Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.09.20. 23:01

jackson írta:
Gabze írta:Tisztelt Kollégák!! :D

Valaki ment már sprintet audi R8-al? Meglepődésemet szeretnék hangot adni, mert sport gomb nélkül egy az egyben mentünk 150ig a második menetre, mert arra bemelegítettem egy kicsit a gumiknak. Persze a sofőr sem mind1, de én azt hittem h az a kocsi odabasz, nadenem! :twisted: :twisted: :twisted:

Gabze

És sport gomb-al?

Jackson, aki kiváncsian kérdi

Hi Jackson!
azt nem tudom. nagy izgalmamban rosszul nyomtam meg a gombot és nem kapcsolt be. :D:D végig úgy mentem, hogy azt hittem be van kapcsolva . . .
Üdv
Gabze

2009.09.21. 11:19

Gabze írta:
jackson írta:
Gabze írta:Tisztelt Kollégák!! :D

Valaki ment már sprintet audi R8-al? Meglepődésemet szeretnék hangot adni, mert sport gomb nélkül egy az egyben mentünk 150ig a második menetre, mert arra bemelegítettem egy kicsit a gumiknak. Persze a sofőr sem mind1, de én azt hittem h az a kocsi odabasz, nadenem! :twisted: :twisted: :twisted:

Gabze

És sport gomb-al?

Jackson, aki kiváncsian kérdi

Hi Jackson!
azt nem tudom. nagy izgalmamban rosszul nyomtam meg a gombot és nem kapcsolt be. :D:D végig úgy mentem, hogy azt hittem be van kapcsolva . . .
Üdv
Gabze

Miért ülsz részegen az autóba koma ? Azért elég nagy a különbség ha be van nyomva, vagy ha nincs :D :D :D

2009.09.21. 18:41

Madox reggel megnéztem az autódat. Mivel nem jöttél a talira, gondoltam én megyek Kecskemétre. A Lukoilnál láttalak meg és a körforgalomig mentem utánad. Off kocsival voltam és volt köztünk még 3-4 kocsi.. Szép az autód :franko: Mondjuk csak hátulról láttam meg egy pillanatra oldalról. A rendszámot te kérted így, vagy véletlenül lett xxM-555? :lol:

2009.09.21. 19:19

touring írta:Madox reggel megnéztem az autódat. Mivel nem jöttél a talira, gondoltam én megyek Kecskemétre. A Lukoilnál láttalak meg és a körforgalomig mentem utánad. Off kocsival voltam és volt köztünk még 3-4 kocsi.. Szép az autód :franko: Mondjuk csak hátulról láttam meg egy pillanatra oldalról. A rendszámot te kérted így, vagy véletlenül lett xxM-555? :lol:

Helo
Madoxnak ködölték a rendszámot :lol: :lol:
de amugy is mi köze van egy M5-nek az 555-hez
üdv zoli

2009.09.21. 20:11

touring írta:Madox reggel megnéztem az autódat. Mivel nem jöttél a talira, gondoltam én megyek Kecskemétre. A Lukoilnál láttalak meg és a körforgalomig mentem utánad. Off kocsival voltam és volt köztünk még 3-4 kocsi.. Szép az autód :franko: Mondjuk csak hátulról láttam meg egy pillanatra oldalról. A rendszámot te kérted így, vagy véletlenül lett xxM-555? :lol:

Köszi, jelezhettél volna vhogy ,hogy álljak meg, dumcsiztunk volna pár szót...
A rendszám valóban kérésre lett, bacsek kolléga csinált is róla egy képet a soproni talin, hogy miért alakult igy : xxM-5xx

Melyik az a LUKOIL? Mikor volt ez pontosan ? Gondolom épp mentem a pályára, hogy átmennyek kkfházára..

2009.09.21. 20:18

madox írta:

A rendszám valóban kérésre lett, bacsek kolléga csinált is róla egy képet a soproni talin, hogy miért alakult igy : xxM-5xx

Melyik az a LUKOIL? Mikor volt ez pontosan ? Gondolom épp mentem a pályára, hogy átmennyek kkfházára..

Helo
Madox Barátom aki veszi a lapot
üdv zoli

2009.09.21. 21:03

madox írta:

Mentünk dolgozni, nem nagyon volt időm, meg úgysem értelek volna utól a Suzukival :lol: A Lukoil benzinkút ott van a kanyarban a két felüljáró között a reptér felől Soltvadkert felé. 7:40-kor láttalak. A körforgalomban te elmentél kkfélegy felé én meg mentem az M5-re.

2009.09.22. 07:48

Hello Touring!

