![]() |
2012.07.10. 22:43
2012.07.10. 22:47
LeviM5 írta:Mindennapos eset, hogy a megelőzendő nem néz a tükörbe, sem oldalra hogy van e valaki mögötte, vagy a holtterében. Kijön éled, duda, satufék, idegbaj... (Kezem a dudán, ha egyszerre több autót kell megelőzni.)
2012.07.10. 23:15
2012.07.11. 00:14
simi64 írta:Én csak azt nem értem, hogy' tudta beküldeni a buszt az erdőbe![]()
![]()
Ráadásul a busz tele volt emberekkel...
2012.07.11. 06:25
jlaci74 írta:Az USA rally mezőnyében én is dobogós lennék...![]()
Persze, jól csinálja amit csinál: a show-t .
A VB-n viszont egy Loeb-től kap a végére 10 percet.
Pl.: Rally New Zealand végeredmény
Ja, és idén az X-games-t is Loeb nyerte...
http://www.redbull.hu/cs/Satellite/hu_H ... 3229873790
2012.07.11. 10:52
2012.07.11. 11:18
simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
2012.07.11. 11:40
simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
2012.07.11. 11:52
bmw520ds írta:Végre egy igazán bunkó Audis!
2012.07.11. 14:55
bmw520ds írta:simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
Vajon miért csinálta az Audis ezt? Mert hogy nem csak úgy lelassított a csigatempóra szórakozni, az is biztos!
Kapott volna egy teli féket, a kamionost kihozzák hunyónak és baszhatja...Követési távolság be nem tartása, leálló sávon való haladás, stb...
Végre egy igazán bunkó Audis!
2012.07.11. 15:07
bmw520ds írta: Mert hogy nem csak úgy lelassított a csigatempóra szórakozni, az is biztos!
2012.07.11. 15:17
simi64 írta:bmw520ds írta: Mert hogy nem csak úgy lelassított a csigatempóra szórakozni, az is biztos!
Ez a végsebessége
2012.07.11. 17:59
party írta:bmw520ds írta:simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
Vajon miért csinálta az Audis ezt? Mert hogy nem csak úgy lelassított a csigatempóra szórakozni, az is biztos!
Kapott volna egy teli féket, a kamionost kihozzák hunyónak és baszhatja...Követési távolság be nem tartása, leálló sávon való haladás, stb...
Sajna hetente találkozunk kamionosok,ilyen"kedves,segítőkész, együttműködő" úrvezetőkkel,akik provokálnak...és fel lenne háborodva,ha letolnád!!!Bár talán,egy ilyen videó alapján fel lehetne jelenteni..?
2012.07.11. 20:30
bmw520ds írta:party írta:bmw520ds írta:simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
Sajna hetente találkozunk kamionosok,ilyen"kedves,segítőkész, együttműködő" úrvezetőkkel,akik provokálnak...és fel lenne háborodva,ha letolnád!!!Bár talán,egy ilyen videó alapján fel lehetne jelenteni..?
Azt nem tudom Druszám!
De ebben a videóban vét a kamion sofőrje is. Ráhúzni, letolni? Megér annyit?Ez a szituáció akkor az igazi, mikor konvojban mész, van CB és a kollégák segítségével kiviszitek a parkolóba! Még gyorsabb megoldás. Ablak le-videó kikapcs, M10-es anya beledob a hátsójába. Megállni nem lehet, bizonyíték nincs, mehet Isten hírével tova...
Azért az éremnek 2 oldala van, én szívesen megnézném a video elejét is, hogy ezt mi váltotta ki!
2012.07.11. 20:36
Gallaca írta:bmw520ds írta:party írta:bmw520ds írta:simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)
Azt nem tudom Druszám!
De ebben a videóban vét a kamion sofőrje is. Ráhúzni, letolni? Megér annyit?Ez a szituáció akkor az igazi, mikor konvojban mész, van CB és a kollégák segítségével kiviszitek a parkolóba! Még gyorsabb megoldás. Ablak le-videó kikapcs, M10-es anya beledob a hátsójába. Megállni nem lehet, bizonyíték nincs, mehet Isten hírével tova...
Ez gyönyörűAzért az éremnek 2 oldala van, én szívesen megnézném a video elejét is, hogy ezt mi váltotta ki!
2012.07.11. 21:02
bmw520ds írta:Gallaca írta:Ez gyönyörűAzért az éremnek 2 oldala van, én szívesen megnézném a video elejét is, hogy ezt mi váltotta ki!
Én is ezt írtam.
2012.07.11. 21:27
simi64 írta:bmw520ds írta:Gallaca írta:Ez gyönyörűAzért az éremnek 2 oldala van, én szívesen megnézném a video elejét is, hogy ezt mi váltotta ki!
Én is ezt írtam.
Köcsög![]()
...és ennyi
2012.07.12. 12:02
!
2012.07.12. 13:40
Debike írta:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
!
2012.07.12. 15:32
party írta:bmw520ds írta:simi64 írta:Ezért "is" utálom őket![]()
(már rég letoltam volna)