Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.01.25. 11:39

simi64 írta:
Oroszlan írta:
Indexezünk ? Indexezünk ?

Ő legalább indexel!
Te azt sem szoktál.

Oroszlán úr viszont index-el :D

2011.01.25. 12:26

kzolee írta:
simi64 írta:
Oroszlan írta:

Ő legalább indexel!
Te azt sem szoktál.

Oroszlán úr viszont index-el :D

Néha beolvasok oda is, ott eddig az 1 év alatt volt 4 vagy 5 hozzászólásom.
Tudod, bővítem az ismereteket.

2011.02.20. 18:21

Helo
Valaki kérdezte a DPF-et milyen állapotban van
Tökéletesen működik minden

Kép

Kép

2011.02.20. 21:59

lepke írta:
Oroszlan írta:
lepke írta:Helo
535jocika Amit ígértem, betartom!

Két negatívum:

-Eddig 2 ember kipuffogóját nézetem meg tűzetesebben körelről, Rityifi és Bazsa, mindkettőnek még a présgép által húzott vékony csíkok is látszódtak belülről a kipufogóban.

Nekem eddig sem látszott semmi mert hiába a fémtisztítózás, már 100km után is vékony, fekete réteg képződött.

Most viszont már vastagabb, még feketébb koromréteg borítja belülről mindkét csővemet.

-Ha a kezelési útmutató által "gyorsítási asszisztens"-ként aposztrofált tesztet próbálom ki, a 0km/h-nál, a kickdown kapcsoló átbillenésénél egy szép fekete, más dízel autóknál megszokott fekete pamacsot készítek. Ez utána illetve máskor sosem ismétlődik meg, hiába pörgetem üresben 4000-ig, hiába teszem manuálba és nyomatékolom, sosem máskor.

Eddigi tudásom a turbókról ott végeszakadt, hogy ha van a hátúlján "t" betű, akkor van benne, ha nincs akkor szívásos.

Amire gondolok, hogy mikor alapjáraton nem pörögnek a turbók nagyon és terheléssel gázt adok még nem tud olyan hamar megfelelő levegőt az üzemagyaghoz hozzáadni és ettől készül a pamacs.

Létezik ilyen?

A pamacskészítés utáni másodpercekről már csak homályos információim vannak, mert a dimezióugrás a periférikus látásomat leszűkíti és nem tudom a tükröt nézni, csak próbálok a G-ruha nélkül, a váltásoknál annyi levegőt magamba szívni, hogy a következő fokozatig

az agyamhoz és a jobb lábamhoz elegendő oxigént jutattni.
www.xtremetuning.hu

Helo
Nem az én világom
Telefonon szoktam beszélgetni jó pár emberrel az Indexes csapatból

Helló Lepke!

És mibe fájt ez a kis mutatvány??

2011.02.20. 22:07

Pocilaci írta:
lepke írta:
Oroszlan írta:
535jocika Amit ígértem, betartom!

Két negatívum:

-Eddig 2 ember kipuffogóját nézetem meg tűzetesebben körelről, Rityifi és Bazsa, mindkettőnek még a présgép által húzott vékony csíkok is látszódtak belülről a kipufogóban.

Nekem eddig sem látszott semmi mert hiába a fémtisztítózás, már 100km után is vékony, fekete réteg képződött.

Most viszont már vastagabb, még feketébb koromréteg borítja belülről mindkét csővemet.

-Ha a kezelési útmutató által "gyorsítási asszisztens"-ként aposztrofált tesztet próbálom ki, a 0km/h-nál, a kickdown kapcsoló átbillenésénél egy szép fekete, más dízel autóknál megszokott fekete pamacsot készítek. Ez utána illetve máskor sosem ismétlődik meg, hiába pörgetem üresben 4000-ig, hiába teszem manuálba és nyomatékolom, sosem máskor.

Eddigi tudásom a turbókról ott végeszakadt, hogy ha van a hátúlján "t" betű, akkor van benne, ha nincs akkor szívásos.

Amire gondolok, hogy mikor alapjáraton nem pörögnek a turbók nagyon és terheléssel gázt adok még nem tud olyan hamar megfelelő levegőt az üzemagyaghoz hozzáadni és ettől készül a pamacs.

Létezik ilyen?

A pamacskészítés utáni másodpercekről már csak homályos információim vannak, mert a dimezióugrás a periférikus látásomat leszűkíti és nem tudom a tükröt nézni, csak próbálok a G-ruha nélkül, a váltásoknál annyi levegőt magamba szívni, hogy a következő fokozatig

az agyamhoz és a jobb lábamhoz elegendő oxigént jutattni.
www.xtremetuning.hu

Helo
Nem az én világom
Telefonon szoktam beszélgetni jó pár emberrel az Indexes csapatból

Helló Lepke!

És mibe fájt ez a kis mutatvány??

Helo Pocilaci
Nekem nem fájt semmibe mert nem én csináltattam
Az 535djocika fórumozó írta ezt egy másik oldalon
Én csak beidéztem, a lap tetején van az első idézet

2011.03.19. 19:57

Helo
Elérte a DPF az 50 ezres mínuszt és ahogyan észre veszem erről az értékről nem mozdul

Kép

Kép

Kép

2011.03.19. 21:59

Elérte a DPF az 50 ezres mínuszt és ahogyan észre veszem erről az értékről nem mozdul

Hibatároló üres? Ellennyomást néztek Gabiék?

