Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: Segitség! SOS!

2012.02.06. 00:41

lepke írta:
barbrady írta:
lepke írta:Helo Klubtagok
Kérnék egy kis segítséget S.O.S
A fiam Gimnáziumba jelentkezik kiemelt Biológia, a tavalyi vagy tavaly előtti szóbeli felvételi kérdéseket honnan tudnám letölteni,megszerezni,ellopni,lemásolni

Még ezt találtam, hátha segít:

LINK

Helo
Nagyon hasznos egy oldal amit linkeltél
Át tanulmányozom :franko:

...így ragad rád is valami. :facepalm: :facepalm: :nyelves:

2012.02.06. 13:47

kzolee írta:
lepke írta:Helo Tagok
Semmi okosság :roll: :roll:

Korrepetáló tanárnéni? :D

Kép

Ha ez így működik, én is szeretnék felvételizni... vagy bukásra állni... vagy mittudomén... :mrgreen:

2012.02.06. 15:19

jlaci74 írta:
kzolee írta:Korrepetáló tanárnéni? :D

Kép

Ha ez így működik, én is szeretnék felvételizni... vagy bukásra állni... vagy mittudomén... :mrgreen:

Persze Laci!
És gondolom még az osztályt is te választanád, mi?!
8)
Kép

2012.03.14. 21:24

Nagykanizsa-Budapest útvonalon jár valaki mostanában? Touringosok előnyben, vagy bármi, amiben elfér 4 gumi.

2012.03.14. 21:25

Jerry írta:Nagykanizsa-Budapest útvonalon jár valaki mostanában? Touringosok előnyben, vagy bármi, amiben elfér 4 gumi.

Minden hétfő reggel 6 kor indulok arra. Iveco Daily vel.

2012.03.14. 21:55

Endi írta:
Jerry írta:Nagykanizsa-Budapest útvonalon jár valaki mostanában? Touringosok előnyben, vagy bármi, amiben elfér 4 gumi.

És mikor szoktál visszajönni? Elhoznál nekem 4 nyári gumit kovessyroli klubtárstól?
Látom a XXII-ben laksz. Én az V. XI. és XVIII. kerületben mozgok. Össze tudnánk egyeztetni a dolgot?

2012.03.14. 21:58

Jerry írta:
Endi írta:

És mikor szoktál visszajönni? Elhoznál nekem 4 nyári gumit kovessyroli klubtárstól?
Látom a XXII-ben laksz. Én az V. XI. és XVIII. kerületben mozgok. Össze tudnánk egyeztetni a dolgot?

irj pü-t és megbeszéljük. Kedden jövök vissza dél körül.

2012.03.21. 16:52

Gondban vagyok hátha valaki közületek tudna segíteni. :hangos:

Kiadó helységet keresek a 18-19-20-21-23-dik kerületben esetleg a közeli vonzáskörzetben.

Bármilyen garázs mellék épület raktár szóba jöhet ami viszont fontos, hogy minimum 2,5 méter szélesre kitárható kapu, legalább 10 méter hosszú +- 1-2 méter lehetséges legalább 3 méter széles kell hogy legyen. A magassága jó ha 2 méter felett van onnantól mindegy milyen magas. Természetesen autóval/utánfutóval megközelíthető legyen.

A helység hajóépítéshez szükséges ezért kell a hely. Esetleg ha előtte is van ilyen kültéri placc az jó lenne, de nem feltétel.
Áram fűtés nem feltétel de jó ha van, klozet viszont kellene. Ha nincs akkor valahogy áthidalom.... dugó, széntabletta etc... :mrgreen:

2012.03.21. 17:03

Fazer írta:Gondban vagyok hátha valaki közületek tudna segíteni. :hangos:

Kiadó helységet keresek a 18-19-20-21-23-dik kerületben esetleg a közeli vonzáskörzetben.

Bármilyen garázs mellék épület raktár szóba jöhet ami viszont fontos, hogy minimum 2,5 méter szélesre kitárható kapu, legalább 10 méter hosszú +- 1-2 méter lehetséges legalább 3 méter széles kell hogy legyen. A magassága jó ha 2 méter felett van onnantól mindegy milyen magas. Természetesen autóval/utánfutóval megközelíthető legyen.

