* *
Pontos idő: 2018.04.20. 16:21

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2121 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.21. 16:36 
Offline
haladó
haladó

Csatlakozott: 2015.04.19. 13:33
Hozzászólások: 363
Tartózkodási hely: Szolnok
Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 62 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Morello írta:
Sziasztok,
Egy érdekes, de számomra felettébb bosszantó hiba ügyében szeretném a segítségeteket kérni.
A tünet a következő:
Általában nem működik az indexelés visszajelzése belül, se villogás, se hang. Kint természetesen működik. Az óracsoport minden más funkciója jó mindig. Ami érdekes, hogy ezzel az index nemműködéssel párhuzamosan nem működik a rádió kijelzője, mintha áramot se kapna. Amikor véletlenül működik az index visszajelzése, akkor a rádió kijelzője is jó az összes funkciójával. Nem tudom számít-e, de nagy boardos az autó (96-os 528i limuzin).
Erre tud valaki tippet mondani, hogy mi lehet? Esetleg ajánlani valakit, aki foglalkozni tudna vele? Egy szerelőn már kifogott (nem erőltette túl magát azért annyira).

Köszönöm


Testhiba, vagy gyújtáskapcsoló. Kormányoszlop burkolatot 2 csavar tartja, multiméterrel könnyen hozzáférhető.

Szerintem.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek attila94 az itt látható tagok köszönték meg: Morello
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil  
 


 
Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.22. 01:09 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.04.15. 11:33
Hozzászólások: 5509
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Adott köszi: 797 alkalommal
Kapott köszik: 1738 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 645ci/650i
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
Morello írta:
Sziasztok,
Egy érdekes, de számomra felettébb bosszantó hiba ügyében szeretném a segítségeteket kérni.
A tünet a következő:
Általában nem működik az indexelés visszajelzése belül, se villogás, se hang. Kint természetesen működik. Az óracsoport minden más funkciója jó mindig. Ami érdekes, hogy ezzel az index nemműködéssel párhuzamosan nem működik a rádió kijelzője, mintha áramot se kapna. Amikor véletlenül működik az index visszajelzése, akkor a rádió kijelzője is jó az összes funkciójával. Nem tudom számít-e, de nagy boardos az autó (96-os 528i limuzin).
Erre tud valaki tippet mondani, hogy mi lehet? Esetleg ajánlani valakit, aki foglalkozni tudna vele? Egy szerelőn már kifogott (nem erőltette túl magát azért annyira).

Köszönöm

Gyújtáskapcsoló betét cserére szavazok.

_________________
Ha esetleg alkatrész kellene, kattanj rá...


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Morello
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.22. 21:40 
Offline
Törzsvendég
Törzsvendég
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.13. 01:00
Hozzászólások: 704
Tartózkodási hely: Pécs
Adott köszi: 62 alkalommal
Kapott köszik: 20 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: 45i
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (0)
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.23. 08:30 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.12.29. 07:52
Hozzászólások: 1500
Tartózkodási hely: Paks
Adott köszi: 550 alkalommal
Kapott köszik: 351 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M47
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:

Például Gallacától! :wink:


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.23. 11:55 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2014.09.03. 19:53
Hozzászólások: 152
Tartózkodási hely: Kiskőrös
Adott köszi: 68 alkalommal
Kapott köszik: 34 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


De miért bontottat? Ez kopóalkatrész, én már kétszer cseréltem. Igaz 7000Ft volt az első, nyilván azért adta meg magát. :oops: 15-ért akárhol kapsz jófélét.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.23. 19:27 
Offline
Törzsvendég
Törzsvendég
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.13. 01:00
Hozzászólások: 704
Tartózkodási hely: Pécs
Adott köszi: 62 alkalommal
Kapott köszik: 20 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: 45i
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (0)
Fogalmam sem volt, hogy pontosan mi ez és mennyibe kerül, meg nem biztos, hogy ez a gond. Ezért gondoltam a bontottra, de ha csak ennyi az ára, már írok is Gallacának :)


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.24. 07:12 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.03.22. 03:17
Hozzászólások: 4
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 523
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


Sikerrel jártál a gyújtáskapcsoló cserével?
Nálam is ez a gond. Én már cseréltem gyújtáskapcsolót, de nem oldódott meg a hiba.
Lehet, hogy megpróbálok egy LCM cserét.

Üdv.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.24. 07:43 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2017.11.26. 09:30
Hozzászólások: 25
Tartózkodási hely: Debrecen
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: M47
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok.

Egy kis tapasztalatra lenne szükségem. Hosszabb idejű állás után indulást követően amint beindítom a gépet 2-3 másodperc után alszik el az olajnyomás lámpa. Nem régi a szerzemény, sárga volt az olaj benne mikor megvettem azóta kb. 7 ezret mentem.
Ez nálatok is igy müködik, vagy lehet higabb az előirtnál a benne lévő olaj, vagy esetleg valamilyen olajszivatyú alkatrész meghibásodásának a jele lehet?.

