![]() |
2014.04.29. 21:06
nagy.matyika írta:Ha jól tudom, akkor a gyári felnikben nem ET, hanem IS felirat olvasható, valamint ha jól rémlik van benne BMW logó is belül,
2014.04.29. 21:15
2014.04.29. 22:38
2014.04.30. 09:25
2014.04.30. 09:33
naphal írta:Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy e34 felni felmegy e39-re?
nézegettem és elvileg az e34 agymérete 72,5 mm,az e39-é pedig 74mm.
Hiányzik 1.5...de akkor a rengeteg felni hirdetésben miért írják,hogy jó e34-re,e39-re,e38-ra stb. ???
köszi
2014.05.03. 12:14
2014.05.03. 12:34
Gyabesz írta:Hali!
Az volna a kérdésem, hogy e39-eshez ez a felni jó vagy sem?
(http://olx.hu/hirdetes/rondell-0058-18- ... 1WsoX.html)
http://felgenkatalog.auto-treff.com/
Találtam ezt az oldalt, viszont ezen az e39-hez az ET szám 20-27 között mozog. Az első linken a felninek viszont ET 13 és 19.
Ha jól gondolom akkor nem éppen megfelelő az autóhoz? Esetlegesen még a fűtóművet is tönkre tudja vágni?
Válaszokat előre is köszönöm!
2014.05.03. 14:43
Gyabesz írta:Hali!
Találtam ezt az oldalt, viszont ezen az e39-hez az ET szám 20-27 között mozog. Az első linken a felninek viszont ET 13 és 19.
Ha jól gondolom akkor nem éppen megfelelő az autóhoz? Esetlegesen még a fűtóművet is tönkre tudja vágni?
2014.05.06. 19:22
Johny540 írta:Gyabesz írta:Hali!
1.Amit már Polip is leírt.
2.A gumik véletlenül sem rávalók
3.Drágán adja.
Az eladó felnik topicba van egy srác,ugyanilyet hirdet,nem ennyiért.Bár igaz, az 17" de szerintem ugyanúgy jól mutat
De általában 90-100körül meg lehet venni egy ilyen garnitúrát gumik nélkül.Gumi ügybe tudok segíteni ha kell.
Őrültség 10J széleset venni.Akkor inkább már legyen mind Et13 8-8.5J-vel.És a 235/40 egyenesen fog állni rajta.
Egyébként nem aktív a hirdetés
2014.05.06. 23:35
Gyabesz írta:
Tudom h a hirdetés már nem aktív. Csak mintaként szolgált. Ilyet akartam rá venni csak ugye a katalógusban feltűnt h átlagban az ET számok 20-24 között mozognak. Így gondolom akkor a kisebb vagy nagyobb ET számos felnik nem éppen rá valók és szétcseszik a felfüggesztését az autónak. Ezért is akarok inkább valami gyári felni szettet venni rá. Styling 32, 65 és a 66 játszik most.Ezekből is a 18"-osak. Előre 8"-os, hátra meg 8,5-9"-osat. Sztem így sportosabb meg pofásabb is a gépsárkány.
2014.05.09. 21:30
polip írta:Gyabesz írta:
Tudom h a hirdetés már nem aktív. Csak mintaként szolgált. Ilyet akartam rá venni csak ugye a katalógusban feltűnt h átlagban az ET számok 20-24 között mozognak. Így gondolom akkor a kisebb vagy nagyobb ET számos felnik nem éppen rá valók és szétcseszik a felfüggesztését az autónak. Ezért is akarok inkább valami gyári felni szettet venni rá. Styling 32, 65 és a 66 játszik most.Ezekből is a 18"-osak. Előre 8"-os, hátra meg 8,5-9"-osat. Sztem így sportosabb meg pofásabb is a gépsárkány.
