![]() |
2010.01.07. 09:41
2010.01.07. 09:50
Labi írta:tényleg csak egy kérdés: mi lesz ha nyersz? ...komolyan
2010.01.07. 09:58
2010.01.07. 10:05
Labi írta:értem, de a kérdésem az lenne, hogy akit perelsz, az mit fog csinálni? Ő fizeti majd a felújítást? ...be kell rajta hajtani az árat, vagy visszaadja a pénzt?
2010.01.07. 10:07
2010.01.07. 13:15
bmw750i írta:Labi írta:értem, de a kérdésem az lenne, hogy akit perelsz, az mit fog csinálni? Ő fizeti majd a felújítást? ...be kell rajta hajtani az árat, vagy visszaadja a pénzt?
Aham, értem már a kérdést, ő ajánlotta, hogy most rendesen kijavítanak mindent, még a szar elektronikákat is, ami nem is az ő hibájuk, szó szerint ezt mondta. Gondolhatjátok, hogy mégegyszer nem áll ott az autóm ilyeneknél, még össze is törték a ködlámpámat, meg az első lökös alját.
Mi most már olyan 1,8-1,9millióra pereljük. + bíróság, + én ügyvédi és egyéb költségem.
Az ügyvédem azt mondta, hogy olyan már nincs, hogy leírat mindent a nevéről, ahogyan be lett perelve, akkor ami a nevén volt, mikor a per kezdődött, ha eladta vagy átíratta, a bíróság azt visszaszerzi, pontos szakszöveget erre nem tudom, de vagy kifizeti vagy behajtják rajta, ez a lényeg.
2010.01.07. 13:52
kovessyroli írta:bmw750i írta:Labi írta:értem, de a kérdésem az lenne, hogy akit perelsz, az mit fog csinálni? Ő fizeti majd a felújítást? ...be kell rajta hajtani az árat, vagy visszaadja a pénzt?
Aham, értem már a kérdést, ő ajánlotta, hogy most rendesen kijavítanak mindent, még a szar elektronikákat is, ami nem is az ő hibájuk, szó szerint ezt mondta. Gondolhatjátok, hogy mégegyszer nem áll ott az autóm ilyeneknél, még össze is törték a ködlámpámat, meg az első lökös alját.
Mi most már olyan 1,8-1,9millióra pereljük. + bíróság, + én ügyvédi és egyéb költségem.
Az ügyvédem azt mondta, hogy olyan már nincs, hogy leírat mindent a nevéről, ahogyan be lett perelve, akkor ami a nevén volt, mikor a per kezdődött, ha eladta vagy átíratta, a bíróság azt visszaszerzi, pontos szakszöveget erre nem tudom, de vagy kifizeti vagy behajtják rajta, ez a lényeg.
a lényege tényleg ez, csak egy kicsit bonyolultabb.
ha most elkezd mindent másnak a nevére átiratni, akkor ezek elméletileg a fedezetelvonó szerződések.
a fedezetelvonó szerződés semmis, de a semmisségét csak bíróság állapíthatja meg, azaz ha sikertelen lenne a végrehajtási eljárás, akkor erre külön pert kell indítanod. (plusz 1-2 év)
én a helyedben már most beszereznék a fasziról pár adatot, pl. gépkocsik-ról, de bemennék a lakóhelye szerinti földhivatalba is kicsit körülnézni.
az sem mindegy, hogy egyéni vállalkozóként, bt-ként vagy kft-ként működik.
ha bt-ként, akkor állítsátok perbe II.r. alperesként a bt beltagot is.
ha megengedsz ennyi kiegészítést
2010.01.07. 18:22
kovessyroli írta:bmw750i írta:Labi írta:értem, de a kérdésem az lenne, hogy akit perelsz, az mit fog csinálni? Ő fizeti majd a felújítást? ...be kell rajta hajtani az árat, vagy visszaadja a pénzt?
a lényege tényleg ez, csak egy kicsit bonyolultabb.
ha most elkezd mindent másnak a nevére átiratni, akkor ezek elméletileg a fedezetelvonó szerződések.
