Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: Számtech problémák

2012.01.31. 08:43

A fiam egy hétig terrorizált lelkileg. Farm Simulator 2011 kell neki!!!
Nem lényeg hogy van egy Green Driveing, ez is kell, mert az osztálytársa mutatta és blablablabla....
A könyökömön nőt egy dudor közben, gondolom ettől lett! :evil:
Nem vagyok agyon iskolázva, de ha egyszer megkérnek valamire, ha nem felejtem el, akkor megértem. Fiam ezt nem így gondolta...
A Pesti kiállítás is erről szólt, keressük ezt a játékot, a többi hetedrangú?
Tegnap végre hazahoztam egy DVD-re írva. Igen ám!! De nem funkcionál. Játék, játék, játék! :roll: Strobi!
Már hívom is. Panaszkodom folyamatosan, hogy milyen helyzetbe kerültem és hát mivel játékról van szó, nem-e tud segíteni valami eredeti PC játékkal? Felírta, majd hív ha utána nézett...Természetesen hívna. Hívom, akkor mondja, felesleges megoldjuk most. Na! Az igen. Egy óránkba került. Addig nem a vállalkozásával, a vendégeivel foglalkozott.
Szeretném neked itt megköszönni a segítséget, mert a fiam csak úgy magától odajött hogy elfelejtett puszit adni, ( már egy hete folyamatosan mióta rákattant...) a kész eredmény láttán az arca és a csillogó szeme mindenért kárpótolt!
A fiatalokat hülyítik mindenféle öldöklős baromsággal, ami ráadásul értelmetlen!
Ez egy mezőgazdasági játék, ahol dolgozik gépekkel, vásárolhat-eladhat gépet, terményt, és tanítja, ösztönzi, felkészíti az életre úgy, hogy észre sem veszi játék közben! Ezért vált fontossá Robikám! Köszönöm szépen!

Számtech problémák

2012.01.31. 15:00

Gabi vald be nyugodtan hogy éjel hiányzik a meló és a számitógépen traktorozol :) :)
Csak nehogy orbán szagot foglyon és megadóztasa a virtuális gazdaságod :)

iPhone Tapatalk

2012.01.31. 19:37

bmw520ds írta:A fiam egy hétig terrorizált lelkileg. Farm Simulator 2011 kell neki!!!
Nem lényeg hogy van egy Green Driveing, ez is kell, mert az osztálytársa mutatta és blablablabla....
Ezért vált fontossá Robikám! Köszönöm szépen!

Engem is hívhattál volna! Levivel leküldtem volna, vagy Chrisnek is most postáztam! :)
Ajánlom a következőt, Crain simulator. Az is cool, daru szimulátor.
Szerezd be mielőtt a gyermek megtámad! :)

2012.01.31. 19:40

admin írta:Gabi vald be nyugodtan hogy éjel hiányzik a meló és a számitógépen traktorozol :) :)

iPhone Tapatalk

... és a virtuális gazdagságot! :lol:

2012.02.01. 09:37

admin írta:Gabi vald be nyugodtan hogy éjel hiányzik a meló és a számitógépen traktorozol :) :)

iPhone Tapatalk

Ha hiszed ha nem, még nem volt kedvem megpróbálni! :wink:
Viszont, örülök hogy nem vér folyik a gyerek orra előtt és nem azon gondolkodik, kit, hogyan kell megsemmisíteni!
Szerintem az ilyen vérengzős megsemmisítős játékot gyerekként űzőkből lesznek a népsanyargatók. :mrgreen:

2012.02.01. 09:40

Imco írta:
bmw520ds írta:A fiam egy hétig terrorizált lelkileg. Farm Simulator 2011 kell neki!!!
Ezért vált fontossá Robikám! Köszönöm szépen!

