* *
Pontos idő: 2018.12.16. 17:06

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1991 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.03.22. 05:23 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.03.22. 03:17
Hozzászólások: 4
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 523
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!
Találkozott e már valaki olyan hibával, hogy az index vissza jelző nem működik a műszerfalon és a kattogó hang sem hallható, de kívül az index hibátlanul működik?
Köszi!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 


 
Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2018.03.22. 08:51 
Offline
Guru
Guru
Avatar

Csatlakozott: 2010.03.30. 00:00
Hozzászólások: 1406
Tartózkodási hely: Budapest
Adott köszi: 133 alkalommal
Kapott köszik: 406 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M54B25
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (1)
HRT írta:
Sziasztok!
Találkozott e már valaki olyan hibával, hogy az index vissza jelző nem működik a műszerfalon és a kattogó hang sem hallható, de kívül az index hibátlanul működik?
Köszi!

épp a szomszéd topicban: itten.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.22. 10:30 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2014.09.03. 19:53
Hozzászólások: 187
Tartózkodási hely: Kiskőrös
Adott köszi: 94 alkalommal
Kapott köszik: 42 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!
Mintha korábban már olvastam volna erről, csak nem találom. A klímapanelem vacakol. Az elmult héten kétszer is csinálta, hogy nem reagált a beállításokra, sem a gombokra, csak a szélvédőre fújt forró levegőt. Teljsen kikapcsoltam a panelt, majd pár perc mulva vissza és jó lett pár napig. Majd újra ugyan ez. Ki-be, most per pillanat jó.
Vélhetően tönkre fog menni. Ez a klímapnel hibája, vagy esetleg valami egyéb lehet?


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.22. 23:41 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.03.22. 03:17
Hozzászólások: 4
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 523
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
PeterE39 írta:
HRT írta:
Sziasztok!
Találkozott e már valaki olyan hibával, hogy az index vissza jelző nem működik a műszerfalon és a kattogó hang sem hallható, de kívül az index hibátlanul működik?
Köszi!

épp a szomszéd topicban: itten.


Köszi szépen!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.30. 13:18 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2014.09.03. 19:53
Hozzászólások: 187
Tartózkodási hely: Kiskőrös
Adott köszi: 94 alkalommal
Kapott köszik: 42 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok,

küzdök egy kicsit a hátsó ablakemelőkkel. Mindkettő egyszerre ment tönkre. Minden biztosíték jó. Szétkaptam a GM III modult, megnéztem a relék számát.

Itt ezen az oldalon megnéztem mely relék azok:

https://www.bmwgm5.com/GM3_Info.htm

Kérdésem az lenne, hogy létezik, hogy a két relé egyszerre megy tönkre? Mert itt úgy látom, hogy a RLY 1-2 a hátsóké, viszont érdekes, hogy első ablakemelő relék itt nincsenek.
Ha kapcsolom az emelő gombját, innen hallom az éles kattanást. Vagy teljesen rossz úton indultam el? :facepalm:

Ilyen az én modulom:

Kép

Kép

Köszi előre is a segítséget!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.21. 10:37 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2014.09.03. 19:53
Hozzászólások: 187
Tartózkodási hely: Kiskőrös
Adott köszi: 94 alkalommal
Kapott köszik: 42 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
NagySándor írta:
Sziasztok,

küzdök egy kicsit a hátsó ablakemelőkkel. Mindkettő egyszerre ment tönkre. Minden biztosíték jó. Szétkaptam a GM III modult, megnéztem a relék számát.

Itt ezen az oldalon megnéztem mely relék azok:

https://www.bmwgm5.com/GM3_Info.htm

Kérdésem az lenne, hogy létezik, hogy a két relé egyszerre megy tönkre? Mert itt úgy látom, hogy a RLY 1-2 a hátsóké, viszont érdekes, hogy első ablakemelő relék itt nincsenek.
Ha kapcsolom az emelő gombját, innen hallom az éles kattanást. Vagy teljesen rossz úton indultam el? :facepalm:

Ilyen az én modulom:

Kép

Kép

Köszi előre is a segítséget!


Jó hát a nagy érdeklődésre való tekintettel, ne a GM modulban keressétek a hibát ha hasonlóan jártok. :lol: Én kicseréltem de a hiba megmaradt. :(


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.21. 11:54 
Offline
haladó
haladó

Csatlakozott: 2015.11.13. 11:59
Hozzászólások: 379
Tartózkodási hely: Debrecen
Adott köszi: 277 alkalommal
Kapott köszik: 74 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
NagySándor írta:

...küzdök egy kicsit a hátsó ablakemelőkkel. Mindkettő egyszerre ment tönkre...