2011.03.19. 22:36

204d1 írta:

Helo
Nincs semmi gond
Minden tökéletesen működik, néha-néha a műszerfalra berakja a háromszöget hogy ideje lenne cserélni

2011.03.19. 22:39

lepke írta:
204d1 írta:

Helo
Nincs semmi gond
Minden tökéletesen működik, néha-néha a műszerfalra berakja a háromszöget hogy ideje lenne cserélni

A gyár 250-et ír várható élettartamra, úgyhogy nagy baj nem lehet. Gondolom nem 1200-as fordulaton jársz vele :-)

2011.03.19. 22:56

204d1 írta:
lepke írta:
204d1 írta:

Helo
Nincs semmi gond

A gyár 250-et ír várható élettartamra, úgyhogy nagy baj nem lehet. Gondolom nem 1200-as fordulaton jársz vele :-)

Helo
Valamivel magasabb fordulaton használom az autót :wink:
Sokat számít az autópálya NÁLAM a kilométer 90%-ban ebből jött össze

2011.03.19. 23:14

lepke írta:
204d1 írta:
lepke írta:
204d1 írta:

Helo
Nincs semmi gond

Helo
Valamivel magasabb fordulaton használom az autót :wink:
Sokat számít az autópálya NÁLAM a kilométer 90%-ban ebből jött össze

Ez a hosszú élet titka... :diesel

2011.03.20. 11:15

[quote="lepke"]Helo

Akkor itt az ideje eladni a kocsit.

Az ajánlatom:

kicseréled a DPF-et + a 2 turbócskát, aztán 3,5 M Ft.-ból alkuszok egy kicsit és megveszem a vasad !

Korrekt, nem ?

2011.03.20. 17:52

Oroszlan írta:

Akkor itt az ideje eladni a kocsit.

Az ajánlatom:

kicseréled a DPF-et + a 2 turbócskát, aztán 3,5 M Ft.-ból alkuszok egy kicsit és megveszem a vasad !

Korrekt, nem ?

Helo HAVER
Nagyon humoros kedvedben vagy a mai napon :lol: :lol: :lol:

2011.03.27. 11:32

Helo
Megvolt a teszt a partikuláter filternek (( ELLENNYOMÁS ))
Jackson mérése alapján még tökéletesnek bizonyult,a teszt alatt történtek érdekes dolgok
Kilométer állása alapján a DPF 55-ezres mínuszban van
Majd a Jackson leírja a történteket részletesen

Teszteléskor álló helyzetben a fordulatszám mérő felszaladt 2-ezerig :roll: amin meglepődtem nagyon mert a gázpedált nem nyomta senki
Kép

Az eredmény elég jól sikerűlt
Kép

Re:

2011.04.20. 12:38

Jackson mérése alapján még tökéletesnek bizonyult,a teszt alatt történtek érdekes dolgok

Teszteléskor álló helyzetben a fordulatszám mérő felszaladt 2-ezerig :roll: amin meglepődtem nagyon mert a gázpedált nem nyomta senki
Kép

Kép

Most jutottam el ide. Ezek szerint kaptam házi feladatot elő kaparni lepke teszt képeit.

Jackson, aki kaparhatja elő a lepke könyvtárból majd otthon

Re: Re:

2011.04.20. 13:01

jackson írta:

Kép

Kép

Most jutottam el ide. Ezek szerint kaptam házi feladatot elő kaparni lepke teszt képeit.

Jackson, aki kaparhatja elő a lepke könyvtárból majd otthon

Helo
Jó lenne ha TE leírnád részletesen a dolgokat
Mert ugye ÉN már sörözgettem és nem maradt meg sok infó az agyamban

Re: Re:

2011.04.20. 14:47

Jó lenne ha TE leírnád részletesen a dolgokat
Mert ugye ÉN már sörözgettem és nem maradt meg sok infó az agyamban

Akkor még jó, hogy:
- elmentettük a képeket (remélem mert már én se emlékszem annyira)
- és hogy én vezettem (szar ügy ha nem emlékszel kit ütöttél el :lol: :lol:

Jackson, aki nem iszik de vezet

Re: PARTICULATE FILTER

2011.04.21. 16:52

Helo
Amióta elérte az 50-ezres értéket utána már 10-ezres nagysággal számolja a mínuszt

Kép

2011.07.05. 16:42

Üdv,

25-nél még mindig 300-400K a csere vagy ez változott vmit az utóbbi időben?
Mint ha azt olvastam volna, hogy 200K körül már meg lehet oldani egy ilyen cserét...vagy napba néztem?

2011.07.05. 19:09

TMagnum írta:Üdv,

25-nél még mindig 300-400K a csere vagy ez változott vmit az utóbbi időben?
Mint ha azt olvastam volna, hogy 200K körül már meg lehet oldani egy ilyen cserét...vagy napba néztem?

Helo
Sajnos nem tudom a DPF-árakat jelen pillanatban
Nálam mínusz 80-ezernél jár a filter, és még minden tökéletesen működik
Hozzászólás küldése

VigLink badge