Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.14. 20:59

én pedig továbbra sem vagyok hajlandó nagybetűt használni, csak ha megtisztelem az illetőt. a finoman cizellált mondatszerkesztés és sziporkázó szóviccek és anekdoták, pedig továbbra is megmaradnak! :lol:

a Simi meg monnyjon le! :lol:

engem egy csak egy zavar és ezt már le akartam írni!

a LESZ mindig egy SZ mert nagy baj LESZ :!: :lol: :lol:

2010.11.14. 21:07

Labi írta:én pedig továbbra sem vagyok hajlandó nagybetűt használni, csak ha megtisztelem az illetőt. a finoman cizellált mondatszerkesztés és sziporkázó szóviccek és anekdoták, pedig továbbra is megmaradnak! :lol:

a Simi meg monnyjon le! :lol:

engem egy csak egy zavar és ezt már le akartam írni!

a LESZ mindig egy SZ mert nagy baj LESZ :!: :lol: :lol:

Én se használok nagybetűket... csak most, nehogy én is kapjam itt az ívet :D

2010.11.14. 21:10

:offtopic :offtopic

2010.11.19. 20:46

Naaaaa, regisztráljon már valaki!!!

Vagy csináljak egy új nicket???
(nagy gazember vagyok, de ennyire azért ennyire nem)

Tagok:
Utoljára: Tomix
Mai: 3
Tegnapi: 3
Összesen: 3999

És kérjük javítani a főoldalon, mert ott bizony még csak 3500 van!

Re: Általános E39 klub-al kapcsolatos témák

2011.04.10. 18:09

Sajnos nem tudom elolvasni a Pü-t, amit kaptam, mert a telítettségre hivatkozik, és a kapott üzit visszatartja. :(
Az előző a legrégebbit automatikusan törölte.
Odáig eljutottam, hogy kipipálom, de a törlés gombot sehol sem találom.
Hilfe!!! Bitte!

2011.04.10. 18:12

Szerintem ezt a vendég hozzászólhat módot ki kellene kapcsolni!

2011.04.10. 18:48

tibi666 írta:Szerintem ezt a vendég hozzászólhat módot ki kellene kapcsolni!
Elméletileg már nem tud.

2011.04.10. 18:49

simi64 írta:Sajnos nem tudom elolvasni a Pü-t, amit kaptam, mert a telítettségre hivatkozik, és a kapott üzit visszatartja. :(
Hilfe!!! Bitte!

Azért nem úgy lett be állítva hogy senki ne sírjon hogy eltűnt az üzenete!A gomb meg ott van csak nézelődj tovább :lol:

2011.04.10. 18:53

admin írta:
simi64 írta:Sajnos nem tudom elolvasni a Pü-t, amit kaptam, mert a telítettségre hivatkozik, és a kapott üzit visszatartja. :(
Hilfe!!! Bitte!

Azért nem úgy lett be állítva hogy senki ne sírjon hogy eltűnt az üzenete!A gomb meg ott van csak nézelődj tovább :lol:

Már találtam olyan opciót, hogy ha kipipálod, ez is törli a legrégebbit.
Azon kívül, ha belelépek az üzenetbe, simán törölhető az X-el.
De: Már kitöröltem a 10 legrégebbit, de még most sem jön rá a friss.
:cry:

2011.04.10. 19:02

simi64 írta:
admin írta:
Hilfe!!! Bitte!

Már találtam olyan opciót, hogy ha kipipálod, ez is törli a legrégebbit.
Azon kívül, ha belelépek az üzenetbe, simán törölhető az X-el.
De: Már kitöröltem a 10 legrégebbit, de még most sem jön rá a friss.
:cry:
Ahol írja hogy vissza van tartva ott a szövegre klik és kiszabadítja.

2011.04.10. 19:47

admin írta:
simi64 írta:
admin írta: :cry:
Ahol írja hogy vissza van tartva ott a szövegre klik és kiszabadítja.

