Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: A nagy e38 e39 közös-ülés topic

2015.02.25. 12:59

Na majd ha kicsit jobb ido lesz, azert megprobalom, es ha nagyon nyomi leszek, nem bantom, visszarakom es elviszem egy hozzaertohoz. Egyebkent ebben a temaban ki a hozzaerto? Egy karpitos? Vagy egy autoszerelo? Nyilvan tobb tapasztalatuk van mint nekem, de ha nem ezt csinaljak nap-mint-nap, akkor... Na mindegy. Majd egy tavaszi napon.

A masik kerdesem, hogy a memorias ulest hogyan tudom megjegyeztetni pl az 1es gombra? Ha megnyomom most az 1es gombot, annyi tortenik, hogy megmozdul az ules, de csak egy pillanatra. Ha tovabb nyomom, akkor mozog tovabb egy - gondolom - elozoleg mar valaki altal beallitott allapotra.

2015.02.25. 13:06

szarvasdavid írta:Na majd ha kicsit jobb ido lesz, azert megprobalom, es ha nagyon nyomi leszek, nem bantom, visszarakom es elviszem egy hozzaertohoz. Egyebkent ebben a temaban ki a hozzaerto? Egy karpitos? Vagy egy autoszerelo? Nyilvan tobb tapasztalatuk van mint nekem, de ha nem ezt csinaljak nap-mint-nap, akkor... Na mindegy. Majd egy tavaszi napon.
A masik kerdesem, hogy a memorias ulest hogyan tudom megjegyeztetni pl az 1es gombra? Ha megnyomom most az 1es gombot, annyi tortenik, hogy megmozdul az ules, de csak egy pillanatra. Ha tovabb nyomom, akkor mozog tovabb egy - gondolom - elozoleg mar valaki altal beallitott allapotra.

Hozzáértő: pl. Jerry vagy Gallaca.
Memória: így van ha nyomod a gombot, akkor beáll az előzőleg eltároltra. Eltárolás: M gomb, majd a kivánt számgomb.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Jerry, szarvasdavid
Értékelés: 9.52%

2015.02.25. 13:07

szarvasdavid írta:Na majd ha kicsit jobb ido lesz, azert megprobalom, es ha nagyon nyomi leszek, nem bantom, visszarakom es elviszem egy hozzaertohoz. Egyebkent ebben a temaban ki a hozzaerto? Egy karpitos? Vagy egy autoszerelo? Nyilvan tobb tapasztalatuk van mint nekem, de ha nem ezt csinaljak nap-mint-nap, akkor... Na mindegy. Majd egy tavaszi napon.

Vidd Gallacához.
Nem csak elméletben tudja megcsinálni velem ellentétben. :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: szarvasdavid
Értékelés: 4.76%

2015.02.25. 16:17

Sziasztok!
Hogyan lehet megtudni kiszerelt állapotban egy ülésről hogy fűthető-e???

2015.02.25. 17:14

Tomi.i írta:Sziasztok!

Onnan, hogy az ülés csatlakozójában benne vannak az ülésfűtés pinjei.

2015.02.25. 18:04

odus írta:

Ok.
De mint laikus nem tudom megállapítani melyik pin a fűtésé.

2015.02.25. 18:16

Tomi.i írta:
odus írta:

Ok.

Mikori az üiés?

2015.02.25. 18:27

odus írta:
Tomi.i írta:
odus írta:

Ok.

Mikori az üiés?

2000.év. Elvileg faceliftes.nem láttam még.

2015.02.25. 19:50

Tomi.i írta:
odus írta:
Tomi.i írta:
odus írta:

Ok.

Mikori az üiés?

Vagy 8 szál drót megy bele. Valamelyik bontós kolléga biztos egyből löki. Talán Odus ülés projektjében van fotózva a csati, itt valahol.

2015.02.25. 20:07

Tomi.i írta:
odus írta:
Tomi.i írta:
odus írta:

Ok.

Mikori az üiés?

Elektromos ülések?