a fedezetelvonó szerződés semmis, de a semmisségét csak bíróság állapíthatja meg, azaz ha sikertelen lenne a végrehajtási eljárás, akkor erre külön pert kell indítanod. (plusz 1-2 év)
én a helyedben már most beszereznék a fasziról pár adatot, pl. gépkocsik-ról, de bemennék a lakóhelye szerinti földhivatalba is kicsit körülnézni.
az sem mindegy, hogy egyéni vállalkozóként, bt-ként vagy kft-ként működik.
ha bt-ként, akkor állítsátok perbe II.r. alperesként a bt beltagot is.
ha megengedsz ennyi kiegészítést
2010.01.07. 18:30
2010.01.07. 18:41
bmw750i írta:Labi írta:tényleg csak egy kérdés: mi lesz ha nyersz? ...komolyan
Ha az autó sorsára érted, valószínűleg megmarad. Most cserélem a nagyobbik traktoromat ki és az elég sok pénzt felemészt, sőt még hitel is lesz bőven a nyakamba.
Úgyhogy ez marad, mert az M5-re így nem fogja futni, meg az pénzt nem tud keresni.
2000 eurós full generált fogom választani a váltó felújításban, ez a legvalószínűbb, nekem nem is kell kimenni, kiküldik az én váltómat és már küldik is vissza a full felújítottat.
Ha marad egy kis pénzem, abból még pár apróbb karosszéria hibályát kijavíttatom.
Ha még mindig marad, akkor kicsit tuningolunk itt-ott.
Egy idegesít benne, hogy a vízcsövet már szétlökött egy párat, pedig a termosztát biztos, hogy jó, mert azt már én cseréltettem.
2010.01.07. 19:17
LeviM5 írta:
Szerintem is tartsd meg, egyedi és szép a verda! Főleg a vadiúj váltóval majd!![]()
Mondjuk az ciki, ha nincs vagyona, meg semmilye a Kft.nek, de majd kideríted...
Még a végén kiderül, hogy az anyósa nevén vállalkozik
2010.01.07. 19:28
jackson írta:LeviM5 írta:
Szerintem is tartsd meg, egyedi és szép a verda! Főleg a vadiúj váltóval majd!![]()
Ha az anyósát ki rakod az utcára szerintem az elég nagy büntetés lessz amit kap az anyóstól.
Jackson, aki anyós lakása esetén nem aggódna ennyire
2010.01.07. 20:35
LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:
Ha az anyósát ki rakod az utcára szerintem az elég nagy büntetés lessz amit kap az anyóstól.
Jackson, aki anyós lakása esetén nem aggódna ennyire
Anyósnak papíron semmi, a faszinak meg mindene megvanÍgy nem aggódik...Ugye szegény csak alkalmazott.
Ha gáz van, max az anyóst foglalják le!
Van jópár építőipari cég, mikor szerződést kötsz velük csak pislogsz!
Aki az egész céget irányítja, meg geciskedik, nem is ő az aláíró, akkor hogyvan ez???? Szabó Piroska, ja kössz... Szabó Piroskát perelheted, papíron nulla vagyonnal, évekig, vagy addig te is tönkremész. Így megy ez Jakókám, sajnos.
2010.01.12. 22:02
2010.01.12. 22:49
2010.01.13. 21:39
jackson írta:Üdv touring: még jó így marad pénz a diseles nyűgök javítására![]()
Már csak a Lacikának kéne elmesélnie a Papp Tamás-os sztoriját. Mert hanyatt vágtam magam amikor mesélte és utánna is csak azt emlegettem miért nem én miért nem nekem volt ilyen mákom.
Jackson, aki nem kapott engedélyt a történet elmesélésére de könyörgött trafipaxos Lacinak írja meg
2010.01.21. 10:12
2010.01.21. 10:56
bmw750i írta:Jackson, ment pü!
Remélem ma személyesen is megismerkedünk és akkor kitárgyaljuk az aut.váltó titkait!
2010.01.22. 11:44
jackson írta:bmw750i írta:Jackson, ment pü!
Remélem ma személyesen is megismerkedünk és akkor kitárgyaljuk az aut.váltó titkait!
Kapható vagyok egy váltós csevejre![]()
Jackson, a dumás
2010.02.09. 22:28