![]() |
2010.04.24. 21:38
jackson írta:Morello írta:Felhívtam a kereskedést, normálisnak tűnt. Felolvasta az állapotlapot. A hátsó sárvédői voltak fújva, de csak fújva, gittelve nincs. Bizományban van náluk. Ami hibát kijelez, az valami izzó+ ami költségesebb lehet, az egy légzsák hiba.
Azt mondta, akármikor el lehet vele gurulni BMW-szervízbe átnézetni. Nem lakik valaki a közelben véletlenül?
Csak fél budapest lakik a közelében, miért el kéne menni megnézni mennyire gázos?
Meg nézzem, ha már még megnézhettem a tiédet annó? Dobj Pü-t ha menjek el megnézni. Telefonszámom meg van még?
Jackson, aki megnézné neked első körben ha kell
2010.04.24. 21:43
Labi írta:jackson írta:Morello írta:Felhívtam a kereskedést, normálisnak tűnt. Felolvasta az állapotlapot. A hátsó sárvédői voltak fújva, de csak fújva, gittelve nincs. Bizományban van náluk. Ami hibát kijelez, az valami izzó+ ami költségesebb lehet, az egy légzsák hiba.
Azt mondta, akármikor el lehet vele gurulni BMW-szervízbe átnézetni. Nem lakik valaki a közelben véletlenül?
Csak fél budapest lakik a közelében, miért el kéne menni megnézni mennyire gázos?
Meg nézzem, ha már még megnézhettem a tiédet annó? Dobj Pü-t ha menjek el megnézni. Telefonszámom meg van még?
Jackson, aki megnézné neked első körben ha kell
Jackó szólj mikor mész és elmegyek mert kíváncsi vok rá én is
2010.04.24. 21:47
2010.04.24. 21:47
2010.04.25. 09:11
2010.04.25. 09:14
MChris írta:Labi a kocsi megnézve elég sok kép készült azokat MSN-en megkapod majd
480ekm céges kocsi volt 1 lökös csere (hátsó se ártana) és telifény vagy lökösök 1 jobb hátsó ajtó és tükörborítás + PDC-s lécek pár napos bőrtakarítás,de elektomosan minden müködött. lámpa polír kéne neki.
TV,navi,hátsó és oldalsó elektomos roló is,zene ok, elsőre pöcc indult csomi ajtót lecsukja szépen de nyitásnál volt hogy visszazuhant az csomiajtó elsőre ennyi
2010.04.25. 16:42
Labi írta:MChris írta:Labi a kocsi megnézve elég sok kép készült azokat MSN-en megkapod majd
480ekm céges kocsi volt 1 lökös csere (hátsó se ártana) és telifény vagy lökösök 1 jobb hátsó ajtó és tükörborítás + PDC-s lécek pár napos bőrtakarítás,de elektomosan minden müködött. lámpa polír kéne neki.
TV,navi,hátsó és oldalsó elektomos roló is,zene ok, elsőre pöcc indult csomi ajtót lecsukja szépen de nyitásnál volt hogy visszazuhant az csomiajtó elsőre ennyi
nagyon köszönöm! 480.000 km!huh.. ahhoz képest szép volt a bőr is. fotókat mailben légyszi, mert nincs msn-em
![]()
céges volt...ennyi km, hát nem csoda az ára!![]()
köszönöm még egyszer!!!
2010.04.25. 17:37
2010.04.25. 18:03
strobi írta:Labi írta:MChris írta:Labi a kocsi megnézve elég sok kép készült azokat MSN-en megkapod majd
nagyon köszönöm! 480.000 km!huh.. ahhoz képest szép volt a bőr is. fotókat mailben légyszi, mert nincs msn-em
![]()
köszönöm még egyszer!!!
Sajna olyan még a jelenlegi helyzetben sincs még "nagy-köbcentis benzinesből sem",hogy 3 milla körül legyen az ára és a kilométer valósan is "csak" 200.000-körül legyen... meg,hogy ne vagy csak keveset kelljen rá költeni... mert ha lenne akkor...
2010.04.25. 18:22
simi64 írta:strobi írta:Labi írta:MChris írta:Labi a kocsi megnézve elég sok kép készült azokat MSN-en megkapod majd
![]()
köszönöm még egyszer!!!
Sajna olyan még a jelenlegi helyzetben sincs még "nagy-köbcentis benzinesből sem",hogy 3 milla körül legyen az ára és a kilométer valósan is "csak" 200.000-körül legyen... meg,hogy ne vagy csak keveset kelljen rá költeni... mert ha lenne akkor...
Hát igen.