A Madox-féle M5-re én intéztem el az xxm-500-as rendszámot,az alap elképzelésem ez volt,de egy kedves okmányirodás hölgy elcserélte az xxm-555-al,így ez került az akkori kedvencemre. Igy az xxm-500-as a mai napig a Vivaromon figyel,de adminisztrációs hiba ide vagy oda, az M-5 megmaradt a rendszámokban.
Az M5 fanatizmus így is kiölhetetlen bennem, amit a családom nem igazán ért meg bennem, de ez nem is érdekel különösebben, és remélem hamarosan újra M5 tulajként üdvözölhettek itt a fórumon.

Üdv.

DoM5

2009.09.22. 10:15

dom5 írta:Hello Touring!

A Madox-féle M5-re én intéztem el az xxm-500-as rendszámot,az alap elképzelésem ez volt,de egy kedves okmányirodás hölgy elcserélte az xxm-555-al,így ez került az akkori kedvencemre. Igy az xxm-500-as a mai napig a Vivaromon figyel,de adminisztrációs hiba ide vagy oda, az M-5 megmaradt a rendszámokban.
Az M5 fanatizmus így is kiölhetetlen bennem, amit a családom nem igazán ért meg bennem, de ez nem is érdekel különösebben, és remélem hamarosan újra M5 tulajként üdvözölhettek itt a fórumon.

Üdv.

DoM5

Várjuk !!!

Remélem azért a következőre többet áldozol majd, mert nekem erre azért elég sokat kellett, hogy olyan legyen amilyen ...

Gondolok itt : megfelelő méretű gumik, szilentek , lengéscsillapítók , duplaüvegek cseréje .....
Az igazság az, hogy egy M5-öt egy picit gyakrabban kellene átnézni ,szervízbe vinni !

Amúgy el kell, hogy mondjam azt is, hogy esztétikailag kiváló állapotban adtad át, minden elismerésem, remélem sikerült a házépítés !

Amúgy az autóhoz nem kellett azóta se hozzá nyúlni, csak azokat a dolgokat csináltattam meg amiket fent felsoroltam és amiket pluszként ölök bele, hogy még jobb ,még szebb legyen !

Ha esetleg kiváncsi vagy , hogy néz ki most és mit tud, csörrents meg, nézd meg egysezr...

:D :D :D

2009.09.29. 14:18

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/0 ... zo_bmw_m5/

2009.09.29. 14:22

Gabze írta:http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/29/nyolchengeres_lesz_a_kovetkezo_bmw_m5/

Ajánlom figyelmedbe az Autó Motor legújabb számát, hiteles fotók az új ötösről és a motorpalettát is ismertetik köztük az új M5-el ...

2009.09.29. 16:23

madox írta:
Gabze írta:http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/29/nyolchengeres_lesz_a_kovetkezo_bmw_m5/

Ajánlom figyelmedbe az Autó Motor legújabb számát, hiteles fotók az új ötösről és a motorpalettát is ismertetik köztük az új M5-el ...

Helo madox
Megnéztem :roll:
üdv zoli

2009.09.30. 18:09

lepke írta:
madox írta:

Helo madox
Megnéztem :roll:
üdv zoli

Akkor kezdhetsz spórolni az új ötösre... :D :D :D

2009.10.01. 13:17

Helo Madox!

Megvannak a fotók az új hűtéses cuccról? Feldobod őket? Mesélj már! ;)

Kösz!

Gabze

2009.10.01. 13:22

Gabze írta:Helo Madox!

Kösz!

Gabze

Hi !

Megvannak, elküldtem őket Lepi bácsinak, mert nemtom hogy kell ide tenni őket, amúgy klassz, a fékhűtése remek, (igaz nekem amúgy is lyuggatott tárcsák vannak ) és agilisebb lett a gép !

Majd megkérem Zoli barátomat, hogy tegye fel a képeket !

2009.10.01. 18:14

madox írta:

Kösz!

Gabze

Hi !

Megvannak, elküldtem őket Lepi bácsinak, mert nemtom hogy kell ide tenni őket, amúgy klassz, a fékhűtése remek, (igaz nekem amúgy is lyuggatott tárcsák vannak ) és agilisebb lett a gép !

képtárban kell reggelni és admin aktiválja akkor abba tudsz feltenni majd becsatolni ide.

http://www.e39.hu/keptar/

2009.10.01. 18:30

MChris írta:
madox írta:

Kösz!

Gabze

Hi !

képtárban kell reggelni és admin aktiválja akkor abba tudsz feltenni majd becsatolni ide.

Köszi majd kipróbálom, de ha minden igaz Lepke barátom már megcsinálta !

2009.10.01. 20:15

madox írta:
MChris írta:
madox írta:

Kösz!

Gabze

Hi !

Köszi majd kipróbálom, de ha minden igaz Lepke barátom már megcsinálta !

Helo
Egy negyed óra
üdv zoli

2009.10.01. 20:44

Helo madox M5-je
1.kép
Kép

2.kép
Kép

3.kép
Kép

4.kép