2007.09.25. 14:00
Tuning műhely nyilik vecsésen !!!!
komplett szolgáltatással minden tipusra ,profi gárdával a cool tv-ből ismert cool a verda műsorba szereplő fényezőcsapattal és rengeteg müanyag optikai tuning elemmel megrendelésre is gyártanak cuccokat minden igényt kielégitve.
2007.09.25. 14:03
lökháritók, spoilerek szárnyak ,koptatók és minden ami szem szájnak ingere .
most még beköltözési stádiumban vannak de már tudnak munkákat vállalni ,ha kész lesz az autóm majd rakok fel képeket.nekem is ők fujják az elemeket.
ezenkivül autokozmetika és komplet szerelőműhely is van ,
Tehát figyelem minden egy helyen.
2007.09.25. 18:19
Egy BMW-t csak két ember tud szebbé tenni: Herr Schnitzer & Herr Lumma szerintem.
De csak szerintem. Mennyi részesedést kapsz amúgy a hirdetésért?
Esetleg Herr Homasita egy fasza mély lökhárítóval, bele pár kék led, valami jó kis hátsó szárny meg egy szép forgó krómbetétes dísztárcsa
2007.09.26. 08:49
tegnap találtam egy igényes kis tuning boltot újpesten a fóti út 88 szám alatt .
www.auto-sun.hu telefonszám: 4683360
van vastag katalogusa is 2000 forcsiért minden tipus rengeteg tuning cuccal nagyon igényes !!!
car styling katalogus
hollandiából hozatja a cuccokat korrekt áron
2007.10.10. 21:30
fent van a képtárba az első kép ráncfelvarrás után a vecsési tuning műhlybe készül a kicsike.
2007.10.11. 11:58
Szia Karcsi!
Na, én meg már azt hittem az idén nem is fogom látni a gépeden a spoilereket! Az elejéről mikor raksz fel képet? Az az, amit nagyon várok. Amúgy nemsokára leműtöm az M5 hátsó kisspoilert, és akkor viheted azt is fényeztetni 
Üdv,
Peti
2007.10.11. 12:12
remélem holnap tudok felrakni képeket az egész kocsiról mert pont most rakják az elejét meg a küszöböket
2007.10.12. 10:10
pappkari hol is vannak azok a képek már?
2007.10.12. 11:55
Szerintem nagyon állat lett! Kellett nekem eladni
Az küszöblyukak alá nem raksz rácsot? Vagy csak nem látszik a képen?
Üdv,
Peti
2007.10.12. 13:37
van a küszöblyuk alatt is rács sőt elöl a ködlámpa alatt is van rács pedi ott van lámpa is eldugva:D:D:D:D
2007.10.12. 17:08
Nagyon dúrván szép lett a Vas!! Gratulálok hozzá pappkari!
Vmikor vmi találkozót tessék szervezni mert ezt látnom kell
2007.10.13. 07:12
Dome86 írta:Nagyon dúrván szép lett a Vas!! Gratulálok hozzá pappkari!
Vmikor vmi találkozót tessék szervezni mert ezt látnom kell

Én is csak csatlakozni tudok!
Tényleg nagyon szép lett!
Gratulálok Kari!
2007.10.17. 11:06
http://www.vatera.hu/bmw_e39_elso_spoiler_38684005.html
Tessék ehhez mit szóltok, hány nullás összegér tennétek fel az autótokra?
2007.10.29. 22:38
Sziasztok!
Nem tudjátok véletelenül, hogy ha veszek kombihoz egy sportkipufogót, akkor sokat kell vele dolgozni, mire fel tudom rakni sedanra? Ugyanis az én autómhoz egyik cég sem gyárt dupla sportkipufogót, műhelyben meg nem szeretnék csináltatni. Bár, ha valakinek nagyon jó tapasztalata van, akkor várom az ajánlását!
Köszi,
szpbmw
2007.10.29. 23:25
milyen duplát szeretnél 2X2 est vagy 1X2 -est???
2007.10.30. 16:51
Szia Karcsi!
Természetesen duplacsöveset szeretnék, nem csak dupla-végeset
Szimpla, egy oldalas kipufogóból nagy a választék, de duplából már nem kényeztetik el az 525i tulajdonosokat a gyártók. Egyetlen egy Eisenmann
tipust találtam potom EUR1300 - ért. Ezt inkább kihagynám, de körvonalazódott a megoldás: megnéztem az ETK-át, és dettó ugyanaz a kipufogója a sedan és touring kivitelnek, tehát egy Supersport duplexet fogok venni kombira, és azt rakom fel. Lehet hogy az átvezetőcsővel (bal oldalról a jobb oldali véghez) kell egy kicsit variálni, mert a kombinál máshogy van szabad hely, de ennyi belefér.
Dinamit Kipufogóval (http://www.dinamit-dob.hu) van valakinek tapasztalata?
Felraktad már az M-es spoilert? Jó lett a fényezés?
Üdv,
szpbmw
2007.12.24. 16:29
Tudjátok mit keresek .hátsoszélvédöre felure szinre szokták fujni sötetités vagy nem tudom mi az m5ösön láttam.és elsöfényszorora szemöldök.
2007.12.24. 16:31
vecsésen hol van pontos cim .a tuning muhelyre gondolok köszi.
2007.12.24. 19:47
orban10 írta:Tudjátok mit keresek .hátsoszélvédöre felure szinre szokták fujni sötetités vagy nem tudom mi az m5ösön láttam.és elsöfényszorora szemöldök.
blendének hívják, az is maradt egy mert egy srác visszahozta, állítólag nem volt jó az övére........
nem árt ha tudod, hogy azt is ragasztani kell.......
2007.12.24. 20:33
Diabolica írta:orban10 írta:Tudjátok mit keresek .hátsoszélvédöre felure szinre szokták fujni sötetités vagy nem tudom mi az m5ösön láttam.és elsöfényszorora szemöldök.
blendének hívják, az is maradt egy mert egy srác visszahozta, állítólag nem volt jó az övére........
nem árt ha tudod, hogy azt is ragasztani kell.......
És mennyibe fáj egy olyan? Gondolom csak gyáriban létezik...