![]() |
2011.03.18. 15:21
Jerry írta:Arnee21 írta:tiszteletem!urak ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... ta-4586970
Nem hiszem, hogy ha 13-án nem ismerte senki, akkor most fogja. Bár lehet azóta volt valakinek szerencséje hozzá.
2011.03.18. 17:06
kzolee írta:Jerry írta:Arnee21 írta:tiszteletem!urak ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... ta-4586970
Nem hiszem, hogy ha 13-án nem ismerte senki, akkor most fogja. Bár lehet azóta volt valakinek szerencséje hozzá.
Kívül M-es optika, belül pocokülés...
2011.03.18. 18:00
rato44 írta:kzolee írta:Jerry írta:Arnee21 írta:tiszteletem!urak ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... ta-4586970
Igen én ismerem, sőt ültem is benne..
A srác aki árulja valóban BMW fanatikus és szereti a bömbiket.. nyomni is szereti neki rendesen........... de ezt kikövetkeztetheti bárki aki ránéz a kocsira. Szervizeléséről nem tudok semmit mondani, annyira nem ismerem. km. nyilvánvalóan több. Ha jól tudom chip is van a kocsiba + kipufogó rendszer, együtt kb. 50LE plusz, nagyon megy, de ezeket nem szereti az automata váltó, írja is h fel lett újítva. Annak is utána kell nézni.
Egyébként ha veszel 1.3ért egy gyári autót, ami megkímélt, ráköltesz 400 000 ft-ot ugyanígy meg tudod csinálni mint ezt.
De mutatós a kocsi valóban.
Át kell vizsgálni alaposan, diag stb.
2011.03.18. 18:02
Arnee21 írta:rato44 írta:kzolee írta:Jerry írta:Arnee21 írta:tiszteletem!urak ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... ta-4586970
A srác aki árulja valóban BMW fanatikus és szereti a bömbiket.. nyomni is szereti neki rendesen........... de ezt kikövetkeztetheti bárki aki ránéz a kocsira. Szervizeléséről nem tudok semmit mondani, annyira nem ismerem. km. nyilvánvalóan több. Ha jól tudom chip is van a kocsiba + kipufogó rendszer, együtt kb. 50LE plusz, nagyon megy, de ezeket nem szereti az automata váltó, írja is h fel lett újítva. Annak is utána kell nézni.
Egyébként ha veszel 1.3ért egy gyári autót, ami megkímélt, ráköltesz 400 000 ft-ot ugyanígy meg tudod csinálni mint ezt.
na mégis csak írt valaki jerzy...
köszi rato.marad ez is mellék vágányon.
2011.03.18. 18:04
szekeres írta:Arnee21 írta:na mind1:)rato44 írta:kzolee írta:Jerry írta:Arnee21 írta:tiszteletem!urak ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... ta-4586970
ja tudom,csak az flegma hozzászólása annyira nem jött be.valamit muszáj volt![]()
na mégis csak írt valaki jerzy...
hé ez nem a való világ
2011.03.18. 18:05
cantor írta:Napokban tették fel. Vélemény?
Nincs valaki a közelből?
2011.03.18. 19:55
PeeT írta:cantor írta:Napokban tették fel. Vélemény?
Nincs valaki a közelből?
Én is szemezek ezzel a vassal. Képek alapján eléggé egyben van a gép. Viszont nem tudom mikor tudok eljutni megnézni... Valaki eljönne velem pestről hozzáértő?
2011.03.19. 10:32
cantor írta:PeeT írta:cantor írta:Napokban tették fel. Vélemény?
Nincs valaki a közelből?
Én is szemezek ezzel a vassal. Képek alapján eléggé egyben van a gép. Viszont nem tudom mikor tudok eljutni megnézni... Valaki eljönne velem pestről hozzáértő?
Hello!
Nekem Jackson felajánlotta, hogy eljön velem megszakérteni. Szerintem veled is elmenne, de ugye minek kétszer.
2011.03.19. 17:18
PeeT írta:cantor írta:PeeT írta:cantor írta:Napokban tették fel. Vélemény?
Nincs valaki a közelből?
Hello!
