![]() |
2011.07.18. 17:48
Üdvözletem!
Miután egy "griffmadár" megtisztelt a múltkor voltam Balázsnál, hogy tüntesse el a nyomait. Gyönyörű lett, de nem is ezért írok ismét.
Hogy lássam a különbséget letörölte az általa istenített wax-al a szélvédőmet. Néhány esős nap után kijelenthetem, hogy tényleg fantasztikus. Hihetetlen hatással van a száradásra, sőt még a törlésre is. Pillanatok alatt, folt mentesen száradt. A már viseltes ablaktörlő lapát is olyan csendes lett, hogy nem hittem a fülemnek.
Sajnos mostanra kopott le, de az biztos, hogy rá fogok szokni, mert tényleg szuper a cucc. És ezt mint elégedett felhasználó mondom.
Azt még nem tudom, hogy a kaszninál milyen hasonló áldásos hatásai lehetnek, de a fent leírtak már biztos.
2011.07.18. 17:56
Illes írta:Üdvözletem!
Miután egy "griffmadár" megtisztelt a múltkor voltam Balázsnál, hogy tüntesse el a nyomait. Gyönyörű lett, de nem is ezért írok ismét.
Hogy lássam a különbséget letörölte az általa istenített wax-al a szélvédőmet. Néhány esős nap után kijelenthetem, hogy tényleg fantasztikus. Hihetetlen hatással van a száradásra, sőt még a törlésre is. Pillanatok alatt, folt mentesen száradt. A már viseltes ablaktörlő lapát is olyan csendes lett, hogy nem hittem a fülemnek.
Sajnos mostanra kopott le, de az biztos, hogy rá fogok szokni, mert tényleg szuper a cucc. És ezt mint elégedett felhasználó mondom.
Azt még nem tudom, hogy a kaszninál milyen hasonló áldásos hatásai lehetnek, de a fent leírtak már biztos.
Lehetne esetleg ennek a szuper szélvédő waxnak a nevét megtudni?
2011.07.18. 20:23
tibi666 írta:Hello!
Az autópályán felkenődött bogarakat, és nyomaikat hogy lehet a legegyszerűbben eltüntetni?
Ma lemostam az autót, de akárhogy sikáltam, az orrán maradt jópár bogár, és bogárnyom.
2011.07.18. 20:25
jlaci74 írta:tibi666 írta:Hello!
Az autópályán felkenődött bogarakat, és nyomaikat hogy lehet a legegyszerűbben eltüntetni?
Ma lemostam az autót, de akárhogy sikáltam, az orrán maradt jópár bogár, és bogárnyom.
rovaroldó + spéci szivacs Katt !
2011.07.18. 20:27
szekeres írta:jlaci74 írta:tibi666 írta:Hello!
Németországban a kutakon olyan a vödörbe a cucc, nem mint itthon, hogy lejön.. nem hittem el, de levitte simán...
2011.07.18. 20:29
jlaci74 írta:szekeres írta:jlaci74 írta:tibi666 írta:Hello!
Németországban a kutakon olyan a vödörbe a cucc, nem mint itthon, hogy lejön.. nem hittem el, de levitte simán...
Azt mondjál, hogy ott bogár sincs....
2011.07.18. 23:39
szekeres írta:Van, csak megfelelő szögben érkeznek
2011.07.20. 18:50
tibi666 írta:Hello!
2011.07.20. 18:58
LeviM5 írta:Illes írta:Üdvözletem!
Lehetne esetleg ennek a szuper szélvédő waxnak a nevét megtudni?
Titkos. Balázs keveri.Kereskedelmi forgalomban nem kapható.
2011.07.20. 19:43
XenonBalazs írta:A Titkos de az se titkos a kárpittisztító![]()
Amit a szélvédődre kentem, az Nano viasz, olcsóbb, mint a nano megoldás sokkal, és csak pár nappal bír kevesebbet.
Mafra Nano viasz. ( Bacseknek és LeviM5-nek és PMiki-nek és sok embernek bejött. )
Ha kell szólj, még kb van 1 liter max, mert távozásom előtt még Apa8 is beugrott és vitt mindent, mint a bank![]()
Én nem használok ablaktörlőt sosem, és ezt nehezen hiszik el, de mint látod működik.
A kasznin ugyan ilyen védő hatása van.
