![]() |
2011.08.22. 12:43
Illes írta:Üdv Urak!
Hétvégén végre sikerült polírgép végre kapni a kocsimat, nem lett rossz
A Festo 3M párosítás, végére pedig a BMW wax magáért beszél.
XenonBalázs barátomnak üzenem, köszönöm a tippet és a segítőkészséget, de szerencsére nem volt szükség a kétezres nedves papírra, sikerült a lakk ködöt eltüntetni5000-es durvázás, 16000-es hologramm, majd wax zárásnak.
2011.08.23. 17:48
2011.08.23. 18:17
danielbeath írta:üdv.
Infot szeretnék kapni h mivel élénkíthetném fel a kocsim színét e39 gyári fényezésű fekete kocsiról lenne szó. itt moat azt értem h milyen "szerrel" polírozzam fel???? ti mit ajánlnátok??? sima wax v mi mert abból is van 1000 fajta, mi adná vissza azt a szép ragyogó színét
2011.08.23. 19:23
MChris írta:
Xenon-t
2011.08.23. 20:10
Imco írta:MChris írta:
Xenon-t
![]()
2011.08.23. 20:48
danielbeath írta:Imco írta:MChris írta:
Xenon-t
![]()
Persze majd el megyek több 100km-t egy polírozásért
2011.08.23. 21:09
danielbeath írta:Imco írta:MChris írta:
Xenon-t
![]()
Persze majd el megyek több 100km-t egy polírozásért
2011.08.24. 08:47
danielbeath írta:üdv.
Infot szeretnék kapni h mivel élénkíthetném fel a kocsim színét e39 gyári fényezésű fekete kocsiról lenne szó. itt moat azt értem h milyen "szerrel" polírozzam fel???? ti mit ajánlnátok??? sima wax v mi mert abból is van 1000 fajta, mi adná vissza azt a szép ragyogó színét
2011.08.24. 09:34
ruckroland írta:XenonBalazs írta:danielbeath írta:üdv.
Kézi wax, de az nem tartós ( 2-3 mosás ) Vagy gépi wax gépi pasztával. ( Paszta 3M vagy Farecla )
Ha mindent megveszel akkor elég sokba jössz ki sajnos. De a gépi a tartós.
Ha még is a kézinél döntesz, akkor Turtle Wax kék flakonos.
Danielbeath! Szerintem felesleges polírgépet és waxot venni + otthon tökölni vele... Én inkább a Csabacenter parkolóházába vinném Frankóékhoz. (+36 66/524 666) vagy a Király autókozmetikába a Luther utcán (06 30/ 412-7922)
2011.08.24. 15:12
danielbeath írta:ruckroland írta:XenonBalazs írta:danielbeath írta:üdv.
Kézi wax, de az nem tartós ( 2-3 mosás ) Vagy gépi wax gépi pasztával. ( Paszta 3M vagy Farecla )
Ha mindent megveszel akkor elég sokba jössz ki sajnos. De a gépi a tartós.
Ha még is a kézinél döntesz, akkor Turtle Wax kék flakonos.
Danielbeath! Szerintem felesleges polírgépet és waxot venni + otthon tökölni vele... Én inkább a Csabacenter parkolóházába vinném Frankóékhoz. (+36 66/524 666) vagy a Király autókozmetikába a Luther utcán (06 30/ 412-7922)
Köszönöm szépen az infót és az elérhetőséget is....
2011.08.27. 11:06
2011.08.27. 13:55
XenonBalazs írta:Megjött az új Mafra árlista! ( Sok dolog olcsóbb lett, sok drágább és vannak új dolgok is ) Délután felteszem azokat, amik mást is érdekelhetnek, és ami érkezett.
2011.08.27. 14:16
2011.08.27. 14:24
XenonBalazs írta:Új árak, amik olcsóbbak lettek.
Műanyag ápoló : 4.000,- 0,5L
Bőr ápoló : 5.600,- 0,5L
Felni tisztító : 1.500,- 0,5L
Gumi ápoló : 2.010,- 0,5L
Gumi ápoló brutál tartós : 4.100,- 0,5L
A viasz és a többiek maradtak a régi áron ( euró és mennyiség függő )
2011.09.02. 19:36
2011.09.02. 20:15
MPowerPH írta:Hali!
Gondoltam rákérdezek, hátha tudtok javasolni valamit, gumiabroncsokkal kapcsolatos a kérdésem. A frissen vett, 2,5 hónapos Continental abroncsok oldalfala elég csúnyán fest. Semmi köze a feketéhez, olyan kicsit barnás-sárgás beütésű. Az autó mindig garázsban áll, amikor nincs használva. Próbáltam a Prevent gumiápoló boxot, de nem jött be. Csak annyit akarok, hogy szép fekete legyen, de ne fényes, csak az a rendes gumi színű. Elég rondán mutat a felnin így... Ha tudtok valami kezelési módszert, akkor azt megköszönöm.(olyat, ami eső álló, mert ezt a hvalamit egyből lemosta)
2011.09.02. 21:21
Gondoltam rákérdezek, hátha tudtok javasolni valamit, gumiabroncsokkal kapcsolatos a kérdésem. A frissen vett, 2,5 hónapos Continental abroncsok oldalfala elég csúnyán fest. Semmi köze a feketéhez, olyan kicsit barnás-sárgás beütésű. Az autó mindig garázsban áll, amikor nincs használva. Próbáltam a Prevent gumiápoló boxot, de nem jött be. Csak annyit akarok, hogy szép fekete legyen, de ne fényes, csak az a rendes gumi színű. Elég rondán mutat a felnin így... Ha tudtok valami kezelési módszert, akkor azt megköszönöm.(olyat, ami eső álló, mert ezt a valamit egyből lemosta)
2011.09.03. 00:36
Gondoltam rákérdezek, hátha tudtok javasolni valamit, gumiabroncsokkal kapcsolatos a kérdésem. A frissen vett, 2,5 hónapos Continental abroncsok oldalfala elég csúnyán fest. Semmi köze a feketéhez, olyan kicsit barnás-sárgás beütésű. Az autó mindig garázsban áll, amikor nincs használva. Próbáltam a Prevent gumiápoló boxot, de nem jött be. Csak annyit akarok, hogy szép fekete legyen, de ne fényes, csak az a rendes gumi színű. Elég rondán mutat a felnin így... Ha tudtok valami kezelési módszert, akkor azt megköszönöm.(olyat, ami eső álló, mert ezt a valamit egyből lemosta)
2011.09.03. 18:13
XenonBalazs írta:MPowerPH írta:Hali!
A Mafra-nak van új szere ( Én teszteltem és jó.. víz nem mossa le ) Viszont a gumi csillog tőle. De előtte le kell mosni a gumit, megoldjuk, ha kell.
2011.09.03. 18:49
szekeres írta:XenonBalazs írta:MPowerPH írta:Hali!
A Mafra-nak van új szere ( Én teszteltem és jó.. víz nem mossa le ) Viszont a gumi csillog tőle. De előtte le kell mosni a gumit, megoldjuk, ha kell.
Azért nyomatom azt ami nekem van, mert azt NEM kell előtte mosni!