![]() |
2011.06.13. 09:37
2011.06.13. 17:40
2011.06.13. 20:41
XenonBalazs írta:Megérkezett a Mafra legújabb terméke Bőrtisztító - fertőtlenítő - és műanyag tisztító. Kicsit jó a cucc PMiki már látta, hogy működik és Levi M5 is. Ha valakinek kell, akkor szóljon van még kb 5liter
2011.06.13. 23:39
XenonBalazs írta:Megérkezett a Mafra legújabb terméke Bőrtisztító - fertőtlenítő - és műanyag tisztító. Kicsit jó a cucc PMiki már látta, hogy működik és Levi M5 is. Ha valakinek kell, akkor szóljon van még kb 5liter
2011.06.14. 00:20
XenonBalazs írta:
Lepke erről beszélt a telefonba.
Ügyes a srác nagyon, de nem fikázásból mondom 5 nap alatt ki ne vágna patentra egy autót?
Szabad megjegyeznem az a réteg vastagságmérő 1,3 milla![]()
A Clary Magic gyurmás megoldás nálunk is van, de nem bevált módszer ( karc eltüntetésre szolgál, de neki se vállt be nagyon, mert utána polírozott ) Auto Magic egyik terméke ez is és a Mafra leányvállalata.
Mindezeket félretéve ügyes a srác, és óvatos.![]()
Motorból én többet kihozok tisztítás szempontjából ( Ezt Komáromban láthattátok.)
Ne értsétek félre, nem magam istenítem, de mindenki máshogy csinálja, és mindenkinek más technika válik be.
2011.06.14. 09:44
touring írta:Találtam egy nagyon jó bőrápoló szert. Pakolgattam tegnap egy kicsit és megtaláltam a bőrdzsekimhez vásárolt bőrbalzsamot. Ma kitakarítottam a kocsit belülről és kipróbáltam a balzsamot az üléseken (természetesen habos tisztítás után). Hát a Labi féle kenőcsöt (Bocsika) durván lealázta. Amúgy sincs a bőr rossz állapotban az autóban, de most mintha új lenne. Ráadásul annyira nem is vészes az ára:
http://briston.boltaneten.hu/kinalat/18 ... sam_320ml/
2011.06.14. 09:50
mayer015 írta:XenonBalazs írta:Megérkezett a Mafra legújabb terméke Bőrtisztító - fertőtlenítő - és műanyag tisztító. Kicsit jó a cucc PMiki már látta, hogy működik és Levi M5 is. Ha valakinek kell, akkor szóljon van még kb 5liter
Szia!
És mennyibe fáj ez a csodaszer? Mert nekem kéne vmi fasza, és pont most állok a takarítás előtt!
Üdv: Dani
2011.06.14. 10:50
XenonBalazs írta:Bizony elég hatékony. Pont tegnap teszteltem teniszedzőm Suzuki-án ( 1 éve volt kitakarítva és a szürke műszerfalba bele volt égve a kosz nem kicsit. ) Hibátlan lett. és ami a legjobb fertőtlenít is.
2011.06.14. 11:52
Imco írta:XenonBalazs írta:Bizony elég hatékony. Pont tegnap teszteltem teniszedzőm Suzuki-án ( 1 éve volt kitakarítva és a szürke műszerfalba bele volt égve a kosz nem kicsit. ) Hibátlan lett. és ami a legjobb fertőtlenít is.
Képzeld el, hogy mi lenne velünk, ha a suzuki fertőző lenne!![]()
![]()
2011.06.14. 13:08
lepke írta:Imco írta:XenonBalazs írta:Bizony elég hatékony. Pont tegnap teszteltem teniszedzőm Suzuki-án ( 1 éve volt kitakarítva és a szürke műszerfalba bele volt égve a kosz nem kicsit. ) Hibátlan lett. és ami a legjobb fertőtlenít is.
