Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2011.08.16. 15:50

XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen. ( pl: Muha Atti )

Balázs!

Kocsimosás miatt, bizonyosan nem foglak felhívni, ezt már megtanultam édesapámtól 40 évvel ezelőtt.

A tőled "beszerzett" anyagok miatt hívhatlak, például hogy mennyi a higítási ráta a tömény anyaghoz. ( Legfeljebb együtt kitaláljuk ) :lol:

( A gumiápoló egyenlőre nagyon jól viselkedik, most mostam kocsit, meg se reccent a cuccal kezelt felület! )

2011.08.16. 21:18

muhaati írta:
XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen. ( pl: Muha Atti )

Balázs!

Kocsimosás miatt, bizonyosan nem foglak felhívni, ezt már megtanultam édesapámtól 40 évvel ezelőtt.

A tőled "beszerzett" anyagok miatt hívhatlak, például hogy mennyi a higítási ráta a tömény anyaghoz. ( Legfeljebb együtt kitaláljuk ) :lol:

( A gumiápoló egyenlőre nagyon jól viselkedik, most mostam kocsit, meg se reccent a cuccal kezelt felület! )

Bizony az jó cucc, és ahogy mondtad esett az eső este és most már az 5. esőn van túl a cucc 8) És csillognak villognak a gumijaim ( mind a 16 8) 8O :lol: )

2011.08.16. 21:43

kiara írta:Köszönjük Balázs, hogy megszervezted a talit! Szuper volt! :franko:
Én először találkoztam veletek - akik ott voltatok - személyesen és nagyon frankó embereket ismertem meg! Ennek bizonyítéka, hogy elköszöntünk egymástól ...és még három óra múlva is ott beszélgettünk a Magic Burger mellett!( Petinek és Lillának külön köszönet a fantasztikus ízekért ) A végén tényleg a sokadik elbúcsuzás után váltunk el.

Helo
A képek alapján ...Ezt valóban jól megszervezte a Balázs :taps:

Nem vagyok egy seggny@ló :wink: csak gratulálni tudok neki

2011.08.16. 22:17

XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen.

Kedves Balu :!:

A lehajtható napellenzőim olyannyira dzsuvásak, hogy immáron 2 heti vixolás után sem akarják a gyári színüket mutatni.
Próbálkoztam már mindennel.
A legutolsó és legdurvább a Metro ARO-s zsíroldója volt, ami még a kezemről is lehozza az ujjlenyomatokat, de az sem használ. Tisztább már jóval, de nem az igazi.
Mindenkié ilyen ocsmány :?:
Még van egy utolsó gondolatom, (átfestem bőrfestékkel, vagy csere).
Vagy van más megoldás?

2011.08.16. 22:20

simi64 írta:
XenonBalazs írta:
És mindenkinek szeretném mondani, ha bár mi autómosós kérdése van, hogy hogyan és miként csinálja, és mihez mi a megfelelő, akkor bátran hívjon és kérdezzen.

Kedves Balu :!:

A lehajtható napellenzőim olyannyira dzsuvásak, hogy immáron 2 heti vixolás után sem akarják a gyári színüket mutatni.
Próbálkoztam már mindennel.
A legutolsó és legdurvább a Metro ARO-s zsíroldója volt, ami még a kezemről is lehozza az ujjlenyomatokat, de az sem használ. Tisztább már jóval, de nem az igazi.
Mindenkié ilyen ocsmány :?:
Még van egy utolsó gondolatom, (átfestem bőrfestékkel, vagy csere).
Vagy van más megoldás?

Ne bagóz a kocsiba!

2011.08.16. 22:33

admin írta:Ne bagóz a kocsiba!

Micsodaa?!

Ez 11 év koszos digó kezek mocska :!:
:lol:

2011.08.16. 22:45

simi64 írta:

Micsodaa?!

Tehát akkor ne dohányozz és moss kezet mielőtt baszkurálnád a napellenződ! :lol: :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2011.08.16. 22:56

Labi írta:
simi64 írta:

Micsodaa?!

Tehát akkor ne dohányozz és moss kezet mielőtt baszkurálnád a napellenződ! :lol: :lol:

Gyere már Balu!!!

(csak ne hogy azt mondd, hogy sörrel... Arra képtelen volnék! Útközben is nyalogatnám)

2011.08.17. 06:52

Labi írta:

:franko: :taps: :hehe

2011.08.17. 23:44

Voltam ma Balunál, hát ez a gyerek igazán érti a dolgát!!! Wakszolás után csillog az autó, mint Salamon király t.ke! De amit a motorommal tett... mélyen meghajlok előtte! Olyan tiszta lett a motortér, hogy legszívesebben lekaptam volna a motorháztetőt és nélküle mentem volna tovább. :D Persze azt, hogy mivel csinálja csak nagyvonalakban árulja el. Mondtam is neki, hogy olyan, mint az örmény fűszerárusok. Nekik a pultjukon felirat nélküli üvegekben van 20-25 féle fűszer és pl. a saslikhoz való pác fűszert az asztal alatt keverik ki ezekből. A saslik fantasztikus, de a recept titok marad. Na valami ilyesmi van a mi Balázsunkkal is. :D Persze vettem tőle "fűszert" a kasznira és a műszerfalra is. ( és ha csodát teszel az üléseimmel, akkor majd bőrápoló is kell).
Zolinak (kz540i) külön köszönet a ködlámpákért.

2011.08.18. 22:45

kiara írta:Voltam ma Balunál, hát ez a gyerek igazán érti a dolgát!!! Wakszolás után csillog az autó, mint Salamon király t.ke! De amit a motorommal tett... mélyen meghajlok előtte! Olyan tiszta lett a motortér, hogy legszívesebben lekaptam volna a motorháztetőt és nélküle mentem volna tovább. :D Persze azt, hogy mivel csinálja csak nagyvonalakban árulja el. Mondtam is neki, hogy olyan, mint az örmény fűszerárusok. Nekik a pultjukon felirat nélküli üvegekben van 20-25 féle fűszer és pl. a saslikhoz való pác fűszert az asztal alatt keverik ki ezekből. A saslik fantasztikus, de a recept titok marad. Na valami ilyesmi van a mi Balázsunkkal is. :D Persze vettem tőle "fűszert" a kasznira és a műszerfalra is. ( és ha csodát teszel az üléseimmel, akkor majd bőrápoló is kell).

Helo
A ((( kötelezőt ))) vitted a Balázsnak :?: :?:

2011.08.18. 23:13

lepke írta:
kiara írta:Voltam ma Balunál, hát ez a gyerek igazán érti a dolgát!!! Wakszolás után csillog az autó, mint Salamon király t.ke! De amit a motorommal tett... mélyen meghajlok előtte! Olyan tiszta lett a motortér, hogy legszívesebben lekaptam volna a motorháztetőt és nélküle mentem volna tovább. :D Persze azt, hogy mivel csinálja csak nagyvonalakban árulja el. Mondtam is neki, hogy olyan, mint az örmény fűszerárusok. Nekik a pultjukon felirat nélküli üvegekben van 20-25 féle fűszer és pl. a saslikhoz való pác fűszert az asztal alatt keverik ki ezekből. A saslik fantasztikus, de a recept titok marad. Na valami ilyesmi van a mi Balázsunkkal is. :D Persze vettem tőle "fűszert" a kasznira és a műszerfalra is. ( és ha csodát teszel az üléseimmel, akkor majd bőrápoló is kell).

Helo

Hali!
Naná! Anélkül szerintem be sem enged! :D :D

2011.08.19. 09:15

kiara írta:
lepke írta:

Helo

Hali!

Hozott bizony, csak hamar elfogyott a porszívózásnál :lol:

2011.08.19. 13:05

XenonBalazs írta:
kiara írta:
lepke írta:

Helo

Hali!

Hozott bizony, csak hamar elfogyott a porszívózásnál :lol:

Mi az a "kötelező"? :roll:
Csak mert én nem vittem semmit, de ennek ellenére is segítőkész volt a Balázs :)
Jó lenne tudni, hogy legközelebb ne menjek üres kézzel 8) :wink:

2011.08.19. 13:30

Gabesz72 írta:Mi az a "kötelező"? :roll:

Gabesz, Gabesz... :nono:
Kép

2011.08.19. 13:44

Jerry írta:

Kép

Na tessék, mindig tanul az ember :D
Köszi az infót! :wink:

2011.08.19. 14:59

Gabesz72 írta:
Jerry írta:

Kép

Húha úgy látom mindenkinek ragyogni fog az autója :lol:

2011.08.19. 17:27

XenonBalazs írta:
Gabesz72 írta:
Jerry írta:

Kép

Kívülről.... :lol:

2011.08.20. 08:45

Imco írta:
XenonBalazs írta:
Gabesz72 írta:
Jerry írta:

Kép

Kívülről.... :lol:

Az én monitoromon nagyon kicsinek látszik ez az üveg, :lol: ettől nagyobbat szeret a Balázs és az sem baj ha egy ládával visztek neki.
Mire elfogy a sör,biztosak lehettek benne kívül belül ragyogni fog az autótok,meg a Bali szeme is. :lol:

2011.08.22. 12:34

Üdv Urak!

Hétvégén végre sikerült polírgép végre kapni a kocsimat, nem lett rossz :-)
A Festo 3M párosítás, végére pedig a BMW wax magáért beszél.
XenonBalázs barátomnak üzenem, köszönöm a tippet és a segítőkészséget, de szerencsére nem volt szükség a kétezres nedves papírra, sikerült a lakk ködöt eltüntetni :-) 5000-es durvázás, 16000-es hologramm, majd wax zárásnak.
Kép
Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge