Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.18. 20:54

probáld ki nagyon tuti a belsö tisztitás popsi törlö ismeritek gyerekesek nel biztos elö fordul.

2007.12.18. 21:00

figyelj en fenyezö vagyok fujazsd at vgy menj egy festék keveröhöz kevertes a leg kiseb menyiseget pl.féldecit es othon kis ecsetel finoman pötyözd be metalnál csal szint mert a lakot teszel rá nagyon ki hoza a pötöt.nekem is van egy egy kavics szepen be va javitva minden héten fujogathatnám mindig fel fel patan egy kö ha nagyon tele lesz akkor fujás.

2007.12.18. 21:36

Mosóvízbe Prevent viaszt teszek.(375ml-es és 1300ft)
TurtleWax Color Magic Plus+ (viasz és színezőanyag)Ezzel elemenként átpolírozom,a szivacsot picit bevizezem.Száradás után puha törlőkendővel letörlöm.
Van hozzá egy javítókréta,de az nevetséges :lol:

2007.12.18. 21:59

orban10 írta:figyelj en fenyezö vagyok fujazsd at vgy menj egy festék keveröhöz kevertes a leg kiseb menyiseget pl.féldecit es othon kis ecsetel finoman pötyözd be metalnál csal szint mert a lakot teszel rá nagyon ki hoza a pötöt.nekem is van egy egy kavics szepen be va javitva minden héten fujogathatnám mindig fel fel patan egy kö ha nagyon tele lesz akkor fujás.

Ha ezt az én hozzászólásomra írtad, akkor hozzáfűzöm, hogy azóta már kikevertettem 2dl festéket, és vékony mókusszőr ecsettel bepontoztam a lyukakat :)
Ahhoz képest, hogy én csináltam nagyon fasza lett, és már rengeteget mostam, de még csak meg se halványult. Szóval a szürke pompásul javítható szín!

2007.12.19. 00:18

Stephanus_Rex írta:
orban10 írta:figyelj en fenyezö vagyok fujazsd at vgy menj egy festék keveröhöz kevertes a leg kiseb menyiseget pl.féldecit es othon kis ecsetel finoman pötyözd be metalnál csal szint mert a lakot teszel rá nagyon ki hoza a pötöt.nekem is van egy egy kavics szepen be va javitva minden héten fujogathatnám mindig fel fel patan egy kö ha nagyon tele lesz akkor fujás.

Ha ezt az én hozzászólásomra írtad, akkor hozzáfűzöm, hogy azóta már kikevertettem 2dl festéket, és vékony mókusszőr ecsettel bepontoztam a lyukakat :)
Ahhoz képest, hogy én csináltam nagyon fasza lett, és már rengeteget mostam, de még csak meg se halványult. Szóval a szürke pompásul javítható szín!

egyébként van gyári javítószett: olyan, mint a javítófesték írógépekhez. és gyári a szín...

2007.12.20. 09:58

efer írta:egyébként van gyári javítószett: olyan, mint a javítófesték írógépekhez. és gyári a szín...

A szín az stimmel, csak az ecset kicsit durva, legalábbis az enyém. :?

2007.12.22. 13:38

azt lehet veni filérek ha veretlenul halaványodik javits ra megegyszer .ok

2008.01.14. 20:26

Mikor fél éve megvettem az autót akkor a bőr üllés selyem fényű volt kevésbé gyűrött és a kopás nyomok is kevésbé látszottak.
Azóta egy párszor megtisztitottam ill. leápoltam (csak eredeti BMW bőrápolóval és tisztítóval) de egyre fényesebb lesz. Nekem úgy tűnik, hogy "felkészítették" eladásra ezt hogy tették? Lehet estleg festeni a bőrt házilag ki mit javasol.

PMiki

2008.01.17. 18:09

neolux :D

2008.01.17. 18:43

Nem TRINÁT zománcot akartál írni Kari?

( Bocs a humorért, garázs puceráj sok mindenre képes az eladás érdekében. )

2008.01.18. 08:53

Na gagyizzunk gyerekek. Hammerite. :D
Szerintem érdemes inkább elvinni valakihez aki bőrfestéssel foglalkozik.
Ott megfestik és akkor olyan lesz évekig, mint az új megint.

2008.01.18. 09:30

ViSoR írta:Na gagyizzunk gyerekek. Hammerite. :D
Szerintem érdemes inkább elvinni valakihez aki bőrfestéssel foglalkozik.
Ott megfestik és akkor olyan lesz évekig, mint az új megint.

Tudsz esetleg ajánlani valakit? Mert az én üléseimre is ráférne egy festegetés :lol:

2008.01.18. 10:02

Hello
Mindig kézzel mosatok de tegnap gondoltam beállok egy mosóba ahol ilyen magasnyomású szar van, hogy ezt a retkes sarat leveressem.
Hát sikerült a fejjel hozzákoccanni a kocsi oldalának aminek ugye egy gumivédőt kéne tartalmazni de hát a paraszt rohadékok erre nem figyelnek a kúton, hogy rendben legyen.
Lejött egy körömnyi felületen a festék vagy a lakk, nem tudom pontosan mert alatta matt fekete festés látszik most (ja, fekete a gép)
Tehát nem olyan mély mint egy kavicsfelverődés.
Mit tudok ezzel csinálni????? Segítsetek mert azért látszik az a matt folt. Ilyen ecsetes javítószarral nem kéne rámenjek mi mert vastag lesz?!

2008.01.18. 12:19

PMiki írta:Mikor fél éve megvettem az autót akkor a bőr üllés selyem fényű volt kevésbé gyűrött és a kopás nyomok is kevésbé látszottak.
Azóta egy párszor megtisztitottam ill. leápoltam (csak eredeti BMW bőrápolóval és tisztítóval) de egyre fényesebb lesz. Nekem úgy tűnik, hogy "felkészítették" eladásra ezt hogy tették? Lehet estleg festeni a bőrt házilag ki mit javasol.

PMiki

Én sima bőrfestékkel festettem be a kopásokat, és elég jó lett az eredmény.
Kép

2008.01.18. 12:28

atiTDI írta:

Az sem rossz, mintha kiboxolnád, csak ez nem fogja be a gyatyád. De így kicsit ki kell suvickolni, nem? Mert az újnak erősebb a színe gondolom. Én kimondottan nem ismerek amúgy ilyen céget, csak a processről halottam. Alcantara rulez :lol:

2008.01.18. 12:34

ViSoR írta:
atiTDI írta:

Az sem rossz, mintha kiboxolnád, csak ez nem fogja be a gyatyád. De így kicsit ki kell suvickolni, nem? Mert az újnak erősebb a színe gondolom. Én kimondottan nem ismerek amúgy ilyen céget, csak a processről halottam. Alcantara rulez :lol:

Nem kell ezt suvickolni, a lemosóval áttörlöd hogy zsírmentes legyen, utána kis mókusszőr ecsettel festék felhord kicsit elmaszatolva 2-3 rétegben és kész. Sajna az én bőrön sose látott ápolószert ezért az éleknél le volt kopva, de mostmár egész faintos lett.
Mikor futunk már össze egy autómustrára?

2008.01.18. 13:51

atiTDI írta:Nem kell ezt suvickolni, a lemosóval áttörlöd hogy zsírmentes legyen, utána kis mókusszőr ecsettel festék felhord kicsit elmaszatolva 2-3 rétegben és kész. Sajna az én bőrön sose látott ápolószert ezért az éleknél le volt kopva, de mostmár egész faintos lett.
Mikor futunk már össze egy autómustrára?

Hétvégén egyik nap koradélután megejthetjük, bár ha a tiéd is olyan szép tiszta, mint ez... :)

2008.01.19. 14:35

bekog írta:Hello
Mindig kézzel mosatok de tegnap gondoltam beállok egy mosóba ahol ilyen magasnyomású szar van, hogy ezt a retkes sarat leveressem.
Hát sikerült a fejjel hozzákoccanni a kocsi oldalának aminek ugye egy gumivédőt kéne tartalmazni de hát a paraszt rohadékok erre nem figyelnek a kúton, hogy rendben legyen.
Lejött egy körömnyi felületen a festék vagy a lakk, nem tudom pontosan mert alatta matt fekete festés látszik most (ja, fekete a gép)
Mit tudok ezzel csinálni????? Segítsetek mert azért látszik az a matt folt. Ilyen ecsetes javítószarral nem kéne rámenjek mi mert vastag lesz?!

Válasz valaki?
Hol vannak ilyenkor a profi, kőkomoly fényező kollegák??

2008.01.19. 17:59

bekog írta:

Válasz valaki?

Látatlanban elég nehéz ilyen jellegű dolog kapcsán tanácsot adni...)
Gyáriban lehet kapni javítóstiftet, színt és lakkot is adnak, mindenképp azzal kéne próbálkoznod...

2008.01.19. 22:14

atiTDI írta:
bekog írta:

Válasz valaki?

Látatlanban elég nehéz ilyen jellegű dolog kapcsán tanácsot adni...)
Gyáriban lehet kapni javítóstiftet, színt és lakkot is adnak, mindenképp azzal kéne próbálkoznod...

köszi atiTDI
ilyet hol kapni vagy meg kéne keresni egy fényezőt esetleg menjek be a helyi BMW szervízbe?
üdv
Hozzászólás küldése

VigLink badge