Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.12. 23:56

kbhont írta:
Anti520i írta:Holnap én is megnézem a másik kulcsot.Vagyis amit régebben használtam,mert egy ideje az újat használom.(elemes kulcs,nem az újabb,akksis)

Az elemnek nincs köze egyik típusú indításgátlóhoz sem! Az egy teljesen külön dolog a kulcsban!
Ha szét szeded, akkor a kulcs "toll" részénél, egy 2gyufafejnyi kis fekete téglatest!

Igen,ezt tudom én is,csak azért írtam,hogy nekem még a régebbi kulcs van.

2007.12.12. 23:57

kbhont írta:Naponta minimum 3 BMW-ből vesszük ki az aksit!
Még nem volt ilyen probléma!

Énis már töbször kivettem az aksit az autómból, de a kulcs mindig a zsebembe volt és nem a gyújtáskapcsolóban, ja és másik kulcsot hol lehet csináltatni hozzá, csak Bmw szervizben vagy máshol is, mivel Chipes a kulcs, vagy tévedek?

2007.12.13. 00:03

Induktív kapcsolat.Ez az indukció nem a kulcs elfordításakor keletkezik?Kulcs mozgásakor. :idea:

2007.12.13. 00:03

levibeka írta:

Énis már töbször kivettem az aksit az autómból, de a kulcs mindig a zsebembe volt és nem a gyújtáskapcsolóban, ja és másik kulcsot hol lehet csináltatni hozzá, csak Bmw szervizben vagy máshol is, mivel Chipes a kulcs, vagy tévedek?

Csak BMW márkakereskedésbe tudsz rendelni miután mindenféle papirokat bemutatál és az autó is otvan.

2007.12.13. 00:04

levibeka írta:

Másik kulcsot a BMW -től tudsz rendelni! Ha csak a ház van oda, akkor azt is tudnak külön, kb30eFt! A Chipet Te is át tudod rakni egyikből a másikba, de a távirányítot okosítani kell!
Célszerű azt is modikkal csinálni!

2007.12.13. 00:06

Anti520i írta:Induktív kapcsolat.Ez az indukció nem a kulcs elfordításakor keletkezik?Kulcs mozgásakor. :idea:

Ugyan azon az elven müködik mint amikor a kulcsot be lógatják egy kör alakú lukba és kiolvasák az alvázszámot meg az óra állást.

2007.12.13. 00:09

admin írta:
Anti520i írta:Induktív kapcsolat.Ez az indukció nem a kulcs elfordításakor keletkezik?Kulcs mozgásakor. :idea:

Ugyan azon az elven müködik mint amikor a kulcsot be lógatják egy kör alakú lukba és kiolvasák az alvázszámot meg az óra állást.

Nem feltétlen kell mozgatni, vagy hogy mozogjon! Csak legyen a közelében!

2007.12.13. 00:19

kbhont írta:
levibeka írta:

Másik kulcsot a BMW -től tudsz rendelni! Ha csak a ház van oda, akkor azt is tudnak külön, kb30eFt! A Chipet Te is át tudod rakni egyikből a másikba, de a távirányítot okosítani kell!

Azért kérdeztem ezt a kulcscsináltatást mert szarakodik a Chipes kulcsom mint irtam feljebb, szoval gondolom a kulcsban a Chip, én egy másik ÚJ Chipes kulcsra gondoltam hogy induljon az autó vele nem csak akkor ha elótte a másik kulcsal beinditom, nemajtónyitásra kell az van most is, távirányitóm meg nincs mivel nincs benne gyári riasztó, de pénteken már lessz benne másik a régi szar helyett

2007.12.13. 00:23

levibeka írta:
kbhont írta:
levibeka írta:

Azért kérdeztem ezt a kulcscsináltatást mert szarakodik a Chipes kulcsom mint irtam feljebb, szoval gondolom a kulcsban a Chip, én egy másik ÚJ Chipes kulcsra gondoltam hogy induljon az autó vele nem csak akkor ha elótte a másik kulcsal beinditom, nemajtónyitásra kell az van most is, távirányitóm meg nincs mivel nincs benne gyári riasztó, de pénteken már lessz benne másik a régi szar helyett

Modikkal megmondják, hogy mi a baj! Kulcs nem szokott szét menni! Ott szerintem inkább szoftver hiba lesz! Felül írják, és jó lesz!

