Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.18. 21:29

Zotyi30d írta:Sziasztok!

Teljesen új állítható magasságú futómű eladó,az összes E39 tipushoz 1 év garanciával(rugó+gátló) 1 év garanciával :!: :!: :!:
Kérésre tudok képet küldeni mailban :wink: :wink:
Remélem jó helyre írtam :?

Üzentem privátban...

Rugók

2008.03.14. 18:30

Eladó E39 be 1 ganitúra 40mm es ültetőrugó.Cserébe érdekel fehér indexes hátsólámpapár.Ár 30E.

2008.04.02. 09:48

Sziasztok klubtársak!

Egy érdekes problémára keresek választ. Úgy két hete vettem észre hogy a kocsi már kis sebességtől kezdve hintázik, értsd: jobbra-balra, mint egy hajóban. Gyorsításnál egyre gyorsabb, viszont még 140 körül is érezhető, itt már nem a hintázás, hanem a karosszéria rázása. Olyan érzés kis sebességnél mintha tojás alakú gumikkal mennék.
Próbálkoztam a keréknyomás változtatásával, de semmi eredmény. Ami érdekes, hogy ívben nem csinálja.
A rázás helyét nem tudom kinyomozni, mert az egész alvázon érezni lehet.
Elötte nem csinálta.

Valakinek valami ötlete? Elég fontos lenne.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2008.04.02. 12:37

Skacok,

pár napja azt vettem észre, hogy jobbra kanyarodásnál szar úton furcsa kopogás-recsegés hallatszik az autó eleje felől, mind a két oldalról. Egyenesen haladásnál vagy balkanyarban semmi zörej, csak akkor lehet hallani, ha a kormány jobbra van tekerve. Néha olyan a hang, mintha a kerék hozzáérne valami műanyaghoz, néha kicsit magasabbról hallatszik. Nemrég volt kormánymű-felújítás, meg a bal első stabpálcát is kicserélték. Van valakinek valami tippje, mi a szösz lehet ez?

szia

2008.05.11. 20:09

ytse írta:Skacok,

pár napja azt vettem észre, hogy jobbra kanyarodásnál szar úton furcsa kopogás-recsegés hallatszik az autó eleje felől, mind a két oldalról. Egyenesen haladásnál vagy balkanyarban semmi zörej, csak akkor lehet hallani, ha a kormány jobbra van tekerve. Néha olyan a hang, mintha a kerék hozzáérne valami műanyaghoz, néha kicsit magasabbról hallatszik. Nemrég volt kormánymű-felújítás, meg a bal első stabpálcát is kicserélték. Van valakinek valami tippje, mi a szösz lehet ez?
bug? akkor kerék agy csapágy.

2008.05.24. 12:41

ültető rugó szettet szeretnék az autómhoz.
hol nézzek utána, melyik oldalon keressem?

köszi
roland

2008.05.24. 12:55

Üdv!
Egy kis okosság, ha nem ismered, lehet, hogy jól jön.
http://www.bmwdiy.info/suspension-survey/index.html

2008.05.24. 13:28

Oldboy írta:Üdv!
Egy kis okosság, ha nem ismered, lehet, hogy jól jön.
http://www.bmwdiy.info/suspension-survey/index.html

köszi.
csak egy a baj, nem tudok angolul :oops:
ugyanez nincs meg véletlenül németül is? azon eligazodnék.

2008.05.24. 14:53

Élből én sem tudom fordítani, de megpróbálok valami érthető információt szerezni.

