Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2011.06.16. 19:47

orvil írta:hi,

par honapja "lekezeltem" bort ezzel a szerrel:

"Turtle wax leather cleaner and conditioner"

Nem volt egy nagy otlet, mar belatom, all-in-one cucc, lof@szt nem er...

Kicsit olvasgattam, kivancsi lennek ehhez a kombohoz mit szolnak a tapasztalt borosok:

Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo

Allitolag szalonauto bor illat lesz a vegeredmeny. Van meg BMW tisztito hab is, nem tunik tul megyozonek egy gagyi spraydobozban.

Otlet, velemeny, tapasztalat? Kremszinu a bor a gepben.

BMW-s cuccokat mindenki dícsérte eddig.
Én a Labi féle babaolajra ill. kézkrémre esküszöm. Van valahol topicja, levan írva, gyógyszertárban kapható.
Illetve szintentartáshoz multiknál kapható bőrápoló kendőt használok, heti 2x.

2011.06.16. 20:10

Én a BMW-s cuccokat használom, de ki fogom próbálni a Balázs féle Mafrát, a fekete bőrön nem nagyon látszik, mennyit tisztít a hab.

A kezelés után valóban új bőrbelső illata van. Addig élvezem, míg el nem viszem a gyerekeket óvodába, utána már úgyis mindegy :D

2011.06.16. 20:12

kzolee írta:Én a BMW-s cuccokat használom, de ki fogom próbálni a Balázs féle Mafrát, a fekete bőrön nem nagyon látszik, mennyit tisztít a hab.

A kezelés után valóban új bőrbelső illata van. Addig élvezem, míg el nem viszem a gyerekeket óvodába, utána már úgyis mindegy :D

A Mafra nagyon jó, nekem is maradt még a tavaly őszi Balázsnál tett látogatásom után.

2011.06.17. 10:30

Kicsit olvasgattam, kivancsi lennek ehhez a kombohoz mit szolnak a tapasztalt borosok:

Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo

Allitolag szalonauto bor illat lesz a vegeredmeny. Van meg BMW tisztito hab is, nem tunik tul megyozonek egy gagyi spraydobozban.

Én a Mafrára esküszöm. Teszteltem bevált. ( nem olcsó de csúcs a szer )

Tegnap csináltam egy vaj bőr toyotát és az autó repper se hitte el, hogy milyen lett.

2011.06.17. 11:13

XenonBalazs írta:

Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo

Tegnap csináltam egy vaj bőr toyotát és az autó repper se hitte el, hogy milyen lett.

mafra mi? tisztito, kondicionalo? kellene a full neve, hogy ra tudjak keresni neten, ha tenyleg eskusztok ra kiprobalon ...
(ahogy neztem a bmw-s kondicionalo 20font ~ 6ezer a gliptone meg 10font ~ 3ezer, szal nem veszelyesek ...)
ha tudnal dobni egy linket boldog lennek, koszi :wink:

2011.06.17. 23:58

orvil írta:
XenonBalazs írta:

Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo

mafra mi? tisztito, kondicionalo? kellene a full neve, hogy ra tudjak keresni neten, ha tenyleg eskusztok ra kiprobalon ...
(ahogy neztem a bmw-s kondicionalo 20font ~ 6ezer a gliptone meg 10font ~ 3ezer, szal nem veszelyesek ...)
ha tudnal dobni egy linket boldog lennek, koszi :wink:

Tisztító és fertőtlenítő

2011.06.18. 00:07

Jó hírek: Sokan kértek ezt - azt, és nem tudtam időpontot mondani, hogy mikor jön.
Hétfőn jön a Mafra szállítmány: bőr tisztító, bőrápoló, gumi ápoló, műszerfal - műanyag ápoló, bogároldó, viasz.
Hétfő tuti, mert ködbért fizetnek, ha nem érnek ide 8)
Írjatok, hogy kinek mi kell, mert már elfelejtettem :?

2011.06.18. 21:01

XenonBalazs írta:Írjatok, hogy kinek mi kell, mert már elfelejtettem :?

Nekem egy bögyös, feketehajú, 18 éves, perverz kislányt ígértél, de nem tudom, hogy jön ez most a tisztítószerekhez... :roll:

2011.06.19. 14:18

Jerry írta:

Nekem egy bögyös, feketehajú, 18 éves, perverz kislányt ígértél, de nem tudom, hogy jön ez most a tisztítószerekhez... :roll:

Akkor ezt is teljesítem ( kicsit off bocsi )
Kép

2011.06.19. 14:22

XenonBalazs írta:
Jerry írta:

Akkor ezt is teljesítem ( kicsit off bocsi )
Kép

! MChris írta:
Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál :!:

2011.06.19. 22:09

MChris írta:Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál :!:

Én kérek elnézést!
Szegény Balu provokáció áldozata lett!
Kép

És akkor lássuk a mai takarítás végeredményét:
Kép

2011.06.19. 23:47

Jerry írta:
MChris írta:Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál :!:

Én kérek elnézést!