Éééééés sikerült!
:kösz

2011.04.10. 20:03

Helo Admin Laci
Egy picikét nem lehetne nagyobb betűméreteket az oldalra
Lehet hogy nem vagyok már 20-éves

2011.04.10. 20:06

lepke írta:Helo Admin Laci

Helo

Én a controllal felnagyitottam és így jó.

2011.04.10. 21:41

Nem mertem leírni, mert állandóan csak javasolgatok! :oops:
Ez volt az első ami feltűnt. :oops:

Esetleg a linkre a _self helyett _blank beállítást kérhetnénk.
Már valaki javasolta valahol, hogy ne saját ablakban nyíljon.

A nagyításon kívül lehet állítani a egyes böngészőkben a betű típust, méretet is.
Ami ide megoldás lehet, de más oldalt viszont összetörhet a standardtól való eltérés miatt.

2011.04.10. 23:14

Imco írta:

Nem mertem leírni, mert állandóan csak javasolgatok! :oops:
Ez volt az első ami feltűnt. :oops:

A nagyításon kívül lehet állítani a egyes böngészőkben a betű típust, méretet is.
Ami ide megoldás lehet, de más oldalt viszont összetörhet a standardtól való eltérés miatt.

Igen, ez jó volna!

2011.04.11. 01:09

Remélem most már kuker nélkül is tudod olvasni :nyelves:

2011.04.11. 01:13

Imco írta:

Meg lesz oldva előbb vagy utóbb.

2011.04.13. 01:06

Sziasztok,

Én eddig inkább olvastam a fórum bejegyzéseket, de most az új design-al kapcsolatosan írok is néhány gondolatot.

1. Többször találkoztam azzal, hogy valaki a hozzászólásának szövegében írta, hogy "...az albumombam ott a kép..." valamiről. Ekkor, ha a klubtárs albumát gyorsan szeretném elérni, arra sem a cikk alatti linkek (profil, pü), sem pedig a profil oldal nem kínál gyors megoldást. Marad az, hogy kinyitok egy képtár oldalt, de ott sem segít a keresés, mert klubtag nevet beírva, minden opciót kipipálva sem kapok találatot. Azaz elkezdem egyesével (12 klubtag/oldal) végig nézni, keresni a ( nem sort-olható) jelenleg 14 oldalt. Vagy én vagyok nagyon ügyetlen és lehet ezt a mostani konfiggal is hatékonyaban, vagy érdemes ezt egy könnyel elérhető linkkel (pl. profil, pü, képtár) támogatni?
2. Azoknál a képeknél, ahol a kép nagyítható a "Kattints ide, az átméretezett kép megtekintéséhez." segítségével, és a kép mérete az eredeti méretre nagyítás (a nagyítóval) után meghaladja a képernyő használt területének a felbontását, a képmegjelenítő alsó gördítősávját pontosan eltakarja az alsó szürke toolbar sáv - az újítás (Firefox). Ezt az alsó szürke toolbar sávot hogyan lehet kikapcsolni? Tudom, hogy "modern, szép, hasznos, stb...", de mivel "Always on top" stílusú és a rajta elérhető funkcionalitások, az eddigi 2 (felső ill. baloldali) menüben is elérhetőek (v. elérhetővé tehetőek) nem igazán érzem, hogy erre a 3. területre is szükség lenne kikapcsolhatatlan módon.
3. Több témát végigolvastam az elejéről a végéig, mert érdekelt a téma. Azt nem tudom hogyan, de a fórumozó klubbtársakkal érdemes lenne tudatni, hogy a kepfeltoltes.hu szolgáltatást kerüljék, mert sajnos csak - a fórum élettartama szempontjából - rövid ideig elérhetőek a képek, és a friss vagy az adott témában eddig inaktív tagok csak a semmit (kepfeltoltes saját reklámképét) látják a képek helyett. Sajnos nem csak ez a szolgáltató időlimites. Érdemes lenne "nem ajánlott képtároló" listát kialakítani, ill. a klubtársak számára az e39 képtár használatát preferáltatni.

