![]() |
2010.11.14. 20:59
2010.11.14. 21:07
Labi írta:én pedig továbbra sem vagyok hajlandó nagybetűt használni, csak ha megtisztelem az illetőt. a finoman cizellált mondatszerkesztés és sziporkázó szóviccek és anekdoták, pedig továbbra is megmaradnak!![]()
a Simi meg monnyjon le!![]()
engem egy csak egy zavar és ezt már le akartam írni!
a LESZ mindig egy SZ mert nagy baj LESZ![]()
![]()
2010.11.14. 21:10
2010.11.19. 20:46
2011.04.10. 18:09
2011.04.10. 18:12
2011.04.10. 18:48
Elméletileg már nem tud.tibi666 írta:Szerintem ezt a vendég hozzászólhat módot ki kellene kapcsolni!
2011.04.10. 18:49
simi64 írta:Sajnos nem tudom elolvasni a Pü-t, amit kaptam, mert a telítettségre hivatkozik, és a kapott üzit visszatartja.![]()
Az előző a legrégebbit automatikusan törölte.
Odáig eljutottam, hogy kipipálom, de a törlés gombot sehol sem találom.
Hilfe!!! Bitte!
2011.04.10. 18:53
admin írta:simi64 írta:Sajnos nem tudom elolvasni a Pü-t, amit kaptam, mert a telítettségre hivatkozik, és a kapott üzit visszatartja.![]()
Hilfe!!! Bitte!
Azért nem úgy lett be állítva hogy senki ne sírjon hogy eltűnt az üzenete!A gomb meg ott van csak nézelődj tovább
2011.04.10. 19:02
Ahol írja hogy vissza van tartva ott a szövegre klik és kiszabadítja.simi64 írta:admin írta:simi64 írta:Sajnos nem tudom elolvasni a Pü-t, amit kaptam, mert a telítettségre hivatkozik, és a kapott üzit visszatartja.![]()
Hilfe!!! Bitte!
Azért nem úgy lett be állítva hogy senki ne sírjon hogy eltűnt az üzenete!A gomb meg ott van csak nézelődj tovább
Már találtam olyan opciót, hogy ha kipipálod, ez is törli a legrégebbit.
Azon kívül, ha belelépek az üzenetbe, simán törölhető az X-el.
De: Már kitöröltem a 10 legrégebbit, de még most sem jön rá a friss.
2011.04.10. 19:47
admin írta:simi64 írta:Ahol írja hogy vissza van tartva ott a szövegre klik és kiszabadítja.admin írta:
2011.04.10. 20:03
2011.04.10. 20:06
lepke írta:Helo Admin Laci
Egy picikét nem lehetne nagyobb betűméreteket az oldalra
Lehet hogy nem vagyok már 20-éves
2011.04.10. 21:41
2011.04.10. 23:14
Imco írta:lepke írta:Helo Admin Laci
Nem mertem leírni, mert állandóan csak javasolgatok!![]()
Ez volt az első ami feltűnt.![]()
Esetleg a linkre a _self helyett _blank beállítást kérhetnénk.
Már valaki javasolta valahol, hogy ne saját ablakban nyíljon.
A nagyításon kívül lehet állítani a egyes böngészőkben a betű típust, méretet is.
Ami ide megoldás lehet, de más oldalt viszont összetörhet a standardtól való eltérés miatt.
2011.04.11. 01:09
2011.04.11. 01:13
Imco írta:
Esetleg a linkre a _self helyett _blank beállítást kérhetnénk.
Már valaki javasolta valahol, hogy ne saját ablakban nyíljon.
2011.04.13. 01:06
2011.04.13. 14:29
mmsa írta:Sziasztok,
Én eddig inkább olvastam a fórum bejegyzéseket, de most az új design-al kapcsolatosan írok is néhány gondolatot.
1. Többször találkoztam azzal, hogy valaki a hozzászólásának szövegében írta, hogy "...az albumombam ott a kép..." valamiről. Ekkor, ha a klubtárs albumát gyorsan szeretném elérni, arra sem a cikk alatti linkek (profil, pü), sem pedig a profil oldal nem kínál gyors megoldást. Marad az, hogy kinyitok egy képtár oldalt, de ott sem segít a keresés, mert klubtag nevet beírva, minden opciót kipipálva sem kapok találatot. Azaz elkezdem egyesével (12 klubtag/oldal) végig nézni, keresni a ( nem sort-olható) jelenleg 14 oldalt. Vagy én vagyok nagyon ügyetlen és lehet ezt a mostani konfiggal is hatékonyaban, vagy érdemes ezt egy könnyel elérhető linkkel (pl. profil, pü, képtár) támogatni?
2. Azoknál a képeknél, ahol a kép nagyítható a "Kattints ide, az átméretezett kép megtekintéséhez." segítségével, és a kép mérete az eredeti méretre nagyítás (a nagyítóval) után meghaladja a képernyő használt területének a felbontását, a képmegjelenítő alsó gördítősávját pontosan eltakarja az alsó szürke toolbar sáv - az újítás (Firefox). Ezt az alsó szürke toolbar sávot hogyan lehet kikapcsolni? Tudom, hogy "modern, szép, hasznos, stb...", de mivel "Always on top" stílusú és a rajta elérhető funkcionalitások, az eddigi 2 (felső ill. baloldali) menüben is elérhetőek (v. elérhetővé tehetőek) nem igazán érzem, hogy erre a 3. területre is szükség lenne kikapcsolhatatlan módon.
3. Több témát végigolvastam az elejéről a végéig, mert érdekelt a téma. Azt nem tudom hogyan, de a fórumozó klubbtársakkal érdemes lenne tudatni, hogy a kepfeltoltes.hu szolgáltatást kerüljék, mert sajnos csak - a fórum élettartama szempontjából - rövid ideig elérhetőek a képek, és a friss vagy az adott témában eddig inaktív tagok csak a semmit (kepfeltoltes saját reklámképét) látják a képek helyett. Sajnos nem csak ez a szolgáltató időlimites. Érdemes lenne "nem ajánlott képtároló" listát kialakítani, ill. a klubtársak számára az e39 képtár használatát preferáltatni.
Most hirtelen ezek a website felhasználói felülettel, használattal kapcsolatos gondolataim támadtak.
Természetesen tudom, hogy egy ilyen fórum-motor beállítása nem 3 perces feladat, sok munka van benne. Ezt a hozzászólást sem b....gatásnak szántam, hanem jobbító szándék vezetett.
: - )))
Az eddigi pontozási rendszer teljesen megszünt (amit az adataid baloldali linken keresztül is lekérdezhető volt)?
mmsa
2011.04.13. 14:30