![]() |
2011.08.16. 15:50
XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen. ( pl: Muha Atti )
2011.08.16. 21:18
muhaati írta:XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen. ( pl: Muha Atti )
Balázs!
Kocsimosás miatt, bizonyosan nem foglak felhívni, ezt már megtanultam édesapámtól 40 évvel ezelőtt.
A tőled "beszerzett" anyagok miatt hívhatlak, például hogy mennyi a higítási ráta a tömény anyaghoz. ( Legfeljebb együtt kitaláljuk )![]()
( A gumiápoló egyenlőre nagyon jól viselkedik, most mostam kocsit, meg se reccent a cuccal kezelt felület! )
2011.08.16. 21:43
kiara írta:Köszönjük Balázs, hogy megszervezted a talit! Szuper volt!![]()
Én először találkoztam veletek - akik ott voltatok - személyesen és nagyon frankó embereket ismertem meg! Ennek bizonyítéka, hogy elköszöntünk egymástól ...és még három óra múlva is ott beszélgettünk a Magic Burger mellett!( Petinek és Lillának külön köszönet a fantasztikus ízekért ) A végén tényleg a sokadik elbúcsuzás után váltunk el.
2011.08.16. 22:17
XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen.
2011.08.16. 22:20
simi64 írta:XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen.
Kedves Balu![]()
A lehajtható napellenzőim olyannyira dzsuvásak, hogy immáron 2 heti vixolás után sem akarják a gyári színüket mutatni.
Próbálkoztam már mindennel.
A legutolsó és legdurvább a Metro ARO-s zsíroldója volt, ami még a kezemről is lehozza az ujjlenyomatokat, de az sem használ. Tisztább már jóval, de nem az igazi.
Mindenkié ilyen ocsmány![]()
Még van egy utolsó gondolatom, (átfestem bőrfestékkel, vagy csere).
Vagy van más megoldás?
2011.08.16. 22:33
admin írta:Ne bagóz a kocsiba!
2011.08.16. 22:45
2011.08.16. 22:56
Labi írta:simi64 írta:admin írta:Ne bagóz a kocsiba!
Micsodaa?!
Ez 11 év koszos digó kezek mocska![]()
Tehát akkor ne dohányozz és moss kezet mielőtt baszkurálnád a napellenződ!![]()
2011.08.17. 06:52
Labi írta:
Tehát akkor ne dohányozz és moss kezet mielőtt baszkurálnád a napellenződ!![]()
2011.08.17. 23:44
2011.08.18. 22:45
kiara írta:Voltam ma Balunál, hát ez a gyerek igazán érti a dolgát!!! Wakszolás után csillog az autó, mint Salamon király t.ke! De amit a motorommal tett... mélyen meghajlok előtte! Olyan tiszta lett a motortér, hogy legszívesebben lekaptam volna a motorháztetőt és nélküle mentem volna tovább.Persze azt, hogy mivel csinálja csak nagyvonalakban árulja el. Mondtam is neki, hogy olyan, mint az örmény fűszerárusok. Nekik a pultjukon felirat nélküli üvegekben van 20-25 féle fűszer és pl. a saslikhoz való pác fűszert az asztal alatt keverik ki ezekből. A saslik fantasztikus, de a recept titok marad. Na valami ilyesmi van a mi Balázsunkkal is.
Persze vettem tőle "fűszert" a kasznira és a műszerfalra is. ( és ha csodát teszel az üléseimmel, akkor majd bőrápoló is kell).
Zolinak (kz540i) külön köszönet a ködlámpákért.
2011.08.18. 23:13
lepke írta:kiara írta:Voltam ma Balunál, hát ez a gyerek igazán érti a dolgát!!! Wakszolás után csillog az autó, mint Salamon király t.ke! De amit a motorommal tett... mélyen meghajlok előtte! Olyan tiszta lett a motortér, hogy legszívesebben lekaptam volna a motorháztetőt és nélküle mentem volna tovább.Persze azt, hogy mivel csinálja csak nagyvonalakban árulja el. Mondtam is neki, hogy olyan, mint az örmény fűszerárusok. Nekik a pultjukon felirat nélküli üvegekben van 20-25 féle fűszer és pl. a saslikhoz való pác fűszert az asztal alatt keverik ki ezekből. A saslik fantasztikus, de a recept titok marad. Na valami ilyesmi van a mi Balázsunkkal is.
Persze vettem tőle "fűszert" a kasznira és a műszerfalra is. ( és ha csodát teszel az üléseimmel, akkor majd bőrápoló is kell).
Helo
A ((( kötelezőt ))) vitted a Balázsnak![]()
2011.08.19. 09:15
kiara írta:lepke írta:kiara írta:Voltam ma Balunál, hát ez a gyerek igazán érti a dolgát!!! Wakszolás után csillog az autó, mint Salamon király t.ke! De amit a motorommal tett... mélyen meghajlok előtte! Olyan tiszta lett a motortér, hogy legszívesebben lekaptam volna a motorháztetőt és nélküle mentem volna tovább.Persze azt, hogy mivel csinálja csak nagyvonalakban árulja el. Mondtam is neki, hogy olyan, mint az örmény fűszerárusok. Nekik a pultjukon felirat nélküli üvegekben van 20-25 féle fűszer és pl. a saslikhoz való pác fűszert az asztal alatt keverik ki ezekből. A saslik fantasztikus, de a recept titok marad. Na valami ilyesmi van a mi Balázsunkkal is.
Helo
Hali!
Naná! Anélkül szerintem be sem enged!![]()
2011.08.19. 13:05
XenonBalazs írta:kiara írta:lepke írta:kiara írta:Voltam ma Balunál, hát ez a gyerek igazán érti a dolgát!!! Wakszolás után csillog az autó, mint Salamon király t.ke! De amit a motorommal tett... mélyen meghajlok előtte! Olyan tiszta lett a motortér, hogy legszívesebben lekaptam volna a motorháztetőt és nélküle mentem volna tovább.Persze azt, hogy mivel csinálja csak nagyvonalakban árulja el. Mondtam is neki, hogy olyan, mint az örmény fűszerárusok. Nekik a pultjukon felirat nélküli üvegekben van 20-25 féle fűszer és pl. a saslikhoz való pác fűszert az asztal alatt keverik ki ezekből. A saslik fantasztikus, de a recept titok marad. Na valami ilyesmi van a mi Balázsunkkal is.
Helo
Hali!
Naná! Anélkül szerintem be sem enged!![]()
Hozott bizony, csak hamar elfogyott a porszívózásnál
2011.08.19. 13:30
Gabesz72 írta:Mi az a "kötelező"?![]()
2011.08.19. 13:44
Jerry írta:Gabesz72 írta:Mi az a "kötelező"?![]()
Gabesz, Gabesz...![]()
2011.08.19. 14:59
Gabesz72 írta:Jerry írta:Gabesz72 írta:Mi az a "kötelező"?![]()
Gabesz, Gabesz...![]()
Na tessék, mindig tanul az ember![]()
Köszi az infót!
2011.08.19. 17:27
XenonBalazs írta:Gabesz72 írta:Jerry írta:Gabesz72 írta:Mi az a "kötelező"?![]()
Gabesz, Gabesz...![]()
Köszi az infót!
Húha úgy látom mindenkinek ragyogni fog az autója
2011.08.20. 08:45
Imco írta:XenonBalazs írta:Gabesz72 írta:Jerry írta:Gabesz72 írta:Mi az a "kötelező"?![]()
Gabesz, Gabesz...![]()
Köszi az infót!
Húha úgy látom mindenkinek ragyogni fog az autója
Kívülről....
2011.08.22. 12:34