![]() |
2011.02.21. 15:12
cantor írta:charlie01 írta:Hogy néz ki ez az oldal?
Gondoltam, hogy hasonló hozzászólásokat fog kiváltani.![]()
Hogy kell sorszámhoz linket rendelni? Sajnos nem tudom, ezért ,,sikerült,, így.
Megértést kérek.
Üdv.
2011.02.21. 18:07
cantor írta:charlie01 írta:Hogy néz ki ez az oldal?
Megértést kérek.
Üdv.
2011.02.21. 18:55
kzolee írta:cantor írta:charlie01 írta:Hogy néz ki ez az oldal?
Megértést kérek.
Üdv.
Itt le van írva:
--- Segítség kezdőknek ---
És a saját hozzászólásodat ki is tudod javítani, akkor helyreáll a rend.
2011.02.21. 20:13
ptom írta:Rendesen szétqrtátok az oldalt.
2011.02.21. 20:27
zsolty-j írta:ptom írta:Rendesen szétqrtátok az oldalt.
Ezt a szét ku..st kikre érted?
2011.02.21. 20:35
Rjani530d írta:zsolty-j írta:ptom írta:Rendesen szétqrtátok az oldalt.
Ezt a szét ku..st kikre érted?
Azóta már átszerkesztették. Te már az átszerkesztettet látod! Tényleg elég furcsa volt délelőtt.
2011.02.21. 21:17
cantor írta:
Köszi és mégegyszer elnézést.
Mission accomplished!
Várom az érdemleges infokat a látottakról.
ÜDV!
2011.02.21. 21:55
2011.02.21. 22:38
jlaci74 írta:Hi !
Egy tapasztalt kolléga feltehetné a megfelelő helyre a hirdetésemet, mert én háromszor próbáltam, eredmény nélkül.
Igaz, hogy a Német szebb, jobb, olcsóbb, de hátha...![]()
Köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... v_-4534068
2011.02.22. 10:07
kzolee írta:cantor írta:
Mission accomplished!
ÜDV!
Szerintem a 8000 eurósokba simán be lehet rakni 1000 euró alatt a sportkormányt, és még marad felnire is pénzed. Ami szimpatikus, hogy ezek között a 240 ezres futás alatt alig van elkopva, kiülve a bőr, míg a hazai kínálatban ennyi kilóméterrel hirdetve már szine foszlik a belső
2011.02.24. 18:22
cantor írta:kzolee írta:cantor írta:
Mission accomplished!
ÜDV!
Szerintem a 8000 eurósokba simán be lehet rakni 1000 euró alatt a sportkormányt, és még marad felnire is pénzed. Ami szimpatikus, hogy ezek között a 240 ezres futás alatt alig van elkopva, kiülve a bőr, míg a hazai kínálatban ennyi kilóméterrel hirdetve már szine foszlik a belső
ÜDV!
Ez tényleg érdekes.Biztos ott puhább anyagból készülnek a ruhák.
![]()
Én inkább az első csoportból választanék. Pl. az 1. autón minden megfelel nekem, úgy ahogy van, felni, belső, felszereltség.
Hosszútávra tervezem az e39 használatát, inkább legyen jobb minőségű, drágábbért. Bár az ár nem mindig a minőséget tükrözi.
Nem tudtok valakit, aki németből hoz be autókat? Vagy, aki segítene a nyelvi nehézségekben? :S
Köszi előre is.
Szép napot!
2011.02.24. 20:51
cantor írta:Senki semmit?
2011.02.24. 21:01
cantor írta:Senki semmit?
2011.02.24. 21:45
odus írta:cantor írta:Senki semmit?
Szia!
Én ismerek valakit, aki Németországból hoz be autókat. nem túl közeli ismerős,
de a gyerekeink egy óvodába jártak, így néha összejárunk. Ha gondolod, holnap
felhívom, hogy megy ez a dolog. Tipikus üzletember, de velem eddig mindig
segítőkész volt.
Üdv.
Odus
2011.02.24. 21:50
cantor írta:Köszi szépen. Ha megoldható megkérdezheted Te is, de én inkább olyanra bíznám, aki bmw buzi (ahogy Jerry klubtárs fogalmazott).
2011.02.24. 21:50
Jerry írta:cantor írta:Senki semmit?
Kollégám rendszeresen jár ki BMW-kért, ráadásul ő is BMW-buzi. Ha gondolod összehozlak vele, de korrekt ügyintézést várok el, nem akarok konfliktust vele a későbbiekben sem.
2011.02.24. 22:02
cantor írta:Jerry írta:cantor írta:Senki semmit?
Kollégám rendszeresen jár ki BMW-kért, ráadásul ő is BMW-buzi. Ha gondolod összehozlak vele, de korrekt ügyintézést várok el, nem akarok konfliktust vele a későbbiekben sem.
Köszi szépen. Én pont ilyen emberre gondoltam, akiről Te beszélsz.![]()
Hétköznap Győrben vagyok egyetemen, hétvégén pedig nem mindig tudom figyelni az itt történteket, de azért idelesek majd, hogy mit írsz.