Engem is hívhattál volna! Levivel leküldtem volna, vagy Chrisnek is most postáztam! :)
Ajánlom a következőt, Crain simulator. Az is cool, daru szimulátor.
Szerezd be mielőtt a gyermek megtámad! :)

Látod, ez a nagyszerű itt! Mindig van kire számítani! Ez kell vigye a fórumot előre! :lol:
Kért régen játékdarut! Ott a garázsban a BMW mellett, mindig attól félek, neki ne dőljön! Már nem érdekli. De ránézek mi az! :lol:

2012.02.01. 11:15

bmw520ds írta:Látod, ez a nagyszerű itt! Mindig van kire számítani! Ez kell vigye a fórumot előre! :lol:
Kért régen játékdarut! Ott a garázsban a BMW mellett, mindig attól félek, neki ne dőljön! Már nem érdekli. De ránézek mi az! :lol:

Ha itt nem menne: KATT!

2012.02.03. 17:37

A könyökömön nőt egy dudor közben, gondolom ettől lett! :evil:
Nem vagyok agyon iskolázva, de ha egyszer megkérnek valamire, ha nem felejtem el, akkor megértem. Fiam ezt nem így gondolta...
A Pesti kiállítás is erről szólt, keressük ezt a játékot, a többi hetedrangú?
Tegnap végre hazahoztam egy DVD-re írva. Igen ám!! De nem funkcionál. Játék, játék, játék! :roll: Strobi!
Már hívom is. Panaszkodom folyamatosan, hogy milyen helyzetbe kerültem és hát mivel játékról van szó, nem-e tud segíteni valami eredeti PC játékkal? Felírta, majd hív ha utána nézett...Természetesen hívna. Hívom, akkor mondja, felesleges megoldjuk most. Na! Az igen. Egy óránkba került. Addig nem a vállalkozásával, a vendégeivel foglalkozott.
Szeretném neked itt megköszönni a segítséget, mert a fiam csak úgy magától odajött hogy elfelejtett puszit adni, ( már egy hete folyamatosan mióta rákattant...) a kész eredmény láttán az arca és a csillogó szeme mindenért kárpótolt!
A fiatalokat hülyítik mindenféle öldöklős baromsággal, ami ráadásul értelmetlen!
Ez egy mezőgazdasági játék, ahol dolgozik gépekkel, vásárolhat-eladhat gépet, terményt, és tanítja, ösztönzi, felkészíti az életre úgy, hogy észre sem veszi játék közben! Ezért vált fontossá Robikám! Köszönöm szépen!

Ugyan már nincs mit... :wink:

Legalább lett egy új író programod és kiírtad életed első dvd-jét egy "ISO"-ból.
Végül is megérte szenvedned egy kicsit a géppel a végeredmény miatt... mármint amilyen örömöt szereztél a gyereknek... 8)

Amúgy nem miattad segítettem hanem a gyerkőc miatt... :nyelves:

2012.02.07. 19:49

2012.02.07. 20:11

barbrady írta:VIDEÓ

Hatvannégymagos laptop... :facepalm:

Magos csibe nincs? :D

Lehet ez nekem magos volt... :facepalm:

2012.02.07. 21:08

A Google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 2 Jerry, kzolee
Értékelés: 9.52%

2012.02.07. 21:58

bmw520ds írta:A Google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat.

:hehe

2012.02.13. 14:40

Azt mondta a rendszer reggel, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy f**zom, erre kiírta, hogy túl rövid...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2012.02.13. 14:59

bmw520ds írta:Azt mondta a rendszer reggel, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy f**zom, erre kiírta, hogy túl rövid...

2 sz-el próbáld! :wink:

2012.02.14. 22:24

bmw520ds írta:Azt mondta a rendszer reggel, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy f**zom, erre kiírta, hogy túl rövid...

:hehe :hehe

2012.02.15. 11:43

Az a rendszer mindent tud... :lol:

2012.02.15. 14:35

Még mindig van egy 17"-os erősen újszerű laptopom occsójé'!

2012.02.16. 21:31

Ha az építőipar úgy építene, ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt! :mrgreen:

2012.02.18. 09:13

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SAki az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2012.02.19. 17:24

Sziasztok! esetleg itt a fórumról valaki nemtud megdobni egy bithumen meghívóval??( 2 megabit feltöltésem van ) nagyon megköszönném
Hozzászólás küldése

VigLink badge