* *
Pontos idő: 2018.06.24. 20:28

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2144 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 104, 105, 106, 107, 108  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.19. 21:13 
Offline
Guru
Guru
Avatar

Csatlakozott: 2015.08.07. 10:36
Hozzászólások: 880
Tartózkodási hely: Ingolstadt / Budapest
Adott köszi: 172 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
bfoto írta:
Sziasztok! Leállításkor rövid sípoló hang hallatszik a motortérből meleg motornál. Nem találom mi lehet, de zavar. Hogy lehet ezzel elindulni? Más tünet nincs...
nem a fotengely szijtarcsa nyikkan?


Gesendet von iPhone mit Tapatalk

_________________
Kép


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 


 
Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.21. 14:31 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Gallaca írta:
Steve975 írta:
Kicseréltem a a gyújtáskapcsoló betétet (kékfehértől rendeltem), sajnos nem hozott eredményt a hiba megmaradt!!!!


Gondolkoztam a beszélgetésünkön. Bele kellene próbálni egy másik LCM-et, óracsoportot, mert okozhatja ezt a benne tárolt "eeprom error" hiba is, esetleg a fokozatkijelzés hiánya is emiatt van, plusz az LCM is, mivel említettél arra is valami hibaüzenetet, piros pötty stb. Kisboard vagy nagyboardos az óra?



Nincs más hiba, piros pötty semmi.. kijelző is hibátlan pixelhiba mentes.. Mit jelent hogy kisboard és nagyboard?
Szóval a titkos menü teszt is kivillantott mindent..minden visszajelző lámpa jó.. Kívülről szintén minden megy változatlanul index stb..

Az LCm modul hol van? (1997. 520i touring 150LE) kézi váltos, nincs multikormány, nincs tempomat, kazettás fejegység van benne nem navis..

Köszi, hogy segítesz! :-)


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.21. 15:22 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
Gallaca írta:
Steve975 írta:
Kicseréltem a a gyújtáskapcsoló betétet (kékfehértől rendeltem), sajnos nem hozott eredményt a hiba megmaradt!!!!


Gondolkoztam a beszélgetésünkön. Bele kellene próbálni egy másik LCM-et, óracsoportot, mert okozhatja ezt a benne tárolt "eeprom error" hiba is, esetleg a fokozatkijelzés hiánya is emiatt van, plusz az LCM is, mivel említettél arra is valami hibaüzenetet, piros pötty stb. Kisboard vagy nagyboardos az óra?



Nincs más hiba, piros pötty semmi.. kijelző is hibátlan pixelhiba mentes.. Mit jelent hogy kisboard és nagyboard?
Szóval a titkos menü teszt is kivillantott mindent..minden visszajelző lámpa jó.. Kívülről szintén minden megy változatlanul index stb..

Az LCm modul hol van? (1997. 520i touring 150LE) kézi váltos, nincs multikormány, nincs tempomat, kazettás fejegység van benne nem navis..

Köszi, hogy segítesz! :-)


JA, és Xenon-os. Angel eye..


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.21. 17:55 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Gallaca írta:
Steve975 írta:
Kicseréltem a a gyújtáskapcsoló betétet (kékfehértől rendeltem), sajnos nem hozott eredményt a hiba megmaradt!!!!


Gondolkoztam a beszélgetésünkön. Bele kellene próbálni egy másik LCM-et, óracsoportot, mert okozhatja ezt a benne tárolt "eeprom error" hiba is, esetleg a fokozatkijelzés hiánya is emiatt van, plusz az LCM is, mivel említettél arra is valami hibaüzenetet, piros pötty stb. Kisboard vagy nagyboardos az óra?



Nincs más hiba, piros pötty semmi.. kijelző is hibátlan pixelhiba mentes.. Mit jelent hogy kisboard és nagyboard?
Szóval a titkos menü teszt is kivillantott mindent..minden visszajelző lámpa jó.. Kívülről szintén minden megy változatlanul index stb..

Az LCm modul hol van? (1997. 520i touring 150LE) kézi váltos, nincs multikormány, nincs tempomat, kazettás fejegység van benne nem navis..

Köszi, hogy segítesz! :-)


JA, és Xenon-os. Angel eye..


Közben, sikerült lekérdeznem megint a computert:
BE 190 Data-filling difference to central light module(LCM) hibaüzenetet kaptam. Ez mit jelent, feltétlenül cserélni kell vagy van rá trükk?


