Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.06.04. 12:14

Sepi írta:Hi,
lehet nem ebben a topicban, de valahol beszéltünk a BMW logós szelepsapkáról. Nekem is volt kb. 3 hétig miután Debrecenben nappal valaki megszabadított tőle :mereg: .
Felkészült tag lehetett, mert kulccsal volt ráhúzva. Nem egy katasztrófa az összeg csak bosszantó. Szóval ezúton is kivánom neki, hogy:

KÖLTSE SZÍVGYÓGYSZERRE AMIT ÍGY MEGSPÓROLT MAGÁNAK!

Sepi

Nekem a felnim közepét lopták ki a barátnőm előtt, itt aludtam és a hátsó kis műanyag bóritókat lekapták, nem egyszerű aztse leszedni és 3000 +fa volt db-ja....
Felvannak ezek készülve mindenre :P :cry:

2006.06.05. 16:28

Hero írta:Ezt meg kell nézzétek :)

Linkecske

Hát vazze ez az autó nekem még mindig nem tetszik!
Egyszerűen nem tudom megszokni ezeket a formákat :evil:

2006.06.09. 21:31

Na meg törölték is mire meg tudtam volna nézni, ..... :roll:

2006.06.09. 22:42

Hero írta:
Sepi írta:Hi,
lehet nem ebben a topicban, de valahol beszéltünk a BMW logós szelepsapkáról. Nekem is volt kb. 3 hétig miután Debrecenben nappal valaki megszabadított tőle :mereg: .
Felkészült tag lehetett, mert kulccsal volt ráhúzva. Nem egy katasztrófa az összeg csak bosszantó. Szóval ezúton is kivánom neki, hogy:

KÖLTSE SZÍVGYÓGYSZERRE AMIT ÍGY MEGSPÓROLT MAGÁNAK!

Sepi

Nekem a felnim közepét lopták ki a barátnőm előtt, itt aludtam és a hátsó kis műanyag bóritókat lekapták, nem egyszerű aztse leszedni és 3000 +fa volt db-ja....
Felvannak ezek készülve mindenre :P :cry:

Hero azt a műanyag dísztárcsa szerű akármire gondolsz? Azt nagyon könnyű leszedni sajnos :( Szoktam látni vaterán ilyen cuccot!(nem tudom,hogy az embernek honnan van biztos vette... :D ) Én arra gondoltam,hogy belekéne graviroztatni v.mi jelet vagy számot vagy v.hogy megjelölni,és ha meglátod a neten,hogy van eladó,akkor megnézed,hogy a Tiéd és ha igen.....szerintem nem kell folytatnom... 8)

2006.06.09. 23:11

Sziasztok!
Ráakadtam egy hírdetésre! Szép az autó :D Azt írja,hogy F1-es kormányváltó...és a képen is az van.. Úgy tudtam,hogy csak az Alpinában van kormányváltó,de abba sem ilyen karos,hanem két gomb!
A link:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

2006.06.10. 13:22

Hát ha te megtalálod a te gravirozott példányodat, akkor atom király vagy :D
Sztem nem 1 dbot árulnak MO on, nekiállsz melózni gyorsabban megkeresed az újra a lét, minthogy járd az országot a gravirozott után.
A másik szempont hogy annyi üzemanyagot alutozol amin már felnit vehetnél :lol:

De az ötlet nem rossz, csak nyomkövetős gravir kéne :lol: :lol:

Ja és a link, szép a gép meg minden, de le lehet már strapálva, meg a bőr se szép benne.
Ez fekete lenne azé elfogadnám, ja meg vajbőr :D

Nameg az ára...Ennyiért nem kéne :)

2006.06.19. 21:03

És megint müködik az oldal!! :franko:
Köszönöm Laci! :taps:
Már kezdtek elvonási tüneteim lenni!

2006.06.20. 00:59

Hu srácok végre jó az oldal!
Igaza van tbesze-nek már nekem is hiányom volt belőle :D
Grat admin!!És tedd fel a sentinelt!

2006.06.20. 20:25

Hali minden BMW "őrültnek" ! :twisted:

Én is beléptem az E39 táborba ! :P
Vettem egy 528iA. Már szombet óta megyek vele és nem nagyon akarok kiszálni belőle ! :D
Minden benne van ami kell 2000-es évjáratu.
Mindig is BMW-és voltam és volt már egy pár szép darab a kezem alatt de 5-ös bömöst most tudhatok sajátomnak. Eddig hármasaim voltak.
NAGYON meg vagyok elégedve a kocsival !!!!
Most nem akarok oldalakat írni hogy mi miért jó tudjátok ti azt nagyon jól ! :D

Üdvozlettel
Fata István

2006.06.20. 23:10

Ali_Killer írta:Hali minden BMW "őrültnek" ! :twisted:

Vettem egy 528iA. Már szombet óta megyek vele és nem nagyon akarok kiszálni belőle ! :D
Mindig is BMW-és voltam és volt már egy pár szép darab a kezem alatt de 5-ös bömöst most tudhatok sajátomnak. Eddig hármasaim voltak.

Üdvozlettel
Fata István

Üdv a klubban! :D
Gyorsan olvasgass körül van néhány ismertető jelünk is. Illetve készülőben vannak. Csak a rendszámkeretünk van kész, de az állati jó

Üdv.
Sepi

2006.06.20. 23:16

Rendben !

2006.06.22. 13:34

Ali_Killer írta:Hali minden BMW "őrültnek" ! :twisted:

Üdvozlettel
Fata István

Szia!
Énis üdvözöllek a klubban és kivánok sok szerencsét a géphez, használd egézséggel! :)

2006.06.23. 22:00

Köszönöm szépen ! :)

2006.06.23. 23:00

Nagyon szivesen :)

2006.06.25. 15:07

Nem tudom hogy miért de nem tudok e-mailt küldeni de a rendszámtábla tartó nekem is jöhet !!!
Mondjátok hogy hogy juthatok hozzá !!
Klubkártya is minden ami van póló, sapka, pohár, öngyujtó, matrica ! :P

2006.06.26. 17:25

Szóval:
Vedd fel admin-t msn-re és szólj neki sztem ez a leggyorsabb és leg tisztább :)
itt a cime:
jolaszlo@axelero.hu

Még csak rendszámkeret van, a többi cucc gyártás alatt és rendelés alatt, de klubkarit rendeled meg, van egy olyan menü hogy Klubkártya igénylés, a Vin kód az alvázszámod utolsó 7 karaktere oda azt kell beirni :)
Üdv

2006.06.27. 20:18

Köszönöm !!

2006.06.30. 12:43

Látom a bal alsó sarokba kikerült, hogy sentinel protected :)
Nagyon helyes!!! 8)

2006.08.30. 18:56

:hangos: Felhívás mindenkinek!!!

Szerezzetek már nekem BMW-s porvédőt a felni közepére(kis köcsögök kilopták)4db kellene!

Hogy mennyek így a találkozóóraaaa?!?! :x :( :( :( :( :( :( :( :sírás: :sírás: :sírás:

Mindenhol kutattam már de semmi eredmény!

Előre is köszi a segítséget!

2006.08.30. 19:28

Szupercsiki írta::hangos: Felhívás mindenkinek!!!

Szerezzetek már nekem BMW-s porvédőt a felni közepére(kis köcsögök kilopták)4db kellene!

Hogy mennyek így a találkozóóraaaa?!?! :x :( :( :( :( :( :( :( :sírás: :sírás: :sírás:

Mindenhol kutattam már de semmi eredmény!

Előre is köszi a segítséget!

A vatera.hu-n írd be a keresőbe hogy 3d matrica, ott lesznek BMW-s gyantás matricák a porvédőre, és a tag még említi hogy vannak kupkjai is.
Egyenlőre talán ez is megteszi.
Hozzászólás küldése

VigLink badge