Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.09.21. 21:59

Sali645 írta:
Labi írta:Szia Sali! egy másikat nézek meg, nem a fehéret! a fehér az felejtős.

Szia Labi! Én azt hittem a fehéret,mondom az totál KO na néz ki szerintem.
Akkor drukkolok hogy sikerrel járj holnap!

ezt nézem meg:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... es-4149134

Van aki lebeszél, van aki drukkol. ...így van ez egy 7-es esetén. ...de ez elég fiatal is, km is hihető. ....minden esetre ránézek két tárgyalás közt :D

a fehér valóban gázosnak néz ki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Labi 2010.09.21. 22:02-kor.

2010.09.21. 22:00

Kép

Ő az! :D

2010.09.21. 22:04

Labi írta:Kép

Ígéretes darab, nagyon jó ár/érték arány.
Csak azok a felnik...

2010.09.21. 22:06

na pont az ami nekem kell ebbe a városba! ilyenre cseréltem volna a 18-asokat! :lol: nekem nem a nagy felni jön be, hanem a jó kis ballonos gumi! :oops: :D

2010.09.21. 22:08

Labi írta:Kép

az ülés és az ajtón lévő könyöklő az koszos, vagy kopott lehet?
ha ennyire kopott, akkor a 150e nem hihető, inkább +250ekm lehet benne.
én amit láttam E60 545i-t a kereskedésben, abban 300ekm felett volt, és MAKULÁTLAN volt a belseje.
ez nekem nem smakkol :?
a kereke meg :hányás

2010.09.21. 22:27

Köszi Sali! Hadd kérdezzem meg, hogy édesapádnak hogy muzsikál a 7-es? ...és mennyit használja?

Roland hozzászólásával pedig nem foglalkozunk, mert csak irigykedik a V8-ra és azonnal lecsapna a felnieimre, ha jó lenne az övére! :lol:

2010.09.21. 22:28

Sali645 írta:
Labi írta:
Sali645 írta:
Labi írta:Szia Sali! egy másikat nézek meg, nem a fehéret! a fehér az felejtős.

Szia Labi! Én azt hittem a fehéret,mondom az totál KO na néz ki szerintem.
Akkor drukkolok hogy sikerrel járj holnap!

ezt nézem meg:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... es-4149134

Van aki lebeszél, van aki drukkol. ...így van ez egy 7-es esetén. ...de ez elég fiatal is, km is hihető. ....minden esetre ránézek két tárgyalás közt :D

a fehér valóban gázosnak néz ki!

Édesapámnak is 7es BMW je van(745i) ugyanazzal a motorral mint az én 6osomban,csak az idősebb(2002es),de ugyanez a fajta mint amit te is megnézel!
A fehér az nagyon gáz! Ami nálunk családban van azon a bőr egyáltalán nem kopott mint a képen a fehérben,sőt nagyon szép,olyan mintha új lenne,ezért is ütötte meg a szemem az a kárpit. Ez amit megnézel holnap tényleg igéretes darabnak néz ki! Kívánom,hogy legyen szerencséd hozzá!

Helo Labi
Ki volt az AKI lebeszélt erről a kocsiról :roll: :roll: :roll:

2010.09.21. 22:29

Most mutogassak újjal!? :lol: azért megnézem, mert nagyon kíváncsi vagyok!

2010.09.21. 22:41

Labi írta:Most mutogassak újjal!? :lol: azért megnézem, mert nagyon kíváncsi vagyok!

Helo
Azért ÉN kikérném az Alpina János véleményét erről a kocsiról
Évi 50-ezer kilóméter amit majd megteszel vele hogy az üzembentartása mennyibe kerül

2010.09.21. 22:46

lepke írta:
Labi írta:Most mutogassak újjal!? :lol: azért megnézem, mert nagyon kíváncsi vagyok!

Helo
Azért ÉN kikérném az Alpina János véleményét erről a kocsiról
Évi 50-ezer kilóméter amit majd megteszel vele hogy az üzembentartása mennyibe kerül

várj, Jani még nem is adott ajánlatot nekem arra az 530i-re, szóval nem zargatom, de beszélek vele. ...de úgy vagyok ezzel, hogy lehet, hogy csak "hétvégi" autónak venném, így évi 20-30.000 km-nél többet nem is mennék vele! :D

2010.09.21. 23:19

Köszi Sali az infókat! Nem kell a számla másolata, elhiszem neked. ....sokan riogatnak a magas szervizköltségekkel, de ez kiszámíthatatlan. Ha veszek még egy Bömöst, akkor még meg is fogom röntgenezni, nem hagyom magam megvezetni. Nagyon rég szemezek ezzel a típussal. ..ez a gyengém tudod, a kacsasegg és a lotyószem! :lol: Én is csak benzinesben gondolkodom, mert az a 3-4 liter minusz/100km nem éri meg nekem. ....na meg tudom milyen a V8 életérzés és ezért a minimális fogyasztás különbségért, nem adnám oda azt az érzést. ...és nagyon kíváncsi vagyok arra 333 pacira! minden esetre megnézem holnap azt a darabot, de nem keseredek el, ha nem jó, mert tényleg télen, mikor semmi dolgom, csak lógatom a lábam, akkor foglalkoznék úgy igazán a dologgal, de ez a darab mint árban, mind felszereltségben nagyon tetszik. ...na majd megírom holnap este mi volt.

2010.09.21. 23:20

Sali645 írta:
Labi írta:Köszi Sali! Hadd kérdezzem meg, hogy édesapádnak hogy muzsikál a 7-es? ...és mennyit használja?

Roland hozzászólásával pedig nem foglalkozunk, mert csak irigykedik a V8-ra és azonnal lecsapna a felnieimre, ha jó lenne az övére! :lol:

Labi

az autó 2002es 09havi,édesapámhoz 2004 tavaszán került 68ezer km-rel. Azóta nagyon sokat ment vele ahhoz képest,hisz most tart az órája 270ezer km-nél. Nos ami eddig kijött rajta,pusztán kisebb elektromos gondok voltak,ha jól tudom egyszer volt neki egy egér(idrive)gomb cseréje,alapjárat ingadozása volt neki,azt is orvosolták,meg az automata választófül ami a kormány mögött van egyszer cselekvésképtelenné vált,akkor szétszedték az egész kormány szerkezetet,és csere választókart kapott,az volt egy kicsit húzós összeg nála. Ezenkívül ami a motort és váltót futóművet illeti,csak dícséretet érdemel az autó! Hajtom én is elég sokat,de nincs baja. a 333lo simán viszi a 7est,de nagyobb a fogyasztása mint nálam a 6osban. A kényelem az fejedelmi,a motor szintugy egy mintadarab benne.
Voltak még apró dolgok mint pl generátor felújítása,meg hasonlók,de ezek nem vészes összeget emésztenek fel. Csak a választókar volt a komoly összeg,az 420ezerHUFba került maga az egység ami a kormány mögött van beépítve. Ha érdekel elkérem édesapámtól a számlákat és pontos összegekkel le tudom írni,hogy mit mennyit és hány km-nél fordított rá!
Összességében! Egy nagyon jó kocsi,csak már 8és fél éves. Majd most tervezi eladni,mert az új 7esre fáj a foga nagyon,már volt szalonba megnézni,csak nem bír dönteni milyet vegyen. Nagyon nyomják a dízel felé,de nem akar csak benzinest szeretne. Majd elválik. Addig meg hajtja ő is ezt a 7est. Remélem tudtam segíteni! Ha kérdésed van vagy információ kell csak keress meg,és elmondom amit tudok róla!
Nagyon jó a típus,és sokkal megbízhatóbb mint a dízel társai...Még a szervízben is ezt mondták neki meg 10ből 8an szintúgy.

Tessék Labi !
Eladó.
Meg kéne nézned ezt is !

2010.09.21. 23:21

Igazad van! :P

Sali!? :D

2010.09.21. 23:36

Labi írta:Igazad van! :P

Házirend !

1.§. Nekem mindig igazam van !
2.§. Ha bármely okból nem lenne igazam, akkor az 1.§. lép életbe !
:D :D :D :D :D

2010.09.22. 00:00

Oroszlan írta:

Házirend !

:lol:

2010.09.22. 00:26

Labi írta:
Oroszlan írta:

Házirend !

:lol: :franko:
Mondjátok már meg ki az az OROSZLÁN?

2010.09.22. 07:54

szia

egy cimborámnak van 745i. 200k km, és az ajtókönyöklő full hullámos. a 200 valós, wallisos előélettel, magyar.
amit hibaként említett, az csak és kizárólag az elektronika benne. minden kis szart elektromosság vezérel és sokszor behal sajna. ezen kívűl imádja a kocsit...:)
én is imádnám :oops:

2010.09.22. 08:05

apa írta:
Labi írta:
Oroszlan írta:

Házirend !

:lol: :franko:
Mondjátok már meg ki az az OROSZLÁN?

Kis kíváncsi.
Általános iskola, élővilág óra (legalábbis akkor még az volt).
Az Oroszlán az állatok királya.

És: soha, de soha ne ébreszd fel az alvó oroszlánt !!! :D :D :D

Bővebben itt:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Oroszl%C3%A1n

2010.09.22. 08:19

baupexim1 írta:

szia

egy cimborámnak van 745i. 200k km, és az ajtókönyöklő full hullámos. a 200 valós, wallisos előélettel, magyar.
amit hibaként említett, az csak és kizárólag az elektronika benne. minden kis szart elektromosság vezérel és sokszor behal sajna. ezen kívűl imádja a kocsit...:)
én is imádnám :oops:

alapvetően Én is! :D

2010.09.22. 09:06

hol is van ez a kacsaseggű helyileg :?: :lol:
tudtok adni valami telefonszámot :?: :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge