![]() |
2009.03.17. 16:18
jackson írta:LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:Az M-es S62, legalábbis az enyém. Annyit tudok még M5ről, hogy itt külön olajpumpája is van a vanosnak.
Jakó, tudsz ilyen leírást M5 vanosáról is, jobban beleásnám magam a témába?
Hát arról még könnyebb találni mint az M62-ről.
Az angol wikipédiában olvastad a "BMW M62 bejegyzést mert ott is sok minden van az S62-ről".
Jackson, aki mellesleg M62 technikai speckót keresett (Nm/rpm diagramm, stb.)
Ha küldesz linket, kapsz 1 sört!![]()
Olyan kéne, mint amit belinkeltél, nagyon komoly, király leírás, képekkel.
Hogy addig se éhezzél.
BMW M62 ala USA és benne a S62 is LINK
Jackson, aki szerint S62-t könyebb találni
2009.03.17. 16:27
LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:Az M-es S62, legalábbis az enyém. Annyit tudok még M5ről, hogy itt külön olajpumpája is van a vanosnak.
Az angol wikipédiában olvastad a "BMW M62 bejegyzést mert ott is sok minden van az S62-ről".
2009.03.17. 16:45
jackson írta:LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:Az M-es S62, legalábbis az enyém. Annyit tudok még M5ről, hogy itt külön olajpumpája is van a vanosnak.
Új M5-ről: Új M5 sedan és Touring datasheet
Jackson, aki majd rá néz
2009.03.17. 18:19
LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:Az M-es S62, legalábbis az enyém. Annyit tudok még M5ről, hogy itt külön olajpumpája is van a vanosnak.
2009.05.08. 15:00
2009.05.08. 16:14
kovessyroli írta:szomorú vagyok egy kicsit![]()
tegnap kaptam egy P-s rendszámot 2 órára, és végre mentünk a kocsival.
de nem o.k., nem veszi a motor úgy a lapot, ahogy kellene.
megy - megy, de nem az igazi.
nem füstöl, nem zörög, stb. csak a fordulatszámot nehezen veszi fel.
2 dolog lehet az előzetes vélemények szerint:
1. az adagolót még be kell állítani, valami előtöltés félét kell neki adni.
2. légtömegmérő csere.
a kérdésem, hogy nincs-e valakinek a polcon tds-hez való légtömegmérője?
vagy valami egyéb ötlet?
2009.05.12. 23:02
muhaati írta:kovessyroli írta:szomorú vagyok egy kicsit![]()
tegnap kaptam egy P-s rendszámot 2 órára, és végre mentünk a kocsival.
de nem o.k., nem veszi a motor úgy a lapot, ahogy kellene.
megy - megy, de nem az igazi.
nem füstöl, nem zörög, stb. csak a fordulatszámot nehezen veszi fel.
2 dolog lehet az előzetes vélemények szerint:
1. az adagolót még be kell állítani, valami előtöltés félét kell neki adni.
2. légtömegmérő csere.
a kérdésem, hogy nincs-e valakinek a polcon tds-hez való légtömegmérője?
vagy valami egyéb ötlet?
A légtömegmérő hibát hamar ki tudod zárni. Húzd le a csatlakozóját, és próba. Így "átlagol", de jól megy a moci, mert nem kap rossz jelet.
2010.02.04. 18:25
2010.02.04. 19:27
zsolti780 írta:Jackson a csere folyamatban,igazából csak kérdezem,csekkolom hogy ez a jelensége ennek a hibának,vagy esetleg más is,továbbá az árat is csak azért írtam, hogy reális e?
2010.02.04. 20:06
jackson írta:zsolti780 írta:Jackson a csere folyamatban,igazából csak kérdezem,csekkolom hogy ez a jelensége ennek a hibának,vagy esetleg más is,továbbá az árat is csak azért írtam, hogy reális e?
Fejből valami 100eft környékén van a gyári.
Jackson, aki saccolja
2010.02.04. 21:42
zsolti780 írta:jackson írta:zsolti780 írta:Jackson a csere folyamatban,igazából csak kérdezem,csekkolom hogy ez a jelensége ennek a hibának,vagy esetleg más is,továbbá az árat is csak azért írtam, hogy reális e?
