![]() |
2011.10.17. 14:36
2011.10.18. 21:16
2011.10.19. 08:49
Fazer írta:Az lenne a kérdésem egyenlőre még elméleti szinten, hogy mit szólnátok élő zenéhez. Van egy nagyon jó barátom aki vak és pólyás kora óta zenél. Rendkívül képzett énekhangilag és hangszerjátékban. Zongorázik énekel és száj harmonikázik. Nagyon sok rendezvényt zenél esküvőtől a házibuliig. Rendkívül széles repertoárral rendelkezik ami a moderntől a 60-as évek nagy slágereiig terjed.
Ha kiváncsiak vagytok a személyére, ő az:
2011.10.19. 09:49
XenonBalazs írta:Fazer írta:Az lenne a kérdésem egyenlőre még elméleti szinten, hogy mit szólnátok élő zenéhez. Van egy nagyon jó barátom aki vak és pólyás kora óta zenél. Rendkívül képzett énekhangilag és hangszerjátékban. Zongorázik énekel és száj harmonikázik. Nagyon sok rendezvényt zenél esküvőtől a házibuliig. Rendkívül széles repertoárral rendelkezik ami a moderntől a 60-as évek nagy slágereiig terjed.
Tényleg jó főleg az Afric Simone Haffanana tetszett![]()
![]()
Én is szívesen énekelek, ha gondoljátok, és én is celeb vagyok![]()
2011.10.19. 10:26
kiara írta:Szerényen megkérdeznem Balu - mennyi a sztárgázsi amiért fellépsz?![]()
2011.10.19. 20:59
XenonBalazs írta:Fazer írta:Az lenne a kérdésem egyenlőre még elméleti szinten, hogy mit szólnátok élő zenéhez. Van egy nagyon jó barátom aki vak és pólyás kora óta zenél. Rendkívül képzett énekhangilag és hangszerjátékban. Zongorázik énekel és száj harmonikázik. Nagyon sok rendezvényt zenél esküvőtől a házibuliig. Rendkívül széles repertoárral rendelkezik ami a moderntől a 60-as évek nagy slágereiig terjed.
Tényleg jó főleg az Afric Simone Haffanana tetszett![]()
![]()
Én is szívesen énekelek, ha gondoljátok, és én is celeb vagyok![]()
2011.10.19. 21:12
lepke írta:Helo
Komolyra fordítva a szót
Balázs semmilyen körülmények között nem kell hogy fellépjél, még akkor sem ha fizetsz érte
Kérdés a következő
Somogyvári Tamás eljöjjön 1-2 órára vagy sem
2011.10.19. 21:21
lepke írta:Helo
Komolyra fordítva a szót
Balázs semmilyen körülmények között nem kell hogy fellépjél, még akkor sem ha fizetsz érte
Kérdés a következő
2011.10.19. 21:41
Jerry írta:lepke írta:Helo
Komolyra fordítva a szót
Kérdés a következő
Én nagyon örülnék neki, ha jönne!
2011.10.19. 21:45
Jerry írta:lepke írta:Helo
Komolyra fordítva a szót
Kérdés a következő
Főleg, ha mutat pár fogást a zongorán.
2011.10.20. 09:25
kzolee írta:kiara írta:Szerényen megkérdeznem Balu - mennyi a sztárgázsi amiért fellépsz?![]()
![]()
2011.10.20. 09:26
kiara írta:Jerry írta:lepke írta:Helo
Komolyra fordítva a szót
Kérdés a következő
Én is.
2011.10.21. 19:44
2011.10.23. 12:17
2011.10.23. 14:27
Fazer írta:Hali Mindenki,
Sajnálattal közlöm, hogy az általam preferált Somogyvári Tomi énekes, billentyűs egyéb elfoglaltság miatt nem tud részt venni a rendezvényünkön.![]()
Viszont örömmel tudatom Veletek, hogy FANCY és társai Lekpke Úr szíves közreműködésével kardinális szerepet vállalnak a bulinkon.
![]()
TECCIK....
2011.10.23. 19:44
XenonBalazs írta:kiara írta:Jerry írta:lepke írta:Helo
Komolyra fordítva a szót
Kérdés a következő
Én is.
Én is arra szavazok, hogy jöjjön. ( Ha más nem majd együtt énekelek vele)
2011.10.24. 15:41
szekeres írta:Fazer írta:Hali Mindenki,
Sajnálattal közlöm, hogy az általam preferált Somogyvári Tomi énekes, billentyűs egyéb elfoglaltság miatt nem tud részt venni a rendezvényünkön.![]()
Viszont örömmel tudatom Veletek, hogy FANCY és társai Lekpke Úr szíves közreműködésével kardinális szerepet vállalnak a bulinkon.
![]()
TECCIK....
Helo
Az mi az a Fanci?
2011.10.24. 16:35
Fazer írta:szekeres írta:Fazer írta:Hali Mindenki,
![]()
TECCIK....
Helo
Az mi az a Fanci?
TESSÉK.... Lepke Barátom örömére, és az enyémre is!!!![]()
2011.10.24. 19:20
2011.10.24. 20:42
simi64 írta:Ez a "Hóparty III" topic mindig megszívat engem (gondolom mindenkit). Állandóan narancssárgán marad, ha megnézem, akkor is, holott nincs is új hozzászólás.
Lehet, hogy kár volt így kiemelni???