De van ám a sógoréknál is.Akkor már inkább ez. Igaz vannak rajta sérülések, de nincs olyan sok benne. Klagenfurt meg nincs is messze és 2,4 csak![]()
735i
2010.04.25. 20:05
Labi írta:MChris írta:Labi a kocsi megnézve elég sok kép készült azokat MSN-en megkapod majd
![]()
köszönöm még egyszer!!!
2010.04.25. 20:11
lepke írta:Labi írta:MChris írta:Labi a kocsi megnézve elég sok kép készült azokat MSN-en megkapod majd
![]()
köszönöm még egyszer!!!
Helo Gábor
Szerintem hanyagold ezt a kocsit
NYOLC-éves 480-ezer kilométer![]()
![]()
Ott folytatnád ahol abba hagytad az E39-es nél
Csak dupla annyi összeget költenél rá a HETESRE mert az alkatrészárak elég húzós a nagy vasnál
üdv zoli
2010.04.25. 21:03
Oroszlan írta:A "lotyószemű" E65 milyen motoros, amelyiken a bal oldalon egy kipufogó dob van hátul és abből két kis csonk (vég) hajlik lefelé ?
Magyarul: az ilyenbe mekkora motor van ? Dízel vagy benzin ?
2010.04.25. 21:49
Morello írta:Oroszlan írta:A "lotyószemű" E65 milyen motoros, amelyiken a bal oldalon egy kipufogó dob van hátul és abből két kis csonk (vég) hajlik lefelé ?
Szerintem az összes változatún olyan a kipuff
2010.04.25. 21:50
simi64 írta:Morello írta:Oroszlan írta:A "lotyószemű" E65 milyen motoros, amelyiken a bal oldalon egy kipufogó dob van hátul és abből két kis csonk (vég) hajlik lefelé ?
Végignéztem az összeset és hátúlról egyiknek sem látszik a kipuff csonkja. (Ami persze nem azt jelenti, hogy nem úgy van, de valószínűleg csak alulról látható) Te valami tuningot láthattál. A dieseleknek áll általában lefele.
És mivel a seggét láttad a kacsának, valószínűsítem, hogy elvert![]()
Kösz a keretet!
2010.04.25. 22:44
simi64 írta:Morello írta:Oroszlan írta:A "lotyószemű" E65 milyen motoros, amelyiken a bal oldalon egy kipufogó dob van hátul és abből két kis csonk (vég) hajlik lefelé ?
Végignéztem az összeset és hátúlról egyiknek sem látszik a kipuff csonkja. (Ami persze nem azt jelenti, hogy nem úgy van, de valószínűleg csak alulról látható) Te valami tuningot láthattál. A dieseleknek áll általában lefele.
Kösz a keretet!
2010.04.25. 22:50
Oroszlan írta:simi64 írta:Morello írta:Oroszlan írta:A "lotyószemű" E65 milyen motoros, amelyiken a bal oldalon egy kipufogó dob van hátul és abből két kis csonk (vég) hajlik lefelé ?
Kösz a keretet!
Nem vert el.
Amikor a pályáról lefordultam Balatonszentgyörgynél, ott emelkedik az út és akkor láttam lentebbről, csak akkor tudott elmenni, addig nem, egészen Fehérvártól odáig, több mint 100 km-en keresztül.
Német rendszámos volt.
Megyek hazafelé ma Pestről, szokásos 180 tempomattal, látom Fehérvár magasságában valami közeledik hátulról lassan, de biztosan. Először messziről mercinek tűnt majd közelebb érve láttam, hogy 7-es.
Elszorult a torkom, akkor idén először megelőznek.
De láttam német rendszámos és úgy döntöttem, nem adom magam olcsón és amikor a 7-es már csak kb 2 kocsihosszra volt tőlem kimentem a jobb sávba, tempomat ki és 180-nál padló.
A 7-es eleje az enyém hátuljával volt egy vonalban, és ott megállt. A német faszi mosolygott, tekerte a fejét és löködte a kormányt, mintha tolni akarná a kocsit, láttam a tükörben és fülig ért a szája. Majd a 200-at elhagyva a 7-est is elhagytam. Aztán 180 és 200 között mentünk tovább kb 100 km-t Fehérvártól Balatonszentgyörgyig, mindig mögöttem tartottam kb 50 M-re.
Ha lett volna benne több, elment volna.
Szerintem 30-as dízel lehetett, mert 45i vagy a nagyobbak odavágtak volna, valamint a faszi nem csinál úgy a kormánnyal, mintha tolni akarná.
2010.04.26. 00:12
Morello írta:Oroszlan írta:A "lotyószemű" E65 milyen motoros, amelyiken a bal oldalon egy kipufogó dob van hátul és abből két kis csonk (vég) hajlik lefelé ?
2010.04.27. 08:13