![]() |
2011.06.16. 19:47
orvil írta:hi,
par honapja "lekezeltem" bort ezzel a szerrel:
"Turtle wax leather cleaner and conditioner"
Nem volt egy nagy otlet, mar belatom, all-in-one cucc, lof@szt nem er...
Kicsit olvasgattam, kivancsi lennek ehhez a kombohoz mit szolnak a tapasztalt borosok:
Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo
Allitolag szalonauto bor illat lesz a vegeredmeny. Van meg BMW tisztito hab is, nem tunik tul megyozonek egy gagyi spraydobozban.
Otlet, velemeny, tapasztalat? Kremszinu a bor a gepben.
2011.06.16. 20:10
2011.06.16. 20:12
kzolee írta:Én a BMW-s cuccokat használom, de ki fogom próbálni a Balázs féle Mafrát, a fekete bőrön nem nagyon látszik, mennyit tisztít a hab.
A kezelés után valóban új bőrbelső illata van. Addig élvezem, míg el nem viszem a gyerekeket óvodába, utána már úgyis mindegy
2011.06.17. 10:30
orvil írta:hi,
Kicsit olvasgattam, kivancsi lennek ehhez a kombohoz mit szolnak a tapasztalt borosok:
Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo
Allitolag szalonauto bor illat lesz a vegeredmeny. Van meg BMW tisztito hab is, nem tunik tul megyozonek egy gagyi spraydobozban.
2011.06.17. 11:13
XenonBalazs írta:orvil írta:hi,
Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo
Én a Mafrára esküszöm. Teszteltem bevált. ( nem olcsó de csúcs a szer )
Tegnap csináltam egy vaj bőr toyotát és az autó repper se hitte el, hogy milyen lett.
2011.06.17. 23:58
orvil írta:XenonBalazs írta:orvil írta:hi,
Gliptone tisztio
BMW bor kondicionalo
Én a Mafrára esküszöm. Teszteltem bevált. ( nem olcsó de csúcs a szer )
Tegnap csináltam egy vaj bőr toyotát és az autó repper se hitte el, hogy milyen lett.
mafra mi? tisztito, kondicionalo? kellene a full neve, hogy ra tudjak keresni neten, ha tenyleg eskusztok ra kiprobalon ...
(ahogy neztem a bmw-s kondicionalo 20font ~ 6ezer a gliptone meg 10font ~ 3ezer, szal nem veszelyesek ...)
ha tudnal dobni egy linket boldog lennek, koszi
2011.06.18. 00:07
2011.06.18. 21:01
XenonBalazs írta:Írjatok, hogy kinek mi kell, mert már elfelejtettem
2011.06.19. 14:18
Jerry írta:XenonBalazs írta:Írjatok, hogy kinek mi kell, mert már elfelejtettem
Nekem egy bögyös, feketehajú, 18 éves, perverz kislányt ígértél, de nem tudom, hogy jön ez most a tisztítószerekhez...
2011.06.19. 14:22
XenonBalazs írta:Jerry írta:XenonBalazs írta:Írjatok, hogy kinek mi kell, mert már elfelejtettem
Nekem egy bögyös, feketehajú, 18 éves, perverz kislányt ígértél, de nem tudom, hogy jön ez most a tisztítószerekhez...
Akkor ezt is teljesítem ( kicsit off bocsi )
| ! | MChris írta: |
| Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál |
2011.06.19. 22:09
MChris írta:Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál
2011.06.19. 23:47
Jerry írta:MChris írta:Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál
Én kérek elnézést!
Szegény Balu provokáció áldozata lett!
És akkor lássuk a mai takarítás végeredményét:
2011.06.19. 23:54
XenonBalazs írta:Jerry írta:MChris írta:Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál
Én kérek elnézést!
Chris!
Jogos. ( remélem a lányra gondoltál )
Jerry!
Kösz hogy megvédtél!
Akkor takarítás témára visszatérve:
Amik eddig voltak nekem azok csak olasz Mafra cuccok, és meg vagyok elégedve vele, de most érkezett még külső műanyag ápoló, és egy rakás szar. ( első eső lemossa, már küldöm is vissza, hozatok helyette belső műanyag ápolót, ami bevált. )
2011.06.20. 07:49
apa írta:XenonBalazs írta:Jerry írta:MChris írta:Balu ezt miért nem a "saját" topikodban nyomod? itt maradjuk már a takarítás,tisztítás témánál
Én kérek elnézést!
Chris!
Jogos. ( remélem a lányra gondoltál )
Jerry!
Kösz hogy megvédtél!
Akkor takarítás témára visszatérve:
Amik eddig voltak nekem azok csak olasz Mafra cuccok, és meg vagyok elégedve vele, de most érkezett még külső műanyag ápoló, és egy rakás szar. ( első eső lemossa, már küldöm is vissza, hozatok helyette belső műanyag ápolót, ami bevált. )
Ja?
Hogy ez nem is a Bali topicja?
Akkor már itt sem vagyok!
De a kis csaj nagyon jó.Még hogy takarítás,csinálják a csajok.
2011.06.22. 20:14
2011.06.22. 20:47
2011.06.22. 21:59
TMagnum írta:Üdv Mindenkinek!
A mai napon sajnos sokat állt a napon az autóm, ami önmagában még nem lenne baj, ha valamikor keményen 3 nagy foltban le nem fosta volna egy madár. Mivel csak este értem vissza a kocsihoz, így volt ideje rendesen "beleégni".
Most hiába mostam a sziluettjeit a foltoknak nem sikerült eltüntetnem. Elég csúnya.
Tudnátok javasolni valami csodaszert, amivel el lehetne ezeket a foltokat tüntetni?
Köszönöm előre is!
M.
2011.06.22. 22:03
danielbeath írta:Azt szeretném kérdezni h halottam olyat aki baba olajjal keni be a üléseit h puha legyen. Ez jó eljárás erre a célra v nem ? Számítok a ti tapasztalataitokraköszi
2011.06.22. 22:25
lepke írta:danielbeath írta:Azt szeretném kérdezni h halottam olyat aki baba olajjal keni be a üléseit h puha legyen. Ez jó eljárás erre a célra v nem ? Számítok a ti tapasztalataitokraköszi
Helo
Labi klubtárs kenceficéje nagyon jól működik
valahol az oldalon le van írva a recept
Én múltkor a gumikédereket az ajtóknál VAZELINNAL kentem át
2011.06.22. 23:54
danielbeath írta:lepke írta:danielbeath írta:Azt szeretném kérdezni h halottam olyat aki baba olajjal keni be a üléseit h puha legyen. Ez jó eljárás erre a célra v nem ? Számítok a ti tapasztalataitokraköszi
Helo
Labi klubtárs kenceficéje nagyon jól működik
valahol az oldalon le van írva a recept
Én múltkor a gumikédereket az ajtóknál VAZELINNAL kentem át
Valaholnagy ez az oldal, nem hiszem h meg találom de, ha esetleg LABI látod ezt a kis "fennakadást" akkor írd már le a recepted létszíves
köszi