![]() |
2010.05.31. 06:16
Oroszlan írta:Bacsek írta:admin írta:Mert amikor száguldunk csak az utatnézükBacsek írta:Ezen a képen ki ismer magára?
Bizonyos "TF" küldi a képet és üzeni, hogy jobban is figyelhetne az illető, mert hiába csinált bármit rá se hederitett! Viszont utolérni kihivás volt...![]()
Igaz Jackson
Száguldunk és félünk, mi![]()
Ja, itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, hogy az operatőr kolega egy sx4-el alázta a 40i-t![]()
![]()
![]()
Szégyen, ez hogy történhetett meg.
Ez még egy OOOO-nál is rosszabb.
A Labi által korábban belinkelt szlogen szerint :
"A kínos az, mikor rajtakapnak a céges budiban, hogy kivered."
No most inkább kapjanak rajta, mint egy ilyen fotó !![]()
![]()
![]()
Hát lehet a pénz sem boldogít, de így az 540i sem !!!![]()
2010.05.31. 09:15
MChris írta:Oroszlan írta:Bacsek írta:admin írta:Mert amikor száguldunk csak az utatnézükBacsek írta:Ezen a képen ki ismer magára?
Bizonyos "TF" küldi a képet és üzeni, hogy jobban is figyelhetne az illető, mert hiába csinált bármit rá se hederitett! Viszont utolérni kihivás volt...![]()
Igaz Jackson
Ja, itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, hogy az operatőr kolega egy sx4-el alázta a 40i-t![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.05.31. 10:11
Pocilaci írta:
Lehet már csak 520iA....megszorítások vannak Jacksonéknál isEzért jó a V8...lehet sor 4 is belőle, ha beadod a felét a zaciba
![]()
De csak az arcát nézzéteknagyon koncentrál....
2010.05.31. 11:01
Bacsek írta:
Ezen a képen ki ismer magára?
2010.05.31. 11:11
jackson írta:Bacsek írta:
Ez a kép hol a francba készült? És ki az a TF? És milyen jeleket adott? és milyen kocsiból?
Jackson, aki erősen töri a fejét
2010.05.31. 11:20
Oroszlan írta:jackson írta:Bacsek írta:
Ez a kép hol a francba készült? És ki az a TF? És milyen jeleket adott? és milyen kocsiból?
Jackson, aki erősen töri a fejét
TF ?
Szerintem: Tör... Felh... (E39 M5 tulaja talán?) vagy tévedek ?
Milyen jelek ? Füstjelek a kipufogójából.
Milyen kocsiból ? Ezt nem írhatom le, nem áll rá a kezem, de feljebb olvashatod.
2010.05.31. 12:26
2010.05.31. 13:14
simi64 írta:Jackson!
Szerintem élj moderátori lehetőségeiddel és semmisítsd meg a topic végét fényképestül mindenestül![]()
Még ha a másikkal lett volna Levi!
De nem így volt!
Buzuki, a mi autónk!
2010.05.31. 13:43
jackson írta:simi64 írta:Jackson!
Szerintem élj moderátori lehetőségeiddel és semmisítsd meg a topic végét fényképestül mindenestül![]()
De nem így volt!
Buzuki, a mi autónk!
Nem teszem, azért mert a 110-es gyorsforgalmin haladva utolér egy 50-es út mellett azért nem fogok törölgetni.
Különben is gondolj bele az életét kockáztatta, hogy ezt a képet megcsinálja.
Nekem GY F1 assymetric gumi volt a kocsin ami a képen is látszik kegyetlenül tapad. És mellesleg az ADAC teszten a legrövidebb féktávot hozta esőben. Ő nem tudom milyen gumikkal jött, de azért ha benzinbe nem akarja előhozni az M5-öt akkor talán nem GY F1Assymetric gumival nyomja az ipart: nem kis bátorság egy könnyű kocsival ebben a szakadó esőben padlógázzal közlekedni, hogy a nyomomba maradhasson. Egy kis hiba és repül kifelé, a buzuki sok mindent tud csak nagy sebességénél az úton maradás nem erőssége. Ha én ülök a buzukiban akkor nem csináltam volna egy kép kedvéért.