Nekem Jackson felajánlotta, hogy eljön velem megszakérteni. Szerintem veled is elmenne, de ugye minek kétszer.
Ti beszéltetek meg konkrét időpontot? Kétszer tényleg felesleges lenne megnézni
2011.03.19. 18:21
Arnee21 írta:na mégis csak írt valaki jerzy...
2011.03.20. 11:23
lepke írta:PeeT írta:cantor írta:PeeT írta:cantor írta:Napokban tették fel. Vélemény?
Nincs valaki a közelből?
Hello!
Helo
Csak azt nem értem![]()
miért szőnyeg nélkül használták a kocsit
Teljesen ki van kopva a belső kárpit
2011.03.20. 14:54
cantor írta:lepke írta:PeeT írta:cantor írta:PeeT írta:cantor írta:Napokban tették fel. Vélemény?
Nincs valaki a közelből?
Hello!
Helo
Csak azt nem értem![]()
miért szőnyeg nélkül használták a kocsit
Teljesen ki van kopva a belső kárpit
Ha minden igaz akkor a héten elmegyünk megnézni, de ez még Jacksontól is függ.
Én sem értem miért kellett ilyen filléres, buta hibából ilyen nagy hibát csinálni :S. Kárpit javítás kb mennyiből oldható meg? Amiről én hallottam az nem éppen olcsó mulatság.
2011.03.22. 10:40
2011.03.22. 11:36
PeeT írta:Továbbra sem tettem le a vásárlásról, és találtam egy ilyet...
Luxury
Vélemény?? Az ára nem rossz... de tuti van benne valami buktató amiért ilyen olcsó...
2011.03.22. 12:10
Luxury
Vélemény?? Az ára nem rossz... de tuti van benne valami buktató amiért ilyen olcsó...
2011.03.22. 12:32
kovessyroli írta:PeeT írta:Továbbra sem tettem le a vásárlásról, és találtam egy ilyet...
Luxury
Ha megveszed, és nem tetszik benne az a világos fabetét - pontosan nem tudom mi a neve, de asszem juharfa utánzat - akkor arra szívesen vevő lennék, vagy cserélek is sötét fabetétre, az jobban illene ebbe a barna belsőbe![]()
2011.03.22. 14:05
szekeres írta:kovessyroli írta:PeeT írta:Továbbra sem tettem le a vásárlásról, és találtam egy ilyet...
Luxury
Ha megveszed, és nem tetszik benne az a világos fabetét - pontosan nem tudom mi a neve, de asszem juharfa utánzat - akkor arra szívesen vevő lennék, vagy cserélek is sötét fabetétre, az jobban illene ebbe a barna belsőbe![]()
eNgem pedig a fejtámlás monitorok + a lejátszó érdekelne
![]()
ha már itt tartunk!
2011.03.22. 14:25
Luxury
2011.03.22. 15:30
mate írta:PeeT írta:Továbbra sem tettem le a vásárlásról, és találtam egy ilyet...
Luxury
Talán annyi a buktató, hogy az autó Németországban van és német rendszáma van (szélvédő aljában Feinstaub-Plaketten ) az autó benzines : fordulatszámmérő : 6.000 - nél kezdődik a piros (pörgős egy 30d lehet) és gyári benzines kipufogó vége van.
Más baj amúgy nincs vele, jól néz ki csak valótlan a hirdetés.
De ha gondoljátok nézzétek meg az eredetit :
mobile.de
2011.03.22. 17:25
Rjani530d írta:mate írta:PeeT írta:Továbbra sem tettem le a vásárlásról, és találtam egy ilyet...
Luxury
Talán annyi a buktató, hogy az autó Németországban van és német rendszáma van (szélvédő aljában Feinstaub-Plaketten ) az autó benzines : fordulatszámmérő : 6.000 - nél kezdődik a piros (pörgős egy 30d lehet) és gyári benzines kipufogó vége van.
Más baj amúgy nincs vele, jól néz ki csak valótlan a hirdetés.
De ha gondoljátok nézzétek meg az eredetit :
mobile.de
Akkor ez megint az utalj ennyit előre ide-oda kategória.
2001/5 hóban már nem volt 184 Le-s motor.