Ő nincs fent itt? esetleg msn cím?
Bízhatsz bennem. Egyelőre kíváncsi vagyok mi ennek a pontos módja, mármint, hogy én is kimehetek vele, stb.
ÜDV!
2011.02.24. 22:20
Jerry írta:cantor írta:Jerry írta:cantor írta:Senki semmit?
Hétköznap Győrben vagyok egyetemen, hétvégén pedig nem mindig tudom figyelni az itt történteket, de azért idelesek majd, hogy mit írsz.
Bízhatsz bennem. Egyelőre kíváncsi vagyok mi ennek a pontos módja, mármint, hogy én is kimehetek vele, stb.
ÜDV!
Amikor én kerestem BMW-t akkor majdnem vele hoztunk egyet. De végül is 5-öst vettem Mo-on a 3-as helyett, amit kinéztünk.
Nagyjából úgy zajlik, hogy kinézel párat a mobile.de-n. Ő megszakérti a képek és a leírás alapján.
Ha sikerül olyat találni, ami mindkettőtök szerint elfogadható, akkor felhívja a hirdetőt és kikérdezi (szerencsére beszél németül).
Ha a hirdető is megbízhatónak tűnik (nem egy füstösképű török), akkor megbeszél vele egy időpontot és kirepül a kocsiért. Ilyenkor természetesen, saját költségeden vele mehetsz.
Ha kint is minden rendben a kocsival, akkor megveszitek. Olyat szeret venni, amiben kevés kilóméter van és nyoma sincs tuningnak, króm flinc-flancnak. Ő a saját e46-osát 40 000 Km-rel vette. Mázlista!
Aztán ha megvan a verda, akkor intézi rá a biztosítást meg a többi marhaságot, ami kell ahhoz, hogy haza tudjátok hozni lábon.
Ha már itthon van, akkor is tud segíteni a papírokkal, regadóval stb. Mondjuk ő is majd egy évig E-s rendszámmal járt, élvezve annak minden előnyét!
Nagyjából ennyi.
2011.02.25. 08:07
cantor írta:Jerry írta:cantor írta:Jerry írta:cantor írta:Senki semmit?
ÜDV!
Amikor én kerestem BMW-t akkor majdnem vele hoztunk egyet. De végül is 5-öst vettem Mo-on a 3-as helyett, amit kinéztünk.
Nagyjából úgy zajlik, hogy kinézel párat a mobile.de-n. Ő megszakérti a képek és a leírás alapján.
Ha sikerül olyat találni, ami mindkettőtök szerint elfogadható, akkor felhívja a hirdetőt és kikérdezi (szerencsére beszél németül).
Ha a hirdető is megbízhatónak tűnik (nem egy füstösképű török), akkor megbeszél vele egy időpontot és kirepül a kocsiért. Ilyenkor természetesen, saját költségeden vele mehetsz.
Ha kint is minden rendben a kocsival, akkor megveszitek. Olyat szeret venni, amiben kevés kilóméter van és nyoma sincs tuningnak, króm flinc-flancnak. Ő a saját e46-osát 40 000 Km-rel vette. Mázlista!
Aztán ha megvan a verda, akkor intézi rá a biztosítást meg a többi marhaságot, ami kell ahhoz, hogy haza tudjátok hozni lábon.
Ha már itthon van, akkor is tud segíteni a papírokkal, regadóval stb. Mondjuk ő is majd egy évig E-s rendszámmal járt, élvezve annak minden előnyét!
Nagyjából ennyi.
Ez jól hangzik. Már csak a ,,tiszteletdíjat,, kell megbeszélnem vele.Előző oldalon ott van, hogy melyikeket néztem ki, a sorrend számít
. De majd akkor pontosan megmondom neki én is. Szóval akkor akár behozza egyedül is? Amire ő rámondja, hogy jó, akkor az tuti jó, ezek szerint. Mondjuk nálam biztos jobban ért a BMW-ekhez, bár azért jobb lenne látni vétel előtt. Én Szlovákiában fogom forgalomba helyezni, szal lehet egyből ,,rendes,, rendszámon, de ezt már intézem én.
Köszi az infokat.
2011.02.25. 09:16
szekeres írta:cantor írta:Jerry írta:cantor írta:Jerry írta:cantor írta:Senki semmit?
ÜDV!
Nagyjából ennyi.
Ez jól hangzik. Már csak a ,,tiszteletdíjat,, kell megbeszélnem vele.Előző oldalon ott van, hogy melyikeket néztem ki, a sorrend számít
. De majd akkor pontosan megmondom neki én is. Szóval akkor akár behozza egyedül is? Amire ő rámondja, hogy jó, akkor az tuti jó, ezek szerint. Mondjuk nálam biztos jobban ért a BMW-ekhez, bár azért jobb lenne látni vétel előtt. Én Szlovákiában fogom forgalomba helyezni, szal lehet egyből ,,rendes,, rendszámon, de ezt már intézem én.
Köszi az infokat.
Akkor minek a vásárláshoz fizetned egy embert?
Felhivod, kimész és hazahozod.
???