Jackson, aki saccolja
Nézegettem ezt a linket...
http://www.louv.tv/cars/m5/MAF/MAF-Pages/Image0.html
Változtat ez valamin?Vagy csak tologatja a cserét.....
2010.02.04. 23:48
30ezer körül már van jó minőségű után gyártott kérj egy árat AtiTDI-től.jackson írta:zsolti780 írta:jackson írta:zsolti780 írta:Jackson a csere folyamatban,igazából csak kérdezem,csekkolom hogy ez a jelensége ennek a hibának,vagy esetleg más is,továbbá az árat is csak azért írtam, hogy reális e?
Jackson, aki saccolja
Nézd hát lehet próbálkozni csak ha nem jött be és csere + tiszitó vackokat is megvetted akkor drágábban jöttél ki.
Ha kipróbálod akkor viszont egy halom levegő-tömegmérő hibás fogja utánnad próbálna (már ha sikerül). A gumi gyűrűk ha nagyon szarok akkor inkább csere mert olcsó és a szétment gumiból már nem lessz tökéletes a vazelintól.
Jackson, aki nem tudja sikerül-e mert ha nagyon szar akkor esélytelen
2010.02.14. 17:55
admin írta:30ezer körül már van jó minőségű után gyártott kérj egy árat AtiTDI-től.jackson írta:zsolti780 írta:jackson írta:zsolti780 írta:Jackson a csere folyamatban,igazából csak kérdezem,csekkolom hogy ez a jelensége ennek a hibának,vagy esetleg más is,továbbá az árat is csak azért írtam, hogy reális e?
Jackson, aki saccolja
Nézd hát lehet próbálkozni csak ha nem jött be és csere + tiszitó vackokat is megvetted akkor drágábban jöttél ki.
Ha kipróbálod akkor viszont egy halom levegő-tömegmérő hibás fogja utánnad próbálna (már ha sikerül). A gumi gyűrűk ha nagyon szarok akkor inkább csere mert olcsó és a szétment gumiból már nem lessz tökéletes a vazelintól.
2010.02.14. 18:05
zsolti780 írta:admin írta:30ezer körül már van jó minőségű után gyártott kérj egy árat AtiTDI-től.jackson írta:zsolti780 írta:jackson írta:zsolti780 írta:Jackson a csere folyamatban,igazából csak kérdezem,csekkolom hogy ez a jelensége ennek a hibának,vagy esetleg más is,továbbá az árat is csak azért írtam, hogy reális e?
Jackson, aki saccolja
Megtörtént a csere! A gyári mellett döntöttem,68e volt. Minden szerdán jár ki németekhez alkatrészért onnan hozta.
Érezhető en más lett,eddig nem éreztem rajta annyira azt mint amikor vontatókötéllel megrántanak, most igen! És lejtőkön is jobban viselkedik.
A fogyasztására kíváncsi leszek, miután ki lett cserélve és mentem egy kört a városban eddig általam soha nem látott 9.9 l volt de ez persze még nem mérvadó!
2010.02.14. 18:16
2010.02.14. 18:33
simi64 írta:A "felfelé" az emelkedő.
A lejtő az nálunk nem emelkedik.
Vagy van ahol igen?
2010.02.14. 19:25
lepke írta:simi64 írta:A "felfelé" az emelkedő.
A lejtő az nálunk nem emelkedik.
Vagy van ahol igen?
Helo simi
Azért kérdezem![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2010.03.03. 16:08
2010.03.03. 16:15
szumo523i írta:Üdv mindenkinek,újra itt.Következő probléma lépett fel az 523-al.Hideg motornál indításkor 5mp-ig jó az alapjárat utána mintha nem menne az összes henger,mozog az egész kaszni és leáll.Mikor a motor eléri az üzemi hőfokot,akkor már nem áll le,de érezni rajta,hogy nem egyenletes a járása.Műszer szerint 1-es henger befecskendező szelep.Már kicseréltem nem lett jobb és az alapjárati motort is.Ötleteket várok,nem szeretnék tovább kisérletezni.
2010.03.03. 18:59