Ha utánna leállitom egyből elalszik, ezt meleg motornál nem csinálja soha.

Várom tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban előre is köszönöm.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.24. 10:54 
Offline
E39 FAN
E39 FAN

Csatlakozott: 2013.05.17. 21:23
Hozzászólások: 2130
Adott köszi: 398 alkalommal
Kapott köszik: 414 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
520d2003 írta:
Sziasztok.

Egy kis tapasztalatra lenne szükségem. Hosszabb idejű állás után indulást követően amint beindítom a gépet 2-3 másodperc után alszik el az olajnyomás lámpa. Nem régi a szerzemény, sárga volt az olaj benne mikor megvettem azóta kb. 7 ezret mentem.
Ez nálatok is igy müködik, vagy lehet higabb az előirtnál a benne lévő olaj, vagy esetleg valamilyen olajszivatyú alkatrész meghibásodásának a jele lehet?.

Ha utánna leállitom egyből elalszik, ezt meleg motornál nem csinálja soha.

Várom tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban előre is köszönöm.


20d-nél az olajszűrőben lévő visszacsapószelep tönkre szokott menni, ezért nincs első indításnál olajnyomásod, ilyenkor a lánc is megcsörrenhet, hiszen a feszítője is hidraulikus. Ha leveszed az olajszűrőház fedelét, akkor állni kellene benne az olajnak jól működő visszacsapó szelep esetén, ha rossz, akkor értelemszerűen fordítva. :wink:


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.24. 11:41 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2014.09.03. 19:53
Hozzászólások: 152
Tartózkodási hely: Kiskőrös
Adott köszi: 68 alkalommal
Kapott köszik: 34 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
HRT írta:
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


Sikerrel jártál a gyújtáskapcsoló cserével?
Nálam is ez a gond. Én már cseréltem gyújtáskapcsolót, de nem oldódott meg a hiba.
Lehet, hogy megpróbálok egy LCM cserét.

Üdv.


Vannak jellegzetes tünetek a gyújtóbetétnél: nem működnek a kormánygombok, irányjelző vacakol, ha lenyitod a napellenzőt és bekapcsolod lámpát rajta, akkor kikapcsol a rádió. Ha ezek így együtt vannak akkor tuti, hogy gyújtáskapcsoló betét. Ezek a tünetek nálam egymás után jelentkeztek pár nap eltérésekkel.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.24. 18:48 
Offline
Törzsvendég
Törzsvendég
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.13. 01:00
Hozzászólások: 704
Tartózkodási hely: Pécs
Adott köszi: 62 alkalommal
Kapott köszik: 20 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: 45i
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (0)
HRT írta:
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


Sikerrel jártál a gyújtáskapcsoló cserével?
Nálam is ez a gond. Én már cseréltem gyújtáskapcsolót, de nem oldódott meg a hiba.
Lehet, hogy megpróbálok egy LCM cserét.

Üdv.


Egyelőre nem cseréltem. Ha ugyanez a problémád, akkor szerintem nem is cserélek feleslegesen :(


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.24. 18:48 
Offline
Törzsvendég
Törzsvendég
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.13. 01:00
Hozzászólások: 704
Tartózkodási hely: Pécs
Adott köszi: 62 alkalommal
Kapott köszik: 20 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: 45i
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (0)
NagySándor írta:
HRT írta:
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


Sikerrel jártál a gyújtáskapcsoló cserével?
Nálam is ez a gond. Én már cseréltem gyújtáskapcsolót, de nem oldódott meg a hiba.
Lehet, hogy megpróbálok egy LCM cserét.

Üdv.


Vannak jellegzetes tünetek a gyújtóbetétnél: nem működnek a kormánygombok, irányjelző vacakol, ha lenyitod a napellenzőt és bekapcsolod lámpát rajta, akkor kikapcsol a rádió. Ha ezek így együtt vannak akkor tuti, hogy gyújtáskapcsoló betét. Ezek a tünetek nálam egymás után jelentkeztek pár nap eltérésekkel.


Nekem csak az index belső visszajelzése (hang, led) illetve ezzel párhuzamosan a rádió halála van.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.24. 20:45 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2014.09.03. 19:53
Hozzászólások: 152
Tartózkodási hely: Kiskőrös
Adott köszi: 68 alkalommal
Kapott köszik: 34 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Morello írta:
NagySándor írta:
HRT írta:
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


Sikerrel jártál a gyújtáskapcsoló cserével?
Nálam is ez a gond. Én már cseréltem gyújtáskapcsolót, de nem oldódott meg a hiba.
Lehet, hogy megpróbálok egy LCM cserét.