2015.02.25. 20:29

Elég vacak a kép, de ha a bal oldalán látható, fordított L alakú szekció
benne van két kb. 3-4 mm széles és egy kisebb pinnel, akkor van. Az is
lehet, hogy csak egy széles van benne, mert a testet a jobb oldalon
lévőről kapja. Azok a mozgatás tápjai.
Kép

2015.02.25. 20:35

odus írta:Elég vacak a kép, de ha a bal oldalán látható, fordított L alakú szekció
benne van két kb. 3-4 mm széles és egy kisebb pinnel, akkor van. Az is
lehet, hogy csak egy széles van benne, mert a testet a jobb oldalon
lévőről kapja. Azok a mozgatás tápjai.
Kép

Köszönöm! :D

2015.02.25. 22:07

Tomi.i írta:
odus írta:
Tomi.i írta:
odus írta:

Ok.

Mikori az üiés?

Az egyik oldalon egy fehér vezeték sárga csíkkal, a másikon fehér-kék csíkkal a fűtés vezetéke.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i

2015.02.26. 18:12

Benne vagyok egy masszázsülés licitben, vagyis pontosabban nem a komplett ülés eladó, hanem az összes alkatrész a masszázsosításhoz.

Faceliftes autóból jött ki, az enyém facelift előtti. Jelent e ez valamit az én esetemben?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Afterdark az itt látható tagok köszönték meg: odus

2015.02.26. 18:21

Afterdark írta:Benne vagyok egy masszázsülés licitben, vagyis pontosabban nem a komplett ülés eladó, hanem az összes alkatrész a masszázsosításhoz.

Faceliftes autóból jött ki, az enyém facelift előtti. Jelent e ez valamit az én esetemben?

Bocs, a köszi véletlen volt. Szerintem nem éri meg a rengeteg macerát, szinte alig érezni valamit belőle. Fl előtt nem tudom, mi kapcsolta, de utána a kapcsolóközpont, lehet, hogy az is kell hozzá.

2015.02.26. 18:28

odus írta:
Afterdark írta:Benne vagyok egy masszázsülés licitben, vagyis pontosabban nem a komplett ülés eladó, hanem az összes alkatrész a masszázsosításhoz.

Bocs, a köszi véletlen volt. Szerintem nem éri meg a rengeteg macerát, szinte alig érezni valamit belőle. Fl előtt nem tudom, mi kapcsolta, de utána a kapcsolóközpont, lehet, hogy az is kell hozzá.

A tulaj adja vele kompletten a váltó előtti gombsort.

2015.02.26. 23:00

Afterdark írta:
odus írta:

A tulaj adja vele kompletten a váltó előtti gombsort.

Tényleg nem nagyon érezni. Meg csak a feneked alatt nyomkod valahogy...de nem igazán lazító szerintem...ha gondolod gyere ugorj át, ki tudod próbálni, hogy megéri e... ;)

2015.03.08. 10:02

Sikerült végre bekötni úgy, hogy működik. Az egésznek annyi volt a titka, hogy a K-bus szálat be kellett kötni. Semmi féle recoding nem kellett hálaisten. :) Bár elég gyengusznak érzem a melegedést és a jobb egy hátlapja sem fűt. Esetleg tudja valaki, hogy mennyiért lehet venni bele fűtö szálat és mekkora munka kicserélni?

2015.03.08. 13:43

barca1127 írta:Sikerült végre bekötni úgy, hogy működik. Az egésznek annyi volt a titka, hogy a K-bus szálat be kellett kötni. Semmi féle recoding nem kellett hálaisten. :) Bár elég gyengusznak érzem a melegedést és a jobb egy hátlapja sem fűt. Esetleg tudja valaki, hogy mennyiért lehet venni bele fűtö szálat és mekkora munka kicserélni?

Nézd meg, hogy össze van-e dugva a hátlap mögött a csati. Akkora munka, hogy a bőrös is lebeszélt róla, mert bele van varrva a bőrbe.

2015.03.08. 14:51

barca1127 írta:Sikerült végre bekötni úgy, hogy működik. Az egésznek annyi volt a titka, hogy a K-bus szálat be kellett kötni. Semmi féle recoding nem kellett hálaisten. :) Bár elég gyengusznak érzem a melegedést és a jobb egy hátlapja sem fűt. Esetleg tudja valaki, hogy mennyiért lehet venni bele fűtö szálat és mekkora munka kicserélni?

Szia!

Én az ebay-en vettem öntapadós fűtőszálat, és utólag szereltem be. Eredetileg
e90 coupe-hoz volt, nekem tökéletesen működik, igaz, szövet ülésem van.
Szét kell hozzá szedni teljesen az ülést.
Így néz ki:
Kép

üdv.

odus

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: 2 barca1127, SvidronyA
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge