Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.16. 23:12

Pitti írta:
zsolty-j írta:
Pitti írta:Hi,

Valaki rendelt már innen m5 lökösöket ? http://www.diederichs.com/ Létezik hogy nincs náluk hátsó, touringra ? Anno e36 cupe-a rendeltem komplett m3 cuccost, nagyon zsír volt.

Pitti

Honnan lehet az árakat meg tudni?

Reggelni kell, vagy nézel viszonteladót.

Pl e36 m3 cucc :http://www.fmw-tuning.de/product_info.php/info/p1_M-Paket-Sto-stange-vorne-und-hinten--Seitenschweller-BMW-E36-all.html

Nagon kellemes az ár, és olyan mint a gyári. Nem üvegszál.

2009.03.18. 08:54

Akkor touring hátsó M5 lökös csak gyári van ?

2009.03.18. 13:57

Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?

Jackson, aki tudathasadásos állapotba került miatta

2009.03.18. 14:15

jackson írta:Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?

Nem kellünk mi ehhez, megoldja :D

2009.03.18. 16:43

LeviM5 írta:
jackson írta:Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?

Az a baj srácok, hogy senki nem ad választ a problémájára, és azért kénytelen magával beszélgetnie... 8O

Utána nézek Pitti, de egyenlőre fogalmam sincs :?

2009.03.18. 16:52

Pitti írta:Akkor touring hátsó M5 lökös csak gyári van ?

Itt kérdezted, műanyagos, hátha tud segíteni:
M5 lökhárító

2009.03.18. 17:08

ZALAN írta:
LeviM5 írta:

Az a baj srácok, hogy senki nem ad választ a problémájára, és azért kénytelen magával beszélgetnie... 8O

Pitti részvétem, sajnos közben dolgozok mert meg kell keresni az 540i benzin árrát :lol:

Jackson, aki azért fél szemmel itt is van

2009.03.18. 17:16

jackson írta:
ZALAN írta:
LeviM5 írta:

Pitti részvétem, sajnos közben dolgozok mert meg kell keresni az 540i benzin árrát :lol:

Na, ez magas labda Siminek!!! :lol:

2009.03.18. 17:52

LeviM5 írta:
jackson írta:
ZALAN írta:
LeviM5 írta:

Na, ez magas labda Siminek!!! :lol:

Nem bántalak ám Benneteket :)
Egyébként is csak csak az irigység szól belőlem...
Nekem ahhoz, hogy 5mp alatt 100-on legyek 2 db legalább vállról indítható rakétát kell felszerelnem a TDS-re :?
Persze azért egy radardetektor nekem sem ártana...
A turbót meg hűtögetni kell, dehát kivárjuk, mert nem szeretném, ha tönkremenne :twisted:
Különben meg:
Fizessetek csak Vényócas Vanosos pöckösök!

2009.03.18. 18:02

simi64 írta:[

Jackson, aki :lol: :lol: :lol:

2009.03.18. 18:41

Na amúgy így gyorsan megnézegetve a dolgokat én nem találtam M5 touring hátsó lököst ( ez még nem jelenti, hogy nincs is). Azon az oldalon amit te linkeltél, itt van valami, de ezt nem igazán értem, hogy mit is akar - dobbal együtt talán :? :Weboldal neve
De amúgy hozzáteszem, hogy ezen az oldalon rendkívül borsos árak vannak. Ennél jóval olcsóbban hozzá lehet jutni M5 lökhárítóhoz!

2009.03.18. 18:58

jackson írta:
simi64 írta:[

Jackson, aki :lol: :lol: :lol:

Látod, mondtam pöckös! :P Erre ugrik!!!:lol:

2009.03.19. 11:03

Hi,

Nem kerültem semmilyen állapotba, csak érdeklődtem volna hogy esetleg valaki nem e tud alternatívát hátsó m5 lökösre, ami nem üvegszál. Az általam linkelt webcímen van első, hátsó. Nagyon jó az ára, de hátsót csak limót találok. Ennyi. Egyébként meg hátra veszek gyárit..

Pitti

2009.03.19. 11:19

Pitti írta:Hi,

Nem kerültem semmilyen állapotba, csak érdeklődtem volna hogy esetleg valaki nem e tud alternatívát hátsó m5 lökösre, ami nem üvegszál. Az általam linkelt webcímen van első, hátsó. Nagyon jó az ára, de hátsót csak limót találok. Ennyi. Egyébként meg hátra veszek gyárit..

Pitti

nézz be az optikai tuning topikba, ott már foiglalkoztunk ezzel a lökös témával.
én is idegenkedem az üvegszálas cucctól, de volt olyan, aki szerint teljesen jól viselkedik az autón, és ha jól meg van csinálva - ha nem spórolják ki belőle az üvegszálat - akkor tartós, nem vetemedik, stb.
a gyári sem ABS-ből van, de annak azért annyi az ára, mert elég rugalmas.

mi vettünk ABS anyagú sima lököst, amit apám egy padkára felakasztott alulról, és amikor járt le róla, teljesen szétrepedt a ködlámpa tartónál.

2009.03.19. 11:20

ZALAN írta:Na amúgy így gyorsan megnézegetve a dolgokat én nem találtam M5 touring hátsó lököst ( ez még nem jelenti, hogy nincs is). Azon az oldalon amit te linkeltél, itt van valami, de ezt nem igazán értem, hogy mit is akar - dobbal együtt talán :? :Weboldal neve
De amúgy hozzáteszem, hogy ezen az oldalon rendkívül borsos árak vannak. Ennél jóval olcsóbban hozzá lehet jutni M5 lökhárítóhoz!

Hello

Én a jó árat az e36 _m3 szettre értettem. Az 400 euro komplett. 2 küszöb, 2 lökös, díszlécekkel, patentokkal. Ilyet már rendeltem, hibátlan volt. Hasonló áron lenne e39-re is. De csak limo...

2009.03.19. 17:51

kovessyroli írta:nézz be az optikai tuning topikba, ott már foiglalkoztunk ezzel a lökös témával.
én is idegenkedem az üvegszálas cucctól, de volt olyan, aki szerint teljesen jól viselkedik az autón, és ha jól meg van csinálva - ha nem spórolják ki belőle az üvegszálat - akkor tartós, nem vetemedik, stb.
mi vettünk ABS anyagú sima lököst, amit apám egy padkára felakasztott alulról, és amikor járt le róla, teljesen szétrepedt a ködlámpa tartónál.

Egy gyári lökös pontosan ugyanígy viselkedett volna. Sok törött M-es gyári lököst láttam, semmivel sem rugalmasabb, mint az ABS. A ködlámpa alatti rész az élnél rendkívül rideg része az M-es lökhárítónak, szinte szétrobban a gyári lökös is, ha egy padkának hajtasz. Direkt kikérdeztem egy műanyagost, hogy mennyivel rosszabb az ABS.

2009.03.19. 18:46

Bombolo írta:
kovessyroli írta:nézz be az optikai tuning topikba, ott már foiglalkoztunk ezzel a lökös témával.

Egy gyári lökös pontosan ugyanígy viselkedett volna. Sok törött M-es gyári lököst láttam, semmivel sem rugalmasabb, mint az ABS. A ködlámpa alatti rész az élnél rendkívül rideg része az M-es lökhárítónak, szinte szétrobban a gyári lökös is, ha egy padkának hajtasz. Direkt kikérdeztem egy műanyagost, hogy mennyivel rosszabb az ABS.

Ezt igazolom, nekem a ködlámpa alatt repedt el padkán, a kiálló kis spoiler meg nyomódott és repedt.
Szinte szilánkosan törik.

2009.03.20. 09:34

LeviM5 írta:
Bombolo írta:

Ezt igazolom, nekem a ködlámpa alatt repedt el padkán, a kiálló kis spoiler meg nyomódott és repedt.
Szinte szilánkosan törik.

És ha jól tudom, a hátsó még rosszabb, mivel azt nem is javítani, csak valami ragasztásos módszerrel! :(

2009.03.23. 12:15

Ha valakit érdekel M5 hátsó szárny szóljon! 15 e Ft-ért van színre fújva!

2009.10.15. 21:07

Van-e valakinek információja a következőről:

Jackson, mint moderátor: javitom a PMiki féle képet linkekre. Bár már meg gyónta lásd alább (a meg-gyónta most egybe vagy külön irandó???
Első kép

Második kép

Harmadik kép

Negyedik kép

Az ár elég kedvezőnek mondható.

PMiki
Hozzászólás küldése

VigLink badge