![]() |
2008.12.28. 19:58
2008.12.28. 20:02
2008.12.28. 20:29
Anti520i írta:Én acélszürke metálra fényeztettem. (400-as színkód) Szerintem jó lett,nem bántam meg.
Sokkal jobb kinézetet ad a fekete belsőnek.
2008.12.28. 20:43
Caliber írta:Ezért a pénzért nem kell csodálkozni ezen!![]()
Meg azon se, hogy a könyöklőben nincs telefon, de középen a műszerfalon és a kormányon is ott vannak a gombjai...
2008.12.28. 20:47
simi64 írta:Caliber írta:Ezért a pénzért nem kell csodálkozni ezen!![]()
Meg azon se, hogy a könyöklőben nincs telefon, de középen a műszerfalon és a kormányon is ott vannak a gombjai...
No meg a 150 se 150.000 az is biztos, de tényleg óccsó
2008.12.28. 20:57
e39chip írta:simi64 írta:Caliber írta:Ezért a pénzért nem kell csodálkozni ezen!![]()
No meg a 150 se 150.000 az is biztos, de tényleg óccsó
És milyen állapotban van könyöklő.....
2008.12.28. 21:31
e39chip írta:Anti520i írta:Én acélszürke metálra fényeztettem. (400-as színkód) Szerintem jó lett,nem bántam meg.
Sokkal jobb kinézetet ad a fekete belsőnek.
És mennyiért fényezték??
Fekete belsőhöz milyen szín menne??
2008.12.28. 23:11
e39chip írta:kovessyroli írta:zajcev írta:ktomi79 írta:Sziasztok,
Most, hogy technikailag kezd rendbe lenni a verdám, szertetném felszámolni benne a nem beleillő faberakást. Olvastam a fórumon, hogy valaki már megtette ezt korábban, de most nem találom, nem tudjátok ki volt. Akinak van valami ötlete, vagy talán tapasztalata is, ne tartsa meg magának.
Én kiszerelésre és fényezésre gondoltam, szinben talán valami matt alumíniumra.
Egyébként 97-es fekete 528i.
Segítégeteket előre is köszönöm.
Üdv:
Tomi
Szia
Milyen a fa dekorod? Mert engem meg pont az erdekelne, ha gondolod cserelhetnenk, nekem sima fekete van, festegetni az is jo
Amugy Labi-tol kerdezd meg a technikai reszleteket, mert o mar festette le.
engem is érdekel a csere fáról feketére.
ráadásul úgy látom zajcev kollégának valami kanizsai érdekeltsége is van.![]()
basszus milyen kapós lett a fekete dekor
Nekem is fekete van (egy picit csillog is, mintha csillámpor lenne benne) és nem tetszik.
Cserélném vmi szebbre!!
2008.12.28. 23:58
2008.12.29. 00:01
strobi írta:e39chip írta:http://www.hasznaltauto.hu/2628410_bmw_528i_1997 Ilyen az enyém
Hopp a légzsák visszajelző nem alszik el...
2008.12.29. 00:24
2009.01.02. 13:42
2009.01.20. 12:31
kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
a baj csak az, hogy nekem jobban tetszik a sima, krómcsík nélküli csík.
a kérdésem az lenne, hogy honnét lehetne ilyet beszerezni, vagy valakit esetleg nem érdekel-e csere a klubból.
2009.01.20. 16:50
A facelift előtti léc nem jó a facelift utánihoz.A karmai nem ott vannak.kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
a kérdésem az lenne, hogy honnét lehetne ilyet beszerezni, vagy valakit esetleg nem érdekel-e csere a klubból.
2009.01.20. 17:06
admin írta:A facelift előtti léc nem jó a facelift utánihoz.A karmai nem ott vannak.kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
2009.01.20. 17:22
Mi egyszer próbáltunk faceliftes loksibe régi lécet és nem ment.De lehet mi voltunk a bénák.De már mástól is halottam hogy nem jó.De egy bontósnál ki próbálhatod.zsolte39 írta:admin írta:A facelift előtti léc nem jó a facelift utánihoz.A karmai nem ott vannak.kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
Woops. Akkor lökös és díszléc csere lefújva.Vagy ha valakinek van javaslata, akkor szívesen meghallgatnám.
2009.01.20. 17:39
admin írta:Mi egyszer próbáltunk faceliftes loksibe régi lécet és nem ment.De lehet mi voltunk a bénák.De már mástól is halottam hogy nem jó.De egy bontósnál ki próbálhatod.zsolte39 írta:admin írta:A facelift előtti léc nem jó a facelift utánihoz.A karmai nem ott vannak.kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
Woops. Akkor lökös és díszléc csere lefújva.Vagy ha valakinek van javaslata, akkor szívesen meghallgatnám.
2009.01.20. 20:00
zsolte39 írta:admin írta:Mi egyszer próbáltunk faceliftes loksibe régi lécet és nem ment.De lehet mi voltunk a bénák.De már mástól is halottam hogy nem jó.De egy bontósnál ki próbálhatod.zsolte39 írta:admin írta:A facelift előtti léc nem jó a facelift utánihoz.A karmai nem ott vannak.kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
Értem. Gondolkodom egy első-hátsó M5 lökhárító cserén (nem gyárit vennék), és a díszléceket is cserélném, mivel azok krómosak. De ezek szerint trükkös dologgal állok szemben.Kíváncsi vagyok, Norbi530d hogyan oldotta meg a cserét. Ha jól látom, neki még facelift előtti az autója. Majd jól megkérdem tőle.
Üdv
Zsolt
2009.01.20. 20:03
Norbi530d írta:zsolte39 írta:admin írta:Mi egyszer próbáltunk faceliftes loksibe régi lécet és nem ment.De lehet mi voltunk a bénák.De már mástól is halottam hogy nem jó.De egy bontósnál ki próbálhatod.zsolte39 írta:admin írta:A facelift előtti léc nem jó a facelift utánihoz.A karmai nem ott vannak.kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
Értem. Gondolkodom egy első-hátsó M5 lökhárító cserén (nem gyárit vennék), és a díszléceket is cserélném, mivel azok krómosak. De ezek szerint trükkös dologgal állok szemben.Kíváncsi vagyok, Norbi530d hogyan oldotta meg a cserét. Ha jól látom, neki még facelift előtti az autója. Majd jól megkérdem tőle.
Üdv
Zsolt
Én egyszerűen levettem a régi krómos csíkokat és felraktam a helyére a sima króm nélküli léceket. Minden bonyodalom nélkül kb 20 percet vett igénybeEgyébként muszáj passzolnia mivel a faceliftesen is ugyanolyanok az ajtók és a sárvédők mint a régebbi típusokon.
2009.01.20. 20:19
admin írta:Norbi530d írta:zsolte39 írta:admin írta:Mi egyszer próbáltunk faceliftes loksibe régi lécet és nem ment.De lehet mi voltunk a bénák.De már mástól is halottam hogy nem jó.De egy bontósnál ki próbálhatod.zsolte39 írta:admin írta:A facelift előtti léc nem jó a facelift utánihoz.A karmai nem ott vannak.kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
Üdv
Zsolt
Én egyszerűen levettem a régi krómos csíkokat és felraktam a helyére a sima króm nélküli léceket. Minden bonyodalom nélkül kb 20 percet vett igénybeEgyébként muszáj passzolnia mivel a faceliftesen is ugyanolyanok az ajtók és a sárvédők mint a régebbi típusokon.
Az ajtók azok stimmelnek csak a lökösbe nem.