Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: Segitség! SOS!

2012.12.29. 22:29

festo írta:
jlaci74 írta:
leslie írta:
Padre540 írta:A könyvelésbe be nem vitt számlákról van szó.Amikor x,y és társai vásárolnak a vevőkódoddal,nem adják neked oda a számlát,örül hogy hozzájutott a Te általad kiharcolt kedvezményhez,az első kukába megy a számla.Nincs is ezzel gond,lehet hogy 5-10 évig,vagy a céged haláláig a kutya rá se hederít.Ha cég (nevezzük Unixnak) kap egy 2-3 évre visszamenőleges ellenőrzést és netán képbe kerül a Te céged is és téged is behívnak hogy számolj el az utóbbi éveiddel akkor van a gond,mivel hiányzik a sok számla.
Hozzáteszem,kicsi az esély,de létezik.Hidd el,nem a levegőbe beszélek,pontosan ugyanilyen hülyeség miatt kaptunk 8 hónappal ezelőtt egy 2010-2011,majd 2012-es ellenőrzést.Mindent be kellett vinni,nem passzoltak a dolgok,az eredmény hogy nem kaptunk vissza 1.300.000ft-ot + 800.000ft büntetés.

Uuuu, b@zz, ez az osszeg mar fajo ... :(

Először azt olvastam, hogy - ez az ország már fájó -,
de mindkét verzió igaz...

( tényleg van ilyen, kapcsolt ellenőrzésnek hívják, nem csak a számla kibocsájtóját ellenőrzik, hanem a befogadóját is ... )

Így van!!
De nagy merészség kell vissza igényelni bármit is!!! :lol:

Persze, Padre is azért kapta a 800e. büntit, mert volt bátorsága visszaigényelni 1.300e.-t...

2012.12.29. 22:35

jlaci74 írta:
Persze, Padre is azért kapta a 800e. büntit, mert volt bátorsága visszaigényelni 1.300e.-t...

Nem volt azzal gond,független volt egymástól.Kértük hogy írják jóvá járulékokba.Meg is történt,hogy majd abból vonják.De ez 2 napig tartott,inkasszózták az ügy végéig. :D

2012.12.29. 22:50

Padre540 írta:A könyvelésbe be nem vitt számlákról van szó.Amikor x,y és társai vásárolnak a vevőkódoddal,nem adják neked oda a számlát,örül hogy hozzájutott a Te általad kiharcolt kedvezményhez,az első kukába megy a számla.Nincs is ezzel gond,lehet hogy 5-10 évig,vagy a céged haláláig a kutya rá se hederít.Ha cég (nevezzük Unixnak) kap egy 2-3 évre visszamenőleges ellenőrzést és netán képbe kerül a Te céged is és téged is behívnak hogy számolj el az utóbbi éveiddel akkor van a gond,mivel hiányzik a sok számla.
Hozzáteszem,kicsi az esély,de létezik.Hidd el,nem a levegőbe beszélek,pontosan ugyanilyen hülyeség miatt kaptunk 8 hónappal ezelőtt egy 2010-2011,majd 2012-es ellenőrzést.Mindent be kellett vinni,nem passzoltak a dolgok,az eredmény hogy nem kaptunk vissza 1.300.000ft-ot + 800.000ft büntetés.

Amennyiben jogerős a döntés, akkor erősen ajánlott a vállalat jogászának a lecserélése.

2012.12.29. 23:01

festo írta:
jlaci74 írta:
leslie írta:

Uuuu, b@zz, ez az osszeg mar fajo ... :(

Először azt olvastam, hogy - ez az ország már fájó -,
de mindkét verzió igaz...

( tényleg van ilyen, kapcsolt ellenőrzésnek hívják, nem csak a számla kibocsájtóját ellenőrzik, hanem a befogadóját is ... )

Így van!!
De nagy merészség kell vissza igényelni bármit is!!! :lol:

Így bizony!
Csak jobbára a befogadó után szokták a kibocsájtót ellenőrizni. Az ÁFA-t jobbára csak visszaigényelni szeretik, befizetni nem.
Gondolj bele: minden nap egy kilogramm kenyeret veszek a céged nevére, de természetesen a könyvelésedbe nem kerül bele. Egy év után kapsz egy ellenőrzést, mert a péknél találtak kimenő számlákat a céged nevére. Akkor a x liter festék mellett keresni fogják a 365 kg kenyeret is? Mi a bizonyíték, hogy átvetted a kenyereket? Mi a bizonyíték, hogy átvetted a számlát?