2007.12.13. 00:44

kbhont írta:
levibeka írta:
kbhont írta:
levibeka írta:

Modikkal megmondják, hogy mi a baj! Kulcs nem szokott szét menni! Ott szerintem inkább szoftver hiba lesz! Felül írják, és jó lesz!

És ezt a Modikos dolgot hol és ki és mennyiért csinálják?

2007.12.14. 10:44

HIBA: kanyarodás közben erős búgó hang az első futómű felől, hidegen a hang még erőteljesebb.
MEGOLDÁS: szervo olajszint alacsony.

2007.12.14. 12:41

És ha álló helyben maxra kitekerve búg?

2007.12.14. 14:03

Stephanus_Rex írta:És ha álló helyben maxra kitekerve búg?

szerintem ez minden szervónál így van, és normális (végállásban elengedi a nyomást, vagy valami ilyesmi...). de a hozzáértők majd megmondják :wink:

2007.12.14. 20:58

levibeka írta:Most beszéltem egy haverommal és azt mondta hogy BMW-nél sosem szabad kivenni az aksit akkor ha benne van a kulcs a gyujtáskapcsolóba és utána kivenni a kulcsot belőle, ez IGAZ ?, ti hallotattok már erről ?, vajon nem lehet az hogy ezt eljátszotta az elözö tulaj a pótkulcsommal és most azért csinálja az eszét?

Hali!

Ezt szinte minden kocsira rámondják,hogy ha kiveszik az akksit akkor ne maradjom a gyújtáskapcsolóban a kúlcs!!! ennek egyszerű az oka némelyik riasztó illetve központizár az akksi visszahelyezésénél felélesedik illetve autómatikusan lezár... ezért célszerű inkább kivenni a kulcsot...:)

2007.12.15. 14:10

Hát nézd meg a szintet. Nekem most csumára kitekerve is silencium.

2007.12.15. 14:33

ViSoR írta:

Hát nézd meg a szintet. Nekem most csumára kitekerve is silencium.

Ha koppanásig fordítod és úgy tartod,akkor valamennyire hallatszik.
Gondolom attól függ,hogy melyik szervórendszer mennyire kopott.
De több 5-ösnél láttam már,hogy a szervóolaj tartály alján lévő bilincsnél
szivárog az olaj.

2007.12.17. 00:31

NR1
Valaki vett már észre olyan problémát, hogy befagy az ablak? Úgy értem, hogy odafagy, és nem lehet lehúzni. Nem régen mostam az autót, és ma pedig nem tudtam leengedni az ablakot míg be nem melegedett a szalon. Eddig még nem volt ilyen.

NR2
A hűtővizem 96 fokra van beállva a BC szerint. Nem sok az?

2007.12.17. 08:24

Átveszek tőled 10fokot 5000Ftért. Amúgy az csodálatos. De akár 105fok is lehet egyébként, mert túlnyomásos rendszer.

2007.12.17. 13:14

Stephanus_Rex írta:NR1
Valaki vett már észre olyan problémát, hogy befagy az ablak? Úgy értem, hogy odafagy, és nem lehet lehúzni. Nem régen mostam az autót, és ma pedig nem tudtam leengedni az ablakot míg be nem melegedett a szalon. Eddig még nem volt ilyen.

NR2
A hűtővizem 96 fokra van beállva a BC szerint. Nem sok az?

Hello!

Nálam is 96 fok körül szokott lenni.94-98 között változik.
Kb. 1 hónapja cseréltem a hűtőfolyadékot.Előtte is ennyi volt,meg most is.

2007.12.17. 14:40

Stephanus_Rex írta:NR1

nekem annyira befagyott a hétvégén, hogy már leolvadás után sem lehetett leengedni az ablakot. a szakértő szerint valami bovden szétugrott... :cry:
Hozzászólás küldése

VigLink badge