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.23. 08:48 
Offline
haladó
haladó

Csatlakozott: 2015.04.19. 13:33
Hozzászólások: 395
Tartózkodási hely: Szolnok
Adott köszi: 60 alkalommal
Kapott köszik: 68 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Gallaca írta:
Steve975 írta:
Kicseréltem a a gyújtáskapcsoló betétet (kékfehértől rendeltem), sajnos nem hozott eredményt a hiba megmaradt!!!!


Gondolkoztam a beszélgetésünkön. Bele kellene próbálni egy másik LCM-et, óracsoportot, mert okozhatja ezt a benne tárolt "eeprom error" hiba is, esetleg a fokozatkijelzés hiánya is emiatt van, plusz az LCM is, mivel említettél arra is valami hibaüzenetet, piros pötty stb. Kisboard vagy nagyboardos az óra?



Nincs más hiba, piros pötty semmi.. kijelző is hibátlan pixelhiba mentes.. Mit jelent hogy kisboard és nagyboard?
Szóval a titkos menü teszt is kivillantott mindent..minden visszajelző lámpa jó.. Kívülről szintén minden megy változatlanul index stb..

Az LCm modul hol van? (1997. 520i touring 150LE) kézi váltos, nincs multikormány, nincs tempomat, kazettás fejegység van benne nem navis..

Köszi, hogy segítesz! :-)


JA, és Xenon-os. Angel eye..


Gyári xenon, gyári Angel Eye?


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.23. 09:18 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
attila94 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Gallaca írta:
Steve975 írta:
Kicseréltem a a gyújtáskapcsoló betétet (kékfehértől rendeltem), sajnos nem hozott eredményt a hiba megmaradt!!!!


Gondolkoztam a beszélgetésünkön. Bele kellene próbálni egy másik LCM-et, óracsoportot, mert okozhatja ezt a benne tárolt "eeprom error" hiba is, esetleg a fokozatkijelzés hiánya is emiatt van, plusz az LCM is, mivel említettél arra is valami hibaüzenetet, piros pötty stb. Kisboard vagy nagyboardos az óra?



Nincs más hiba, piros pötty semmi.. kijelző is hibátlan pixelhiba mentes.. Mit jelent hogy kisboard és nagyboard?
Szóval a titkos menü teszt is kivillantott mindent..minden visszajelző lámpa jó.. Kívülről szintén minden megy változatlanul index stb..

Az LCm modul hol van? (1997. 520i touring 150LE) kézi váltos, nincs multikormány, nincs tempomat, kazettás fejegység van benne nem navis..

Köszi, hogy segítesz! :-)


JA, és Xenon-os. Angel eye..


Gyári természetesen, de nem ezzel jött ki a gyárból. Utólagosan lett beszerelve, én már így vettem annak idején.
Nemsokára kiszerelem az LCM-et, ha minden igaz az utasoldalon az ajtó előtt találom youtube-on megnéztem :)

Gyári xenon, gyári Angel Eye?


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.23. 17:47 
Offline
E39 FAN
E39 FAN
Avatar

Csatlakozott: 2012.04.15. 11:33
Hozzászólások: 5605
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Adott köszi: 806 alkalommal
Kapott köszik: 1785 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 645ci/650i
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Gallaca írta:
Steve975 írta:
Kicseréltem a a gyújtáskapcsoló betétet (kékfehértől rendeltem), sajnos nem hozott eredményt a hiba megmaradt!!!!


Gondolkoztam a beszélgetésünkön. Bele kellene próbálni egy másik LCM-et, óracsoportot, mert okozhatja ezt a benne tárolt "eeprom error" hiba is, esetleg a fokozatkijelzés hiánya is emiatt van, plusz az LCM is, mivel említettél arra is valami hibaüzenetet, piros pötty stb. Kisboard vagy nagyboardos az óra?



Nincs más hiba, piros pötty semmi.. kijelző is hibátlan pixelhiba mentes.. Mit jelent hogy kisboard és nagyboard?
Szóval a titkos menü teszt is kivillantott mindent..minden visszajelző lámpa jó.. Kívülről szintén minden megy változatlanul index stb..

Az LCm modul hol van? (1997. 520i touring 150LE) kézi váltos, nincs multikormány, nincs tempomat, kazettás fejegység van benne nem navis..

Köszi, hogy segítesz! :-)


JA, és Xenon-os. Angel eye..