Üdv.


Vannak jellegzetes tünetek a gyújtóbetétnél: nem működnek a kormánygombok, irányjelző vacakol, ha lenyitod a napellenzőt és bekapcsolod lámpát rajta, akkor kikapcsol a rádió. Ha ezek így együtt vannak akkor tuti, hogy gyújtáskapcsoló betét. Ezek a tünetek nálam egymás után jelentkeztek pár nap eltérésekkel.


Nekem csak az index belső visszajelzése (hang, led) illetve ezzel párhuzamosan a rádió halála van.



Jó, ez gyanus hogy betét lesz. Gallacának jó lesz a tippje szerintem is. Egyszerű kicserélni, én ezzel kezdeném. :franko:


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.25. 06:47 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2017.11.26. 09:30
Hozzászólások: 25
Tartózkodási hely: Debrecen
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: M47
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
NagyMatyas írta:
520d2003 írta:
Sziasztok.

Egy kis tapasztalatra lenne szükségem. Hosszabb idejű állás után indulást követően amint beindítom a gépet 2-3 másodperc után alszik el az olajnyomás lámpa. Nem régi a szerzemény, sárga volt az olaj benne mikor megvettem azóta kb. 7 ezret mentem.
Ez nálatok is igy müködik, vagy lehet higabb az előirtnál a benne lévő olaj, vagy esetleg valamilyen olajszivatyú alkatrész meghibásodásának a jele lehet?.

Ha utánna leállitom egyből elalszik, ezt meleg motornál nem csinálja soha.

Várom tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban előre is köszönöm.


20d-nél az olajszűrőben lévő visszacsapószelep tönkre szokott menni, ezért nincs első indításnál olajnyomásod, ilyenkor a lánc is megcsörrenhet, hiszen a feszítője is hidraulikus. Ha leveszed az olajszűrőház fedelét, akkor állni kellene benne az olajnak jól működő visszacsapó szelep esetén, ha rossz, akkor értelemszerűen fordítva. :wink:


Nagyon köszönöm.

Most amúgy is lecserélem az olajat és akkor ezt is megnézem. Kérdezném továbbá hogy ezt az olajszürő házból kilehet emelni vagy motornak a megbontása kell hozzá...

Köszi


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.25. 08:44 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.12.29. 07:52
Hozzászólások: 1500
Tartózkodási hely: Paks
Adott köszi: 550 alkalommal
Kapott köszik: 351 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M47
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
520d2003 írta:
NagyMatyas írta:
520d2003 írta:
Sziasztok.

Egy kis tapasztalatra lenne szükségem. Hosszabb idejű állás után indulást követően amint beindítom a gépet 2-3 másodperc után alszik el az olajnyomás lámpa. Nem régi a szerzemény, sárga volt az olaj benne mikor megvettem azóta kb. 7 ezret mentem.
Ez nálatok is igy müködik, vagy lehet higabb az előirtnál a benne lévő olaj, vagy esetleg valamilyen olajszivatyú alkatrész meghibásodásának a jele lehet?.

Ha utánna leállitom egyből elalszik, ezt meleg motornál nem csinálja soha.

Várom tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban előre is köszönöm.


20d-nél az olajszűrőben lévő visszacsapószelep tönkre szokott menni, ezért nincs első indításnál olajnyomásod, ilyenkor a lánc is megcsörrenhet, hiszen a feszítője is hidraulikus. Ha leveszed az olajszűrőház fedelét, akkor állni kellene benne az olajnak jól működő visszacsapó szelep esetén, ha rossz, akkor értelemszerűen fordítva. :wink:


Nagyon köszönöm.

Most amúgy is lecserélem az olajat és akkor ezt is megnézem. Kérdezném továbbá hogy ezt az olajszürő házból kilehet emelni vagy motornak a megbontása kell hozzá...

Köszi

A szelepet nem lehet cserélni, csak házzal együtt sajnos.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.25. 11:40 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.02.17. 17:00
Hozzászólások: 4
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: ?
Motor tipusa: ?
Évjárata: ?
Kivitele: ?
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!
2000-es évj,520i autómnál a jobb hátsó ajtó csak mechanikusan nyitható(zárható), elektromosan sem az ablak sem a központi zár nem működik.Esetleg valakinek tapasztalat ezen hibával kapcsolatban?
Segítségeteket előre is köszönöm!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.25. 11:43 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2010.06.27. 00:00
Hozzászólások: 2247
Tartózkodási hely: Swindon(UK)
Adott köszi: 155 alkalommal
Kapott köszik: 298 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Laca73 írta:
Sziasztok!
2000-es évj,520i autómnál a jobb hátsó ajtó csak mechanikusan nyitható(zárható), elektromosan sem az ablak sem a központi zár nem működik.Esetleg valakinek tapasztalat ezen hibával kapcsolatban?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nezz ra a kabelkotegre az ajto es a karoszeria kozott.