A Styling 66 csak 17"-ban létezik. Különben nekem is ezek a kedvenc kerekeim, plusz a Styling 37, ilyet láttam eladót. Gyárit is és utángyártottat (Olasz csődőr) is, ez utóbbit újként árulják és az ET illetve a szélesség is a gyárinak megfelelő. Ja és a futómű állításhoz rajta vannak a kis lyukak is
A kétszélességű tudtommal alapesetben akkor szabályos, ha gyárilag így jött ki, pl. M5.
Mozaik utcában kérdeztem meg, mivel felmerült már párszor ez a téma.
Tehát elvileg basztathatnak, ha csak úgy különböző szélességű van az autón.
Persze nem minden rendőr, mindig ezt figyeli, szóval akár gond nélkül is ellehet vele így járkálni. Jártam én is kétszélességűvel és nem volt gondom, ismeretségi körben viszont volt akit basztattak érte...
2014.05.09. 22:41
Gyabesz írta:polip írta:Gyabesz írta:
A Styling 66 csak 17"-ban létezik. Különben nekem is ezek a kedvenc kerekeim, plusz a Styling 37, ilyet láttam eladót. Gyárit is és utángyártottat (Olasz csődőr) is, ez utóbbit újként árulják és az ET illetve a szélesség is a gyárinak megfelelő. Ja és a futómű állításhoz rajta vannak a kis lyukak is
A kétszélességű tudtommal alapesetben akkor szabályos, ha gyárilag így jött ki, pl. M5.
Mozaik utcában kérdeztem meg, mivel felmerült már párszor ez a téma.
Tehát elvileg basztathatnak, ha csak úgy különböző szélességű van az autón.
Persze nem minden rendőr, mindig ezt figyeli, szóval akár gond nélkül is ellehet vele így járkálni. Jártam én is kétszélességűvel és nem volt gondom, ismeretségi körben viszont volt akit basztattak érte...
A 37-es is jól néz ki.Most néztem én is h 66-osban nincsen.
De az még 17-esben is szép lenne.
Csak hát elég brutális áron mennek. Viszont tény ami tény megéri, ha az ember azt akarja h szépen nézzen ki az autója!
Futómű állításhoz lyukak? Magán a felnin? Ilyenről még nem hallottam.
2014.05.10. 00:02
Gyabesz írta:
A 37-es is jól néz ki.Most néztem én is h 66-osban nincsen.
De az még 17-esben is szép lenne.
Csak hát elég brutális áron mennek. Viszont tény ami tény megéri, ha az ember azt akarja h szépen nézzen ki az autója!
Futómű állításhoz lyukak? Magán a felnin? Ilyenről még nem hallottam.
2014.05.19. 13:01
2014.06.11. 10:13
2014.06.11. 14:34
m3ntal írta:Sziasztok ! Lenne egy olyan kérdésem, hogy nektek mi a véleményetek az XS felnikről? Most talátam egyet csak nem tudom hogy mennyire jó márka, 5x120 8j r18 et35
2015.01.29. 21:25
2015.01.29. 21:32
afcajax írta:Ha bizonyos felniknél a hátsó kerekekre szélesebb van megadva, attól még hátulra is vehetek olyan széles és ET számú felniket amiket az első kettőre ajánl ugye?Magyarul ha a hátsókra nem akarok szélesebbet akkor vehetek 4 db elsőre valót amiből kettőt hátulra rakok.
2015.01.29. 21:35
Imco írta:afcajax írta:Ha bizonyos felniknél a hátsó kerekekre szélesebb van megadva, attól még hátulra is vehetek olyan széles és ET számú felniket amiket az első kettőre ajánl ugye?Magyarul ha a hátsókra nem akarok szélesebbet akkor vehetek 4 db elsőre valót amiből kettőt hátulra rakok.
Csak akkor a gumikkal is hasonlóan járj el!![]()
2015.01.29. 21:36
afcajax írta:Ha bizonyos felniknél a hátsó kerekekre szélesebb van megadva, attól még hátulra is vehetek olyan széles és ET számú felniket amiket az első kettőre ajánl ugye?Magyarul ha a hátsókra nem akarok szélesebbet akkor vehetek 4 db elsőre valót amiből kettőt hátulra rakok.