Amikor gázt adtam akkor gyorsan eltünt a tükörben két sáv váltás után![]()
Jackson, aki nem kap szívgörcsöt (mint talán TF kapna) ha látja a kocsiját oldalról képen
2010.05.31. 13:48
MChris írta:jackson írta:simi64 írta:Jackson!
De nem így volt!
Buzuki, a mi autónk!
Nem teszem, azért mert a 110-es gyorsforgalmin haladva utolér egy 50-es út mellett azért nem fogok törölgetni.
Nekem GY F1 assymetric gumi volt a kocsin ami a képen is látszik kegyetlenül tapad. És mellesleg az ADAC teszten a legrövidebb féktávot hozta esőben. Ő nem tudom milyen gumikkal jött, de azért ha benzinbe nem akarja előhozni az M5-öt akkor talán nem GY F1Assymetric gumival nyomja az ipart: nem kis bátorság egy könnyű kocsival ebben a szakadó esőben padlógázzal közlekedni, hogy a nyomomba maradhasson. Egy kis hiba és repül kifelé, a buzuki sok mindent tud csak nagy sebességénél az úton maradás nem erőssége. Ha én ülök a buzukiban akkor nem csináltam volna egy kép kedvéért.
Jackson, aki nem kap szívgörcsöt (mint talán TF kapna) ha látja a kocsiját oldalról képen
![]()
![]()
azért ez most megmosolyogtatott
2010.05.31. 15:23
hegylako írta:MChris írta:jackson írta:simi64 írta:Jackson!
De nem így volt!
Buzuki, a mi autónk!
![]()
![]()
azért ez most megmosolyogtatott
Nem is tudom miért
2010.05.31. 15:44
Oroszlan írta:Bacsek írta:admin írta:Mert amikor száguldunk csak az utatnézükBacsek írta:Ezen a képen ki ismer magára?
Igaz Jackson
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.05.31. 18:48
Egyébként Levié ezüst szinű
2010.05.31. 19:10
simi64 írta:Egyébként Levié ezüst szinű
A Lepkének burult minden, megállni is alig tudott, de legalább nem hagyta
2010.05.31. 20:25
2010.05.31. 21:05
jackson írta:Látom jó el vagytok. Az hogy ott a kép alján a korlát nem zavar senkit mi? Majd következőre fotózok egy M5-öst a lehajtón és közre adom, hogy leelőztem![]()
![]()
![]()
Jackson, aki nem agressziv vaddisznó mert gyerek is volt a kocsiban
2010.05.31. 21:09
lepke írta:jackson írta:Látom jó el vagytok. Az hogy ott a kép alján a korlát nem zavar senkit mi? Majd következőre fotózok egy M5-öst a lehajtón és közre adom, hogy leelőztem![]()
![]()
![]()
Helo jackson
Miskolcon már egyszer pedig megbeszéltük KInek mennyire jó a látása![]()
üdv zoli
2010.05.31. 21:13
lepke írta:jackson írta:Látom jó el vagytok. Az hogy ott a kép alján a korlát nem zavar senkit mi? Majd következőre fotózok egy M5-öst a lehajtón és közre adom, hogy leelőztem![]()
![]()
![]()
Helo jackson
üdv zoli
2010.05.31. 21:16
jackson írta:lepke írta:jackson írta:Látom jó el vagytok. Az hogy ott a kép alján a korlát nem zavar senkit mi? Majd következőre fotózok egy M5-öst a lehajtón és közre adom, hogy leelőztem![]()
![]()
![]()
Helo jackson
üdv zoli
Ez olyan lepke féle hozzászólás. Nem értem és rohadtul nem csatlakozik az előző témához. De Oroszlán veszi a lapot.
NagyCica:közöltem vele, hogy már nem régi a látásom mert kell a szemüveg vezetés közben ha messzire akarok nézni. Mondom neki pl ott a táblán a felirat a nagy betüs reklám megy de alatta a kisbetüs cimet már nem tudom ki venni.
Erre lepke: na ja hol a tábla![]()
és az út másik oldalán volt a reklám tábla a Cora áruház orra elött.
Jackson, aki elmagyarázta Oroszlánynak
2010.05.31. 21:49