![]() |
2009.09.20. 23:01
jackson írta:Gabze írta:Tisztelt Kollégák!!
Valaki ment már sprintet audi R8-al? Meglepődésemet szeretnék hangot adni, mert sport gomb nélkül egy az egyben mentünk 150ig a második menetre, mert arra bemelegítettem egy kicsit a gumiknak. Persze a sofőr sem mind1, de én azt hittem h az a kocsi odabasz, nadenem!![]()
![]()
Gabze
És sport gomb-al?
Jackson, aki kiváncsian kérdi
2009.09.21. 11:19
Gabze írta:jackson írta:Gabze írta:Tisztelt Kollégák!!
Valaki ment már sprintet audi R8-al? Meglepődésemet szeretnék hangot adni, mert sport gomb nélkül egy az egyben mentünk 150ig a második menetre, mert arra bemelegítettem egy kicsit a gumiknak. Persze a sofőr sem mind1, de én azt hittem h az a kocsi odabasz, nadenem!![]()
![]()
Gabze
És sport gomb-al?
Jackson, aki kiváncsian kérdi
Hi Jackson!
azt nem tudom. nagy izgalmamban rosszul nyomtam meg a gombot és nem kapcsolt be.:D végig úgy mentem, hogy azt hittem be van kapcsolva . . .
Üdv
Gabze
2009.09.21. 18:41
2009.09.21. 19:19
touring írta:Madox reggel megnéztem az autódat. Mivel nem jöttél a talira, gondoltam én megyek Kecskemétre. A Lukoilnál láttalak meg és a körforgalomig mentem utánad. Off kocsival voltam és volt köztünk még 3-4 kocsi.. Szép az autódMondjuk csak hátulról láttam meg egy pillanatra oldalról. A rendszámot te kérted így, vagy véletlenül lett xxM-555?
2009.09.21. 20:11
touring írta:Madox reggel megnéztem az autódat. Mivel nem jöttél a talira, gondoltam én megyek Kecskemétre. A Lukoilnál láttalak meg és a körforgalomig mentem utánad. Off kocsival voltam és volt köztünk még 3-4 kocsi.. Szép az autódMondjuk csak hátulról láttam meg egy pillanatra oldalról. A rendszámot te kérted így, vagy véletlenül lett xxM-555?
2009.09.21. 20:18
madox írta:touring írta:Madox reggel megnéztem az autódat. Mivel nem jöttél a talira, gondoltam én megyek Kecskemétre. A Lukoilnál láttalak meg és a körforgalomig mentem utánad. Off kocsival voltam és volt köztünk még 3-4 kocsi.. Szép az autódMondjuk csak hátulról láttam meg egy pillanatra oldalról. A rendszámot te kérted így, vagy véletlenül lett xxM-555?
Köszi, jelezhettél volna vhogy ,hogy álljak meg, dumcsiztunk volna pár szót...
A rendszám valóban kérésre lett, bacsek kolléga csinált is róla egy képet a soproni talin, hogy miért alakult igy : xxM-5xx
Melyik az a LUKOIL? Mikor volt ez pontosan ? Gondolom épp mentem a pályára, hogy átmennyek kkfházára..
2009.09.21. 21:03
madox írta:touring írta:Madox reggel megnéztem az autódat. Mivel nem jöttél a talira, gondoltam én megyek Kecskemétre. A Lukoilnál láttalak meg és a körforgalomig mentem utánad. Off kocsival voltam és volt köztünk még 3-4 kocsi.. Szép az autódMondjuk csak hátulról láttam meg egy pillanatra oldalról. A rendszámot te kérted így, vagy véletlenül lett xxM-555?
Köszi, jelezhettél volna vhogy ,hogy álljak meg, dumcsiztunk volna pár szót...
A rendszám valóban kérésre lett, bacsek kolléga csinált is róla egy képet a soproni talin, hogy miért alakult igy : xxM-5xx
Melyik az a LUKOIL? Mikor volt ez pontosan ? Gondolom épp mentem a pályára, hogy átmennyek kkfházára..
2009.09.22. 07:48
2009.09.22. 10:15
dom5 írta:Hello Touring!
A Madox-féle M5-re én intéztem el az xxm-500-as rendszámot,az alap elképzelésem ez volt,de egy kedves okmányirodás hölgy elcserélte az xxm-555-al,így ez került az akkori kedvencemre. Igy az xxm-500-as a mai napig a Vivaromon figyel,de adminisztrációs hiba ide vagy oda, az M-5 megmaradt a rendszámokban.
Az M5 fanatizmus így is kiölhetetlen bennem, amit a családom nem igazán ért meg bennem, de ez nem is érdekel különösebben, és remélem hamarosan újra M5 tulajként üdvözölhettek itt a fórumon.
Üdv.
DoM5
2009.09.29. 14:22
Gabze írta:http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/29/nyolchengeres_lesz_a_kovetkezo_bmw_m5/
2009.09.29. 16:23
madox írta:Gabze írta:http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/29/nyolchengeres_lesz_a_kovetkezo_bmw_m5/
Ajánlom figyelmedbe az Autó Motor legújabb számát, hiteles fotók az új ötösről és a motorpalettát is ismertetik köztük az új M5-el ...
![]()
![]()
2009.09.30. 18:09
lepke írta:madox írta:Gabze írta:http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/29/nyolchengeres_lesz_a_kovetkezo_bmw_m5/
Ajánlom figyelmedbe az Autó Motor legújabb számát, hiteles fotók az új ötösről és a motorpalettát is ismertetik köztük az új M5-el ...
![]()
![]()
Helo madox
Megnéztem![]()
üdv zoli
2009.10.01. 13:17
2009.10.01. 13:22
Gabze írta:Helo Madox!
Megvannak a fotók az új hűtéses cuccról? Feldobod őket? Mesélj már!
Kösz!
Gabze
2009.10.01. 18:14
madox írta:Gabze írta:Helo Madox!
Kösz!
Gabze
Hi !
Megvannak, elküldtem őket Lepi bácsinak, mert nemtom hogy kell ide tenni őket, amúgy klassz, a fékhűtése remek, (igaz nekem amúgy is lyuggatott tárcsák vannak ) és agilisebb lett a gép !
Majd megkérem Zoli barátomat, hogy tegye fel a képeket !
2009.10.01. 18:30
MChris írta:madox írta:Gabze írta:Helo Madox!
Kösz!
Gabze
Hi !
Megvannak, elküldtem őket Lepi bácsinak, mert nemtom hogy kell ide tenni őket, amúgy klassz, a fékhűtése remek, (igaz nekem amúgy is lyuggatott tárcsák vannak ) és agilisebb lett a gép !
képtárban kell reggelni és admin aktiválja akkor abba tudsz feltenni majd becsatolni ide.
http://www.e39.hu/keptar/
2009.10.01. 20:15
madox írta:MChris írta:madox írta:Gabze írta:Helo Madox!
Kösz!
Gabze
Hi !
képtárban kell reggelni és admin aktiválja akkor abba tudsz feltenni majd becsatolni ide.
http://www.e39.hu/keptar/
Köszi majd kipróbálom, de ha minden igaz Lepke barátom már megcsinálta !
2009.10.01. 20:44
2009.10.01. 22:24