Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.20. 23:02

dcs73 írta:Sziasztok kollégák !! Gondom a következö , szeretném a navi monitort kicsit kivilágosittani szóval a kontraszton állítani , belépek a setbe, nyomvatartom a menü gombot, bejön a szervizmenü, bordmonitort kiválasztom és utána adja fel a lehetöséget a kontraszt állítására 0 áll és lehet menni + ill - ban ,namost én beállítom a nekem megfelelöt szépen ahogy kell kilépekbelöle ,idáig oké demikor megállítom és megint elinditom akkor nemugyvan ahogy hagytam ,visszaáll 0 ra mártnemtartja meg a beállítottat :?: :?: :?: mértáll vissza alapra :?: :?: Légyszi ha valakiben buzog a tudás osszameg velem :D :drive

Milyen navi egységed van (Mk2, Mk3, Mk4)?

2008.02.20. 23:46

NaviProfi írta:
dcs73 írta:Sziasztok kollégák !! Gondom a következö , szeretném a navi monitort kicsit kivilágosittani szóval a kontraszton állítani , belépek a setbe, nyomvatartom a menü gombot, bejön a szervizmenü, bordmonitort kiválasztom és utána adja fel a lehetöséget a kontraszt állítására 0 áll és lehet menni + ill - ban ,namost én beállítom a nekem megfelelöt szépen ahogy kell kilépekbelöle ,idáig oké demikor megállítom és megint elinditom akkor nemugyvan ahogy hagytam ,visszaáll 0 ra mártnemtartja meg a beállítottat :?: :?: :?: mértáll vissza alapra :?: :?: Légyszi ha valakiben buzog a tudás osszameg velem :D :drive

MK3 van neki!

2008.02.21. 09:52

admin írta:
NaviProfi írta:

MK3 van neki!

Igen bocs az lemarat MK3

:kösz admin !

2008.02.21. 11:00

dcs73 írta:
admin írta:
NaviProfi írta:

MK3 van neki!

Igen bocs az lemarat MK3

:kösz admin !

Szívesen megnézem, hogy mi lehet a probléma. Csörögj rám és megbeszéljük, hol-mikor(?) .
T-mobil-212-négy111

2008.02.21. 20:49

Sziasztok!

Engem az erdelene hogy hogyan tudnam a nagy boardot DVD-lejatszoval összehozni? Tud Tv-t is a motyo, de csak par csatorna jön be rajta es az sem mindig tiszta. Ja es jo lenne ha menet közben is nezhetö lenne mert hosszabb utak soran nem jön rosszul. Persze csak az utasoknak :) Egyszer beneztem a kesztyütarto ala, es sajan eleg barkacs dolgot lattam ott :( Van ott egy takaro elem, amiröl nem tudnam elkepzelni hogy gyari, nem is illeszkedik rendesen. Leszedtem es talatam ott egy kis fekete dobozt, amiben "összefutnak" a kabelek. Tv, telefon, stb... namost a telefon kebele is megvan, kb 10cm hosszu es ott egyszerüen el van vagva. Meg rosszabb minösegü uton valami femesen csörög ott a kesztyütarto környeken. Nem tudom mi törtenhetett szegeny autoval korabban :(

2008.02.22. 15:38

Junge írta:Sziasztok!

Engem az erdelene hogy hogyan tudnam a nagy boardot DVD-lejatszoval összehozni? Tud Tv-t is a motyo, de csak par csatorna jön be rajta es az sem mindig tiszta. Ja es jo lenne ha menet közben is nezhetö lenne mert hosszabb utak soran nem jön rosszul. Persze csak az utasoknak :) Egyszer beneztem a kesztyütarto ala, es sajan eleg barkacs dolgot lattam ott :( Van ott egy takaro elem, amiröl nem tudnam elkepzelni hogy gyari, nem is illeszkedik rendesen. Leszedtem es talatam ott egy kis fekete dobozt, amiben "összefutnak" a kabelek. Tv, telefon, stb... namost a telefon kebele is megvan, kb 10cm hosszu es ott egyszerüen el van vagva. Meg rosszabb minösegü uton valami femesen csörög ott a kesztyütarto környeken. Nem tudom mi törtenhetett szegeny autoval korabban :(

Szia Junge!
Ha visszaolvasol megtalálod a kérdésedre a választ... :)
Egyébként mivel van TV-modulod így csak simán az aux bemenetre kell kötni a dvd-t. Annyi pluszköltséggel számoljál hogy ha a kesztyűtartó környékére akarod tenni a lejátszót akkor spéci kábel kell mert a bmw-kben és mercikben hajlamos összeszedni háttérzajokat a sima kábel ez plusz 10000.- . jó adásért érdemes néha autostore-t használni. menetközbeni feloldásért keresd Bömbölőt - www.mobilgumi.hu -

2008.02.24. 19:42

Köszönöm!

2008.02.25. 00:03

Nagyon szívesen.
Amúgy ha kell, van egy profi automultimedias ismeretségem. Profi a srác és nagyon ért a BMW-s rendszerhez. Ha érdekel írj Pü-t.

2008.03.01. 13:49

Mindenképp élek majd a lehetöséggel :franko:

2008.03.04. 16:00

Sziasztok,

nem tud valaki forrást Horvátország, ill. Ny-Europa térképszoftverhez (nagy navi)

előre is kössz

2008.03.04. 18:52

Üdv. Mindenkinek!
Ha van gyárilag bemenet a tv modulon azt hol keressem?Vagy hol kellene lennie?
Köszi előre is a választ.

2008.03.04. 21:08

great35 írta:Üdv. Mindenkinek!
Ha van gyárilag bemenet a tv modulon azt hol keressem?Vagy hol kellene lennie?
Köszi előre is a választ.

http://bmw.e39.hu/avbemenet.htm

2008.03.04. 21:10

Rinker írta:Sziasztok,

nem tud valaki forrást Horvátország, ill. Ny-Europa térképszoftverhez (nagy navi)

előre is kössz

Vissza olvasol kb két oldalt és megtalálod a nyugat europát!

2008.03.04. 23:01

admin írta:
Rinker írta:Sziasztok,

előre is kössz

Vissza olvasol kb két oldalt és megtalálod a nyugat europát!

Köszi....

2008.03.04. 23:02

Köszönöm!

2008.03.05. 09:49

Köszönöm . Ezt a megoldást már láttam, azt hittem van gyárilag is vmilyen megoldás .
De azért köszi!

2008.03.05. 20:31

great35 írta:Köszönöm . Ezt a megoldást már láttam, azt hittem van gyárilag is vmilyen megoldás .
De azért köszi!

Van gyári megoldás is multimédia interfész kb 100ezer Ft.

2008.03.05. 21:16

admin írta:
great35 írta:Köszönöm . Ezt a megoldást már láttam, azt hittem van gyárilag is vmilyen megoldás .
De azért köszi!

Itt a "GYÁRI" megoldás kb.8e forintért:

http://cgi.ebay.de/AV-Video-Audio-Bild- ... dZViewItem
LEJÁRATI IDŐ: 06.03.08 19:32:27

LEJÁRATI IDŐ: 08.03.08 21:22:17

Nagyon egyszerű csak be kell kötni és működik is.

Én ezt szoktam venni, idáig nem volt vele gond.

2008.03.05. 21:35

NaviProfi írta:
admin írta:
De azért köszi!

Itt a "GYÁRI" megoldás kb.8e forintért:

LEJÁRATI IDŐ: 06.03.08 19:32:27

LEJÁRATI IDŐ: 08.03.08 21:22:17

Nagyon egyszerű csak be kell kötni és működik is.

Én ezt szoktam venni, idáig nem volt vele gond.

Ez ugyan az a felálás mint ez http://bmw.e39.hu/avbemenet.htm csak gyárilag előszerelt csati :lol:
Annyival tud többet hogy ezen be van kötve a tolató kamera bemenet is.

apró, de bosszantó hiba

2008.03.07. 22:45

Sziasztok Guruk!

Időnként kék szín nélkül kell élveznem a kijelzőmet az autóban, időnként pedig normálisan jelenik meg minden.
Néha menet közben visszajön, de van úgy hogy csak pár nap múlva. Egyre sűrűbben megy el sajnos.
MK3-as a navi, 16:9-es kijelzővel.

Esetleg magának a kijelzőnek a szalagkábele kezdi megadni magát vagy a videomodul körül lehet vmi kontakthiba?
(vagy egyszerűen hülyeséget kérdezek?) :)

Hátha vmelyikőtök találkozott efféle hibával, hisz ha jól gondolom van közöttünk olyan akinek a kezei között már pár db ilyen eszköz átment.

Segítségeteket, ötleteiteket előre is köszönöm!

ToM5
Hozzászólás küldése

VigLink badge