meg, hiába pörgetem üresben 4000-ig, hiába teszem manuálba és nyomatékolom, sosem máskor.
Eddigi tudásom a turbókról ott végeszakadt, hogy ha van a hátúlján "t" betű, akkor van benne, ha nincs akkor szívásos.
Amire gondolok, hogy mikor alapjáraton nem pörögnek a turbók nagyon és terheléssel gázt adok még nem tud olyan hamar megfelelő levegőt az üzemagyaghoz hozzáadni és ettől készül a pamacs.
Létezik ilyen?
A pamacskészítés utáni másodpercekről már csak homályos információim vannak, mert a dimezióugrás a periférikus látásomat leszűkíti és nem tudom a tükröt nézni, csak próbálok a G-ruha nélkül, a váltásoknál annyi levegőt magamba szívni, hogy a következő fokozatig
az agyamhoz és a jobb lábamhoz elegendő oxigént jutattni.
www.xtremetuning.hu
Helo
Nem az én világom
Telefonon szoktam beszélgetni jó pár emberrel az Indexes csapatból
Helló Lepke!
És mibe fájt ez a kis mutatvány??
2011.03.19. 19:57
2011.03.19. 21:59
lepke írta:Helo
Elérte a DPF az 50 ezres mínuszt és ahogyan észre veszem erről az értékről nem mozdul
2011.03.19. 22:36
204d1 írta:lepke írta:Helo
Elérte a DPF az 50 ezres mínuszt és ahogyan észre veszem erről az értékről nem mozdul
Hibatároló üres? Ellennyomást néztek Gabiék?
2011.03.19. 22:39
lepke írta:204d1 írta:lepke írta:Helo
Helo
Nincs semmi gond
Minden tökéletesen működik, néha-néha a műszerfalra berakja a háromszöget hogy ideje lenne cserélni
2011.03.19. 22:56
204d1 írta:lepke írta:204d1 írta:lepke írta:Helo
Helo
Nincs semmi gond
Minden tökéletesen működik, néha-néha a műszerfalra berakja a háromszöget hogy ideje lenne cserélni
A gyár 250-et ír várható élettartamra, úgyhogy nagy baj nem lehet. Gondolom nem 1200-as fordulaton jársz vele
2011.03.19. 23:14
lepke írta:204d1 írta:lepke írta:204d1 írta:lepke írta:Helo
Helo
Nincs semmi gond
A gyár 250-et ír várható élettartamra, úgyhogy nagy baj nem lehet. Gondolom nem 1200-as fordulaton jársz vele
Helo
Valamivel magasabb fordulaton használom az autót![]()
Sokat számít az autópálya NÁLAM a kilométer 90%-ban ebből jött össze
2011.03.20. 11:15
2011.03.20. 17:52
Oroszlan írta:lepke írta:Helo
Akkor itt az ideje eladni a kocsit.
Az ajánlatom:
kicseréled a DPF-et + a 2 turbócskát, aztán 3,5 M Ft.-ból alkuszok egy kicsit és megveszem a vasad !
Korrekt, nem ?
2011.03.27. 11:32
2011.04.20. 12:38
Megvolt a teszt a partikuláter filternek (( ELLENNYOMÁS ))
Jackson mérése alapján még tökéletesnek bizonyult,a teszt alatt történtek érdekes dolgok
Kilométer állása alapján a DPF 55-ezres mínuszban van
Majd a Jackson leírja a történteket részletesen
Teszteléskor álló helyzetben a fordulatszám mérő felszaladt 2-ezerigamin meglepődtem nagyon mert a gázpedált nem nyomta senki
Az eredmény elég jól sikerűlt
2011.04.20. 13:01
jackson írta:lepke írta:Helo
Megvolt a teszt a partikuláter filternek (( ELLENNYOMÁS ))
Jackson mérése alapján még tökéletesnek bizonyult,a teszt alatt történtek érdekes dolgok
Kilométer állása alapján a DPF 55-ezres mínuszban van
Majd a Jackson leírja a történteket részletesen
Teszteléskor álló helyzetben a fordulatszám mérő felszaladt 2-ezerigamin meglepődtem nagyon mert a gázpedált nem nyomta senki
Az eredmény elég jól sikerűlt
Most jutottam el ide. Ezek szerint kaptam házi feladatot elő kaparni lepke teszt képeit.
Jackson, aki kaparhatja elő a lepke könyvtárból majd otthon
2011.04.20. 14:47
Jó lenne ha TE leírnád részletesen a dolgokat
Mert ugye ÉN már sörözgettem és nem maradt meg sok infó az agyamban
2011.04.21. 16:52
2011.07.05. 16:42
2011.07.05. 19:09
TMagnum írta:Üdv,
25-nél még mindig 300-400K a csere vagy ez változott vmit az utóbbi időben?
Mint ha azt olvastam volna, hogy 200K körül már meg lehet oldani egy ilyen cserét...vagy napba néztem?