![]() |
2010.01.01. 16:14
bmw520ds írta:Én azt tudom elmondani amit láttam és éreztem.Az autó gyerekkori barátomé,tőle vettem azt amit használok E-39 20d,mert Ő ezt már unta.Rack autónál egy öreg papáé volt,nehezen tudott kiszálni belőle,ezért X3-ra cserélte,automata váltő nagy navi,tv és M csomag kivételével full.Vezetve ,a kinézetről nem írnék,vagy bejön,vagy nem a hatsebességes váltó nagyon fincsi,a gyorsulás-hang-végsebesség együttes példás,főleg hátra ülve hallani,(mert a 3-5-7 széria hangján külön mérnökgárda fejleszti az autóhoz)Chip tuningos,óra szerint 250,egyesben induláskor meg tud csúszni a kuplung,menet tempóban pedig egy 535d azért szopatta le,mert M futóműve volt és egy s kanyarban csúnyán gyorsabb volt,amúgy ugyan azt tudja.Mecseknádasd,Pécs felé 6-os út ha valaki tudja,emelkedő,kanyar hegyek,felfelé EVO (nem tudom sajnos hányas)nem tudta megelőzni,egyszer hagyta megelőzni magát már Pécs közelében.Cseh autópálya,Merci E-320CDI elkezdte tolni a gázt 190-nél a kanyarban majdnem kiszállt,kimenekült előlünk és úgy nézett át a srác meg a csaja mintha ufó lennénk,mi meg röhögtünk,nincs ráírva mi előzött meg!A Dynamic Drive egy kurva jó dolog az amúgy sem rosszul kanyarodó autón, nagy segítsége,meg a kormány mikor tőled függetlenül pár fokot ellen kormányoz,mert úgy érzi hogy ezt így kellene!A sok felügyelő elektronika szorult helyzetekből kisegít,de ha egyszer ezt a határt átszakítod akkor csúnya lesz a fénykép amit utána készítenek!A kormánya ég és föld az előző 5er hez:megfordulás közben majdnem letörtem a kormánykarikát a küllőkről,mert pikk-pakk végállástól végállásig,menet közben meg szinte nincs holtjáték és ezért néha a bódé is bemozdul miattam.Bátaszék-Mohács közt felfele emelkedő 220,aztán kanyar,gáz elvesz,persze segge kitör,száll az autó kicsit keresztben,aztán leesik az útra rendellenes használatkor lévő kisérő hangokkal és megy tovább Mohácsra!Na itt nem voltam, ezt ő mesélte és mivel barátom nem tartok hogy kamuzik,mert ez az alap a barátsághoz!Leömlő repedés,Dynamic Drive hibakód,ékszíjtárcsa leszakadt,defektűrő gumi probléma.ennyi.Rack Gyuri-bá a szervíz team,meg van velük elégedve.A komfort ülés tetszik a legjobban,aki arra rosszat ír az beteg.Ha finoman használja 7 liter,Hannoverbe menet 6,5 volt,nekem meg hét a 20d,irigy voltam...
