![]() |
2013.01.05. 22:27
2013.01.05. 22:34
2013.01.05. 22:51
leslie írta:Ezert is van az, hogy Muha mester " vedettseget" elvez
Mivel te egy uj tag vagy itt a forumon, igy csak annyit erzekeltel, hogy esetleg ez sok volt, ami ugye relatov...
Viszont uj tagkent egy kozossegben en nem osztanam ki az embereket !!!
2013.01.05. 23:24
2013.01.05. 23:44
bmw520ds írta:Minden héten akad egy vita. Mindig a pénzről szól. Már kezd nagyon ciki lenni. Ez nem az E39 KLUB-ról szól, hanem az anyagiakról! Le lett itt már szólva szinte mindenki és minden. Benzin-dízel, motor-autó, audi-bmw, metabond-prolong, fidesz-mszp, vállalkozó-alkalmazott, gyári-vagy ép bazáros, de még az E60-65 is!...
Komoly dolgok. Ki állítja? Kiről? Mit? Biztos magában és az igazában? Mindig állást kell foglalni mindenben?
Csak mert én is istenítettem a Fideszt egy évig, aztán rájöttem tévedtem![]()
Előkerestem az Unixos számlát amit hozzámvágtak, mert anélkül nincs:Akkumulátor víz ( ioncserélt víz ) Unix= 1db 5L 287Ft
Fagyálló Unix Alu G12-72C 1kg 2db= 1086 Ft Összesen= 1290Ft 2 kerekítéssel.
Csak lesek!![]()
Gondolom, hatalmas különbség lehet az alap rózsaszín és a gyári fagyálló között tudásban!![]()
Ha már szervizek és vélemények nem akarom offolni:
Egyszer Kareszt kérdeztem, mennyibe kerül a diagnosztika nálatok?
Nem kérünk érte semmit, mert nekünk arra van ez a dolog, hogy segíti a munkánkat, a könnyebb és egyszerűbb beállításokat.
Egyszer régebben nekem is mondta valaki hogy túl komolyan veszem a fórumozást nem gondolom?![]()
Most én is így látom ezt másokról.

2013.01.05. 23:54
Imco írta:leslie írta:Ezert is van az, hogy Muha mester " vedettseget" elvez
Mivel te egy uj tag vagy itt a forumon, igy csak annyit erzekeltel, hogy esetleg ez sok volt, ami ugye relatov...
Viszont uj tagkent egy kozossegben en nem osztanam ki az embereket !!!
Véleményemtől függetlenül.
Kulcs szavak:
Közösség = tag> moderátor> admin
Hozzászólás szempontjából nincs új /kopasz/, öreg és gumi.
A véleményét mindenki elmondhatja, különösen ebben a topicban.
2013.01.08. 13:34
2013.01.08. 13:47
leslie írta:Muha mester egy olyan szaki, akit barmikor hovhatsz, hpgy gond van a vassal, szerinted mi lehet a baj? Barmikor onzetlenul segit, nem raz le, stb. Ezt mi ertekeljuk!!!!!
2013.01.08. 14:14
imi36 írta:Sziasztok!
Eddig "szerencsére" nem volt szükségem s.o.s. ban autószerelőre. Ma reggel lett.
Röviden: Csak OMV prémium gázolajat tankolok(vidéken nálunk, helyben csak egy ezeréves MOL van, kerülöm). Nem jártam ominózus kút környékén, ezért kivéreztettem az autót, és a board már csak 38 km-t mutatott. Gondoltam ezzel elérek a kútig. A négyesen megállt az autóm, mint a cövek. FUEL INJECTION ERROR-ral - HURRÁ!
Km addigra lement 28 ra, de erre nem is gyanakodtam, nem hittem, hogy kifogyott volna.
Mi legyen, mi legyen? Telefon elő, MuhaAti felhív. SOHA, ismétlem soha nem beszéltem vele, nem ismerem, nem voltam nála, tehát ismerettség 0!
Én: Szia, Imi vagyok, megállt a kocsim, fuel...erroral. Ati: milyen kocsi? Én: 25D. Ő: mennyi gázolaj van benne? Én: 28 km-t ír ki, és reggel induláskor kicsit fura hangot adott a kocsi a tank környékéről.
Ő: vagy beszart a szivattyú, vagy kifogyott a gázolaj, vagy mindkettő.
Én: fasza... mi a megoldás? Hozassak olajat, és, hogy tudom majd lelégteleníteni?
Ő: Próbáld meg, de rakjál bele minimum 20liter gázolajat, mert ha be is szart a szivattyúd, úgy még van némi esélyed, hogy beinduljon.
Én: légetelenítés?
Ő: automata, 3-4x kb.: 20 mp-re add rá a gyujtást, addig ne indítózz, csak utána, ha beindul az mák, ha nem akkor tankolj rá még minél többet!
Telefon asszonynak, peeersze, hogy csak 5 literes kanna volt otthon.
Sárga angyal megjön az 5 liter gázolajjal. Belerakom, a biztonság kedvéért vagy 5x ráadtam a kraftot, indítózás: TÁDÁÁÁMMM!!!! Kb.: 3 tekerésre indult, mint a Doxa.
