![]() |
2007.12.12. 15:30
2007.12.12. 16:22
2007.12.12. 18:43
2007.12.12. 19:06
Igyvan a gyári kinézet az az igazi.Mindenek megvan a helye csak be kell rakni és tip top.Hero írta:Igen ha jót akarsz megéri azt a pluszt szerintem, énis cseréltem az enyémbe.
Olyan meg sztem nem fogsz találni aki azt szépen meg tudja csinálni, eleve ilyen anyagot nehéz lesz találni mint a műszerfal és azt még össze is dolgozni... :S
Nos az biztos hogy ez a gyári cucc nem olcso megoldás, de szép helyén van nagy és GYÁRI valakinek pl nekem ez mindent megér, de aztis aláirom most fater kapott egy kis gps-t 90 ropi volt teljes európa térképpel 38 ország van benne, még a román földesutak is benne voltak, lenyűgözően részletes gyors praktikus és felhasználóbarát, maximálisan ajánlani tudom!
Mio C720 a készülék tipusa, ha érdekelne!
2007.12.12. 23:09
lukacsas írta:Köszi a válaszokat.
MK-III nélkül meg lehet oldani a külső kép csatlakoztatását pl.: fejegységre, tv-modulra..?
Kép minősége függ a navi egységtől? Ha igen akkor megjelenítésben és tartalomban van különbség az MK-III, és az MK-IV között? Leszámítva azt hogy MKIV DvD alapú (lehet MKIII is az) meg hogy a navigációnál van madártávlat.
Bocsi a sok kérdésért csak szeretnék tisztán látni a témában.
2007.12.13. 00:00
Hero írta:Igen ha jót akarsz megéri azt a pluszt szerintem, énis cseréltem az enyémbe.
Olyan meg sztem nem fogsz találni aki azt szépen meg tudja csinálni, eleve ilyen anyagot nehéz lesz találni mint a műszerfal és azt még össze is dolgozni... :S
Nos az biztos hogy ez a gyári cucc nem olcso megoldás, de szép helyén van nagy és GYÁRI valakinek pl nekem ez mindent megér, de aztis aláirom most fater kapott egy kis gps-t 90 ropi volt teljes európa térképpel 38 ország van benne, még a román földesutak is benne voltak, lenyűgözően részletes gyors praktikus és felhasználóbarát, maximálisan ajánlani tudom!
2007.12.13. 00:08
lukacsas írta:Hero írta:Igen ha jót akarsz megéri azt a pluszt szerintem, énis cseréltem az enyémbe.
2007.12.13. 08:16
2007.12.13. 09:11
2007.12.13. 12:23
2007.12.13. 12:27
2007.12.13. 17:27
lukacsas írta:Egyébként az EONON, és társai típusú 2 Din -es egységeket szépen is be lehet építeni a rádió fejegység helyére, csak ki kéne találni hogy lehet szépen méretre vágni a felső egységet eltakaró (mű)fa burkolatot, akkor a beépítő keret két oldalára fel lehetne ragasztani valahogy, és máris egyben van az egész, sőt szerintem még a BMW is díjazná az ötletet
2007.12.13. 17:42
2007.12.14. 08:49
lukacsas írta:10 év alatt csak felzárkózunk nyugati szomszédainkhoz. A digitális TV adáshoz is már csak 4 évet kell várni![]()
( és akkor akár 150-nél is tökeletes képminőségben lehet nézni az élő meccseket)
2007.12.14. 16:45
NaviProfi írta:lukacsas írta:10 év alatt csak felzárkózunk nyugati szomszédainkhoz. A digitális TV adáshoz is már csak 4 évet kell várni![]()
( és akkor akár 150-nél is tökeletes képminőségben lehet nézni az élő meccseket)
Hát lehet hogy én vagyok a csodabogár, de már 2 éve nézem a digitális magyar adást a kocsimban. Jön az m1, m2, DUNA TV és a DUNA TV egy alternatív változata. De ezeket nem lehet nézni menetközben, mert a legkisebb helyváltoztatásra is MUTE felirat jelenik meg és elveszi a hangot, vagy a kép meg kezd szét esni.
2007.12.14. 19:31
2007.12.14. 20:31
2007.12.14. 21:51
strobi írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...
nem olyan régen ki lett cserélve az olvasóm "riherem" és akkor láttam,hogy kb 6-7 műholdat lát,
csak valami navi-kalibrációt emlegetett nekem állandóan ezért úgy voltam vele,hogy majdd bekalibrálom az a lényeg,hogy működik...
Haza jöttem majd néhány nap múlva szerettem volna megcsinálni a kalibrációt de mindig azt a képet hozza be ahol álltam pesten és most egy darab mű-hód sincs azon a szaron és szeretné ,hogy kalibráljam be??? de,hogy a t.kömbe ha nincs műhold? miért nem lát most műholdat?
a kalibrációnál több dolgot kellene megcsinálni pl. 2 kört menni lassan a kocsival, akkor menj 200m-ert max 40Km/h-val, meg kelle adni a kerék méretet stb.
NaviProfi,Bömbölö, valaki?!
válaszaitokat előre is köszi!
üdv.strobi.