2010.01.01. 18:09
lepke írta:bmw520ds írta:Én azt tudom elmondani amit láttam és éreztem.Az autó gyerekkori barátomé,tőle vettem azt amit használok E-39 20d,mert Ő ezt már unta.Rack autónál egy öreg papáé volt,nehezen tudott kiszálni belőle,ezért X3-ra cserélte,automata váltő nagy navi,tv és M csomag kivételével full.Vezetve ,a kinézetről nem írnék,vagy bejön,vagy nem a hatsebességes váltó nagyon fincsi,a gyorsulás-hang-végsebesség együttes példás,főleg hátra ülve hallani,(mert a 3-5-7 széria hangján külön mérnökgárda fejleszti az autóhoz)Chip tuningos,óra szerint 250,egyesben induláskor meg tud csúszni a kuplung,menet tempóban pedig egy 535d azért szopatta le,mert M futóműve volt és egy s kanyarban csúnyán gyorsabb volt,amúgy ugyan azt tudja.Mecseknádasd,Pécs felé 6-os út ha valaki tudja,emelkedő,kanyar hegyek,felfelé EVO (nem tudom sajnos hányas)nem tudta megelőzni,egyszer hagyta megelőzni magát már Pécs közelében.Cseh autópálya,Merci E-320CDI elkezdte tolni a gázt 190-nél a kanyarban majdnem kiszállt,kimenekült előlünk és úgy nézett át a srác meg a csaja mintha ufó lennénk,mi meg röhögtünk,nincs ráírva mi előzött meg!A Dynamic Drive egy kurva jó dolog az amúgy sem rosszul kanyarodó autón, nagy segítsége,meg a kormány mikor tőled függetlenül pár fokot ellen kormányoz,mert úgy érzi hogy ezt így kellene!A sok felügyelő elektronika szorult helyzetekből kisegít,de ha egyszer ezt a határt átszakítod akkor csúnya lesz a fénykép amit utána készítenek!A kormánya ég és föld az előző 5er hez:megfordulás közben majdnem letörtem a kormánykarikát a küllőkről,mert pikk-pakk végállástól végállásig,menet közben meg szinte nincs holtjáték és ezért néha a bódé is bemozdul miattam.Bátaszék-Mohács közt felfele emelkedő 220,aztán kanyar,gáz elvesz,persze segge kitör,száll az autó kicsit keresztben,aztán leesik az útra rendellenes használatkor lévő kisérő hangokkal és megy tovább Mohácsra!Na itt nem voltam, ezt ő mesélte és mivel barátom nem tartok hogy kamuzik,mert ez az alap a barátsághoz!Leömlő repedés,Dynamic Drive hibakód,ékszíjtárcsa leszakadt,defektűrő gumi probléma.ennyi.Rack Gyuri-bá a szervíz team,meg van velük elégedve.A komfort ülés tetszik a legjobban,aki arra rosszat ír az beteg.Ha finoman használja 7 liter,Hannoverbe menet 6,5 volt,nekem meg hét a 20d,irigy voltam...
Helo Barátom
Azért ne álmodozzunkMert ÚJ évet írunk
![]()
üdv zoli
2010.01.01. 19:54
lepke írta:bmw520ds írta:Én azt tudom elmondani amit láttam és éreztem.Az autó gyerekkori barátomé,tőle vettem azt amit használok E-39 20d,mert Ő ezt már unta.Rack autónál egy öreg papáé volt,nehezen tudott kiszálni belőle,ezért X3-ra cserélte,automata váltő nagy navi,tv és M csomag kivételével full.Vezetve ,a kinézetről nem írnék,vagy bejön,vagy nem a hatsebességes váltó nagyon fincsi,a gyorsulás-hang-végsebesség együttes példás,főleg hátra ülve hallani,(mert a 3-5-7 széria hangján külön mérnökgárda fejleszti az autóhoz)Chip tuningos,óra szerint 250,egyesben induláskor meg tud csúszni a kuplung,menet tempóban pedig egy 535d azért szopatta le,mert M futóműve volt és egy s kanyarban csúnyán gyorsabb volt,amúgy ugyan azt tudja.Mecseknádasd,Pécs felé 6-os út ha valaki tudja,emelkedő,kanyar hegyek,felfelé EVO (nem tudom sajnos hányas)nem tudta megelőzni,egyszer hagyta megelőzni magát már Pécs közelében.Cseh autópálya,Merci E-320CDI elkezdte tolni a gázt 190-nél a kanyarban majdnem kiszállt,kimenekült előlünk és úgy nézett át a srác meg a csaja mintha ufó lennénk,mi meg röhögtünk,nincs ráírva mi előzött meg!A Dynamic Drive egy kurva jó dolog az amúgy sem rosszul kanyarodó autón, nagy segítsége,meg a kormány mikor tőled függetlenül pár fokot ellen kormányoz,mert úgy érzi hogy ezt így kellene!A sok felügyelő elektronika szorult helyzetekből kisegít,de ha egyszer ezt a határt átszakítod akkor csúnya lesz a fénykép amit utána készítenek!A kormánya ég és föld az előző 5er hez:megfordulás közben majdnem letörtem a kormánykarikát a küllőkről,mert pikk-pakk végállástól végállásig,menet közben meg szinte nincs holtjáték és ezért néha a bódé is bemozdul miattam.Bátaszék-Mohács közt felfele emelkedő 220,aztán kanyar,gáz elvesz,persze segge kitör,száll az autó kicsit keresztben,aztán leesik az útra rendellenes használatkor lévő kisérő hangokkal és megy tovább Mohácsra!Na itt nem voltam, ezt ő mesélte és mivel barátom nem tartok hogy kamuzik,mert ez az alap a barátsághoz!Leömlő repedés,Dynamic Drive hibakód,ékszíjtárcsa leszakadt,defektűrő gumi probléma.ennyi.Rack Gyuri-bá a szervíz team,meg van velük elégedve.A komfort ülés tetszik a legjobban,aki arra rosszat ír az beteg.Ha finoman használja 7 liter,Hannoverbe menet 6,5 volt,nekem meg hét a 20d,irigy voltam...
