![]() |
2013.02.13. 13:50
2013.02.16. 07:51
kanyobence írta:Üdv Srácok. Köszi Admin![]()
Köszönöm, hogy elolvastad, vagy csak legalábbis végiggörgetted a leírást
Várok mindenkit szeretettel!
2013.02.16. 10:11
seepheerd írta:kanyobence írta:Üdv Srácok. Köszi Admin![]()
Szia, én nemrég töltöttem le de még nem volt időm vele játszani, a youtube-os videók tetszettek.
Üdv, Joe
2013.02.16. 11:31
kanyobence írta:seepheerd írta:kanyobence írta:Üdv Srácok. Köszi Admin![]()
Szia, én nemrég töltöttem le de még nem volt időm vele játszani, a youtube-os videók tetszettek.
Üdv, Joe
Szia, napi szinten játszom vele, tudok segíteni a fejlődésben, ha szetetnéd. Jelezz mikor vagy online, add meg a felhasználó neved, felveszlek barátlistára, és csatázgatunk!
2013.02.16. 11:51
seepheerd írta:kanyobence írta:seepheerd írta:kanyobence írta:Üdv Srácok. Köszi Admin![]()
Üdv, Joe
Szia, napi szinten játszom vele, tudok segíteni a fejlődésben, ha szetetnéd. Jelezz mikor vagy online, add meg a felhasználó neved, felveszlek barátlistára, és csatázgatunk!
Ok, jelenleg Afganisztánban esz a fene és nem hiszem hogy a műholdas net elég gyors, illetve ahogy láttam oda nem rossz ha van teamspeak vagy hasonló
Este megpróbálhatjuk, csak én 3 és fél órával előrébb vagyok
Az accountom: Seepheerd
Üdv, Joe
2013.02.16. 11:56
kanyobence írta:seepheerd írta:kanyobence írta:seepheerd írta:kanyobence írta:Üdv Srácok. Köszi Admin![]()
Üdv, Joe
Ok, jelenleg Afganisztánban esz a fene és nem hiszem hogy a műholdas net elég gyors, illetve ahogy láttam oda nem rossz ha van teamspeak vagy hasonló
Este megpróbálhatjuk, csak én 3 és fél órával előrébb vagyok
Az accountom: Seepheerd
Üdv, Joe
Szolgálsz és védesz? De az Afgán tartózkodásod felveti azt a problémát, hogy melyik szerverre tesz fel? EU? Nézz utánna, mert külön szeró van EU, USA, RUS, CHINA.... STB , és EU pl nem kerül össze RUS-al... csekkold le melyik szerón vagy.
Ha EU akkor szabad a pálya.
2013.02.17. 11:19
2013.02.17. 11:29
seepheerd írta:No tegnap este belogoltam
Hááát... először azt sem tudtam hogy a francba célzok az ágyúval, merugye egy volt tüzér csak azzal harcol (mégha hálátlan is, mert a kutya nem törődik veled, és levadásznak)
Azért volt olyan meccs amiben 3-at kilőttem, ezzel én voltam a csúcson
Láttam elég sok magyar nevet is, de sajna még nem megy a progi kezelése, nem tudom lehet-e whisperelni játékosnak.
A legfőbb gondom most az, hogy kiszállítottam a népeket a tankokból, benn iszogatnak a barackban, de istennek nem tudom visszapakolni őket...
Üdv, Joe
2013.02.17. 14:39
seepheerd írta:No tegnap este belogoltam
110fps és 120 körüli pingem volt, nagyon nem akadt...
Hááát... először azt sem tudtam hogy a francba célzok az ágyúval, merugye egy volt tüzér csak azzal harcol (mégha hálátlan is, mert a kutya nem törődik veled, és levadásznak)
Láttam elég sok magyar nevet is, de sajna még nem megy a progi kezelése, nem tudom lehet-e whisperelni játékosnak.
A legfőbb gondom most az, hogy kiszállítottam a népeket a tankokból, benn iszogatnak a barackban, de istennek nem tudom visszapakolni őket...
Üdv, Joe
2013.02.17. 15:14
kanyobence írta:seepheerd írta:No tegnap este belogoltam
Üdv, Joe
A többi magyar játékossal lehet kontaktot kialakítani, a játékon belüli chat- funkcióval, majd felvenni barát listára akár.
Hát a legénység tankból való eltüntetésének okát te tudod, nem szokás, de visszatenni pofon egyszerű. mikor a tank-nál vagy a legénység oldalt van egymás alatt felsorolva ha bent vannak a tank-ban, ha nem, akkor a helyüket kis üres téglalapok, kis plus jellel jelzi, na ott a kis plus-ra kattintva kiválasztod az emberkét kattintással!
2013.02.17. 15:19
seepheerd írta:kanyobence írta:seepheerd írta:No tegnap este belogoltam
Üdv, Joe
A többi magyar játékossal lehet kontaktot kialakítani, a játékon belüli chat- funkcióval, majd felvenni barát listára akár.
Hát a legénység tankból való eltüntetésének okát te tudod, nem szokás, de visszatenni pofon egyszerű. mikor a tank-nál vagy a legénység oldalt van egymás alatt felsorolva ha bent vannak a tank-ban, ha nem, akkor a helyüket kis üres téglalapok, kis plus jellel jelzi, na ott a kis plus-ra kattintva kiválasztod az emberkét kattintással!
Köszi, megvan, az volt a baj hogy a kis négyzet beleolvadt a depo falába
Sikerült hozzáadnom Téged is
Üdv, Joe
2013.02.19. 20:26
kanyobence írta:seepheerd írta:kanyobence írta:seepheerd írta:No tegnap este belogoltam
Üdv, Joe
Köszi, megvan, az volt a baj hogy a kis négyzet beleolvadt a depo falába
Sikerült hozzáadnom Téged is
Üdv, Joe
Örülök. Írtam a játékban, gyere szakaszba!
Alul sárgán villog ha írok, vagy szakaszba hívlak!
2013.02.19. 20:54
seepheerd írta:
Még nagyon tanulnom kell, mire észrevettem már kiléptél. Azt sem tudom én hogyan tudok Neked üzenetet küldeni... Pedig elkelne a tanácsadás, nyomtam picit, ágyúval már elértem a 3-as tiertVolt egy meccs ahol minden bejött, 5 killem volt meg 2 assist
(Ma hazaértem, egy időzóna, lehet hogy tudunk játszani
Üdv, Joe
2013.02.19. 21:02
kanyobence írta:seepheerd írta:
Még nagyon tanulnom kell, mire észrevettem már kiléptél. Azt sem tudom én hogyan tudok Neked üzenetet küldeni... Pedig elkelne a tanácsadás, nyomtam picit, ágyúval már elértem a 3-as tiertVolt egy meccs ahol minden bejött, 5 killem volt meg 2 assist
Üdv, Joe
Na akkor ez hátha segít.
1, Ott fog megjelenni és sárgával villogni ha írok.
2, Ott fog sárgán villogni ha meghívlak szakaszba.
3, Arra kell rámenni ha meg akarsz keresni valakit a játékban.
4, Arra a fülre kattintva jön elő a felhasználó kereső. ( megkeresett játékos nevére, jobb katt és barát listára tesz.
5, Ha már valaki a barát listádon van itt találod.
6, Az adott barát nevére jobb katt és kiválasztod a magán csatorna létrehozását, ezután tudsz neki írni.
2013.02.19. 21:14
seepheerd írta:kanyobence írta:seepheerd írta:
Üdv, Joe
Na akkor ez hátha segít.
4, Arra a fülre kattintva jön elő a felhasználó kereső. ( megkeresett játékos nevére, jobb katt és barát listára tesz.
6, Az adott barát nevére jobb katt és kiválasztod a magán csatorna létrehozását, ezután tudsz neki írni.
Köszi, ez akkor tiszta.
Az adott tank fejlesztései közül mindegyiknek meg kell lennie ahhoz hogy a következő szintű tankot megvehesd?
Az XP az hogyan osztódik el? Láttam hogy van amit valahova elrak... vagy mi
Üdv, Joe
2013.02.19. 23:10
kanyobence írta:seepheerd írta:kanyobence írta:seepheerd írta:
Üdv, Joe
Na akkor ez hátha segít.
Köszi, ez akkor tiszta.
Az adott tank fejlesztései közül mindegyiknek meg kell lennie ahhoz hogy a következő szintű tankot megvehesd?
Az XP az hogyan osztódik el? Láttam hogy van amit valahova elrak... vagy mi
Üdv, Joe
Összeollóztam neked pár Screen-t.
Noss, nem szükséges az összes teknikai ág kifejlesztése, hogy tovább léphess következő szintre. Ha csak 1 tankot lehet tovább vinni akkor egy értelmű ugye! De mi van ha többet is?
1, Már kifejlesztett, megvett és csatázott tank, sőt már annak a következője is ki van fejlesztve, szóval nem kell mindent ha nem akarod.
2, Már kifejlesztett, de még nem megvett tank.
3, Még ki nem fejlesztett tank, de nem is lesz szerintem, (nem jön be annyira a löveg)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1, Az adott tankhoz tartozó tapasztalati pontok.
2, Szabad tapasztalati pont, ami sokkal kevesebb mint az adott tankoké, de ezt bármelyikhez hozzáadva beválthatod, tehát 51665 + 53 tapasztalati pontja van a Tigrisnek.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1, Ezek alapján számolják a kapott TP-d (sebzés, felderítés, bázis foglalás, kilőtt ellenfelek)
2, Itt látod hogyan oszlik el a szabad illetve sima TP
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1, Ha annyit csatázol egy tankkal, hogy mindent ki tudsz fejleszteni, akkor ELIT tankká válik, ami ott ki van emelve, hogy mit jelent, gyakorlatilag semmi extra, csak gyorsabban fejlődik a legénység ha bekapcsolod a gyorsított képzést, de ha nem akkor a azzal szerzett TP összegyűlik, és aranyért cserébe szabad TP-re válthatod, ami kurvára nem éri meg, mert az arany drága.
2013.02.24. 15:42
2013.02.25. 01:28
seepheerd írta:No, pár óra csatázás és tapasztalatszerzés után, a tapasztalatok:
- lett egy elite kis vakarékom 2-es tier
- van egy tankvadászom meg egy artym tier4-ben
- megtanultam célozni a tüzérséggel, frankó
- letöltöttem szálkereszt modokat, nagyon jók (Te mit használsz?)
Ami nem tetszik:
- több száz méterre domb mögül elővágtat egy tank, lő, meghaltam. Néztem milyen sebességgel ment, egyszerűen lehetetlennek tartom onnan még a célzást is, nem hogy a másodperc törtrésze alatt eltalál. Menet közben. Nagy sebességgel. Én álltam, tudtam hol bukkan ki és nem volt időm becélozni és lőni.
Szóval, arra egy Abrams nem képes ma a számítógépvezérelt lövegével amit az a fickó csinált
Üdv!
2013.02.25. 10:46
kanyobence írta:seepheerd írta:No, pár óra csatázás és tapasztalatszerzés után, a tapasztalatok:
- lett egy elite kis vakarékom 2-es tier
- van egy tankvadászom meg egy artym tier4-ben
- megtanultam célozni a tüzérséggel, frankó
- letöltöttem szálkereszt modokat, nagyon jók (Te mit használsz?)
Ami nem tetszik:
- több száz méterre domb mögül elővágtat egy tank, lő, meghaltam. Néztem milyen sebességgel ment, egyszerűen lehetetlennek tartom onnan még a célzást is, nem hogy a másodperc törtrésze alatt eltalál. Menet közben. Nagy sebességgel. Én álltam, tudtam hol bukkan ki és nem volt időm becélozni és lőni.
Szóval, arra egy Abrams nem képes ma a számítógépvezérelt lövegével amit az a fickó csinált
Üdv!
Na szerintem ma/tegnap kifejezetten jót játszottunk. örülök, hogy segíthettem.
Ezekkel sajnos meg kell birkózni, néha vannak hihetetlen dolgok, te is láttad nekem néha mik akadtak be, de ritka szerencsére.
Ha esetleg érdekel a klán akkor jelezd és beszélek a sráccal aki barát jogot adott TS-en
2013.03.01. 23:44