2007.04.25. 18:55
Klár O(ff)pel Szakszervíz , XIX. ker Kócsag utca. Eredendően Opel szervíz, igazából mindent csinálnak, de nem azt a részét ajánlom, hanem a lakatosukat és fényezőjüket!
Fiatal lakatosbrigádjuk van, egy ifányi hulladékfémből Veyront csinálnak. Fényezték az autóm teljes oldalát és szemmel láthatóan szebb lett, mint a gyári! Az árak átlagosak.
Bármim lenne, lakatolást és fényezést csak ott csináltatnék.
2007.04.25. 20:29
Bandiboy írta:Sziasztok urak!
Nem tudja valaki a gyenesdiási Bmw-szerelő pontos címét és telefonszámát?
Köszönöm!
Helló
Divinyi Józsefnek hivják és a zalai közben van a mühelye.
Az ö száma 06 30-9470349
Ajánlom inkább hogy a szervizt próbáld hivni,mert ö ritkán veszi fel,elég elfoglalt.
mühely:06 83-316275
üdv
2007.04.26. 07:25
Gyenesdiás Hmmmmm de szép hely az mennyit nyaraltam ott ,sok szép emlék áááááá
2007.04.26. 07:26
Gyenesdiás Hmmmmm de szép hely az mennyit nyaraltam ott ,sok szép emlék áááááá
2007.04.26. 08:06
sxoe írta:Hali!
A győri A1 autóról mit tudtok? Csak mert nekem az van a legközelebb és kíváncsi vagyok, hogy mennyire megbízhatóak és korrektek. Na meg az ár sem mindegy!
A bátyám most vitte oda az E36-át, mert ég az ABS és az ASR lámpája folyamatosan. Majd megírom az eredményt
2007.04.26. 11:17
Morello írta:sxoe írta:Hali!
A győri A1 autóról mit tudtok? Csak mert nekem az van a legközelebb és kíváncsi vagyok, hogy mennyire megbízhatóak és korrektek. Na meg az ár sem mindegy!
A bátyám most vitte oda az E36-át, mert ég az ABS és az ASR lámpája folyamatosan. Majd megírom az eredményt

Oks! Várom a fejleményeket! Úgy néz ki, hogy lesz ott protekcióm szal főleg fontos lenne, hogy tudjam mennyire korrektek.
2007.04.27. 13:24
sxoe írta:Morello írta:sxoe írta:Hali!

Oks! Várom a fejleményeket! Úgy néz ki, hogy lesz ott protekcióm szal főleg fontos lenne, hogy tudjam mennyire korrektek.
Vannak fejlemények:
nem az volt a hiba ugyan, amit kicseréltek(valami relét 6000-ért), mert újra kigyulladt a kontrollámpa, de azt mondja a tesóm, hogy akivel beszélt az korrekt, és két óra munkadíjat számolt fel, pedig több lett volna, mert már nem először volt ott és akkor nem fizetett. Még azért várjuk meg a történet végét, mielőtt következtetést vonunk le róluk. Megírom, ha megcsinálták rendesen. És akkor lesz végső következtetés
2007.04.27. 13:33
Morello írta::wink:
sxoe írta:Morello írta:sxoe írta:Hali!

Vannak fejlemények:
nem az volt a hiba ugyan, amit kicseréltek(valami relét 6000-ért), mert újra kigyulladt a kontrollámpa, de azt mondja a tesóm, hogy akivel beszélt az korrekt, és két óra munkadíjat számolt fel, pedig több lett volna, mert már nem először volt ott és akkor nem fizetett. Még azért várjuk meg a történet végét, mielőtt következtetést vonunk le róluk. Megírom, ha megcsinálták rendesen. És akkor lesz végső következtetés
Oks várom akkor a további fejleményeket. AMúgy akik ott dolgoznak értenek is a gépekhez vagy olyanok mint sok szervízben: frissen érettségizett 18 évesek? Mert mondjuk egy ilyen kifinomult kis masinához azért érzéssel kell hozzányúlni...
2007.04.28. 12:45
Hello!
Az M3 box szerintem a legjobb Bmw szerviz.
2007.04.28. 13:04
smcrampus írta:Bandiboy írta:Sziasztok urak!
Nem tudja valaki a gyenesdiási Bmw-szerelő pontos címét és telefonszámát?
Köszönöm!
Helló
Divinyi Józsefnek hivják és a zalai közben van a mühelye.
Az ö száma 06 30-9470349
Ajánlom inkább hogy a szervizt próbáld hivni,mert ö ritkán veszi fel,elég elfoglalt.
mühely:06 83-316275
üdv
Köszönöm! Sikerült elérnem elsőre!
2007.05.09. 22:12
5er Kft.
hátsó gumi fékcsövek 10.400,-
hátsó stab. kis "z" összekötők 14.000,-
klíma vent. ellenállás 9.000,-
kézifék javítás+ a jelzett cserék munkadíja (3,5 óra): 12.000,-
Korrektek, gyorsak, barátságosak.
Ajánlom mindenkinek.
2007.05.09. 22:48
Morello: van már valami fejlemény az A1 autó ügyében?
2007.05.10. 01:06
VZoltan írta:5er Kft.
Ajánlom mindenkinek.
Hmm most hogy irtad a kéziféket, frankón eszembejutott, hogy az enyémmel is bibi van, sajnos fingot nem fog már lassan viszintesben sem tartjameg a gépet
Ezek szerint 12 rugo körül van a javitás?
2007.05.10. 06:51
Hero írta:Hmm most hogy irtad a kéziféket, frankón eszembejutott, hogy az enyémmel is bibi van, sajnos fingot nem fog már lassan viszintesben sem tartjameg a gépet

