![]() |
2009.03.16. 23:12
Pitti írta:zsolty-j írta:Pitti írta:Hi,
Valaki rendelt már innen m5 lökösöket ? http://www.diederichs.com/ Létezik hogy nincs náluk hátsó, touringra ? Anno e36 cupe-a rendeltem komplett m3 cuccost, nagyon zsír volt.
Pitti
Honnan lehet az árakat meg tudni?
Reggelni kell, vagy nézel viszonteladót.
Pl e36 m3 cucc :http://www.fmw-tuning.de/product_info.php/info/p1_M-Paket-Sto-stange-vorne-und-hinten--Seitenschweller-BMW-E36-all.html
2009.03.18. 08:54
2009.03.18. 13:57
2009.03.18. 14:15
jackson írta:Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?
Jackson, aki tudathasadásos állapotba került miatta
2009.03.18. 16:43
LeviM5 írta:jackson írta:Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?
Nem kellünk mi ehhez, megoldja
2009.03.18. 16:52
Pitti írta:Akkor touring hátsó M5 lökös csak gyári van ?
2009.03.18. 17:08
ZALAN írta:LeviM5 írta:jackson írta:Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?
Az a baj srácok, hogy senki nem ad választ a problémájára, és azért kénytelen magával beszélgetnie...![]()
Utána nézek Pitti, de egyenlőre fogalmam sincs
2009.03.18. 17:16
jackson írta:ZALAN írta:LeviM5 írta:jackson írta:Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?
Az a baj srácok, hogy senki nem ad választ a problémájára, és azért kénytelen magával beszélgetnie...![]()
Pitti részvétem, sajnos közben dolgozok mert meg kell keresni az 540i benzin árrát![]()
Jackson, aki azért fél szemmel itt is van
2009.03.18. 17:52
LeviM5 írta:jackson írta:ZALAN írta:LeviM5 írta:jackson írta:Pitti, ez az utcsó 5 hozzá szólás mind te voltál vagy valakivel beszélgetsz és a honlap hiba miatt van a neved mellette?
Pitti részvétem, sajnos közben dolgozok mert meg kell keresni az 540i benzin árrát![]()
Jackson, aki azért fél szemmel itt is van
Na, ez magas labda Siminek!!!
2009.03.18. 18:02
simi64 írta:[
Fizessetek csak Vényócas Vanosos pöckösök!
2009.03.18. 18:41
2009.03.18. 18:58
jackson írta:simi64 írta:[
Fizessetek csak Vényócas Vanosos pöckösök!
Jackson, aki![]()
![]()
2009.03.19. 11:03
2009.03.19. 11:19
Pitti írta:Hi,
Nem kerültem semmilyen állapotba, csak érdeklődtem volna hogy esetleg valaki nem e tud alternatívát hátsó m5 lökösre, ami nem üvegszál. Az általam linkelt webcímen van első, hátsó. Nagyon jó az ára, de hátsót csak limót találok. Ennyi. Egyébként meg hátra veszek gyárit..
Pitti
2009.03.19. 11:20
ZALAN írta:Na amúgy így gyorsan megnézegetve a dolgokat én nem találtam M5 touring hátsó lököst ( ez még nem jelenti, hogy nincs is). Azon az oldalon amit te linkeltél, itt van valami, de ezt nem igazán értem, hogy mit is akar - dobbal együtt talán:Weboldal neve
De amúgy hozzáteszem, hogy ezen az oldalon rendkívül borsos árak vannak. Ennél jóval olcsóbban hozzá lehet jutni M5 lökhárítóhoz!
2009.03.19. 17:51
kovessyroli írta:nézz be az optikai tuning topikba, ott már foiglalkoztunk ezzel a lökös témával.
én is idegenkedem az üvegszálas cucctól, de volt olyan, aki szerint teljesen jól viselkedik az autón, és ha jól meg van csinálva - ha nem spórolják ki belőle az üvegszálat - akkor tartós, nem vetemedik, stb.
a gyári sem ABS-ből van, de annak azért annyi az ára, mert elég rugalmas.
mi vettünk ABS anyagú sima lököst, amit apám egy padkára felakasztott alulról, és amikor járt le róla, teljesen szétrepedt a ködlámpa tartónál.
2009.03.19. 18:46
Bombolo írta:kovessyroli írta:nézz be az optikai tuning topikba, ott már foiglalkoztunk ezzel a lökös témával.
én is idegenkedem az üvegszálas cucctól, de volt olyan, aki szerint teljesen jól viselkedik az autón, és ha jól meg van csinálva - ha nem spórolják ki belőle az üvegszálat - akkor tartós, nem vetemedik, stb.
mi vettünk ABS anyagú sima lököst, amit apám egy padkára felakasztott alulról, és amikor járt le róla, teljesen szétrepedt a ködlámpa tartónál.
Egy gyári lökös pontosan ugyanígy viselkedett volna. Sok törött M-es gyári lököst láttam, semmivel sem rugalmasabb, mint az ABS. A ködlámpa alatti rész az élnél rendkívül rideg része az M-es lökhárítónak, szinte szétrobban a gyári lökös is, ha egy padkának hajtasz. Direkt kikérdeztem egy műanyagost, hogy mennyivel rosszabb az ABS.
2009.03.20. 09:34
LeviM5 írta:Bombolo írta:kovessyroli írta:nézz be az optikai tuning topikba, ott már foiglalkoztunk ezzel a lökös témával.
Egy gyári lökös pontosan ugyanígy viselkedett volna. Sok törött M-es gyári lököst láttam, semmivel sem rugalmasabb, mint az ABS. A ködlámpa alatti rész az élnél rendkívül rideg része az M-es lökhárítónak, szinte szétrobban a gyári lökös is, ha egy padkának hajtasz. Direkt kikérdeztem egy műanyagost, hogy mennyivel rosszabb az ABS.
Ezt igazolom, nekem a ködlámpa alatt repedt el padkán, a kiálló kis spoiler meg nyomódott és repedt.
Szinte szilánkosan törik.
2009.03.23. 12:15
2009.10.15. 21:07