Helo Barátom
![]()
üdv zoli
2010.01.01. 20:38
Levibéka írta:lepke írta:bmw520ds írta:Én azt tudom elmondani amit láttam és éreztem.Az autó gyerekkori barátomé,tőle vettem azt amit használok E-39 20d,mert Ő ezt már unta.Rack autónál egy öreg papáé volt,nehezen tudott kiszálni belőle,ezért X3-ra cserélte,automata váltő nagy navi,tv és M csomag kivételével full.Vezetve ,a kinézetről nem írnék,vagy bejön,vagy nem a hatsebességes váltó nagyon fincsi,a gyorsulás-hang-végsebesség együttes példás,főleg hátra ülve hallani,(mert a 3-5-7 széria hangján külön mérnökgárda fejleszti az autóhoz)Chip tuningos,óra szerint 250,egyesben induláskor meg tud csúszni a kuplung,menet tempóban pedig egy 535d azért szopatta le,mert M futóműve volt és egy s kanyarban csúnyán gyorsabb volt,amúgy ugyan azt tudja.Mecseknádasd,Pécs felé 6-os út ha valaki tudja,emelkedő,kanyar hegyek,felfelé EVO (nem tudom sajnos hányas)nem tudta megelőzni,egyszer hagyta megelőzni magát már Pécs közelében.Cseh autópálya,Merci E-320CDI elkezdte tolni a gázt 190-nél a kanyarban majdnem kiszállt,kimenekült előlünk és úgy nézett át a srác meg a csaja mintha ufó lennénk,mi meg röhögtünk,nincs ráírva mi előzött meg!A Dynamic Drive egy kurva jó dolog az amúgy sem rosszul kanyarodó autón, nagy segítsége,meg a kormány mikor tőled függetlenül pár fokot ellen kormányoz,mert úgy érzi hogy ezt így kellene!A sok felügyelő elektronika szorult helyzetekből kisegít,de ha egyszer ezt a határt átszakítod akkor csúnya lesz a fénykép amit utána készítenek!A kormánya ég és föld az előző 5er hez:megfordulás közben majdnem letörtem a kormánykarikát a küllőkről,mert pikk-pakk végállástól végállásig,menet közben meg szinte nincs holtjáték és ezért néha a bódé is bemozdul miattam.Bátaszék-Mohács közt felfele emelkedő 220,aztán kanyar,gáz elvesz,persze segge kitör,száll az autó kicsit keresztben,aztán leesik az útra rendellenes használatkor lévő kisérő hangokkal és megy tovább Mohácsra!Na itt nem voltam, ezt ő mesélte és mivel barátom nem tartok hogy kamuzik,mert ez az alap a barátsághoz!Leömlő repedés,Dynamic Drive hibakód,ékszíjtárcsa leszakadt,defektűrő gumi probléma.ennyi.Rack Gyuri-bá a szervíz team,meg van velük elégedve.A komfort ülés tetszik a legjobban,aki arra rosszat ír az beteg.Ha finoman használja 7 liter,Hannoverbe menet 6,5 volt,nekem meg hét a 20d,irigy voltam...
Helo Barátom
![]()
üdv zoli
rettegj 535D
2010.01.02. 01:54
2010.01.02. 09:41
bmw520ds írta:Ja már értem!NEM 520D,hanem e 60 530d!Bocs a félreérthető fogalmazásért!Meg Dynamic Drive siincs e 39-ben!Azért mégsem annyira félreérthető volt!Sorry!
2010.01.02. 11:39
bmw520ds írta:Ja már értem!NEM 520D,hanem e 60 530d!Bocs a félreérthető fogalmazásért!Meg Dynamic Drive siincs e 39-ben!Azért mégsem annyira félreérthető volt!Sorry!