_________________
Sting like a Beemer!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.26. 09:00 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.03.22. 03:17
Hozzászólások: 4
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 523
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Morello írta:
NagySándor írta:
HRT írta:
Morello írta:
Köszönöm, valahonnan megpróbálok venni egy bontottat, hátha megoldódik :wink:


Sikerrel jártál a gyújtáskapcsoló cserével?
Nálam is ez a gond. Én már cseréltem gyújtáskapcsolót, de nem oldódott meg a hiba.
Lehet, hogy megpróbálok egy LCM cserét.

Üdv.


Vannak jellegzetes tünetek a gyújtóbetétnél: nem működnek a kormánygombok, irányjelző vacakol, ha lenyitod a napellenzőt és bekapcsolod lámpát rajta, akkor kikapcsol a rádió. Ha ezek így együtt vannak akkor tuti, hogy gyújtáskapcsoló betét. Ezek a tünetek nálam egymás után jelentkeztek pár nap eltérésekkel.


Nekem csak az index belső visszajelzése (hang, led) illetve ezzel párhuzamosan a rádió halála van.


Nekem az index vissza jelzés nem működött plusz a vészvillogó gombja állandóan világított, akkor is ha levettem a világítást meg a gyújtást.
A rádió halála csak néha jelentkezett. Az LCM csere megoldotta a problémákat.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.27. 06:45 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.02.17. 17:00
Hozzászólások: 4
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: ?
Motor tipusa: ?
Évjárata: ?
Kivitele: ?
Blog: Blog megtekintése (0)
morv írta:
Laca73 írta:
Sziasztok!
2000-es évj,520i autómnál a jobb hátsó ajtó csak mechanikusan nyitható(zárható), elektromosan sem az ablak sem a központi zár nem működik.Esetleg valakinek tapasztalat ezen hibával kapcsolatban?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nezz ra a kabelkotegre az ajto es a karoszeria kozott.


Szia! Köszönöm a gyors választ! Próbáltam széthúzni a csatlakozót hátha találok hibára utaló jelet majd az ajtó mozgatasa közben működtetni az ablakot de így sem volt eredmény. Így kénytelen leszek a kábeleket egyesével átmérni.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.03.27. 15:28 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2017.11.26. 09:30
Hozzászólások: 25
Tartózkodási hely: Debrecen
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: M47
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
bendegúz írta:
520d2003 írta:
NagyMatyas írta:
520d2003 írta:
Sziasztok.

Egy kis tapasztalatra lenne szükségem. Hosszabb idejű állás után indulást követően amint beindítom a gépet 2-3 másodperc után alszik el az olajnyomás lámpa. Nem régi a szerzemény, sárga volt az olaj benne mikor megvettem azóta kb. 7 ezret mentem.
Ez nálatok is igy müködik, vagy lehet higabb az előirtnál a benne lévő olaj, vagy esetleg valamilyen olajszivatyú alkatrész meghibásodásának a jele lehet?.

Ha utánna leállitom egyből elalszik, ezt meleg motornál nem csinálja soha.

Várom tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban előre is köszönöm.


20d-nél az olajszűrőben lévő visszacsapószelep tönkre szokott menni, ezért nincs első indításnál olajnyomásod, ilyenkor a lánc is megcsörrenhet, hiszen a feszítője is hidraulikus. Ha leveszed az olajszűrőház fedelét, akkor állni kellene benne az olajnak jól működő visszacsapó szelep esetén, ha rossz, akkor értelemszerűen fordítva. :wink:


Nagyon köszönöm.

Most amúgy is lecserélem az olajat és akkor ezt is megnézem. Kérdezném továbbá hogy ezt az olajszürő házból kilehet emelni vagy motornak a megbontása kell hozzá...

Köszi

A szelepet nem lehet cserélni, csak házzal együtt sajnos.


Köszönöm, gondolom nem érdemes bontottal foglalkozni...feltételezem az új pedig arany árban...


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2121 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google Adsense [Bot] valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
Booking.com

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség

Az E39.hu egy privát rajongói oldal ami nincs semilyen kapcsolatba a BMW AG-val és leányvállalataival. A BMW név, jelzés, M csíkos logó és a kerek logó mind az X3, X5 és X6 megjelölés amit a honlapon használunk a BMW AG tulajdona.

© 2009 E39.hu. All rights reserved. E39.HU is a private enthusiast site not associated with BMW AG. The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG. This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 2006-2014 E39 Klub.




VigLink badge
Free xml sitemap generator