Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: Segitség! SOS!

2012.01.17. 20:50

strobi írta:
kzolee írta:
simi64 írta:Lepkének

Zsír! Kép

JaJa

Helo
Köszönöm a Tagok biztatását a hajkoronáról .....
De én maradok a megszokott formában :wink: :wink: már lassan 20-éve :lol: :lol:

2012.01.27. 20:38

Valaki meg tudja mondani, hogy miért írja ki a UPC beltéri egysége, hogy nincs jel. Ellenőrizze a beltéri egység hátoldalán, hogy minden csatlakozó helyesen van csatlakoztatva.
A bekötés egyértelmű:
Sat in-re van csatlakoztatva egy koaxkábel, a másik végén a parabola fejegységével.
Mit csináltam rosszul? (a fej vadonatúj) :?

2012.01.27. 20:46

simi64 írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért írja ki a UPC beltéri egysége, hogy nincs jel. Ellenőrizze a beltéri egység hátoldalán, hogy minden csatlakozó helyesen van csatlakoztatva.
A bekötés egyértelmű:
Sat in-re van csatlakoztatva egy koaxkábel, a másik végén a parabola fejegységével.

hali
a hibát ott kell keresni ahol ember dolgozott :)
több dolog is lehet
1, a tányér elfordult, akár 2mm is elég, hogy ne legyen irányba
2, egér elrágta a kábelt :lol:
3, csatlakozásoknál van valami kh
így elsőre ezeket nézném meg

2012.01.27. 20:46

simi64 írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért írja ki a UPC beltéri egysége, hogy nincs jel. Ellenőrizze a beltéri egység hátoldalán, hogy minden csatlakozó helyesen van csatlakoztatva.
A bekötés egyértelmű:

Nincs jól be állítva a tányér!Itt milliméterek számítanak.

2012.01.27. 20:51

Ezt vágom, de akkor is ezt írja ki, hogy ellenőrizzem a hátoldalán a kábelek helyesen vannak-e csatlakoztatva?
A fej, ami volt nekem, tizenpár évig volt anyám dohos pincéjében. Azt hittem, az hányta el magát. Most voltam otthon, vettem egy új fejet, ugyanaz a duma... :facepalm:

2012.01.27. 20:53

A bekötés egyértelmű:

Itt be írod a címed és hogy melyik holdat akarod fogni és megmutatja hogy merre kell álljon és milyen dőlés szögel.

2012.01.27. 20:56

simi64 írta:Ezt vágom, de akkor is ezt írja ki, hogy ellenőrizzem a hátoldalán a kábelek helyesen vannak-e csatlakoztatva?
A fej, ami volt nekem, tizenpár évig volt anyám dohos pincéjében. Azt hittem, az hányta el magát. Most voltam otthon, vettem egy új fejet, ugyanaz a duma... :facepalm:

ha úgy gondolod, hogy a fej és kábel tökéletes, akkor próbáld ki máshol a beltérit, vagy másik beltérivel a fejet és kábelt

2012.01.27. 21:00

a kábel is olyan öreg? tizenéves? lehet lehámlik a külseje és megvan szakadva valahol, nézd végig
esetleg még a régi csavaros csatlakozó van rajta? az elszokta vágni az árnyékolást, ha rosszul szerelik meg, azt is megnézném

2012.01.27. 21:01

admin írta:
A bekötés egyértelmű:

Itt be írod a címed és hogy melyik holdat akarod fogni és megmutatja hogy merre kell álljon és milyen dőlés szögel.

És azt meg tudod mondani, hogy melyik holdat akarom fogni :?: :facepalm:
M1 M2 RTL Klub TV2...stb

2012.01.27. 21:06

simi64 írta:És azt meg tudod mondani, hogy melyik holdat akarom fogni :?: :facepalm:
M1 M2 RTL Klub TV2...stb

talán ezt?
UPC Direct on Thor 5/6 at 0.8°W

2012.01.27. 21:10

simi64 írta:
admin írta:
A bekötés egyértelmű:

M1 M2 RTL Klub TV2...stb

THOR6

2012.01.27. 21:18

admin írta:
simi64 írta:
admin írta:
A bekötés egyértelmű:

M1 M2 RTL Klub TV2...stb

THOR6

Beütöm hogy Velden am Wörthersee és a gördíthető menüben csak THOR III-at találok. :roll:

2012.01.27. 21:26

Kösz srácok! :wink:

2012.01.27. 21:28

simi64 írta:Kösz srácok! :wink:

Megtaláltad?

2012.01.27. 21:39

admin írta:

Megtaláltad?

A hegy eltakarja a thor6-ot! ;) :lol:

2012.01.27. 21:56

Imco írta:
admin írta:

Megtaláltad?

A hegy eltakarja a thor6-ot! ;) :lol:

Majd holnap, mert ki kell mászni, és sötét van!

2012.01.28. 13:59

Átteszem ide mert a másik topicba már el is süllyedt! :)

Hétfőn-kedden Debrecenből egy fuvart valaki nem vállalna?
A mester utcában kéne egy 5000 ft-os dolgot venni és elhozni Pestig, az M3 shell kútig.
Kb. egy maroknyi a doboz, antenna alkatrész.

Köszi!

2012.01.28. 20:10

Hali!

Jövő héten Székesfehérváron ki tudna egy E39 97-es 525 TDS-re diagot csinálni nekem? Fontos, hogy az autó nem járhat még forgalomban, szóval jövök-megyek a másik kocsival a vállalkozó szellemű klubtársért.

2012.01.28. 20:24

Megvan a THOR :!:
:franko:
Kösz!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.01.29. 02:52

Kiadó ipari ingatlant keresek, lehet van valakinek infója.
A szóba jövő kerületek XXII, XI, XII, IX, illetve Érd, Diósd, Törökbálint, Budaőrs, Halásztelek, Szigetszentmiklós.
Ami a legmegfelelőbb lenne: 25-45nm üzlethelyiség, 15-25 raktár, egy kis iroda és legalább 1 autóbeállást biztosító garázs/műhely. De más ingatlant is megnézek. Lehetőleg forgalmas, de könnyen megközelithető helyen legyen.
Ha valaki tud ilyesmit, szóljon.
Előre is köszönöm.
Hozzászólás küldése

VigLink badge