Kép

Chris!
Jogos. ( remélem a lányra gondoltál )

Jerry!
Kösz hogy megvédtél!

Akkor takarítás témára visszatérve:
Amik eddig voltak nekem azok csak olasz Mafra cuccok, és meg vagyok elégedve vele, de most érkezett még külső műanyag ápoló, és egy rakás szar. ( első eső lemossa, már küldöm is vissza, hozatok helyette belső műanyag ápolót, ami bevált. )

2011.06.19. 23:54

XenonBalazs írta:
Jerry írta:

Én kérek elnézést!

Kép

Chris!

Jerry!
Kösz hogy megvédtél!

Amik eddig voltak nekem azok csak olasz Mafra cuccok, és meg vagyok elégedve vele, de most érkezett még külső műanyag ápoló, és egy rakás szar. ( első eső lemossa, már küldöm is vissza, hozatok helyette belső műanyag ápolót, ami bevált. )

Ja?
Hogy ez nem is a Bali topicja?
Akkor már itt sem vagyok!
De a kis csaj nagyon jó. :lol: Még hogy takarítás,csinálják a csajok. :wink:

2011.06.20. 07:49

apa írta:
XenonBalazs írta:
Jerry írta:

Én kérek elnézést!

Kép

Chris!

Jerry!
Kösz hogy megvédtél!

Ja?
Hogy ez nem is a Bali topicja?
Akkor már itt sem vagyok!
De a kis csaj nagyon jó. :lol: Még hogy takarítás,csinálják a csajok. :wink:

Van "saját" políorzás.com-os topik is OTT OFF-olhat amennyit akar!

Nincs miért megvédeni,nagyfiú vagy tök evidens lenne hogy ott megy az ilyen, akkor nem szól senki érte,hisz a "sajátod"

2011.06.22. 20:14

Üdv Mindenkinek!

A mai napon sajnos sokat állt a napon az autóm, ami önmagában még nem lenne baj, ha valamikor keményen 3 nagy foltban le nem fosta volna egy madár. Mivel csak este értem vissza a kocsihoz, így volt ideje rendesen "beleégni".

Most hiába mostam a sziluettjeit a foltoknak nem sikerült eltüntetnem. Elég csúnya.

Tudnátok javasolni valami csodaszert, amivel el lehetne ezeket a foltokat tüntetni?

Köszönöm előre is!

M.

2011.06.22. 20:47

Azt szeretném kérdezni h halottam olyat aki baba olajjal keni be a üléseit h puha legyen. Ez jó eljárás erre a célra v nem ? Számítok a ti tapasztalataitokra :) köszi

2011.06.22. 21:59

TMagnum írta:Üdv Mindenkinek!

A mai napon sajnos sokat állt a napon az autóm, ami önmagában még nem lenne baj, ha valamikor keményen 3 nagy foltban le nem fosta volna egy madár. Mivel csak este értem vissza a kocsihoz, így volt ideje rendesen "beleégni".

Most hiába mostam a sziluettjeit a foltoknak nem sikerült eltüntetnem. Elég csúnya.

Tudnátok javasolni valami csodaszert, amivel el lehetne ezeket a foltokat tüntetni?

Köszönöm előre is!

M.

Helo TMagnum
HA lehetséges több helyre ne ír be
Nincs az a sz@r amit ne lehetne letakarítani egy kocsiról

2011.06.22. 22:03

danielbeath írta:Azt szeretném kérdezni h halottam olyat aki baba olajjal keni be a üléseit h puha legyen. Ez jó eljárás erre a célra v nem ? Számítok a ti tapasztalataitokra :) köszi

Helo
Labi klubtárs kenceficéje nagyon jól működik
valahol az oldalon le van írva a recept
Én múltkor a gumikédereket az ajtóknál VAZELINNAL kentem át

2011.06.22. 22:25

lepke írta:
danielbeath írta:Azt szeretném kérdezni h halottam olyat aki baba olajjal keni be a üléseit h puha legyen. Ez jó eljárás erre a célra v nem ? Számítok a ti tapasztalataitokra :) köszi

Helo

Valahol :D nagy ez az oldal, nem hiszem h meg találom de, ha esetleg LABI látod ezt a kis "fennakadást" akkor írd már le a recepted létszíves :) köszi

2011.06.22. 23:54

danielbeath írta:
lepke írta:

Helo

Valahol :D nagy ez az oldal, nem hiszem h meg találom de, ha esetleg LABI látod ezt a kis "fennakadást" akkor írd már le a recepted létszíves :) köszi

Segítek: fonetikusan keremorakózusz Labi krém. Elég jó, bár egy igazi bőrápoló jobban ápol, de drágább sokkal, viszont tartósabb.
Sajnos ebben is elfogult vagyok a Mafra termkei felé, mert nagyon beváltak, de vannak eberek, akik nem tehetik meg ezt a luxust, és akkor jó a Labi krém is, csak nem tartós annyira, de jó.
Hozzászólás küldése

VigLink badge