Nem kell merésznek lenni, elég ha fizetsz. :lol:

2012.12.30. 11:27

Klubtársunk gondolkodásmódjában az égvilágon semmi kivetni valót nem találni, inkább a tálalással van baj!
Mi alapján, ki, miért tenne efféle segítséget egy olyan embernek akit "sosem látott, nem is ismer"? :roll:
Egy rekesz sörért?
Az italnagykerek hasonló módon kereskednek mint az Unixék. :facepalm:
Ebben a formában ez az ajánlat :arrow: igazán nagyfokú kicsinyességről tesz tanúbizonyosságot! :mrgreen:

2012.12.30. 11:29

bmw520ds írta:Klubtársunk gondolkodásmódjában az égvilágon semmi kivetni valót nem találni, inkább a tálalással van baj!
Mi alapján, ki, miért tenne efféle segítséget egy olyan embernek akit "sosem látott, nem is ismer"? :roll:
Egy rekesz sörért?
Az italnagykerek hasonló módon kereskednek mint az Unixék. :facepalm:
Ebben a formában ez az ajánlat :arrow: igazán nagyfokú kicsinyességről tesz tanúbizonyosságot! :mrgreen:

Ezt fogalmaztam meg én is, csak más szavakkal :)

2012.12.31. 13:29

Sziasztok!
Van valakinek egy napra kölcsönbe halogén fényszórója E39-hez? Mindegy, hogy karikás vagy sima. Legjobb persze a sima lenne.
Tudok adni cserébe sima xenonost.
XVIII kerületiek és környékbeliek előnyben. :)

2012.12.31. 13:37

Jerry írta:Sziasztok!
Van valakinek egy napra kölcsönbe halogén fényszórója E39-hez? Mindegy, hogy karikás vagy sima.......

4 karikás is jó?

2012.12.31. 14:10

Végigolvastam ezt a kedvezmény dolgot. Nem semmi, "egy rekesz sörért".
Már maga a gondolat, hogy ilyen kipattan valakinek a fejéből... :shock:
Padre vizipipa hasonlata tetszett :!: Mint ahogy a megszerzett csajt sem szokás körbeadni. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: d1r2k3
Értékelés: 4.76%

2012.12.31. 14:24

jlaci74 írta:
Jerry írta:Sziasztok!
Van valakinek egy napra kölcsönbe halogén fényszórója E39-hez? Mindegy, hogy karikás vagy sima.......

4 karikás is jó?

Már amennyiben a 4 karika a 4 angyalszemet jelenti, akkor igen.
Igaz más 4 karikát nem is ismerek. :roll:

2013.01.06. 21:35

Meg tudja valaki mondani Papp Tamás pontos címét? Reggelre be vagyok jelentkezve egy szintellenőrzésre, mert még átalakítás óta nem volt és elhagytam a papírt, amire felírtam. Annyira emlékszem, hogy XVIII. Ker.

2013.01.06. 21:45

hamoriarpi írta:Meg tudja valaki mondani Papp Tamás pontos címét? Reggelre be vagyok jelentkezve egy szintellenőrzésre, mert még átalakítás óta nem volt és elhagytam a papírt, amire felírtam. Annyira emlékszem, hogy XVIII. Ker.

Népes út 30.

2013.01.06. 21:47

festo írta:
hamoriarpi írta:Meg tudja valaki mondani Papp Tamás pontos címét? Reggelre be vagyok jelentkezve egy szintellenőrzésre, mert még átalakítás óta nem volt és elhagytam a papírt, amire felírtam. Annyira emlékszem, hogy XVIII. Ker.

Népes út 30.

Köszönöm.

2013.01.10. 15:55

!!!SOS!!!

Egy Siófoki off roados ügyfelemnek pár órája törték be az oldalüvegét egy E39 Touringon és lopták ki az övtáskáját az irataival, pénzével stb.
Mindezt az 5. kerületben.
Oldalüvege már van. Szerszám meg egy fedett garázs kellene Budapesten ahol be tudná szerelni. (nekem sajnos tele van a garázsom dobozokkal)
Ha valaki tud segíteni, a száma
20-379-3099
Előre is köszöntem

2013.01.10. 16:09

kiara írta:!!!SOS!!!

Egy Siófoki off roados ügyfelemnek pár órája törték be az oldalüvegét egy E39 Touringon és lopták ki az övtáskáját az irataival, pénzével stb.
Oldalüvege már van. Szerszám meg egy fedett garázs kellene Budapesten ahol be tudná szerelni. (nekem sajnos tele van a garázsom dobozokkal)
20-379-3099
Előre is köszöntem

Fedett, fűtött jó?

2013.01.10. 16:25

muhaati írta:
kiara írta:!!!SOS!!!

20-379-3099
Előre is köszöntem

Fedett, fűtött jó?

Biztosan. :D Már küldöm is neki a számodat!

2013.01.11. 15:21

Uraim!

3D szkenneléssel foglalkozik valaki ?

2013.01.11. 17:07

jlaci74 írta:Uraim!

3D szkenneléssel foglalkozik valaki ?

Állcsont?

2013.01.11. 18:05

hamoriarpi írta: