Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.04.27. 08:36

"Teszem hosszá a szervizidőpontot a kocsi valaiféle internetes kapcsolattal bonyolítja saját maga amikoris még az árat is visszakapom hogy mennyi lesz. Nem jöttem rá hogyan működik de elvileg még van 560 percem aktív bmw online kapcsolatra. "

Igen, ilyen nekem is van az E60-ban, csak előfizetés kellene hozzá.
A megtett km-ek alapján (amit a műszerfalon is kiolvasható) kiszámolja mikor kell fékbetét csere, olajcsere, valamilyen szűrőcsere, stb. és az adott időpontra automatikusan a neten keresztül bejelentkezik a szervízbe és igen, még a pontos árat is megadja, mennyibe fog kerülni.
Ugyanabból az adatokból számol, amit a képernyőről mi is bármikor megnézhetünk.
Csak ehhez kell az a BMW ONLINE kapcsolat, (előfizetés) ami Neked van.

2010.04.27. 14:36

Először azt hittem a telefonon kersztül mahinál de telefon nélkül is működik.lassan ott tartunk hogy befekszem a hátsó ülésre és várom míg odaér a kocsi ahová küldtem. néztem a számlálóját és kizárólagosan akkor számol vissza ha adatot küldök. ha fogadok akkor nem megy a számláló. check+fékolajcsere+ablakmosó (ki van fogyva azt is elküldte) +DPF inspektion brutto 83 Euro. szerviz várható időtartama 2 óra ,csereautó ignybevétele nélkül. Szervizidőpont év.hó.nap óra.perc. Ezt dobta ki. Úgy vettem észre hogy ez az adat a naviban tárolódik és ha közel járok egy bmw szervízhez megkérdezi hogy aktualizáljam e az adatot az útbaeső szervízzel. Ez tetszik...
dpf et cserélt már valaki?

2010.04.27. 16:04

webasto írta:Először azt hittem a telefonon kersztül mahinál de telefon nélkül is működik.lassan ott tartunk hogy befekszem a hátsó ülésre és várom míg odaér a kocsi ahová küldtem. néztem a számlálóját és kizárólagosan akkor számol vissza ha adatot küldök. ha fogadok akkor nem megy a számláló. check+fékolajcsere+ablakmosó (ki van fogyva azt is elküldte) +DPF inspektion brutto 83 Euro. szerviz várható időtartama 2 óra ,csereautó ignybevétele nélkül. Szervizidőpont év.hó.nap óra.perc. Ezt dobta ki. Úgy vettem észre hogy ez az adat a naviban tárolódik és ha közel járok egy bmw szervízhez megkérdezi hogy aktualizáljam e az adatot az útbaeső szervízzel. Ez tetszik...
dpf et cserélt már valaki?

Kérdezd a lepkét nagyon jó horror áras története van róla.

Jackson, aki már előre röhög mit fogsz szólni a lepke válaszától (jó nekem a DPF mentes E39 is)

2010.04.28. 08:24

Tudom hogy új árban 4k körül mozog. Hála istennek még van 90e km a cseréig legfeljebb előtte eladom, csak minél több dpf es auó van a jó magyarok kitalálnak úgyis valamit hogy lehet felújítani. Ha meg nem akkor ez van.. Vectraét kollégám kipucolta valami spéci vegyülettel azóta jó neki igaz az övé eltömődött (sofware-s kiégetés nem segített, aután is 83% maradt) és nem elöregedett (mosás után 5% telitetteséget jelez neki). Arra lettem volna kiváncsi mi van ha elöregszik. Egyáltalán mi az hogy elöregszik.

2010.04.28. 12:10

webasto írta:Tudom hogy új árban 4k körül mozog. Hála istennek még van 90e km a cseréig legfeljebb előtte eladom, csak minél több dpf es auó van a jó magyarok kitalálnak úgyis valamit hogy lehet felújítani. Ha meg nem akkor ez van.. Vectraét kollégám kipucolta valami spéci vegyülettel azóta jó neki igaz az övé eltömődött (sofware-s kiégetés nem segített, aután is 83% maradt) és nem elöregedett (mosás után 5% telitetteséget jelez neki). Arra lettem volna kiváncsi mi van ha elöregszik. Egyáltalán mi az hogy elöregszik.

Van egy ilyen topicunk (csak 5 oldal, könnyű végigolvasni)
A Lepke valóban tud valami "fúr"fangos dolgot :wink:
És a topic

2010.04.28. 21:00

Ábrándozók itt egy E65 angol használati útmutató:

LINK ODA

Jackson, aki találta más keresés közben

2010.04.30. 15:28

BMW 7 ActiveHybrid
Természetesen 130-cal megyünk :D

2010.05.02. 18:54

Véleményetek?
Nincs tatabányai köztetek? :roll:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... ta-3815871

2010.05.02. 19:03

Morello írta:Véleményetek?

csinos darab, csak azok az Alpina emblémák teszik számomra "gagyivá" ...de szép!

2010.05.02. 19:10

Helo
Szerintem egy ekkora motoros luxusautót 8-évesen megvásárolni KÉSZ öngyilkosság . Alkatrész árak jóval duplája az e39-es modelleknek
Az Alpina felirat pedig elég komolytalanná teszi a kocsit
üdv zoli

2010.05.02. 19:29

lepke írta:

Helo
Szerintem egy ekkora motoros luxusautót 8-évesen megvásárolni KÉSZ öngyilkosság . Alkatrész árak jóval duplája az e39-es modelleknek
üdv zoli

Nekem tetszik az Alpina felirat :wink:
Alkatrészárakat annyira nem vágom, de pl. komplett első-hátsó fék csere munkadíjjal 120-140 ezer Ft.
Szerintem az e39-emen is volt ennyi :o

2010.05.02. 20:49

Morello írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Alkatrészárakat annyira nem vágom, de pl. komplett első-hátsó fék csere munkadíjjal 120-140 ezer Ft.

Húúúbazz!
Ez egy igazi maffiózóautó!
zsolty-j és a kopasz is (bár Ő cápás) tatabányaiak, és szoktak is itt lenni!
Írj nekik, biztosan tudnak segíteni :wink:

2010.05.02. 20:53

simi64 írta:
Morello írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Húúúbazz!
Ez egy igazi maffiózóautó!
zsolty-j és a kopasz is (bár Ő cápás) tatabányaiak, és szoktak is itt lenni!
Írj nekik, biztosan tudnak segíteni :wink:

Kösz a tippet, bár az is lehet, hogy megnézem. Segítőkésznek mutatkozott a tulaj. Azt mondta találkozhatunk pl. Fehérváron egy BMW szervíznél. +sürgős neki, mert csütörtökön megy el, úgyhogy addig kellene eldönteni :wink:

2010.05.04. 20:40

Ez az autó már ez, csak kereskedőnek eladva és mindjárt kb.300.000Ft-tal drágábban, mint azelőtt:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/745 ... na-3822462

zsolty_j klubtárs lebeszélt róla, azt mondta, hogy 45i motort még nem látott füstölni, de ennek az autónak megy az is, úgyhogy szerintem maradok a kis sárga indexes vezetett szervízkönyvesemnél :wink:

2010.05.05. 19:13

Ezt láttátok?
Nagyon durva egy jószág! :roll:

2010.05.05. 19:24

Itt van ez
és
Itt van ez a másik
1 év és több, mint 13 milla köztük a különbség. 8O
Ez ám a durva gyerekek! :roll: nem kicsit!

2010.05.05. 20:50

simi64 írta:Itt van ez
és
Itt van ez a másik

Helo
Nálunk a szalonba nincs 31 millió forint a kocsi MAGYAR rendszámosan
Valamit nagyon elírtak
üdv zoli

2010.05.05. 21:17

lepke írta:
és
Itt van ez a másik

Helo
Valamit nagyon elírtak
üdv zoli

Dehát ez német!

2010.05.05. 22:11

simi64 írta:
lepke írta:
és
Itt van ez a másik

Helo
Valamit nagyon elírtak
üdv zoli

Dehát ez német!

Helo
A mobilén 2500 kilométert futott autók értéke 70-80 ezer euró
üdv zoli

2010.05.13. 18:20

Ezt nézzétek!
Hozzászólás küldése

VigLink badge