2008.05.24. 22:48

Google a mi barátunk --> KATT IDE <--

PMiki

2008.05.25. 06:59

Az angolnyelvűt pedig, lefordítja ez a veblap: http://www.webforditas.hu

Re: szia

2008.05.25. 13:13

orban10 írta:
ytse írta:Skacok,

bug? akkor kerék agy csapágy.

nem búg, hanem kopog, nyikorog, és csak jobbkanyarban... állítólag gömbfej lehet

MÁS: Bilstein lengéscsillapítókról mi a vélemény? Elérkezett az idő, hogy kb. 140e km után lecseréljem a gátlókat, de a gyári Boge valami elképesztő áron van (darabonkén 60e körül), az alap (nem sport) Bilstein ennek alig több mint a fele... Az érdekes az, hogy még a Koni sport is kevesebbe kerül a Bogénál... :D

kormanymu

2008.05.26. 18:13

Sziasztok!

Sajnos a kormanymuvem annyira rossz, hogy felujitani sem lehet. Kozuletek rendelet mar valaki ebay-rol kormanymuvet? Kinalnak 40e km vagy 2 ev garanciaval kb. 70e-ert felujitottat (kb 700 euroert ujat adnak). Szoval probalt mar valaki venni?

Re: kormanymu

2008.05.26. 18:35

ptamas írta:Sziasztok!

Sajnos a kormanymuvem annyira rossz, hogy felujitani sem lehet. Kozuletek rendelet mar valaki ebay-rol kormanymuvet? Kinalnak 40e km vagy 2 ev garanciaval kb. 70e-ert felujitottat (kb 700 euroert ujat adnak). Szoval probalt mar valaki venni?

Magán eladótól én biztos nem venném meg.Cégtől talán ott a garit könnyebb behajtani talán.

2008.05.26. 18:40

Üdv, kormánymű ügybe!
Ha nem titok, "mikori" évjáratba, mennyit "tekertek" bele, mármint kilómétert.

2008.05.26. 18:42

EN is cegtol probalom. Ime, :
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0222361277

Tamas

admin írta:

Magán eladótól én biztos nem venném meg.Cégtől talán ott a garit könnyebb behajtani talán.

2008.05.26. 20:18

ptamas írta:EN is cegtol probalom. Ime, :
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0222361277

Tamas

admin írta:

ez nem úgy működik, hogy a régi kormányművedet beszámolják 100eur értékben, azaz ha nem tudod a régit leadni, akkor ez egy százassal hosszabb.
AT = austausch, cseredarab.
remélem nem értettem félre.

2008.05.26. 20:34

Oldboy írta:Üdv, kormánymű ügybe!
Ha nem titok, "mikori" évjáratba, mennyit "tekertek" bele, mármint kilómétert.

A gep 96/06 szuletett, 96/12-ben lett a nemeteknel forgalomba helyezve. 2006-ban jott be allitolag 208e km-el itthonra, egy tulaja volt itthon elottem. Most 240e van benne (szigoruan ora szerint). Futomu tobbi reszet az elozo tulaj megcsinaltatta, elol majd egyszer kitamasztokat kell cserelni.
Visszaterve a kormanymure, valahol itt is oplvastam, hogy itthoni hasznalat eseten 200e km utan lehet ra szamitani minden gep eseten (majdnem tipushiba) (5et-nel is ezt mondtak).

Elore plusz beteti dijat kell utalni (100Euro nagysagrendu), amit visszautalnak, ha visszakuldom.
Elvben 30 napig az aru visszakuldesevel a penz visszakerheto (es oreg ebayos vissza is kuldi, foleg ha boltrol van szo). Itthon is biztos lehet bontoban szerelni, es meg talan a 2003-ig gyartott 530D-nek a kormanymuve is jo lesz nekem, ha nem servotronicos (eleg nehez elkepzelni). A ZF-es kodok sokszor nekem kicsit osszevissza vannak, mivel eltero gyari szam eseteben is azonos ZF szamot ad meg a prospektus.
Tamas

2008.05.27. 10:12

Kösz az infót!

2008.05.27. 10:40

ytse!
Tudok szerezni új Sachs-Boge gátlókat ha érdekel. Az első 42.000, a hátsó 25.000 forint lenne.
Hozzászólás küldése

VigLink badge