A helység hajóépítéshez szükséges ezért kell a hely. Esetleg ha előtte is van ilyen kültéri placc az jó lenne, de nem feltétel.
Áram fűtés nem feltétel de jó ha van, klozet viszont kellene. Ha nincs akkor valahogy áthidalom.... dugó, széntabletta etc... :mrgreen:

A csillaggarázsomat fel tudom ajánlani! Minden feltételnek megfelel, és még wc is van. :franko:

2012.03.21. 18:13

Jerry írta:

A csillaggarázsomat fel tudom ajánlani! Minden feltételnek megfelel, és még wc is van. :franko:

Jahh vazze aztán télen meg belém fagy a takarmány... te szeretsz engem... :sírás:

2012.03.21. 18:28

Fazer írta:Jahh vazze aztán télen meg belém fagy a takarmány... te szeretsz engem... :sírás:

Fazer írta:...fűtés nem feltétel...

Így szólt a hírdetés. :nyelves:
Na jó, nem fárasztalak tovább. Ha találsz a 18-ban valami jó helyet, akkor néha én is beugranék kalapálni egy kicsit a saját vackomat. Természetesen az ellentételezést megbeszéljük!
:franko:

2012.03.22. 00:36

Szevasz Atis!
Mennyi időre kell? Lehet, hogy tudok segíteni.

2012.03.24. 11:21

Valakit keresnék aki esetleg Tata-Debrecen esetleg Tata-Nyíregyháza távot nyomná mostanság valami egyterűvel vagy dobozos esetleg platós járművel?!... :oops:

2012.03.24. 12:26

strobi írta:Valakit keresnék aki esetleg Tata-Debrecen esetleg Tata-Nyíregyháza távot nyomná mostanság valami egyterűvel vagy dobozos esetleg platós járművel?!... :oops:

Nagy tételben veszed a konzolt? :lol: :wink:

2012.03.24. 12:35

Imco írta:
strobi írta:Valakit keresnék aki esetleg Tata-Debrecen esetleg Tata-Nyíregyháza távot nyomná mostanság valami egyterűvel vagy dobozos esetleg platós járművel?!... :oops:

Nagy tételben veszed a konzolt? :lol: :wink:

Ááá nem majd talán a Koxot... :mrgreen:

2012.04.03. 18:01

Sziasztok!
Székesfehérvárról kellene Kasza mestertől elhozni nekem pár darab CD váltót Budapestre.
Van valaki aki vállalja ezt az utat?

Üdv,
Jerry

2012.04.03. 19:37

Jerry írta:Sziasztok!
Székesfehérvárról kellene Kasza mestertől elhozni nekem pár darab CD váltót Budapestre.

Üdv,
Jerry

Ha előbb beírod,segítettem volna!Ma voltam nála!

2012.04.04. 08:39

Padre540 írta:
Jerry írta:Sziasztok!

Üdv,
Jerry

Ha előbb beírod,segítettem volna!Ma voltam nála!

Ilyen ez a dolog.
Mindig épphogy csak nem jön össze. :D
Sajna csak délutánra beszéltem le vele a dolgot. Rögtön fel is írtam ide, hátha.
De nincs baj, max marad a professzionális megoldás; futár.
Köszönöm Padre!
:franko:

2012.04.14. 16:44

Halló!
Tényleg nagyon SOS! Veszprém-Székesfehérvár környéke valaki pls help!
Kell egy 13-->7 pólusú átalakító vonóhoroghoz, vagy hogy hol tudok ilyet beszerezni...
Thx!

üdv:Á

2012.04.14. 17:00

gskill írta:Halló!
Tényleg nagyon SOS! Veszprém-Székesfehérvár környéke valaki pls help!
Kell egy 13-->7 pólusú átalakító vonóhoroghoz, vagy hogy hol tudok ilyet beszerezni...
Thx!

üdv:Á

Kasza Mester ( esetleg... )
Hozzászólás küldése

VigLink badge