Közben, sikerült lekérdeznem megint a computert:
BE 190 Data-filling difference to central light module(LCM) hibaüzenetet kaptam. Ez mit jelent, feltétlenül cserélni kell vagy van rá trükk?

Kisboardos óracsoporton kisautó piktogram van, nagyboardoson szöveggel írja, ha nyomora van.
Mikor itt voltál nálam, (Persze, ha Te vagy Hrk!) mintha azt mondtad volna, hogy van pötty a km számlálónál. A hibaüzenet alapján kell is lennie. Eltérés van az óracsoport és az LCM adatai között. Ezt kódolni lehet, kell.

_________________
Ha esetleg alkatrész kellene, kattanj ide...www.kekfeher.hu


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 08:54 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Szia Gallaca!
Nem voltam Nálad. Nem én vagyok a Hrk :). Nincs pötty nincs hibaüzi sem. Ez a hiba egyszer csak jelentkezett. KB 4 éve vettem az autót, nem volt semmi elektromos hibája eddig, nem volt cserélve semmi elektromos kütyü sem. Akkor ezek szerint nagyboard-os..
BMW scanner 1.4-gyel kérdeztem le múltkor. Esetleg ezzel lehetne beállítani is? :)
Esetleg Te vagy a "Kékfehér" ? :)
Köszi eddig is a rámfordított időd!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 09:56 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
Szia Gallaca!
Nem voltam Nálad. Nem én vagyok a Hrk :). Nincs pötty nincs hibaüzi sem. Ez a hiba egyszer csak jelentkezett. KB 4 éve vettem az autót, nem volt semmi elektromos hibája eddig, nem volt cserélve semmi elektromos kütyü sem. Akkor ezek szerint nagyboard-os..
BMW scanner 1.4-gyel kérdeztem le múltkor. Esetleg ezzel lehetne beállítani is? :)
Esetleg Te vagy a "Kékfehér" ? :)
Köszi eddig is a rámfordított időd!


Van még egy ilyen hibám is:
engine speed crankshaft position sensor ------ez gyorsulás érzékelő meghibásodás? Egyébként néha tényleg mitha nem gyorsulna, úgy ahogy elvárnám..


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 10:00 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Szia Gallaca!
Nem voltam Nálad. Nem én vagyok a Hrk :). Nincs pötty nincs hibaüzi sem. Ez a hiba egyszer csak jelentkezett. KB 4 éve vettem az autót, nem volt semmi elektromos hibája eddig, nem volt cserélve semmi elektromos kütyü sem. Akkor ezek szerint nagyboard-os..
BMW scanner 1.4-gyel kérdeztem le múltkor. Esetleg ezzel lehetne beállítani is? :)
Esetleg Te vagy a "Kékfehér" ? :)
Köszi eddig is a rámfordított időd!


Van még egy ilyen hibám is:
engine speed crankshaft position sensor ------ez gyorsulás érzékelő meghibásodás? Egyébként néha tényleg mitha nem gyorsulna, úgy ahogy elvárnám..
vagy esetleg a holtponti jeladó??


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 10:04 
Offline
haladó
haladó

Csatlakozott: 2015.04.19. 13:33
Hozzászólások: 395
Tartózkodási hely: Szolnok
Adott köszi: 60 alkalommal
Kapott köszik: 68 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Szia Gallaca!
Nem voltam Nálad. Nem én vagyok a Hrk :). Nincs pötty nincs hibaüzi sem. Ez a hiba egyszer csak jelentkezett. KB 4 éve vettem az autót, nem volt semmi elektromos hibája eddig, nem volt cserélve semmi elektromos kütyü sem. Akkor ezek szerint nagyboard-os..
BMW scanner 1.4-gyel kérdeztem le múltkor. Esetleg ezzel lehetne beállítani is? :)
Esetleg Te vagy a "Kékfehér" ? :)
Köszi eddig is a rámfordított időd!


Van még egy ilyen hibám is:
engine speed crankshaft position sensor ------ez gyorsulás érzékelő meghibásodás? Egyébként néha tényleg mitha nem gyorsulna, úgy ahogy elvárnám..
vagy esetleg a holtponti jeladó??