Konklúzió: 1. Nem ismertem, és úgy beszélt velem kb. 5 percet türelmesen, hogy nem vagyok ügyfele. 2. A légtelenítést baromira nem tudtam volna megcsinálni, addigra már olvasgattam kínomban a gépkönyvet, ami német, németül pedig csak heveny kamaszkorom VHS filmjeiből emlékszem ilyenekre, hogy: gut, spricc, fantasztik centimeter, sperma millionen, ich komme, schnell, ebben a könyvbe pedig ilyen nem volt.
3. Ha be is szart volna a szivattyú, akkor miután 20-30 litert belerakok, lett volna esély rá, hogy beindul, és nem tréleren teszem meg az utat, ezt az infót megint csak nem lehet megfizetni, simán hívom a trélert, ebben az esetben, és fizetek, mint a katonatiszt.
Ezzel csak azt szerettem volna mondani: vannak dolgok, amik megfizethetetlenek, minden másra ott van a MasterCard.
Attila ezúton is még egyszer köszönöm szépen!!!
Üdv,
2013.01.08. 14:28
2013.01.08. 14:41
Norbi86 írta:Srácok amikor nekem még megvolt az E46-os én annyit szívtam a szerelők hozzá nem értése miatt nagyon sok pénz folyt el feleslegesen de inkább a bosszankodás volt a legrosszabb!Én úgy vagyok vele ha már megveszem azt a BMW-t és van aki tényleg szakember akkor a lényeg az,hogy a autó megjavuljon!Szerintem ilyesmin nem szabad fennakadni ennyire!Remélem nem bántottam meg senkit sem!
2013.01.08. 14:46
2013.01.08. 14:48
Gabesz81 írta:az miért van hogy egy esetlegesen szar szivattyúval is beindul ha rátankolsz??????????
2013.01.08. 14:57
imi36 írta:Norbi86 írta:Srácok amikor nekem még megvolt az E46-os én annyit szívtam a szerelők hozzá nem értése miatt nagyon sok pénz folyt el feleslegesen de inkább a bosszankodás volt a legrosszabb!Én úgy vagyok vele ha már megveszem azt a BMW-t és van aki tényleg szakember akkor a lényeg az,hogy a autó megjavuljon!Szerintem ilyesmin nem szabad fennakadni ennyire!Remélem nem bántottam meg senkit sem!
Én is ezt mondtam néhány hozzászólással ezelőtt, a "drágának vélt diag+fagyálló" kombóhoz.
A pénz persze fontos, de nem mindegy, hogy egy felkészült, komoly SZAKEMBER nek fizeted ki a díját, vagy egy kókler olcsó próbálkozásait fizeted meg, ami jó esetben csak az eltökölt ideje, és a te bosszankodásod, illetve kiesésed, mert nem tudod használni az autód. Nem beszélve arról, hogy a próbálkozások, és a hozzá nem értések milyen járulékos költségekkel járnak, és mit csesz még szét az autódban.
Anno vettem egy Golf 4 gti-t, elvittem a sógoromhoz, aki autószerelő. Beleült olajos overállban a kocsiba, úgy hogy nem takarta le az ülést. Többet nem nyúlt egyik autómhoz sem. Lehet, hogy az én gondolkodásmódom gáz, de ezek nekem fontos dolgok. Aki ilyesmire baszik rá, hogy egy x milliós autóba nem ülök retkes ruhába, az a munkáját is úgy végzi.
Aki a telefonban látatlanul így kezel egy leendő ügyfelet, és megoldást mond a bajára, ráadásul abszolút hozzáértően, kedvesen, és hallhatóan nem lerázósan, az szerintem a munkáját is precízen végzi. Ezért is írtam meg az előző kis bejegyzést.
2013.01.08. 14:57
Gabesz81 írta:az miért van hogy egy esetlegesen szar szivattyúval is beindul ha rátankolsz??????????
2013.01.08. 15:08
2013.01.08. 15:14
Labi írta:....sőt még a zseblámpa okozta váltómeghibásodást is lokalizálta és elhárította az e39-en!![]()
2013.01.08. 15:31
Jerry írta:Labi írta:....sőt még a zseblámpa okozta váltómeghibásodást is lokalizálta és elhárította az e39-en!![]()
Erről az esetről kérhetnénk részletes leírást?
Érdekesnek hangzik!
2013.01.08. 15:34
muhaati írta:Jerry írta:Labi írta:....sőt még a zseblámpa okozta váltómeghibásodást is lokalizálta és elhárította az e39-en!![]()
Erről az esetről kérhetnénk részletes leírást?
Érdekesnek hangzik!
Erről csak Labi adhat felvilágosítást, én 20 év titkosítást igértem neki!
2013.01.08. 15:35
barbrady írta:Gabesz81 írta:az miért van hogy egy esetlegesen szar szivattyúval is beindul ha rátankolsz??????????
A fizika tehet róla![]()
Hidrosztatikai nyomás