2011.07.22. 18:52
2011.07.22. 20:17
adam001 írta:üdv hozzáértők! ma kaptam egy ismerösömtöl ezt a képen látható "valamit" használt valaki már ilyet? jó ez valamire vagy kuka? 2 hete volt full polírozás az autón nem akarom elbaszni semmivel
2011.07.22. 20:27
XenonBalazs írta:adam001 írta:üdv hozzáértők! ma kaptam egy ismerösömtöl ezt a képen látható "valamit" használt valaki már ilyet? jó ez valamire vagy kuka? 2 hete volt full polírozás az autón nem akarom elbaszni semmivel
Nem baszod el fújd rá nyugodtan. ( szarrá hígított viasz ) Csak szép lehet tőle. Ennél még a Turtle wax Wax it wet is sokkal jobb, de ez se rosz. Öblítés után permetezd be, és töröld szárazra a kocsit.
2011.08.01. 15:14
2011.08.01. 15:24
afcajax írta:A motortérben milyen olyan részek vannak az elektronikaikon túl amik nem nagyon sztik a vizet, tehát mondjuk nem rozsdaállóak. A pillanatnyi szépségért nem tudom h megéri e kockáztatni azzal h ugyan a megfelelő helyekre, de belerobbanok egy magasnyomásúval és kicsit lecsapatom, elsősorban a motorblokk környékén.
2011.08.01. 18:22
barbrady írta:afcajax írta:A motortérben milyen olyan részek vannak az elektronikaikon túl amik nem nagyon sztik a vizet, tehát mondjuk nem rozsdaállóak. A pillanatnyi szépségért nem tudom h megéri e kockáztatni azzal h ugyan a megfelelő helyekre, de belerobbanok egy magasnyomásúval és kicsit lecsapatom, elsősorban a motorblokk környékén.
Azzal hogy évente lemosod a motort nem fogsz tönkretenni semmit, annál többször meg felesleges (szerintem).
2011.08.01. 19:43
XenonBalazs írta:barbrady írta:afcajax írta:A motortérben milyen olyan részek vannak az elektronikaikon túl amik nem nagyon sztik a vizet, tehát mondjuk nem rozsdaállóak. A pillanatnyi szépségért nem tudom h megéri e kockáztatni azzal h ugyan a megfelelő helyekre, de belerobbanok egy magasnyomásúval és kicsit lecsapatom, elsősorban a motorblokk környékén.
Azzal hogy évente lemosod a motort nem fogsz tönkretenni semmit, annál többször meg felesleges (szerintem).
Én 2 hetenként mosom a motort úgy, hogy a műanyag fedelét is leveszem és 8 percig lövöm 4-5cm-ről és semmi baja.
Volt nálam egy Range Rover BMW diesel blokkja volt ( régi 2.5 ) És az nem nagyon bírta ( motorkontroll és leállt mindig, majd letiltottam és megjavult )
Új motorok bírják nyugodtan mosd.
2011.08.01. 21:04
2011.08.01. 22:00
afcajax írta:XenonBalazs írta:barbrady írta:afcajax írta:A motortérben milyen olyan részek vannak az elektronikaikon túl amik nem nagyon sztik a vizet, tehát mondjuk nem rozsdaállóak. A pillanatnyi szépségért nem tudom h megéri e kockáztatni azzal h ugyan a megfelelő helyekre, de belerobbanok egy magasnyomásúval és kicsit lecsapatom, elsősorban a motorblokk környékén.
Én 2 hetenként mosom a motort úgy, hogy a műanyag fedelét is leveszem és 8 percig lövöm 4-5cm-ről és semmi baja.
Volt nálam egy Range Rover BMW diesel blokkja volt ( régi 2.5 ) És az nem nagyon bírta ( motorkontroll és leállt mindig, majd letiltottam és megjavult )
Új motorok bírják nyugodtan mosd.
Az enyém újnak számít?Mondjuk a lámpákat el akarnám kerülni és tényleg csak a motorfedőt meg környékét lövetném le.
2011.08.01. 22:04
afcajax írta:Ugyan még ráér a téma csak most jutott eszembe és gondoltam megkérdem, hogy ti télen abban a szaros-sós latyakban mit tesztek az alváz védelmében?Van vmi speckó cucc erre a célra vagy csak simán alvázmosás amilyen sűrűn csak lehet?Biztos van vmi anyag amit ősz végén fel lehet keni az aljára és egyfajta védelmet biztosít legalábbis egy ideig.