Főtengely holtpont jeladó. Hibája erővesztést okozhat, nálam a 'párja' - vezérműtengely holtpont jeladó - hibásodott meg. Gyárit javallot venni, visszatér a gázreakció és az erő is.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 14:59 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
attila94 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Szia Gallaca!
Nem voltam Nálad. Nem én vagyok a Hrk :). Nincs pötty nincs hibaüzi sem. Ez a hiba egyszer csak jelentkezett. KB 4 éve vettem az autót, nem volt semmi elektromos hibája eddig, nem volt cserélve semmi elektromos kütyü sem. Akkor ezek szerint nagyboard-os..
BMW scanner 1.4-gyel kérdeztem le múltkor. Esetleg ezzel lehetne beállítani is? :)
Esetleg Te vagy a "Kékfehér" ? :)
Köszi eddig is a rámfordított időd!


Van még egy ilyen hibám is:
engine speed crankshaft position sensor ------ez gyorsulás érzékelő meghibásodás? Egyébként néha tényleg mitha nem gyorsulna, úgy ahogy elvárnám..
vagy esetleg a holtponti jeladó??


Főtengely holtpont jeladó. Hibája erővesztést okozhat, nálam a 'párja' - vezérműtengely holtpont jeladó - hibásodott meg. Gyárit javallot venni, visszatér a gázreakció és az erő is.


Még hozzátéve a lekérdezéshez, LCM modulhoz not found-ot írt ki a scan-nél, és az IKE modulban volt az LCM-re írt hiba.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.25. 19:38 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
attila94 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Szia Gallaca!
Nem voltam Nálad. Nem én vagyok a Hrk :). Nincs pötty nincs hibaüzi sem. Ez a hiba egyszer csak jelentkezett. KB 4 éve vettem az autót, nem volt semmi elektromos hibája eddig, nem volt cserélve semmi elektromos kütyü sem. Akkor ezek szerint nagyboard-os..
BMW scanner 1.4-gyel kérdeztem le múltkor. Esetleg ezzel lehetne beállítani is? :)
Esetleg Te vagy a "Kékfehér" ? :)
Köszi eddig is a rámfordított időd!


Van még egy ilyen hibám is:
engine speed crankshaft position sensor ------ez gyorsulás érzékelő meghibásodás? Egyébként néha tényleg mitha nem gyorsulna, úgy ahogy elvárnám..
vagy esetleg a holtponti jeladó??


Főtengely holtpont jeladó. Hibája erővesztést okozhat, nálam a 'párja' - vezérműtengely holtpont jeladó - hibásodott meg. Gyárit javallot venni, visszatér a gázreakció és az erő is.


Még hozzátéve a lekérdezéshez, LCM modulhoz not found-ot írt ki a scan-nél, és az IKE modulban volt az LCM-re írt hiba.


Megnéztem : LCM-II HW1.0 SW 3.2 61.35-8 372 875 109 110 12V az adatok..


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.04.28. 16:50 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.04.28. 16:44
Hozzászólások: 1
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: ?
Motor tipusa: ?
Évjárata: ?
Kivitele: ?
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok! Olyan problémám van hogy akksit cseréltem, és azóta az óracsoporton az összesen megtett kilóméterszámlálomnál csak 999999 és 000560 között váltakozik! Valakinek valami ötlet hogy hogyan tudnám helyre rázni!?

Köszi szépen! 98' 520i


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.05.06. 07:58 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.04.04. 01:16
Hozzászólások: 1
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: ?
Motor tipusa: ?
Évjárata: ?
Kivitele: ?
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok! Nemrég került hozzám egy 525 tds e39 es ugy hogy itt még ujj vagyok nálatok. Korábban volt e30 318 am meg e32 750i . Olyan kérdésem van hogy valaki járt már úgy e39 tds sel hogy az ac áramot hideg motornál elindítás után valami lekapcsolja az áramot, ha nem inditom ujra akkor leáll mert ugye nem megy az ac és elfogy a gázolaj a szürőböl is. tettem rá egy ideiglenes controll lámpát és így látom mikor veszi el az áramot. kétszer megcsinálja ez az áram elvételt ilyenkor gyujtás le föl menet közben és utána kimegy a világbol. Kérem valaki ha már látott ilyet segítsen előre is köszönöm.[/color]


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.05.10. 17:53 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2014.11.27. 15:35
Hozzászólások: 21
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 520i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Steve975 írta:
attila94 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Steve975 írta:
Szia Gallaca!
Nem voltam Nálad. Nem én vagyok a Hrk :). Nincs pötty nincs hibaüzi sem. Ez a hiba egyszer csak jelentkezett. KB 4 éve vettem az autót, nem volt semmi elektromos hibája eddig, nem volt cserélve semmi elektromos kütyü sem. Akkor ezek szerint nagyboard-os..
BMW scanner 1.4-gyel kérdeztem le múltkor. Esetleg ezzel lehetne beállítani is? :)
Esetleg Te vagy a "Kékfehér" ? :)
Köszi eddig is a rámfordított időd!