![]()
Helo
Én meg azt hittem hogy tudok mindent a XenonBalázs barátomról![]()
Tudsz meglepetést okozni......... Saját TENISZEDZŐ![]()
![]()
2011.06.14. 14:01
XenonBalazs írta:kzolee írta:Balázsnak egy fotó, mert mindig rémüldözik, hogy hogy néz ki hátul az autó:
Először a bőrtisztítóval takarítottam, utána a bőrápolóval kezeltem le. Jól csináltam, mester?
Zolee!
Jól csinálod! ( A szándék meg van) *Fekete bőrnél nem látszik, hogy mennyire tisztult meg.
*Ment Pü
2011.06.14. 20:27
XenonBalazs írta:mayer015 írta:XenonBalazs írta:Megérkezett a Mafra legújabb terméke Bőrtisztító - fertőtlenítő - és műanyag tisztító. Kicsit jó a cucc PMiki már látta, hogy működik és Levi M5 is. Ha valakinek kell, akkor szóljon van még kb 5liter
Szia!
És mennyibe fáj ez a csodaszer? Mert nekem kéne vmi fasza, és pont most állok a takarítás előtt!
Bizony elég hatékony. Pont tegnap teszteltem teniszedzőm Suzuki-án ( 1 éve volt kitakarítva és a szürke műszerfalba bele volt égve a kosz nem kicsit. ) Hibátlan lett. és ami a legjobb fertőtlenít is.
3.890,- 0,5L
2011.06.14. 22:39
mayer015 írta:XenonBalazs írta:mayer015 írta:XenonBalazs írta:Megérkezett a Mafra legújabb terméke Bőrtisztító - fertőtlenítő - és műanyag tisztító. Kicsit jó a cucc PMiki már látta, hogy működik és Levi M5 is. Ha valakinek kell, akkor szóljon van még kb 5liter
Szia!
Bizony elég hatékony. Pont tegnap teszteltem teniszedzőm Suzuki-án ( 1 éve volt kitakarítva és a szürke műszerfalba bele volt égve a kosz nem kicsit. ) Hibátlan lett. és ami a legjobb fertőtlenít is.
3.890,- 0,5L
Nagyon állat a cucc mégegyszer köszönöm, meg a beszélgetést is. Sajnos a jobb1 festett volt, azt egy kicsit szét kapta,de nem nagyon, holnap holnap kozmetika ezerrel
2011.06.14. 23:26
XenonBalazs írta:lepke írta:Imco írta:XenonBalazs írta:Bizony elég hatékony. Pont tegnap teszteltem teniszedzőm Suzuki-án ( 1 éve volt kitakarítva és a szürke műszerfalba bele volt égve a kosz nem kicsit. ) Hibátlan lett. és ami a legjobb fertőtlenít is.
![]()
Helo
![]()
Bizony Lepke!
Saját sofőröm csak azért nincs mert mindegyik Miss Daisy lajhársofőr
2011.06.15. 08:58
apa írta:XenonBalazs írta:lepke írta:Imco írta:XenonBalazs írta:Bizony elég hatékony. Pont tegnap teszteltem teniszedzőm Suzuki-án ( 1 éve volt kitakarítva és a szürke műszerfalba bele volt égve a kosz nem kicsit. ) Hibátlan lett. és ami a legjobb fertőtlenít is.
![]()
Helo
![]()
Bizony Lepke!
Saját sofőröm csak azért nincs mert mindegyik Miss Daisy lajhársofőr
Fasza srác vagy!
2011.06.15. 20:05
2011.06.15. 20:18
2011.06.15. 21:24
atiotezer írta:Sziasztok.
Tud nekem ajánlani valaki normális autósampont illetve törlőkendőt, amivel foltmentesre lehet az autót törölni?
üdv:atiotezer
2011.06.16. 00:44
atiotezer írta:Sziasztok.
Tud nekem ajánlani valaki normális autósampont illetve törlőkendőt, amivel foltmentesre lehet az autót törölni?
üdv:atiotezer
2011.06.16. 11:32