Nekem nem működött a két hátsó ablakemelő (természetes ugye... :evil: ), a bal oldali búgott, de nem indult, a jobb oldali pedig csak kattant.
Szétszedve az ajtót láttam, hogy a szerkezetek csúszói mindkét oldalon szét vannak hajolva.
Csere, motor fogasművét is átzsíroztam...
De!
Az összerakás után az új szerkezettel a jobb oldali továbbra is csak kattant.
Némi agyalás után felcseréltem a kapcsolókat és úgy működött.
Bontó, 1000.-, egy kapcsoló csere.
Működik.
Kíváncsi voltam mi is okozhatta a gondot, szétszedtem a kapcsolót és szét volt égve rajta a nyák panelon az egyik vezetőszál.
Vékony kis felület. Vagy rövidzárlat, vagy valamelyik előző használó baromkodott a kapcsolóval és végállások után is nyomogatta... :facepalm:
Szóval én megpróbálnám a kapcsolók cserélgetését ha még nem tetted, hátha...


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bandi1978 az itt látható tagok köszönték meg: NagySándor
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.22. 10:07 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015.07.18. 13:07
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 00:42 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.04.15. 11:33
Hozzászólások: 5711
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Adott köszi: 816 alkalommal
Kapott köszik: 1819 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 645ci/650i
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Kesztyűtartó mögött van a biztosítéka, szép nagy.

_________________
Ha esetleg alkatrész kellene, kattanj ide...www.kekfeher.hu


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 30gida
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 17:09 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2014.09.03. 19:53
Hozzászólások: 187
Tartózkodási hely: Kiskőrös
Adott köszi: 94 alkalommal
Kapott köszik: 42 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Bandi1978 írta:
NagySándor írta:

...küzdök egy kicsit a hátsó ablakemelőkkel. Mindkettő egyszerre ment tönkre...

Nekem nem működött a két hátsó ablakemelő (természetes ugye... :evil: ), a bal oldali búgott, de nem indult, a jobb oldali pedig csak kattant.
Szétszedve az ajtót láttam, hogy a szerkezetek csúszói mindkét oldalon szét vannak hajolva.
Csere, motor fogasművét is átzsíroztam...
De!
Az összerakás után az új szerkezettel a jobb oldali továbbra is csak kattant.
Némi agyalás után felcseréltem a kapcsolókat és úgy működött.
Bontó, 1000.-, egy kapcsoló csere.
Működik.
Kíváncsi voltam mi is okozhatta a gondot, szétszedtem a kapcsolót és szét volt égve rajta a nyák panelon az egyik vezetőszál.
Vékony kis felület. Vagy rövidzárlat, vagy valamelyik előző használó baromkodott a kapcsolóval és végállások után is nyomogatta... :facepalm:
Szóval én megpróbálnám a kapcsolók cserélgetését ha még nem tetted, hátha...


Köszi a tippet, ebbe az irányba indulok tovább. Ha megoldódik megírom! :franko:


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.01. 09:50 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015.07.18. 13:07
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Gallaca írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Kesztyűtartó mögött van a biztosítéka, szép nagy.

Pontosan mit kellene keresnem? Hogy néz ki? Mert mögötte én csak a komfort modult látom meg csatlakozókat, biztosítékot nem.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.01. 10:30 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015.07.18. 13:07
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
30gida írta:
Gallaca írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Kesztyűtartó mögött van a biztosítéka, szép nagy.

Pontosan mit kellene keresnem? Hogy néz ki? Mert mögötte én csak a komfort modult látom meg csatlakozókat, biztosítékot nem.

Megtaláltam, tényleg szép nagy és ki is volt égve, de a problémát sajnos nem oldotta meg... Comfort modul nem lehet ludas a dologban?


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.01. 13:47 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.04.15. 11:33
Hozzászólások: 5711
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Adott köszi: 816 alkalommal
Kapott köszik: 1819 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 645ci/650i
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
30gida írta:
30gida írta:
Gallaca írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Kesztyűtartó mögött van a biztosítéka, szép nagy.

Pontosan mit kellene keresnem? Hogy néz ki? Mert mögötte én csak a komfort modult látom meg csatlakozókat, biztosítékot nem.