2010.01.02. 13:24
2010.01.02. 23:42
bmw520ds írta:Szia Zoli!Az úr bajai,nagy szaki,programot ír,megkérdezi mit szeretnél,mi a hátránya,mi az előnye aztán megírja,kipróbálod,ha tetszik úgy marad,ha nem finomít rajt.Kamionokkal foglalkozik nagy tételben németeknél flotta javítás:),mezőgazdasági erő és önjáró betakarító gépek,a fő csapás irány.Rosszat nem tudunk rá mondani,amit nekünk csinált,három 5er,két traktor,ebből az egyik állandóan szétgyalázza a sebességváltót és a féltengelyeket JD6020-as legerősebb példánya,el lett adva, mert a motoron kívül minden erőátviteli egység kapott,kombájnba is írt programot,nagyon sokat számít.Igazán nem célom hülyeségeket írkálni,elvem hogy amit mondok tudjam is demózni,lehet beülni a srác mellé,én nem vagyok egy félős faszi,de alig vártam hogy kiszálljak,kevés ember bír vele lépést tartani,mert ahhoz nem kell se ész se tudás hogy egyenesben nyomják a gázt!Van valahol egy 750i cikk,ő is azt mondja nem a nulláról-100 a lényeg,hanem 180-250.Négykerék hajtás meg ilyen tempóban nyűg a flaszteron és szerintem tuti 300le körül lehetett,írtam hogy nem tudom.Nagy balfasz kell legyen ötszáz lóerővel ha szopatják.Mindegy,a lényeg szívesen segítek ha érdekel az írt erőnövelés,biztos ad neked referenciát,mindig az a legjobb ha az mesél aki használ valamit és van mihez hasonlítania!Üdv! Gábor
2010.01.03. 00:18
2010.01.03. 00:20
lepke írta:Helo
A TÚRBÓ LYÚK különbség hol van![]()
![]()
üdv zoli
2010.01.03. 00:24
Oroszlan írta:lepke írta:Helo
A TÚRBÓ LYÚK különbség hol van![]()
![]()
üdv zoli
Elveszett !
2010.01.03. 00:27
2010.01.03. 00:31
Oroszlan írta:Na akkor számoljunk:
Alapesetben: E60 530d = 235 LE és 500 Nm
E60 535d = 286 LE és 580 Nm
Tehát ha az 530d kap chippet és mondjuk 20% pluszt, akkor lesz 282 LE és 600 Nm.
Kb egyforma lesz a két autó, viszont a 530d 70 kg-al könnyebb.
Érdekes verseny lenne egymás mellől indulva !
2010.01.03. 00:33
lepke írta:Oroszlan írta:Na akkor számoljunk:
Tehát ha az 530d kap chippet és mondjuk 20% pluszt, akkor lesz 282 LE és 600 Nm.
Helo
Az csak üzemórás![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2010.01.03. 00:37
Oroszlan írta:lepke írta:Oroszlan írta:Na akkor számoljunk:
Helo
Az csak üzemórás![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Hosszú távon, tologatva neki, egyértelműen IGEN.
Akkor is megnéznék egy ilyen álló rajtos indulást 0-200-ig.
2010.01.03. 00:39
lepke írta:Oroszlan írta:lepke írta:Oroszlan írta:Na akkor számoljunk:
Helo
Az csak üzemórás![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Hosszú távon, tologatva neki, egyértelműen IGEN.
Akkor is megnéznék egy ilyen álló rajtos indulást 0-200-ig.
Helo
Az erő nálam 35d nem nulláról indul
hanem 150-ről + a HP = gyors vagyok
üdv zoli
2010.01.03. 01:38
2010.01.03. 01:41
bmw520ds írta:Vettem.Kérdésedre kérdésem:ha face előtti 272Le a harmincöt Dezső és nem húsz hanem 31,5% a harminc Dezső és jobban vezet a srác mint a két turbó közti lyuk kezelője?
2010.01.03. 01:45
bmw520ds írta:Vettem.Kérdésedre kérdésem:ha face előtti 272Le a harmincöt Dezső és nem húsz hanem 31,5% a harminc Dezső és jobban vezet a srác mint a két turbó közti lyuk kezelője?