![]() |
2012.07.12. 15:39
demetnor írta:Sajnos vagy nem sajnos /mivel nem látni az elejét nem tudom/ de saját készítésű videó alapján megbüntetni senkit nem fognak, csak ha el is ismeri!
2012.07.12. 17:03
PeterE39 írta:demetnor írta:Sajnos vagy nem sajnos /mivel nem látni az elejét nem tudom/ de saját készítésű videó alapján megbüntetni senkit nem fognak, csak ha el is ismeri!
Azért volt már rá példa itthon is:
Centizte a kerékpárost, megbüntették
2012.07.12. 18:27
2012.07.13. 18:01

2012.07.13. 18:23
lepke írta:Helo
Ezt a értem útól az M3-as pályán
200-tól nem tudott többet menni, egy negyedóráig csak toltam magam előtt, jobbról nem akartam megelőznimert az már elég necces lett volna
Hogyan lehetséges egy megkülönböztetett jelzéssel ellátott kocsin a BLOKKOLÓ![]()
![]()
![]()
A végén kiállt a leállósávba és ott araszolt tovább
2012.07.13. 18:27
demetnor írta:
Na ez a pofátlanság, állami autón blokkoló!
2012.07.13. 19:17
simi64 írta:Amíg azokon van, addig nem fogják betiltani![]()
2012.07.14. 08:12
demetnor írta:lepke írta:Helo
200-tól nem tudott többet menni, egy negyedóráig csak toltam magam előtt, jobbról nem akartam megelőznimert az már elég necces lett volna
Hogyan lehetséges egy megkülönböztetett jelzéssel ellátott kocsin a BLOKKOLÓ![]()
![]()
![]()
2012.07.14. 10:36
lepke írta:demetnor írta:lepke írta:Helo
![]()
![]()
Helo
Milyen komoly Állami kocsi lehetettha nem bírt 200-as tempó fölé felmenni
Párszor nagyon a seggébe másztam hogy menjen már gyorsabban vagy húzódjon le a lassú oldalra, ekkor mindig bekapcsolta az elakadás jelzőt
2012.07.14. 12:10
Flashrider írta:bmw528mpower írta:Egy rosszul végződött előzés...
Uhh basz* megÉS itt ki lesz a hibás? Mondjuk ez a hülye csávó azt hitte,hogy ki előzz 2 autót.

2012.07.14. 12:16
kiara írta:Flashrider írta:bmw528mpower írta:Egy rosszul végződött előzés...
Uhh basz* megÉS itt ki lesz a hibás? Mondjuk ez a hülye csávó azt hitte,hogy ki előzz 2 autót.
Miért lenne hülye???????????????? Ilyen hozzászólásoktól elpukkan az agyam!
Vagy te meg sem nézted a videot???
Az a f@sz, aki mielőtt kimegy előzni NEM NÉZ A TÜKÖRBE!!!
A videoregisztrátoros emberke úgy látszik simán megúszta a borulást.
Gondolom odament a "kiugró" autóshoz és kinyomta a szemét, hogy többet ne tudjon kormányhoz ülni.
Egy ilyen szerencsétlen miatt, aki úgy kezd előzni, hogy előtte nem néz tükörbe lett totálkáros a Golfom.
És szerencséje volt, hogy egyedül voltam benne, mert lett volna ott a családom és ne adj' Isten történik velők valami, tuti, hogy a torkára nyomtam volna a kerékkulcsot!![]()
Jobbra melettem egy kamion volt, az IFA meg gondolt egyet és befordult balra. Még kereszteződés sem volt, csak úgy a mezőre. A fedélzeten 42 cigány munkással.
Ki kerültem volna jobbról, de amikor keresztbe volt előttem észrevett (oldalra nézett a barom) és "besatuzott". Ha ezt nem teszi, elsiklok mellette és max az árokban kötök ki, ha nem tudom visszahozni a padkáról. De így, hogy megállt, az aláfutásgátlója bejött a bal fényszórómon.
Szóval tisztelt Flashrider csak ennyit akartam a hozzászólásodhoz fűzni.
2012.07.14. 12:18
simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)

2012.07.14. 12:26
bmw520ds írta:Tisztelt Kiara!![]()
Ez a hozzászólás nem fedi a valóságot![]()
42 cigány munkás?![]()
![]()
![]()
Hol van ilyen![]()
![]()
![]()
2012.07.14. 12:46
simi64 írta:bmw520ds írta:Tisztelt Kiara!![]()
Ez a hozzászólás nem fedi a valóságot![]()
42 cigány munkás?![]()
![]()
![]()
Hol van ilyen![]()
![]()
![]()
Ezen én is elgondolkoztam![]()
Ellentmondás!!!
2012.07.14. 12:48
kiara írta:simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
Ezt a parasztot!!
Megérdemelné, hogy a kamionosok CB-n "lebeszélnék a dolgot és egy km kőnél leszorítanák a leállósávba. Slusszkulcs ódiból ki, be hajít a fűbe, a f@szkalap meg hadd sétáljon ha úgy is ráér.
Igaz, lehet, hogy előtte a kamionos ment ki előzni és ezért "büntette" az audi.
2012.07.14. 13:38
Gallaca írta:kiara írta:simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
Ezt a parasztot!!
Megérdemelné, hogy a kamionosok CB-n "lebeszélnék a dolgot és egy km kőnél leszorítanák a leállósávba. Slusszkulcs ódiból ki, be hajít a fűbe, a f@szkalap meg hadd sétáljon ha úgy is ráér.
Igaz, lehet, hogy előtte a kamionos ment ki előzni és ezért "büntette" az audi.
Ezért írtam, hogy megnéztem volna a video elejét is, amit a törvénytisztelő, és minden körülmények között szabálykövető kamionos valamiért levágott. Gondolom 1,5 km/ó sebességkülönbséggel 32 km-en keresztül előzött előtte egy másik kamiont, vagy ilyesmi, azért kapta a büntit. Szerintem senki nem jókedvéből áll neki emberkedni egy kamionnal. Bár a héten elégedett voltam velük, mert csak egy akart megölni pont úgy, ahogy Fazert letékázta a minap az egyik.