Most hirtelen ezek a website felhasználói felülettel, használattal kapcsolatos gondolataim támadtak.

Természetesen tudom, hogy egy ilyen fórum-motor beállítása nem 3 perces feladat, sok munka van benne. Ezt a hozzászólást sem b....gatásnak szántam, hanem jobbító szándék vezetett.
: - )))

Az eddigi pontozási rendszer teljesen megszünt (amit az adataid baloldali linken keresztül is lekérdezhető volt)?

mmsa

2011.04.13. 14:29

mmsa írta:Sziasztok,

Én eddig inkább olvastam a fórum bejegyzéseket, de most az új design-al kapcsolatosan írok is néhány gondolatot.

1. Többször találkoztam azzal, hogy valaki a hozzászólásának szövegében írta, hogy "...az albumombam ott a kép..." valamiről. Ekkor, ha a klubtárs albumát gyorsan szeretném elérni, arra sem a cikk alatti linkek (profil, pü), sem pedig a profil oldal nem kínál gyors megoldást. Marad az, hogy kinyitok egy képtár oldalt, de ott sem segít a keresés, mert klubtag nevet beírva, minden opciót kipipálva sem kapok találatot. Azaz elkezdem egyesével (12 klubtag/oldal) végig nézni, keresni a ( nem sort-olható) jelenleg 14 oldalt. Vagy én vagyok nagyon ügyetlen és lehet ezt a mostani konfiggal is hatékonyaban, vagy érdemes ezt egy könnyel elérhető linkkel (pl. profil, pü, képtár) támogatni?
2. Azoknál a képeknél, ahol a kép nagyítható a "Kattints ide, az átméretezett kép megtekintéséhez." segítségével, és a kép mérete az eredeti méretre nagyítás (a nagyítóval) után meghaladja a képernyő használt területének a felbontását, a képmegjelenítő alsó gördítősávját pontosan eltakarja az alsó szürke toolbar sáv - az újítás (Firefox). Ezt az alsó szürke toolbar sávot hogyan lehet kikapcsolni? Tudom, hogy "modern, szép, hasznos, stb...", de mivel "Always on top" stílusú és a rajta elérhető funkcionalitások, az eddigi 2 (felső ill. baloldali) menüben is elérhetőek (v. elérhetővé tehetőek) nem igazán érzem, hogy erre a 3. területre is szükség lenne kikapcsolhatatlan módon.
3. Több témát végigolvastam az elejéről a végéig, mert érdekelt a téma. Azt nem tudom hogyan, de a fórumozó klubbtársakkal érdemes lenne tudatni, hogy a kepfeltoltes.hu szolgáltatást kerüljék, mert sajnos csak - a fórum élettartama szempontjából - rövid ideig elérhetőek a képek, és a friss vagy az adott témában eddig inaktív tagok csak a semmit (kepfeltoltes saját reklámképét) látják a képek helyett. Sajnos nem csak ez a szolgáltató időlimites. Érdemes lenne "nem ajánlott képtároló" listát kialakítani, ill. a klubtársak számára az e39 képtár használatát preferáltatni.

Most hirtelen ezek a website felhasználói felülettel, használattal kapcsolatos gondolataim támadtak.

Természetesen tudom, hogy egy ilyen fórum-motor beállítása nem 3 perces feladat, sok munka van benne. Ezt a hozzászólást sem b....gatásnak szántam, hanem jobbító szándék vezetett.
: - )))

Az eddigi pontozási rendszer teljesen megszünt (amit az adataid baloldali linken keresztül is lekérdezhető volt)?

mmsa

Osztom a véleményed.

2011.04.13. 14:30

Nálam a Toplista és a Köszönetek fel van cserélődve.
Hozzászólás küldése

VigLink badge