Van még egy ilyen hibám is:
engine speed crankshaft position sensor ------ez gyorsulás érzékelő meghibásodás? Egyébként néha tényleg mitha nem gyorsulna, úgy ahogy elvárnám..
vagy esetleg a holtponti jeladó??


Főtengely holtpont jeladó. Hibája erővesztést okozhat, nálam a 'párja' - vezérműtengely holtpont jeladó - hibásodott meg. Gyárit javallot venni, visszatér a gázreakció és az erő is.


Még hozzátéve a lekérdezéshez, LCM modulhoz not found-ot írt ki a scan-nél, és az IKE modulban volt az LCM-re írt hiba.


A megoldás LCM csere lett!!! Köszi mindenkinek aki hozzászólt!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.05.18. 10:40 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.05.07. 13:48
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Budapest
Adott köszi: 1
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528IA
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok! Szerintetek az minek a hibája, ha az autó guruláskor ütemesen kotyogó hangot ad? Mihelyt adok egy kis gázt azonnal megszűnik a hang, de ha megint elengedem a gázpedalt és gurulok újra előjön. 1997-es E39 528IA. Még csak kb 2 hete az enyém.


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.05.22. 21:37 
Offline
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2018.05.22. 21:30
Hozzászólások: 1
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: ?
Motor tipusa: ?
Évjárata: ?
Kivitele: ?
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!

Van egy BMW E39 530d-m automata!!
Van egy olyan hibajelenség az autómon hogyha lepadlozom nem megy az auto!
Nem nagyon reagál nem is nagyon vált vissza!
Leállitom aztán meg ugy megy ahogy kell!
Van valakinek valami ötlete hol kezdjem a hiba keresést???!


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.05.31. 21:00 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2018.05.30. 18:30
Hozzászólások: 11
Tartózkodási hely: Kaposvár
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: 25DA
Évjárata: 2001
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!

- Guminyomás ellenőrző rendszert resetelni/kalibrálni hogy lehet?
- Ha 1db PDC szenzor rossz elöl akkor a hátsó is iktatódik? (télen besz@rt és csak sípol egyet és villog a gomb)
- Tetőablak gombjának világítása vibrál mintha érintkezési hiba lenne. Volt valakinek ilyen?

Előre is köszönöm a segítséget


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  
 
 Hozzászólás témája: Re: NEM MŰKÖDIK! MI LEHET A BAJ? (E39)
HozzászólásElküldve: 2018.06.03. 18:15 
Offline
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2015.07.31. 17:14
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Mályi
Adott köszi: 0
Kapott köszik: 2 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!

E39 523i- m van volt egy kis vizes gondja meg ette az olajat ,hengerfejezni kellett belevágtaunk , kész lett 1 hétig minden jó volt aztán elkezdet leállni meg szaggatni föleg kisfordulatról mikor kiakartam gyorsitani nem nagyon értettem mi lehet a baj van egy szerelö haverom mondtam neki, hogy talán géppel hibát kellene olvasni megtörtént, gyári proggrammal lett olvasva holtpont jeladó,víz hőfok illetve légtömeg mérő hibát írt. Mind cserélve próba kör hiba nem szűnt meg újra gépre raktuk hibák ugyanúgy megjelentek. Ötlet kábel köteg biztos hibás
szakadt villamosság szaki kimérte nem szakadt jó a köteg BMW szak műhelyben gépre rakták ECU/PCM modul hiba valaki chipptunningolta (köszi :facepalm: ) új vagy használt beszerzése lesz a megoldás. Itt tartunk most. Ötletek ,volt valakinek hasonló baja?


Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2144 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 104, 105, 106, 107, 108  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Booking.com

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség

Az E39.hu egy privát rajongói oldal ami nincs semilyen kapcsolatba a BMW AG-val és leányvállalataival. A BMW név, jelzés, M csíkos logó és a kerek logó mind az X3, X5 és X6 megjelölés amit a honlapon használunk a BMW AG tulajdona.

© 2009 E39.hu. All rights reserved. E39.HU is a private enthusiast site not associated with BMW AG. The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG. This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 2006-2014 E39 Klub.




VigLink badge
Free xml sitemap generator