Megtaláltam, tényleg szép nagy és ki is volt égve, de a problémát sajnos nem oldotta meg... Comfort modul nem lehet ludas a dologban?

Csomagtartóban az akku felett is van egy biztosítéktábla 100A bizti mintha az is ide tartozna. Nézd át azt is. Zöld tábla fehér fedéllel, csavaros biztosítékok.

_________________
Ha esetleg alkatrész kellene, kattanj ide...www.kekfeher.hu


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 30gida
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.01. 17:21 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015.07.18. 13:07
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Gallaca írta:
30gida írta:
30gida írta:
Gallaca írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Kesztyűtartó mögött van a biztosítéka, szép nagy.

Pontosan mit kellene keresnem? Hogy néz ki? Mert mögötte én csak a komfort modult látom meg csatlakozókat, biztosítékot nem.

Megtaláltam, tényleg szép nagy és ki is volt égve, de a problémát sajnos nem oldotta meg... Comfort modul nem lehet ludas a dologban?

Csomagtartóban az akku felett is van egy biztosítéktábla 100A bizti mintha az is ide tartozna. Nézd át azt is. Zöld tábla fehér fedéllel, csavaros biztosítékok.

Én nem találtam csavaros biztosítékot, vannak a kis biztik, meg 3zold kocka, azok gondolom relèk.
Megtaláltam, kimertem őket, mind jó. Más ötlet még?


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.01. 19:03 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015.07.18. 13:07
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Bár a fűtés ventit kivettem és le próbáltam, megy szépen, lehetséges az, hogy a helyén meg mégsem megy?? Klíma panelom is néztem, a kis ventilátor szépen megy, por egy deka sincs benn mert azt is szét szedtem..


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.01. 20:30 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2010.06.27. 00:00
Hozzászólások: 2284
Tartózkodási hely: Swindon(UK)
Adott köszi: 157 alkalommal
Kapott köszik: 305 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
30gida írta:
Gallaca írta:
30gida írta:
30gida írta:
Gallaca írta:
[quote="30gida"]Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Kesztyűtartó mögött van a biztosítéka, szép nagy.

Pontosan mit kellene keresnem? Hogy néz ki? Mert mögötte én csak a komfort modult látom meg csatlakozókat, biztosítékot nem.

Megtaláltam, tényleg szép nagy és ki is volt égve, de a problémát sajnos nem oldotta meg... Comfort modul nem lehet ludas a dologban?

Csomagtartóban az akku felett is van egy biztosítéktábla 100A bizti mintha az is ide tartozna. Nézd át azt is. Zöld tábla fehér fedéllel, csavaros biztosítékok.

Én nem találtam csavaros biztosítékot, vannak a kis biztik, meg 3zold kocka, azok gondolom relèk.
Megtaláltam, kimertem őket, mind jó. Más ötlet még?[/quote]Van egy masik tabla, feher fedel ahogy Gallaca mondja, a sarvedoiv hatuljan van az aksi felett, pont szembenez veled ha a kocsi mogott allsz.

_________________
Sting like a Beemer!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.02. 09:39 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.04.15. 11:33
Hozzászólások: 5711
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Adott köszi: 816 alkalommal
Kapott köszik: 1819 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 645ci/650i
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
30gida írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Bár a fűtés ventit kivettem és le próbáltam, megy szépen, lehetséges az, hogy a helyén meg mégsem megy?? Klíma panelom is néztem, a kis ventilátor szépen megy, por egy deka sincs benn mert azt is szét szedtem..

Milyen évjáratú klímapanel van az autóban? Rajta van a fehér cimkén!

_________________
Ha esetleg alkatrész kellene, kattanj ide...www.kekfeher.hu


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.03. 09:19 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015.07.18. 13:07
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Gallaca írta:
30gida írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Bár a fűtés ventit kivettem és le próbáltam, megy szépen, lehetséges az, hogy a helyén meg mégsem megy?? Klíma panelom is néztem, a kis ventilátor szépen megy, por egy deka sincs benn mert azt is szét szedtem..

Milyen évjáratú klímapanel van az autóban? Rajta van a fehér cimkén!