Neeeeem! Az összes javítás került ennyibe.
A kézifék 5 ezer pénz volt, de azt mondták, ha cserélni kellett volna a fékbetéteket és a fékbowdent is, akkor úgy 15-20 között lett volna. Szerencsére csak csiszolni, tisztítani kellett a betéteket és beállítani a szerkezetet. Ez 1,5 órát vett igénybe, közben átnézték a futóművet is, így derült fény a fékcsövek ill. a "z" összekötők hibájára is.
2007.05.10. 08:00
sxoe írta:Morello: van már valami fejlemény az A1 autó ügyében?
Semmi új. Cserélni kellene a komplett ABS+ASR egységet. Valami 350 ezer pénz a BMW-nél, úgyhogy nem ott lesz a javítása, hanem egy autóelektronikai szakinál próbálkozik.
Így nem tudok róluk érdemlegeset mondani sajnos
2007.05.10. 09:37
Morello írta:sxoe írta:Morello: van már valami fejlemény az A1 autó ügyében?
Semmi új. Cserélni kellene a komplett ABS+ASR egységet. Valami 350 ezer pénz a BMW-nél, úgyhogy nem ott lesz a javítása, hanem egy autóelektronikai szakinál próbálkozik.
Így nem tudok róluk érdemlegeset mondani sajnos

Köszi!
Akkor várom más tapasztalatát! Hátha valaki betéved hozzájuk valamikor.
2007.05.20. 14:37
Szisztok Szakik!
Az elmúlt egy hetet a Barátom műhelyében töltöttem kisebb nagyobb megszakításokkal, és figyelemmel kísértem a BMW-kel kapcsolatos munkákat, műveleteket!
A hét leforgása alatt próbáltam egy kis statisztikát kialakítani a modellről!
5 nap alatt 6 db E-39;4 db E-34 ; 2 db E-36 ; 3 db E-46 ; 1 db E-32 ; 1 db E-30 ; és 1 db compakt került „kés” alá!
Az E-34 nél „kisebb” sorozatszámú autóknál csak olajcsere, és fékbetét csere volt!
Az újabbaknál (E-39) a listát a katalizátor, lamdaszonda, és szilentek vitték a prímet!
Az E-46 sorozatban viszont az EGR szelep, és a légzsák problémák ( ülés érzékelők. Illetve az automata öv feszítők és az ülés alatti gyors csatlakozók hibája volt jellemző!
Szép lassan készítem a hibatároló kódjaira a listát!
2007.05.22. 10:47
Hero írta:VZoltan írta:5er Kft.
Ajánlom mindenkinek.
Hmm most hogy irtad a kéziféket, frankón eszembejutott, hogy az enyémmel is bibi van, sajnos fingot nem fog már lassan viszintesben sem tartjameg a gépet

ahogy én tudom, mivel külön dob fék van a kézifékhez kötve, ezért a ritka használatból adódóan is elszennyeződhet. Időnként be kell vállalni egy-két kézifékes fordulót és akkor majd összekopik a rendszer (amúgy komolyan ezt tanácsolják, na jó, mondjuk pörögni nem kell vele
2007.06.13. 13:08
Multkoriban valaki írta, hogy az 5er telefon rögzítője azt közölte, hogy nyitás augusztus elején. Nos arra jártam és benéztem hozzájuk. Sajnos a tavalyi rögzítést még nem törölték le, de nyitva vannak, sőt egész nyáron, nem tartanak szünetet.
2007.06.13. 15:53
VZoltan írta:Multkoriban valaki írta, hogy az 5er telefon rögzítője azt közölte, hogy nyitás augusztus elején. Nos arra jártam és benéztem hozzájuk. Sajnos a tavalyi rögzítést még nem törölték le, de nyitva vannak, sőt egész nyáron, nem tartanak szünetet.
Köszönöm, én írtam; azóta én is megtudtam.
(Nem írtam, mert azóta már más is szólt a 5er-ről. Meg hát milyen jól bedőltem...

)
Még nem voltam náluk, de mindenképpen megyek valamikor. Tényleg jók lehetnek, ha ilyen majd egy évig rajta maradhat az üz.rögzítőn...