Ami benne van az 1999-es, a másik 2000-es évjárat, amit még tapasztaltam,hogy a 99-essel menet közben jön a meleg (menet szél) a 2000-essel nem jön be. Mielott
ki posztoltam a hibát,eleinte indításkor ment 10-15-20 percig kb. (változó), aztán leállt a venti, most meg egyáltalán nem megy. A 2000-es vettem utólag egy sunivel együtt bontottan, majd mivel így sem volt jó és a motort teszteltem működött, vettem egy új Hella sunit bele de így sem... Lassan hajlandó vagyok bármire,csak valaki bírja működésre...


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.03. 09:26 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.04.15. 11:33
Hozzászólások: 5711
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Adott köszi: 816 alkalommal
Kapott köszik: 1819 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 645ci/650i
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
30gida írta:
Gallaca írta:
30gida írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Bár a fűtés ventit kivettem és le próbáltam, megy szépen, lehetséges az, hogy a helyén meg mégsem megy?? Klíma panelom is néztem, a kis ventilátor szépen megy, por egy deka sincs benn mert azt is szét szedtem..

Milyen évjáratú klímapanel van az autóban? Rajta van a fehér cimkén!

Ami benne van az 1999-es, a másik 2000-es évjárat, amit még tapasztaltam,hogy a 99-essel menet közben jön a meleg (menet szél) a 2000-essel nem jön be. Mielott
ki posztoltam a hibát,eleinte indításkor ment 10-15-20 percig kb. (változó), aztán leállt a venti, most meg egyáltalán nem megy. A 2000-es vettem utólag egy sunivel együtt bontottan, majd mivel így sem volt jó és a motort teszteltem működött, vettem egy új Hella sunit bele de így sem...

Akkor az a baj. 98 utáni klímapanellel nem is fog menni, a régi autókban van a süni előtt egy relé, ezt a 98 utáni klímapanelek nem kezelik. 97-est próbálj bele!

_________________
Ha esetleg alkatrész kellene, kattanj ide...www.kekfeher.hu


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.03. 12:51 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015.07.18. 13:07
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Gallaca írta:
30gida írta:
Gallaca írta:
30gida írta:
30gida írta:
Sziasztok. BMW E39 520i 1996-os Sedan. Futesem nem megy, fűtő motort kiszedtem, teszteltem működik, süni Vadi új Hella, klíma panelom van kettő is, de egyikkel sem megy a motor... Mi lehet még a gond? Kerestem a süni csatijarol egy rajzot, elvileg az egyik ( középső) pólus állandó pozitív, de gyakorlatilag én nem mertem benne feszültséget (egyikben sem) lehetséges, hogy a kábellel van valami ami a sunihez megy, és ezért nem megy a ventim? Esetleg van a klíma panel és a süni közt egy biztosíték? Valakinek ötlet, ha minden jól megy ma születik meg a kisfiam, jól jönne egy kis fűtés... Előre is köszönöm. Roland.

Bár a fűtés ventit kivettem és le próbáltam, megy szépen, lehetséges az, hogy a helyén meg mégsem megy?? Klíma panelom is néztem, a kis ventilátor szépen megy, por egy deka sincs benn mert azt is szét szedtem..

Milyen évjáratú klímapanel van az autóban? Rajta van a fehér cimkén!

Ami benne van az 1999-es, a másik 2000-es évjárat, amit még tapasztaltam,hogy a 99-essel menet közben jön a meleg (menet szél) a 2000-essel nem jön be. Mielott
ki posztoltam a hibát,eleinte indításkor ment 10-15-20 percig kb. (változó), aztán leállt a venti, most meg egyáltalán nem megy. A 2000-es vettem utólag egy sunivel együtt bontottan, majd mivel így sem volt jó és a motort teszteltem működött, vettem egy új Hella sunit bele de így sem...

Akkor az a baj. 98 utáni klímapanellel nem is fog menni, a régi autókban van a süni előtt egy relé, ezt a 98 utáni klímapanelek nem kezelik. 97-est próbálj bele!

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, vettem egy 96-ost és működik!!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1991 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Booking.com

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség

Az E39.hu egy privát rajongói oldal ami nincs semilyen kapcsolatba a BMW AG-val és leányvállalataival. A BMW név, jelzés, M csíkos logó és a kerek logó mind az X3, X5 és X6 megjelölés amit a honlapon használunk a BMW AG tulajdona.

© 2009 E39.hu. All rights reserved. E39.HU is a private enthusiast site not associated with BMW AG. The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG. This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 2006-2014 E39 Klub.




VigLink badge
Free xml sitemap generator